Sudagar EA Indigo 2020

Sudagar EA Indigo 2020



price 99 USD kanggo mbayar liwat sistem Click2sell (kertu bank) cukup klik banner biru amba ing kene:

 


Rega khusus 85 USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa menyang Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, Transfer Swift.



Sistem: Metatrader 4
Dawa: H1
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, NZDUSD, AUDUSD
Watesan dening akun: Ora
Akun makelar: sembarang
Deposit minimal: 50USD
Jinis dagang: Dagang otomatis jangka pertengahan
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 4
Pengaruhekan dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Maks. nyebar diidini: 6 (60)
TakeProfit lan StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: saka 30 nganti 200 pips gumantung saka sinyal saka robot
Wektu dagang: luwes
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online


Bukak versi kode kanggo Metatrader 4, klik ing kene
https://forexfactory1.com/p/ea-indigo-trader-2020-mq4-open-code/



Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime