kontak

0 / 1200
Matur nuwun!

Pesen sampeyan wis dikirim kanthi sukses. Kita bakal ngubungi sampeyan rauh banget!

 

Forexfactory1.com kontak kaca web asli:
Email: jr523232156@gmail.com
Skype: vladimir_nikol2
Whatsapp, Telegram, Viber, SMS: +375296919668

Rega saka kaca Forexfactory1.com kasedhiya mung kanggo kontak ing ndhuwur.

 

Signal2forex.com Forexrobots24.com kontak kaca web asli:

Email: support@signal2forex.com

Skype: Signal2forex

Whatsapp, SMS: +79065178835

 

 

Pandhuan pembayaran kanggo mbayar Paypal liwat layanan Xoom.com. 
1. Ketik menyang kaca web XOOM.com lan ketik jumlah rega kanggo penasihat ahli.
2. Pencet tombol "Kirim saiki" banjur tombol "Sabanjure".
3. Pilih celengan kertu pilihan banjur pencet tombol "Mlebu".
4. Pilih "Mlebu karo Paypal", yen sampeyan duwe akun Paypal utawa "Mlebu karo Paypal", yen ora duwe akun Paypal.

 

4.1.1 Kanggo pangguna sing duwe akun Paypal:
4.1.2 Ketik login lan sandhi menyang akun Paypal.
4.1.3 Pilih pilihan "Kirim dhuwit menyang" banjur pilih "Federasi Rusia".
4.1.4 Ketik jumlah rega kanggo penasehat ahli ing kaca sabanjure banjur pencet tombol Sabanjure.
4.1.5 Pilih opsi "Simpanan kertu".
4.1.6 Ketik nomer kertu Debit ing ngisor iki: 4276 5900 1449 5377 banjur pencet tombol Sabanjure.
4.1.7 Tambah info kontak: | Jeneng pisanan: Vladimir | Jeneng tengah: Nikolaevich | Jeneng mburi: Levchenkov |
Alamat: A.Petrova, 52a | Kutha: Smolensk | Telpon: +79065178835 | Email: jr523232156@gmail.com |
Banjur pencet tombol "Next".
4.1.8 Ketik kapercayan dhewe banjur pencet tombol Terusake.
4.1.9 Pilih cara pembayaran sing disenengi: akun bank utawa kredit (kertu debit)

 

4.2.1 Kanggo pangguna sing ora duwe akun Paypal:

4.2.2 Pencet Ndhaptar nganggo Paypal
4.2.3 Mangga tindakake pandhuan sing diwenehake dening Paypal banjur gunakake poin saka 4.1.3 nganti 4.1.9

 

5. Kirim informasi babagan pembayaran menyang kontak ing ndhuwur lan kita bakal ngubungi sampeyan kanthi cepet kanggo ngirim penasehat ahli.