Sarat

Email: jr523232156@gmail.com
Pencipta Skype: vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668

KONSEP BASIC
Ing ngisor iki nggambarake istilah lan kondisi ("Sarat lan Ketentuan") ing ngendi layanan Forexfactory1 ("Layanan" utawa "Kami") nawakake akses menyang situs Internet sing ditemokake ing https://forexfactory1.com bebarengan karo situs spesifik negara sing gegandhengan ("Situs") marang sampeyan, manawa sampeyan ora duwe akun minangka Akun (kaya kasebut ing ngisor iki), lan nggunakake produk kasebut liwat Situs ("Produk ").
PLEASE READ THE POLICY PRIVACY, POLICY COOKIE, PERINGKAT RISIKO, lan SEMEN KETENTUAN DAN KONDISI BERIKUT TERMASUK KONDISI KHUSUS MENGGUNAKAN SITUS INI. OLEH MENGGUNAKAN AKSES UTAWA MENGGUNAKAN SITUS INI UTAU PRODUK ING SITUS INI, YOU SIGNIFIKAN KETEPATAN KETENTUAN LAN KONDISI. Kita duwe hak ngowahi, mbusak, utawa nambahake Ketentuan lan Ketentuan iki kapan wae. Panggunaan Situs utawa Produk, utawa panyedhiya informasi pribadhi sawise owah-owahan kuwi tegese sampeyan nampa Syarat lan Ketentuan sing dianyari.
Sampeyan ngerti lan setuju manawa Layanan bisa nyetop utawa ngganti situs sawayah-wayah, tanpa kabar. Sampeyan uga ngerti lan setuju sing Service bisa nyetrap utawa matesi sampeyan nggunakake Situs iki kanggo alasan apa waé tanpa kabar.

YOUR ACCOUNT
Minangka bagean saka proses sing dibutuhake kanggo nyiyapake akun ing Situs ("Akun") lan entuk akses menyang Produk tartamtu, sampeyan kudu menehi jeneng lengkap, alamat email, sandhi, lan nomer telpon ("Kredensial Registrasi "). Sampeyan kudu mesthekake yen Kredensial Registrasi akurat, bener lan dianyari. Nalika nyedhiyakake data registrasi sing salah, kontrak publik ora bakal rampung.

Sampeyan bakal tanggung jawab tanggung jawab kanggo njaga kerahasiaan alamat email lan tembung sandhi lan kudu menehi katrangan langsung marang panggunaan akun sing ora sah. Sampeyan pancen tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan lan panggunaan ing akun.
Kita nduweni hak kanggo mungkasi akun sampeyan, ing discretion kita, kapan wae tanpa kabar.

PURCHASES
Pembayaran: Kanggo tuku Produk, sampeyan kudu mbayar kanthi nggunakake metode pambayaran sing kasedhiya. Sampeyan bisa uga ngarahake sampeyan menyang situs web panyedhiya layanan pembayaran sing dipercaya. Sampeyan bisa uga njaluk bareng karo panyedhiya layanan pembayaran Informasi pribadi sampeyan (kayata jeneng, alamat, nomer identitas), informasi finansial (kayata nomer kertu kredit, akun bank, lan liya-liyane) lan informasi liyane. Sampeyan setuju manawa kabeh informasi sing diwenehake gegayutan karo tuku kasebut bakal akurat, lengkap lan saiki.
Sampeyan setuju kanggo mbayar kabeh biaya sing ditindakake kanthi nggunakake kertu kredit, kertu debit, utawa mekanisme pembayaran liyane ing prices sing ana nalika biaya kuwi ditindakake. Sampeyan uga bakal mbayar pajak apa wae sing ana hubungane karo tumbas apa wae sing sampeyan tindakake.
Renewals: Buying our products, sampeyan entuk taun free support lan updates.
Pembayaran maneh: Kita bakal mbalekaken sampeyan, yen produk kita ora mung bisa digunakake. Ing kasus iki utawa yen sampeyan pracaya manawa sampeyan wis dikenani biaya, sampeyan kudu ngontak kita ing dina 15 saka kuwi. Ora ngasilake maneh bakal diwenehake kanggo biaya sing luwih saka 15 dina. Kita nduweni hak kanggo nolak panjalukan mbayar yen pramila kita pracaya yen sampeyan pengin njaluk Produk kita kanthi cetha.

Azarya
Amarga jumlah sumber sing diwenehi isi ing situs kasebut, lan bahaya distribusi elektronik, bisa uga ana panundha, ngilangi utawa ora akurat ing isi lan situs kasebut.
KABEH ISI LAN PRODUK SITUS WEB INI Kasedhiya TANPA JAMINAN. PEMILIK lan PEKERJA FOREXFACTORY1.SITUS WEB-SITUSXNUMX.COM ORA BISA LAN ORA GARANSI AKURASI, KUMISAN, SAIKI DATAS Kasedhiya Kanthi SITUS, lan SING PUNYA SITUS WEB INGKANG KANGGO NANGSANG KANGGO WONG GOLEK APA.
ING NO EVENT MISKIN PEMBERI PAMERAN LAN KARYAWAN SITUS INI LIABIL KARENE UTAWA KUWI PIHAK KETIGA KELAS DAWI KELOMPOK KANGGO, KANGGO PROFIT, KANGGO KANGGO KOMUNIKASI OLEH KUWI BISA KANGGO LANGSUNG O LANGSUNG INFORMASI LAN PRODUK SAINS.

LISENSI LIMITEN
Forexfactory1 nyedhiyakake lisensi pribadi sing ora eksklusif, ora ditransfer lan diwatesi kanggo ngakses lan nggunakake Situs ("Lisensi"). Lisensi iki sarat karo kabeneran lan terus-terusan karo Ketentuan lan Ketentuan iki. Sampeyan setuju kanggo ora ngedol Barang-barang sing dituku ing situs iki kanggo wong liya, lan ora nyalin materi apa wae sing katon ing situs tanpa persetujuan tertulis sadurunge pemilik situs iki. Sampeyan setuju supaya ora nggunakake fitur komunikasi elektronik Layanan ing Situs kanggo maksud apa waé sing nyalahi, nyalahke, lan ngganggu babagan pribadhi, gegaman, libelous liyane. Sampeyan setuju yen Signal2forex, ing sawijine pratelan lan kanthi utawa tanpa kabar, bisa ngilangi akses sampeyan marang Layanan apa wae utawa kabeh, lan mbusak informasi utawa isi.

HAK PERUSAHAAN
Forexfactory1 duwe hak ngeculake operasi Situs iki utawa bagean kasebut kapan wae lan sampeyan ora bisa nglaporake tuntutan marang Layanan kasebut.

TANDA LAN SITUS PIHAK KETIGA
Situs iki ngemot hyperlink menyang situs web pihak katelu. Hyperlinks kaya kasebut diwenehake kanggo referensi lan informasi sampeyan mung. Pamilik forexfactory1.com ora tanggung jawab kanggo konten utawa operasi situs web kasebut. Sampeyan mung tanggung jawab nggunakake konten ing situs web liya sing bisa nyambung saka situs iki.

INFORMASI PASAR
Forexfactory1.com bisa nyedhiyakake sampeyan informasi finansial sing digawe internal utawa dipikolehi saka mitra ("Panyedhiya Pihak Ketiga"). Iki kalebu data pasar finansial, kuotasi, berita, grafik opini analis lan data ("Informasi Pasar").

Informasi Pasar sing diwenehake ing situs iki ora dimaksudake minangka saran investasi. Mung kasedhiya kanggo sampeyan minangka layanan kanggo penak dhewe. Forexfactory1.com lan Panyedhiya Pihak Ketiga ora njamin akurasi, ketepatan wektu, kelengkapan utawa urutan urutan informasi Pasar sing bener, lan ora menehi asil apa wae.

NGgunakake & ACCESS TO SITUS
Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nyedhiyakake lan njaga cara sampeyan ngakses Situs, sing kalebu, nanging ora diwatesi, komputer pribadhi utawa piranti seluler, perangkat konektivitas, lan telekomunikasi.

Sampeyan njamin yen sampeyan wis ngleksanakake perlindungan sing bener saka komputer lan kabeh data ing. Sampeyan nganggep kabeh risiko sing digandhengake karo panggunaan lan panyimpenan informasi ing komputer utawa piranti kasebut ing ngendi sampeyan bakal entuk akses menyang Situs kasebut (kasebut ing ngisor iki minangka "Komputer").

Sampeyan setuju yen layanan Forexfactory1 ora bakal tanggung jawab marang sampeyan ing karusakan utawa kerusakan acara ing sistem komputer, data utawa cathetan, utawa kanggo penundaan, kerugian utawa kasalahan sing kerepotan akibat kegagalan utawa kesalahan manufaktur piranti Komputer utawa piranti lunak.

Sampeyan ora kanthi cara apa wae, kanthi langsung utawa ora langsung, mbukak Forexfactory1.com menyang virus komputer utawa bahan liyane sing mbebayani.

MASALAH TECNICAL

Sampeyan ngerti yen masalah teknis utawa kahanan liyane bisa uga ditundha utawa nyegah sampeyan ngakses situs.

Sampeyan setuju ora duwe tanggung jawab marang pemilik Forexfactory1.com, kanggo masalah teknis, kegagalan sistem lan kesalahan fungsi, kegagalan jalur komunikasi, kegagalan peralatan utawa piranti lunak lan masalah akses sistem, lan masalah lan cacat komputer liyane.

Layanan Forexfactory1 ora njamin yen sampeyan bisa ngakses situs kasebut sawayah-wayah lan lokasi geografis.

TRADEMARKS lan COPYRIGHTS
Kabeh Produk, judhul, logo lan merek dagang ing konten situs iki diduweni dening Pamilik situs Forexfactory1.com lan dilindhungi undhang-undhang hak cipta lan merek dagang.

Sampeyan setuju supaya ora mbusak batalake hak cipta saka bahan sing dicithak utawa didownload saka Situs. Sampeyan setuju ora ngasilake utawa nyebarake produk utawa materi liyane sing dilindhungi dening hak cipta tanpa njaluk ijin saka pemilik layanan Forexfactory1.

PANGGUNG
Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi marang pemilik Forexfactory1.com kabeh klaim, panjaluk, ganti rugi, biaya lan biaya, kalebu biaya hukum sing bisa uga muncul amarga sampeyan nglanggar Syarat lan Ketentuan sing sampeyan lakoni.

 

Paling diowahi: 04 May 2019