Pedagang EA Indigo 2020 .MQ4 Kode mbukak

price 199 USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.
Rega khusus 180 USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa menyang Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, Transfer Swift.


Sistem: Metatrader 4
Dawa: H1
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, NZDUSD, AUDUSD
Watesan dening akun: Ora
Akun makelar: sembarang
Deposit minimal: 50USD
Jinis dagang: Dagang otomatis jangka pertengahan
Jaringan saraf: entheng
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 4
Pengaruhekan dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Maks. nyebar diidini: 6 (60)
TakeProfit lan StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: saka 30 nganti 200 pips gumantung saka sinyal saka robot
Wektu dagang: luwes
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Versi sing luwih murah karo kode tertutup kanggo perdagangan otomatis mung:
https://forexfactory1.com/p/ea-indigo-trader-2020/


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)



https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime