Apa tegese rating makelar?

Diterangake: Rating Broker & Target Target
Senajan Highly subyektif lan asring ilang tandha, rekomendasi broker lan target rega penting kanggo trek sadurunge lan sawise tuku saham ing perusahaan. Kene kita nggawe rasa nuansa ing macem-macem jinis rekomendasi, uga looking ing carane target rega asring diwilang, lan manawa utawa ora bisa dipercaya.

Apa sing disaranake broker lan target rega?
Rekomendasi broker lan target rega minangka proyeksi kinerja rega saham perusahaan sajrone wektu tartamtu. Biasane dianyari sawise nganyari dagang utawa laporan finansial paling anyar, dheweke menehi wawasan babagan sentimen sing dituduhake ing antarane para profesional industri tumrap perusahaan tartamtu.

Carane target rega broker diitung?
Ana sawetara metode evaluasi sing digunakake dening makelar kanggo nemtokake rega target. Dadi, nalika considering valuasi beda saka saham, penting kanggo ngenali metodologi sing digunakake liwat ngakses laporan sing digawe. Nanging, sanajan nggunakake metodologi sing padha, loro perusahaan isih bisa ngasilake temuan sing beda banget, amarga teknik-teknik sing disebarake asring cukup subyektif.

Saliyane iku, nyedhiyakake perusahaan wis ngasilake laba lan awis, analis duwe pilihan migunakake metrik utawa metrik dhasar aliran awis kanggo ngurmati perusahaan. Kanthi nggunakake metrik kasebut, makelar kasebut banjur bisa nemtokake manawa perusahaan wis dagang ing diskon utawa ing premium kanggo rata-rata sektor. Teknik sing paling umum sing digunakake ing conto iki yaiku rasio-pangentukan (PE) rasio. Technique liya yaiku nilai perusahaan (EV), sing bisa digunakake kanggo ngukur pangasilan utawa generasi awu kanggo menehi penilaian relatif.

Nanging, samubarang dadi ora sithik banget, yen perusahaan nggawe kerugian utawa ngalami pertumbuhan sing kuwat - kahanan sing asring katon ing antarane perusahaan sing didhaptar ing FTSE AIM Market. Ing kahanan kaya ngono, nemtokake target rega dadi seni luwih saka ilmu, kanthi metode sing digunakake kalebu diskonto arus kas (DCF) utawa regane relatif sing mbandhingake nilai perusahaan karo pesainge.

Apa sing disaranake broker?
Rekomendasi makelar gegandhengan karo nanging ora padha karo target rega. Contone, ujar manawa saham sing diperdagangkan ing £ 2 saben saham duwe target rega 12 wulan yaiku £ 3, mula perusahaan kasebut mesthine duwe rekomendasi tuku. Kosok baline, yen saham sing saiki regane £ 2 duwe prediksi rega 12 wulan yaiku £ 1, mula perusahaan kasebut bakal duwe rekomendasi adol. Intine, rekomendasi broker gegandhengan karo target rega nanging duwe akeh intrik liyane sing bisa migunani kanggo dingerteni - sing bakal dibahas sabanjure.

Apa sing dimaksud karo rekomendasi broker sing beda?
Secara umum, rekomendasi broker bisa dipérang dadi salah siji tuku, netral utawa bisa didol. Nanging, ing kategori kasebut, ana sawetara label sing beda-beda sing nduweni subtleties penting nalika nggawe pangertèn sing dumadi saka broker. Kanggo nggawe masalah luwih rumit, makelar uga cenderung netepake rekomendasine adhedhasar derajat kinerja kinerja mangsa sing beda, sing biasane ditemokake ing bagean definisi cathetan penelitian.

Mulane, definisi ing ngisor iki mung generalisasi lan rekomendasi tartamtu saka broker perlu diselidiki luwih lanjut.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Buy Buy: Iki minangka salah sawijining broker sing paling apik, kanthi saham sing kira-kira bakal ngatasi pasar - biasane paling sethithik 20%.
Tuku: Dugaan liya sing kuwat yen saham sing murah banget kanggo kinerja mangsa ngarep sing dikarepake. Penghargaan luwih saka 10% biasane diduga.
Tuku Spekulatif: Rekomendasi iki ditandhani kanthi risiko dhuwur nanging uga kemungkinan tingkat dhuwur bali kanggo nyedhiyakake target bisnis tartamtu.
Outperform: Outperform nuduhake yen maklar yakin perusahaan bakal nindakake luwih apik tinimbang kanca sebagéyan ing sektor sing padha utawa ing hubungan karo indeks pathokan tartamtu.
Pilihan Paling Dhuwur: Saham kanthi rekomendasi iki makili perusahaan peringkat paling apik ing kategori outperform. Pangarepan dhuwur yen perusahaan bakal ngungguli sektor kasebut kanthi signifikan.
Pelaku Sektor: Pengembalian samesthine cocog karo rata-rata sektor.
Buy Moderate: Iki minangka istilah sing nyatakake kanthi jelas, menehi saran supaya ati-ati kudu digunakake yen mutusake kanggo tuku saham kasebut.
Ngumpulake: Liyane istilah deskriptif, iki nuduhake yen saham kudu ditambahake ing parameter tartamtu. Contone, bisa uga yen saham mung worth tuku ing titik rega tartamtu.
Overweight: Iki minangka istilah sing menarik yen bobot saham ing pitakonan kudu luwih saka bobot saham ing indeks tartamtu utawa jangkoan jagad digunakake kanggo comparison. Kanggo nggambarake iki, contone, umpamane, Barclays diwakili 5% saka FTSE 100 nanging dadi 7% portofolio, sampeyan bakal kegedhen ing saham Barclays.
Tambah: Kaya tuku moderat ing pangertèn sing kudu ati-ati yen nambahake menyang nyekel tartamtu.
Tahan: Prasaja banget - investor kudu ngendhaleni supaya ora nglakoni tindakan ing wektu sing cedhak lan ngenteni supaya luwih maju.
Neutral: Rekomendasi iki umume tegese broker ngelingake yen saham bakal nindakake ing utawa cedhak rega pangsa saiki lan umume ana ing pasar.
In-line: Kaya kanggo netral, analis ngarepake stok kanggo nindakake kira-kira in-line karo pasar utawa jaban rangkah digunakake kanggo comparison.
Equal-weight: Iki adhedhasar logika sing padha digunakake kanggo kabobolan, sing artine investor kudu nyekel saham kanthi proporsi bobot indeks kasebut.
Underperform: Rekomendasi underperform bakal nuduhaké manawa broker pracaya saham wis kebak valued utawa overvalued ing tingkat saiki, lan diarani nindakake luwih elek tinimbang pasar utawa jangkoan alam digunakake kanggo analisis.
Moderate Sell: Liyane istilah deskriptif sing nyaranake yen makelar nuduhake rega saham perusahaan saiki minangka relatif dhuwur kanggo rekan utawa ramalan finansial.
Kurang cekap: Rekomendasi sing ora kuat bakal nuduhake yen maklaren wis nunggu babagan perkembangan luwih lanjut nanging bisa ngganti tampilan ing perusahaan saka posisi menyang posisi jual.
Underweight: Maneh, iki adhedhasar logika sing padha digunakake kanggo kabotan, sing artine kepemilikan investor ing perusahaan sajrone portofolio lengkap kudu kalebu persentase ing ngisor proporsi persentase yen perusahaan kasebut minangka indeks sakabèhé.
Ngurangi: Enggo bareng perusahaan karo rekomendasi iki duwe risiko luwih apik tinimbang upside, lan mulane investor kudu ngurangi posisi kasebut nganti regane utawa fundamental dadi luwih penting.
Ngedol: Kaya sing dikarepake, rekomendasi iki minangka peringatan yen saham saiki wis ditrapake maneh lan investor kudu nyana panyusutan ing rega saham - biasane ing wilayah 20%.
Kuwat Sell: Minangka bebaya sing paling kuat, rekomendasi jual kuwat bakal dadi indikator sing jelas yen broker pracaya fundamental perusahaan lan / utawa industri dadi ora pati cetho lan cenderung banget ambruk ing mangsa ngarep.
Perusahaan: Rating perusahaan diterbitake nalika perusahaan minangka klien perusahaan saka makelar.
Bisa dipercaya rékomendhasi broker lan target?
Minangka wis dirujuk, rating broker lan target rega paling subyektif. Miturut tweaking sawetara parameter lan asumsi digawe, asil pungkasan bisa diowahi cukup banget. Akibaté, ramalan iki nduweni tingkat sukses.

Nanging, dheweke tetep dadi salah sawijining sumber informasi sing paling penting nalika ngetutake sentimen sing dituduhake ing antarane para profesional industri menyang perusahaan tartamtu. Mula, dheweke kudu dadi salah sawijining titik wiwitan utama kanggo nemtokake manawa perusahaan kasebut dagang kanthi premi utawa kanthi diskon. Nanging, dheweke ora kudu dadi siji-sijine pendapat. 

Kanggo trek rekomendasi broker paling aggregated kanggo pasar UK Kepala menyang Shareview saka Equiniti.