Carane Mbukak Akun 4 Metatrader?

Carane Mbukak Akun 4 Metatrader?

Artikel iki bakal nerangake carane mbukak akun dagang ing platform dagang MetaTrader 4 (MT4), lan carane nggawe akun dagang urip, lan akun dagang demo.

Kita bakal uga ndeleng opsi liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan, kayata carane nggawe akun test MT4, lan carane instal piranti lunak ing piranti sing beda-beda. Nggawe akun ing MetaTrader 4, manawa sampeyan pengin nggawe akun langsung utawa akun Tur, melu loro elemen kunci. Unsur sing pertama yaiku nginstal terminal MT4 sing nyata (yaiku, platform). Unsur sing kapindho yaiku babagan cara ngatur akun dagang - sing sampeyan mlebu menyang MetaTrader.

Cara Miwiti karo MetaTrader 4 Live Account
Kanggo miwiti dagang karo MT4, sampeyan kudu ngetutake langkah papat prasaja:

Unduh MetaTrader 4
Instal MetaTrader 4
Bukak akun dagang karo broker
Mlebu menyang MetaTrader 4 nganggo rincian akun urip
Saiki ayo njelajah langkah-langkah iki luwih rinci:

Ngundhuh MetaTrader 4
Menyang kaca download MetaTrader 4 lan klik tautan sing relevan kanggo sistem utawa piranti operasi sing disenengi. Yen sampeyan nggunakake PC utawa Mac, ngundhuh piranti lunak sing cocog karo komputer, banjur gunakake file kasebut kanggo ngrampungake panginstalan. Yen sampeyan nggunakake piranti seluler, mung ngundhuh lan mbukak app sing cocog. Kanggo Piranti Apple, entuk iOS MetaTrader App saka Apple App Store. Kanggo Piranti Android, entuk Android MetaTrader App saka Google Play Store.

Nginstal MetaTrader 4
Yen sampeyan wis ngundhuh MetaTrader 4 menyang komputer, jalanake file kasebut lan tindakake pandhuan ing tuntunan instalasi. Secara default, proses instalasi bakal nggawe trabasan kanggo MetaTrader ing komputer lan arep milih lokasi file program. Sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake lokasi sing beda sampeyan sanajan. Sawise sampeyan wis rampung instalasi, sampeyan bisa mbukak MT4 kanthi ngeklik pindho ing trabasan.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Cara Buka Akun Trading ing MetaTrader 4
Sabanjure, kita kudu nliti cara nggawe akun ing MetaTrader. Sampeyan saiki duwe platform MT4 ing piranti, nanging kanggo nglakoni perdagangan, sampeyan kudu nyambung menyang server broker. Elinga, sampeyan ora bisa langsung mbukak akun langsung karo terminal MetaTrader 4 dhewe. Nanging, sampeyan kudu mbukak akun liwat makelar pisanan.

Yen sampeyan kepingin weruh cara nggawe akun broker MetaTrader, cara paling gampang kanggo ngunjungi kaca 'Ndaftar' saka broker sing sampeyan pilih. Ana sampeyan bisa menehi instruksi rinci babagan carane nyetel akun langsung kanggo MetaTrader 4. Saka ing platform MT4, sampeyan milih tab 'File' ing sisih ndhuwur platform lan pilih 'Buka Akun'. Iki bakal mbukak jendhela sing nuduhake pilihan server sing kasedhiya.

Sumber: Platform MetaTrader 4 - Mbukak akun

Yen sampeyan milih server banjur klik 'Sabanjure', jendhela ing ngisor iki bakal katon:

Sumber: Platform MetaTrader 4 - mbukak akun

Yen sampeyan milih 'Akun nyata anyar', sampeyan bakal langsung nglebokake sampeyan menyang kaca 'Kaca Mlebu' sing kasebut sadurunge. Nalika sampeyan mbukak akun dagang karo maklar kanggo MetaTrader, sampeyan bakal nyedhiyani sampeyan kapercayan wewenang.

Iki kalebu:

Nomer ID akun
Tembung sandi sampeyan
Tembung sandi investor
Jeneng server.
Sawise sampeyan mbukak akun nyata kanggo MetaTrader 4, tataran ing ngisor iki nggunakake rincian akun kanggo mlebu.

Mlebu menyang MetaTrader4
Proses wewenang mbisakake para pedagang kanggo nambah akun dagang broker marang MetaTrader 4. Kanthi mlebu menyang MT4, sampeyan bisa nyambungake terminal karo server broker lan entuk kontrol akun dagang karo broker. Nalika sampeyan mbukak aplikasi MetaTrader 4 sapisanan, sampeyan kudu pituduhake sampeyan kanggo nglebokake rincian akun.

Sampeyan mung kudu ngetik nomer ID akun, sandhi (iki sandhi investor), sandhi sing lengkap utawa standar - banjur sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nyambung menyang server tengen. Utawa, sampeyan bisa ngeklik tab 'File' ing ndhuwur terminal banjur pilih 'Mlebu menyang Akun Perdagangan'. Iki bakal mbukak jendhela ing ngisor iki:

Sumber: Platform MetaTrader 4 - mbukak akun

Yen sampeyan kepingin ngerti apa tembung sandhi investor, ngidini akses kanggo ndeleng akun, nanging ora perdagangan. Dadi sampeyan bisa ndeleng posisi mbukak, saldo, rega urip, lan malah nggunakake Expert Advisors - nanging iki ora kanggo perdagangan. Tembung sandi investor menehi broker utawa pedagang kemampuan supaya wong liya bisa ndeleng cara dagang ing karya MetaTrader 4. Cara liya kanggo ndeleng cara dagang ing MT4 yaiku liwat Akun Demo.

Ing kasunyatan, mbok menawa cara paling apik kanggo sinau babagan perdagangan karo MetaTrader 4 yaiku akun demo - amarga ngidini sampeyan ndeleng apa sing dilakoni liwat nyoba lan kesalahan, nggunakake dana virtual lan dagang ing lingkungan dagang tanpa risiko, tanpa kakehan mundhut karo dhuwit nyata. Yen sampeyan mung pemula, iki cara sing apik kanggo miwiti, nganti sampeyan siap transisi akun MetaTrader menyang urip.

Ayo, yen sampeyan lagi kasengsem dagang karo akun Forex sing didhukung MetaTrader 4. Sampeyan bisa miwiti pisanan nggunakake Demo Forex MetaTrader 4 minangka cara latihan kanggo bab nyata. Akun demo isih bisa migunani, sanajan sampeyan dadi pedagang sing ngalami. Sampeyan bisa uga, contone, dadi pinter ing perdagangan Forex, nanging sampeyan uga pengin ngetokake menyang saham Eropah. Sampeyan bisa uga praktek karo CFDs dhuwit saham ing MetaTrader kanthi akun demo, sadurunge pindhah menyang nggawe perdagangan langsung.

Supaya carane sampeyan entuk akun demo kanggo MetaTrader 4?

Njaluk Akun Demo Anyar ing MetaTrader 4
Yen sampeyan ngundhuh MT4, akun demo MetaTrader gratis bakal digawe kanthi otomatis kanggo sampeyan. Ora ana download akun demo sing nyata kanggo MetaTrader 4. Minangka karo akun urip, yen sampeyan wis nginstal MT4, iku minangka kasus sing bakal liwat proses otorisasi. Dadi sampeyan mung kudu log in mawa ID akun, sandhi, lan rincian server sing dikirim kanggo akun demo sampeyan. Sampeyan bisa uga mbukak luwih saka siji akun Tur.

Nanging saiki, ayo alamat pitakonan 'Cara kanggo mbukak akun demo ing MetaTrader 4?' karo sawetara pandhuan singkat. Pertama, klik tab 'File' lan pilih 'Buka Akun', sing kapindho, pilih server demo lan klik 'Sabanjure'. Pungkasan, pilih 'Akun Demo Anyar' lan klik 'Next' maneh.

Saiki sampeyan ngerti carane nggawe akun test ing MetaTrader 4, ayo deleng sawetara fungsi akun penting liyane sing bisa sampeyan gunakake:

MetaTrader Supreme Edition
Apa sampeyan ngelingi perdagangan Forex ing MetaTrader kanthi akun demo, utawa akun urip, sampeyan kudu nimbang ing plugin MetaTrader Supreme Edition (MT4SE). Iki amarga MT4SE nemen nambah ruang lingkup platform. MT4SE minangka plug-in khusus sing ngembangake jumlah indikator sing kasedhiya, uga nyedhiyakake macem-macem alat dagang nglereni pinggiran.


Carane Dana akun MetaTrader 4
Cara paling apik kanggo mbangun akun MT4 yaiku liwat alat Kamar Trader. Iki menehi cara sing trep kanggo ngatur akun lan nglakoni operasi dhuwit, kayata mbatalake utawa nyetop dana. Kanggo nyetor utawa mbatalake dana, mlebu log menyang Kamar Trader lan pilih tab 'Money Operations'. Sampeyan bisa mbatalake dana langsung menyang akun bank kadhaptar utawa liwat Skrill lan Neteller, yen pengin.

Akun Trading MetaTrader 4 - Kesimpulan
Muga-muga saiki sampeyan ngerti cara kanggo mbukak akun MetaTrader, carane mbukak akun demo, lan carane menehi wewenang terminal supaya bisa ngetrapake salah sawijining jinis. Mugi-mugi sampeyan nemokake diskusi babagan carane nggawe akun anyar ing MetaTrader dadi menarik, informatif, lan migunani.

Yen mangkono, sampeyan uga bisa maca Pandhuan kanggo Trabasan MT4 & MT5, sing mulang para pedagang macem-macem trabasan sing bisa digunakake kanggo nyepetake proses dagang, lan nggawe luwih ramah pangguna, lan sing paling penting, luwih nyenengake pengalaman dagang!

Yen sampeyan pengin sinau luwih akeh babagan nggawe akun, lan bakal luwih seneng pandhuan visual, disaranake sampeyan nonton video sing kasedhiya liwat kursus online Forex 101, sing kalebu topik iki, lan topik penting liyane kanggo pamula ing dagang Forex.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime