10markets.com 10Markets (WSI Technology LTD) = Antelop (Antelope Systems Limited) - review broker


Jeneng broker: 10markets. com (WSI Teknologi LTD) = Antelope Antelope Systems Limited jeneng anyar antelopesystem. Tuladha
Jeneng server: 10Markets = Antelope

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 8.5
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 6
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 5
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 7
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 6.62

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:






Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime


Ulasan Pelanggan

kvon21,
Rusia, Federasi Rusia,
Jun 30, 2018,
Pangguna pangguna
 
Broker punika penipuan !!!!!
Aku nyipta dhuwit 150 ing Desember 12, 2017.
entuk keuntungan saka $ 240
Muga-muga 4, aku ngajokake aplikasi kanggo ngundhuh dhuwit.
makelar bisu kanggo sasi luwih saka 1. Panjenengane ora njawab serat-seratku.
Broker punika penipuan !!!!!



abbasov36,
Rusia, Federasi Rusia,
Jun 12, 2018,
Pangguna pangguna
 
Aku ora nyaranake. Scammers.
Oktober 10, aku nyipta dhuwit 200. Kanggo setengah taun aku entuk keuntungan saka 433. Ing April 12 aku ndhaftar aplikasi kanggo mundurake dolar 633. Broker ora nanggapi aksara lan ora nggawe penarikan dhuwit 2 sasi. Aku ora nyaranake. Scammers.



janhusv,
Norwegia,
Feb 20, 2018,
Pangguna pangguna
 
MUNGKIN AWAS DALANG 10MARKETS
JAWI DEPOSIT ANY UANG TO 10MARKETS COMPANY THIS

10Markets bukan perusahaan dagang, nanging perusahaan penipuan.
Padha mung kasengsem karo sampeyan dhuwit menyang platform dagang yakin.
Yen wis entuk dhuwit, sampeyan bakal miwiti gaweyan kanthi menehi saran supaya sampeyan ngeculake dhuwit ing platform kepercayaan supaya sampeyan bisa nyalahke kasebut kanthi ambruk. Bener sampeyan wis ilang dhuwit nalika sampeyan nggawe simpenan. Ora ana cara sing bisa nduwe adviker dagang sing nggegirisi sing ora ono,
Aku bisa ngasilake keuntungan ing platform kepercayaan sing ilang kanthi bantuan pengalaman amatir dhewe lan saben-saben sesampunipun aku dibombardir kanthi nasibe pitakone supaya ora ditulungi.
Alesan sing ana sawetara review positif ing 10markets yaiku wong-wong sing nandhang pangarep-arep kanggo entuk dhuwit lan pungkasan perusahaan ngancam supaya dhuwit yen ora nerbitake review apik.
Mesthine ora ana sing bisa ngetokake dhuwit saka 10markets, nanging review apik isih ana amarga wong mung nyerah.
Kula nyuwun pangapunten, menawi kula dipuntudhuh kaping pindho amargi kesetiaanipun lan saya kalah kathah dhuwit.
Aku wis ngetokake wawancara (ngomong karo) manajemen puncak lan aku malah yakin iki ora dadi perusahaan traiding, nanging bisnis scam dhuwit.

May 31, 2017 - 4 Bintang Aku anyar ing dagang lan anyar ing 10 Markets.
Aku rumangsa aku dijaga kanthi becik dening para pejabat sing sopan lan profesional
lan utamané penasehat pribadi Mr. Scott White sing banget mbiyantu.
Pendhaftaran akun kene wis sawetara munggah lan mudhun lan saiki aku ngarep-arep kanggo miwiti nggawe dhuwit gedhe.



kiwirebel,
Auckland, Selandia Baru,
Sepuluh 5, 2017,
Pangguna pangguna
 
Scammers
Aku dialihake menyang situs iki sawise nyoba kanggo mlebu Metode Kiwi .... jeneng wong sing nyatakake yen 10 Markets iku calo sing didaftar kanggo Metode Kiwi yaiku Robbie White .... Dheweke takon kanggo 300US minimal Dolar lan ngandika aku bakal njaluk kabeh bantuan kanggo miwiti ..... Ora ana bantuan kuwi banjur aku hubungi Method Kiwi sing ngandika padha ora duwe Robbie Putih aku wiwit mriksa 10Markets iki ..... Uga Dadi, 300US wis nuduhake ing platform dagang ana kaya iki ora apa aku wanted Aku nindakake online mundur .... Nganti isih nunggu kanggo njaluk dhuwit sandi ora reply email sing dikirim menyang wong utawa misteri Robbie White .... Aku bakal terus nyoba lan aku wis ngubungi bank-bank kanggo ngerteni yen pembayaran kertu kredit bisa dibatalake ...... Tinggal adoh saka perusahaan iki, aku pracaya dheweke iku scammers.



Michael,
Bedfordshire, Inggris,
Aug 30, 2017,
Guest
 
Perusahaan elek kanggo menehi hasil, banget pushy wong dagang
Aku urusan karo pedagang sing jenenge Bryan Johnson, bisa uga dudu jeneng asline, lan nemokake dheweke kepengin banget njaluk dhuwit maneh kanggo nandur modal sanajan mesthine luwih saka £ 61k ing akun dagangku, nalika aku ora bakal menehi luwih akeh & Aku nyoba nolak, dheweke menehi transaksi perdagangan sing ora bisa ilang sawetara menit, nanging aku ora bakal kelangan dhuwit, nanging aku malah bisa menehi dhuwit nganti £ 5 yuta, nanging para ahli dagang sing dakkandhakake saka bankku ujar bathi gedhe mung digawe sawetara dina, aku ora bisa realistis lan dadi bathi phantom supaya aku luwih akeh nandur modhal lan dheweke uga ujar yen dhuwit sing dakgawe bank minangka pemanis kanggo gawe uwong yakin aku duwe bab sing apik, aja pisan-pisan ngindhari perusahaan iki biaya, aku cukup beruntung amarga aku ora bakal kelangan dhuwit, nanging bisa uga yen aku ora waspada, dheweke malah nyoba supaya aku mlebu kontrak kredit, nanging ora ana cara kanggo aku.



Gina,
Singapore,
Jul 19, 2017,
Guest
 
banget layanan
Aku seneng banget karo manajer portofolio David.z.
sabar sajroning piwulang lan nyengkuyung. Tq



Peter,
London, Inggris,
Jun 14, 2017,
Guest
 
Hello kabeh,

aku kerja karo Paul Bryce sawetara dina kepungkur, lan dheweke mbantu aku akeh kanggo nambah dhuwit cepet. Aku seneng banget babagan bantuan, aku bisa nyaranake bantuan marang 10Markets



RichieING,
Ingham, Australia,
Bisa 24, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aku nyaranake pasar 10 nonton Volatility RISK ing pasar sing bisa njaluk sampeyan
Aku wis dijaluk ninggalake feed babagan pasar 10.
Aku nyaranake pasar 10 nonton Volatility RISK ing pasar sing bisa njaluk sampeyan
Tim gedhe saka Guys kita wis kita munggah lan mudhun. Aku wis nyambut gawe karo Alex Cooper, Gabriel Nelson, Michael Burg, Guys Guys Michael Paige, Eric Moss.
Aku wis dadi pasar 10 wiwit Oktober 2016 ngetokake dhuwit akeh lan mundhut akeh dhuwit. Ing wayahe aku karo Alex Cooper lan dheweke wis mbantu aku gedhe banget kanthi lancip lan tipis kanggo njaluk aku bali ing jalur uga aku wiwit ndeleng cahya alon-alon. Kabeh aku bisa Thanks Guys Great team. Kanggo sampeyan wong-wong sing metu ana ora kanggo wong sing lemes.

Bisa Bintang 23, 2017 - 5 Aku bisa menehi rekomendasi Markas 10 nanging nonton RISIKO. Aku manggon ing Australia dadi faktor wektu-jam 8 bisa dadi ala lan uga apik. Uga aku miwiti ing game iki karo ora akeh Pengalaman dagang karo Forex Trading. Aku wis dadi pasar 10 wiwit Oktober 2016. Liwat wulan 6 sing liwati aku wis mundur karo dagang, apa tegese aku ana ing ewu, supaya sampeyan bisa ndeleng kepriyé mili pasar. Aku mung wiwit ndeleng cahya saiki ing sawetara minggu pungkasan thanks menyang Wong Khusus sing narik kula metu saka geni Alex Cooper sing mbantu kula banget liwat pengalaman ala. Uga Guys, aku ngerti sing mulang aku, Gabriel Nelson, Michael Page, Michael Burg, Eric Moss, wong liya konco adegan sing aku ora ngerti lan pungkasan kabeh nganti saiki Alex Cooper Thanks Alex. Mugi-mugi kanthi Time lan sabar ing game menika lan tiyang-tiyang ingkang leres wonten ing ngajeng kula bilih kula saged nambani dhuwit ingkang sampun kula tiwas lan ngasilaken dhuwit ing pangalaman punika.



Paulus Magnus,
Norwegia, Norwegia,
Bisa 19, 2017,
Pangguna pangguna
 
Rekomendasi Pasar 10
Aku bisa menehi rekomendasi 10Markets kanggo sapa waé sing kepengin sinau babagan perdagangan. Aku wis nrima tindak-tanduke apik saka kontak pisanan. David Zachs wis maringi kula
latihan lan saran babagan pamulangan lan marketing follow-up. Dheweke tansah kasedhiya lan dering sawise tugas kanggo nerangake apa sing kedadeyan ing pasar. Michael Paige wis menehi kula latihan apik ing sistem lan penilaian resiko. Nuwun sewu, salam Paul saking Norwegia



logic38,
Inggris Raya,
Bisa 18, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aja mbukak akun 10 Markets
10 Markets wis ngirim email marang aku kanggo menehi review, kang aku luwih seneng gawe. lan takon aku teka maneh sing ora ana definisi.
Iki minangka salinan saka apa sing diucapake marang Victor Griffin '
Hi Victor

Aku ora bakal dagang karo 10 Markets, iku salah siji saka perusahaan paling awon aku tau perdagangan karo, thank god aku sijine sing amout dhuwit cilik menyang akun kanggo nyoba sampeyan, layanan sing nyebar crxp sawetara saka paling awon aku wis katon, eksekusi alon, lan dewi ngalangi yen sampeyan nggawe dhuwit lan nyoba kanggo nyopot, kaya
njupuk salawas-lawase.
Aku ora bakal ngedol dhuwit karo kowe, supaya aku ora ngganggu.
Aku wis nutup akunku
DONT TRADE WITH 10 MARKETS



Thomas Roel,
Trondheim, Norwegia,
Bisa 18, 2017,
Pangguna pangguna
 
10 Markets yaiku perusahaan paling apik lan paling apik.
Tim paling apik !!!
Matur nuwun kanggo DAVID ZACHS lan MICHAEL BURG lan MICHAEL PAIGE !!!
Padha apik kanggo kula lan akeh kanca-kanca! Padha bantuan kita meh 24 / 7 lan pengin kita kabeh apik !! Padha nindakake sesi perdagangan lan pitutur marang kowe apa kanggo perdagangan lan carane perdagangan aman. Risiko paling gedhe yaiku diri, nalika aku dagang. Padha mbantu sampeyan mentality yen sampeyan duwe perdagangan ala lan banjur bantuan sampeyan metu saka iki.
Aku wis nggawe perdagangan apik karo wong-wong mau, profesi 300 !! Aku wis dituku dhuwit kaping pirang-pirang lan njaluk dina 3-4 kanggo bank! 10Markets duwe alat dagang apik banget, akeh sesi kanggo sinau, lan ing skype utawa telpon sawayah-wayah. Sistem layanan uga wis nyediakake proyek apik marang aku. Khusus thanks kanggo MAN DAVID ZACHS. JUST LOVE TEAM THIS !!! Padha nganggep sampeyan lan makelar pawitan!



G Howard,
London, Inggris,
Bisa 15, 2017,
Guest
 
10Markets sing diwakili dening Michael Burg wis dibuktèkaké dadi tukang ngapusi, cidra lan perampok.
10Markets wis takon babagan review. £ 250 deposit ora digawe dagang, £ 187 bali Iki njupuk akeh email lan minggu lan minggu lan minggu kanggo njaluk lan £ 63 short! Micheal Burg migunakaké saben trik sing bisa ditundha kanggo nyegah dhuwit bali. Aku ora ngandel wong-wong mau nanging nggawe pikiranmu dhewe. Ing pengalaman aku, wong liyo, cidra lan perampok. Jejak email kula mbuktikake iki.



wektu,
Uni Emirat Arab,
Bisa 15, 2017,
Pangguna pangguna
 
aku delt karo tim apik
Wigati,
Aku seneng ngomong babagan crita babagan dagang karo 10Markets, nanging iku pengalaman pisanan ing dagang aku pengalaman nol ing lapangan iki nalika kuwi nanging sajujure 10Markets mbantu aku akeh karo sesi lan dagang, sajrone wektu singkat minggu 2 aku ndadekake dhuwit dhuwit watara AS $ 2000 karo usaha sing paling dawa, mula aku mutusake dhuwit kanggo mbatalake kabeh dhuwit sing ditindakake kanthi cepet.
lan padha sabar lan banget sabar lan becik karo aku, matur nuwun marang manajer portofolio Kafka dheweke tenan sing paling apik lan jujur ​​lan kabeh dagangan dheweke menehi saran kula ana nguntungake, lan kanggo Michael kaca pelatih sing diterangake kula
kabeh dhasar babagan perdagangan lan matematika dagang saka ngeruk kanthi sabar,
lan thanks akeh kanggo Pak Michael Burg piyambakipun tenan wong lan apik tenan
mung aku arep nyritakake aku ninggalake dheweke tanpa alasan, dheweke kabeh apik banget
sopan santun lan wong-wong mursid, muga-muga wong-wong mau tansah apik



nambah,
ddd, Argentina (Tenenga kantor 10Markets ing Israel),
Bisa 12, 2017,
Guest
 
as
:)
matur nuwun 10markets

Cheers

trader sing duwe layanan apik

FPA kaget yen karyawan spamming kanthi cara iki kudu nambah sawetara nomer kanggo memenuhi dawa tinjauan minimal. Apa karyawan 10Market ora mung ora etis kanggo spam, nanging uga ora kreatif nalika menehi pujian palsu kanggo perusahaane dhewe?



Peter Sidebottom,
High Peak, Britania Raya,
Bisa 5, 2017,
Guest
 
Pentinge duwe guru sing ngerti lan sabar
Aku teka menyang 10Markets karo entuk kawruh dhasar banget ing pasar saham lan aku wis nemokake Yohanes sing banget mbiyantu, antusias lan nampilake kesabaran gedhe marang aku nalika menehi kula wawasan menyang donya perdagangan pasar saham lan memulang kula dasar-dasar donya sing nyenengake lan nyenengake iki lan aku banget ngupaya nerusake nggarap dheweke lan dadi luwih pinter ing kabeh tawaran mangsa ngarep kanggo wektu durung teka



Jeremy Terrill,
NSW, Australia,
Bisa 5, 2017,
Guest
 
Mriksani Markets John Marquez 10
Kita wis ditangani karo sawetara wong saka 10 Markets lan John Marquez kanthi adoh paling profesional saka kabeh. Dheweke uga mbantu kita nambah ekuitas kita lan kanggo sebagian besar informasi dheweke wis ono. Kita kepengin njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo kabeh bantuan supaya adoh.
Panjenengan Sincerely



Natalie lan Jeremy Terrill
Anne Abbott,
Wellington, Selandia Baru,
Bisa 3, 2017,
Guest
 
Aku bungah aku gabung karo 10markets, karo bantuan Scott White, aku wis nggawe keuntungan% 50!
Ing Maret 27th aku gabung "10Markets", lan nandur modal mung liwat USD33000 sing aku njupuk saka akun tabungan bank UK. Ing dina iki, Mei 2nd) akunku mung watara USD49,000 - mung sajrone sasi. Scott (pialaku) pancen ngerti apa sing dilakoni, lan Thomas (analis) apik banget kanggo njelasake teori, lan carane politik lan ekonomi saka kahanan ngowahi nilai.
Aku ora bakal nggawe dhuwit ing umur, yen aku wis ngetokake dhuwit ing bank!

Deleng cathetan moderasi tim
Monggo ninggalake tindak lanjut sawise kasil mbatalake luwih saka simpenan total.



john ashcroft,
bolton, Inggris,
Apr 27, 2017,
Guest
 
Aku arep menehi saran 10markets kanggo sapa waé lan Daniel Colin mbantu aku sing paling apik sing bisa lan apik kanggo kula
aku wis karo pasar 10 saiki kanggo 2 minggu saiki lan wis dadi roller coaster munggah mudhun kiwa tengen wis banget exiting tim ing pasar 10 wis nemen mbiyantu Daniel colins wis ben brilian karo aku bisa ngomong karo dheweke sembarang wektu dina dheweke mbantu aku karo kabeh layanan kanggo mbantu aku dadi pedagang sing apik sing wis mbantu aku karo latihan analis dheweke saestu mesra lan gampang diajak aku ora ngerti apa sing bakal aku kerjani tanpa dheweke matur nuwun daniel colins di pasar 10



Tim H,
London, Inggris,
Apr 25, 2017,
Guest
 
Scott Putih minangka Star!
Aku dadi investor anyar lan gemeter. Aku duwe akeh kanca ing Kutha (London) salah sijine sing aktif negatif babagan 10Markets. Aku duwe manajer portofolio sing apik banget (Scott White) sing nyekel tanganku ing kabeh dagangan. Aku mutusake kanggo mbatalake kabeh dana (kalebu bathi) lan kabeh entuk mbayar ing dina bisnis 5. Iki nggawe aku tenang. Aku bakal terus nginvestasi lan bakal menehi saran 10Markets nanging uga njupuk barang ing jangkah sampeyan tinimbang ngluwihi yen sampeyan ora bisa mbayar.



Christina123,
Inggris Raya,
Apr 20, 2017,
Pangguna pangguna
 
JAWA DAGANGAN ING 10MARKETS!
Sampeyan ora bakal bisa ngundhuh apa wae sing dipasrahake. Saben sampeyan njaluk menyang titik sing sampeyan mikir sampeyan bisa njupuk dhuwit kanthi aman tanpa ambruk akun sampeyan, sampeyan bakal entuk perhatian penuh manajer portofolio sampeyan ing kasus iki Gabriel Nelson, utawa Michael Burg sing banjur bakal 'nerangake' kanggo sampeyan kok sampeyan kudu ora njupuk dhuwit metu saiki utawa sesuk. Saben dealing karo wong diges sampeyan jero. Sampeyan sijine dhuwit luwih akeh lan dhuwit nunggu wektu sing dijanjikake nalika sampeyan bakal njupuk ora mung dhuwit sing sampeyan nandur modal nanging dhuwit sampeyan wis digawe ing dagang. Aku lunga saka 5k nginvestasi kanggo 25k nandur modal lan nggawe 40k liyane ing dagang nanging aku ora bisa mbatalake siji £. Pungkasan, nalika akun kasebut dianggep kuciwa, aku wis diwenehi dhuwit kanggo ndadeake perdagangan gedhe sing bakal ngatasi kabeh masalahku lan njamin yen aku bisa njaluk sawetara dhuwit metu ana. Ing sakedhik kothak dhuwit nalika dhèwèké ngandika liwat skype, akun kasebut mlebu ing zona bahaya 32% Free Margin. Perusahaan wis nggawe 21k sajrone biaya Spread langsung ing perdagangan. Nanging aku yakin manawa ora ana masalah yen pasar AS dibukak bakal apik. Ing sak jam komputer kanthi otomatis nutup perdagangan mbukak lan 61k saya tindak menyang 21k. Sawetara dina salajengipun gadhah kathah dhuwit kanggé nglindhungi panyengkuyung akun kasebut. Ora ana sing ngubungi kula kanggo dina 10. Nganti wingi nalika John Baker metu saka departemen 'vip' sing arep mbantu aku entuk dhuwitku bali ... nambah 8000 liyane! Forex uga apik nanging 10Markets / Whitestone Securities ora. Run !!!!

Mar 24, 2017 - 4 Stars Ditresnani kanggo nemokake donya Forex Trading. Gabriel Nelson sing éndah wis nyedhak aku miwiti saran dagang lan kesempatan latihan karo Michael Paige lan Eric Moss. 10Markets duwe tim gedhe lan piranti lunak gedhe nggawe Forex Trading bisa kanggo sapa wae. Bebarengan, kita wis ngetik £ 22,000 dadi £ 48,000 ing minggu 5.
Aku ora bisa menehi komentar babagan gampang kanggo njaluk dhuwit kaya aku durung rampung, nanging aku bakal bali maneh kanggo nganyari babagan kasebut sawise aku duwe pengalaman kanggo mbagi.


Reply by Julia S. dikirim Apr 24, 2017:
Miturut cathetan kita, sampeyan nampa lan kepenak dening, liwat sesi individu 20 karo analis profesional kita. Saliyane iki, ora ana rekaman panjalukan mundur ing mburi sampeyan.
Kita ing 10markets tansah looking out kanggo pelanggan kita lan saran sing diwenehi ing kapentingan sing paling apik.

Kita bakal seneng ngomong karo sampeyan liwat saluran dhukungan pelanggan kanggo mbenerake pengalaman negatif sing wis ana.



Julia S.
Sukses & kepuasan pelanggan
Jofrin,
Kuwait, Kuwait,
Apr 19, 2017,
Guest
 
Apik banget kanggo aku nggawe dhuwit apik ing wayah tengah uripku.
Ana munggah lan mudhun ing saben lapangan. Saka tim 10Markets aku entuk dhukungan / pitulungan kanggo dagang minangka pedagang anyar. Thanks a lot kanggo Daniel minangka dheweke ndhukung ing wektu ora, karo metu sembarang wektu tundha.



Danny girl,
Inggris Raya,
Apr 1, 2017,
Pangguna pangguna
 
Investor pisanan nggawe karya dhuwitku!

Aku miwiti nandur modal karo pasar 10 8 minggu kepungkur. Aku tansah mikir luwih apik kanggo nggawe dhuwit sampeyan bisa kanggo sampeyan saka supaya bank njagong ing lan mbayar sampeyan jejere apa-apa kanggo hak istimewa. Supaya adoh aku wis nyadari keuntungan ora adoh pensiun taun lengkap lan isih akeh! Mesthi aku wis ora nindakake iki dhewe. Aku diutus dadi pangurus akun, yaiku Danny Morgan. Danny urip urip sing dikarepake, saengga dheweke bisa uga ngupayakake supaya impen dadi kenyataan. Dheweke seneng babagan apa sing dikerjakake nanging uga duwe pengetahuan lan pengalaman. Aku wis ngandhani kabeh langkah-langkah lan wis didhukung kanthi telpon, email, chatting Skype lan siji pelajaran siji ing 1 / 2 saben jam. Saben-saben aku duwe pitakonan wis ditangani kanthi cepet lan ora ana pitakonan sing ora dianggep aneh. Aku ora ngerti carane kabeh gaweyan nanging aku wis sinau banget saiki. Iku bener yen investasi ing pasar iku bisnis sing beboyo nanging kanthi pituduh sing bener lan wong-wong kaya Danny ora ono sing mung kanggo sing sugih kanggo nyenengi. Uang ndadekake dhuwit, sing aku, nggawe dhuwit kanggo aku karo akeh gawean. A tembung babagan review ala ing kene. Aja padha ngandel. Yen wong bodho cukup kanggo nindakake sistem BINARY mikir padha bisa nggawe dhuwit cepet banjur sing masalah sing. Ora ana apa-apa karo Danny lan manajer sing ngewangi. Iku kabeh papan ndhuwur lan kerjane. Aku maca review dhewe lan bungah yen aku isih tindak kanggo. Aku sijine kabeh tabungan lan kabeh sandi iman menyang iki. Aku wis telung penarikan tanggal saiki Ing wilayah 11,000 dibayar nalika dijaluk. Sampéyan sampeyan mutusake dhewe. Apa kaya aku lan nggawe dhuwit kanggo sampeyan utawa tetep statis?



Steve,
Cheshire, Inggris,
Mar 31, 2017,
Guest
 
Perusahaan apik kanggo menehi hasil lan dhukungan cepet.
Aku miwiti dagang karo 10 Markets ing awal Desember 16. Aku disuwun dening kapentingan minimal sing aku nampa saka dhuwit bank supaya aku pindhah dana lan bantuan saka Andrea Bennett, manajer portofolio, aku miwiti nggawe bathi ing sawetara dina (luwih saka kapentingan taun pungkasan saka bank) . Aku ngalih dana luwih akeh lan wiwit njupuk pelajaran saka Michael Page liwat Skype kaping pirang-pirang minggu lan perdagangan saya terus nggawe bathi banget. Aku kudu ngakoni yen aku wis ngalami mundhut, lan pasar bisa uga ora bisa diprediksi, nanging Andrea tansah nandhang kasusku lan njaga kula, menehi saran lan pitulungan nalika aku butuh, banget profesional, nyenengake lan pinter.
Aku wis gawe pirang-pirang penarikan liwat suwene rong sasi lan nyedhiyakake sampeyan duwe margin gratis ing akun (ditampilake ing formulir on-line) dhuwit bali ing bank sampeyan ing dina-dina kerja 5.
Aku seneng banget pengalaman dagang karo Markas 10 lan aku seneng banget aku nggawe keputusan Desember kepungkur, saiki dhuwitku mbayar dhuwit!



Ross,
Australia,
Mar 25, 2017,
Guest
 
perusahaan gedhe karo staf lan kawruh gedhe.
Minangka pedagang wong anyar. 10Markets pancen mbantu aku sinau sawetara fundamental penting. wis entuk kerugian nanging uga duwe hasil apik. Analysts lan staf liyane wis banget mbiyantu lan kasedhiya sing positif banget amba.



Pat,
London, Inggris,
Mar 21, 2017,
Guest
 
Wong gedhe bisa digarap, banget ditrima lan dibiyantu
Jenengku Pat, aku mung wis dagang kanggo rong sasi pungkasan kanthi bantuan Paul Bryce lan tim analis banget. Aku wis kasengsem wiwit miwiti perdagangan lan mung karo 10Markets sing aku duwe wani kanggo nglakoni, thanks kanggo dhukungan saka Paul lan tim. Aku isih sinau lan kemungkinan-kemungkinan ora ana. Aku katon nerusake hubungan dawa lan duwe bathi karo 10Markets.



Tom A,
Edinburgh, Inggris,
Mar 16, 2017,
Guest
Yen sampeyan duwe kalodhangan nyedhiyakake lan sregep nyambut gawe, 10 Mrkts duwe rekomendasi
Dagang ing Forex lan komoditas karo 10 Mrkts wiwit Dec 16. Ana akeh hasil lan sawetara kerugian nanging pengalaman sakabèhé positif. Dhukungan kuat diwenehake dening tim profesional sing kalebu pedagang sing darmabakti, banget (banget sabar) uga piwulangan saka analis sing berpengalaman. Saran dagang terus-terusan apik lan analis sesi sing perlu lan paling mbiyantu ing lapangan rumit investasi. Komunikasi banget liwat Skype lan manajer portofolio lan manajer senior tansah kasedhiya.



Alex Bischof,
Chur, Swiss,
Mar 13, 2017,
Guest
 
Hello sandi Ladies lan Gentlemen.
Jenengku Alex, asal saka Swiss lan wis dadi customer kanggo 10Markets kanggo taun 1. Aku bisa ngomong saka pengalaman dhewe yen aku banget puas karo 10Markets. Lan kanggo sawetara alasan apik. Ing sisih liyane, aku njaluk bantuan sing bisa dibayangake saka pedagang sing kuwat sing ngerti apa sing sampeyan tindakake. Saliyane, kabeh disimpen kanthi jelas lan cetha sing wis kabentuk kanthi adoh minangka platform. Kanggo maksud kasebut, manajemen resiko wis mantep banget, supaya kerugian bisa ditahan cilik. Aku seneng banget karo kemenanganku lan mung bisa menehi saran karo ati sing apik ing 10Markets! Aku bakal nindakake maneh ing wektu apa wae, amarga apa sing becik mung bisa dadi luwih apik!

Kind regards lan matur nuwun kanggo tim 10Markets, sampeyan gedhe!

Sampeyan tulus, Alex .....



OLGA,
SCOTLAND, Inggris,
Mar 9, 2017,
Guest
 
Aku wiwit durung suwe anggone dagang.
Tom mbantu aku nglakoni sing, dheweke wis apik banget lan tansah ana kanggo kula!
Kita wis dagang lan nglangen.
Aku njaluk bantuan saka deparment support nalika aku uga needed.



oz,
lancashire, Inggris,
Mar 7, 2017,
Guest
yen aku bisa njaluk bantuan macet tansah di tangan saka manajer portofolio lan tim
Aku nemu dagang hard ing awal. Nanging dhukungan saka tim mbantu nggawe dhasar gampang



Laurel Waddell,
Brisbane, Australia,
Mar 7, 2017,
Guest
 
Iki tim gedhe.
Aku duwe hubungan apik karo Paul Bryce & timnya, aku sinau akeh saka dheweke. dheweke sabar banget karo aku, aku umur 74 karo komputer alon bareng karo pikiranku sing alon & kelingan memori. Aku ora pati ngerti ing komputer nanging tim wis nulungi aku, lan bathi bathi. iki nyenengake banget. Aku seneng banget yen wis ketemu karo Paul ing telpon wong lanang sejati & time uga apik.
Best Regards Laurel Waddell.



Godfrey A,
New South Wales, Australia,
Mar 7, 2017,
Guest
Sakabèhé hubungan todate wis banget puas.
Aku wis dagang karo 10 pasar udakara setaun. Pengalaman karo dheweke wis marem banget. Aku duwe manajer portofolio (Dylan) lan analis (Michael Paige). Aku skype karo wong-wong mau lan dheweke nuli nanggapi kanthi cepet nalika aku nelpon. Aku duwe sesi mingguan karo Michael sing nuntun aku dagang. Aku wis nemokake Michael dadi analis sing ahli banget lan dheweke ngandhani apa sing kudu dagang lan apa sing ora. Michael njupuk akun saka US25K dadi luwih saka US300K. Keseimbangan wiwit ngalami fluktuasi amarga pemilihan pasar / pemilihan AS. Michael yakin aku bakal njaluk aku mrana maneh. Aku seneng terus dagang karo dheweke. Aku percaya karo Dylan & Michael lan aku yakin ora bakal ngeculke aku.



Sylvia,
NSW, Australia,
Mar 7, 2017,
Guest
 
Aku miwiti dagang karo Forex karo broker 10Markets lan aku duwe resorts ecxelend.
Aku miwiti nganggo $ 300 lan aku duwe keuntungan apik banget, manajer akun Dylan kuwi sing paling apik .Aku seneng banget saiki. Aku wis dadi korban kanggo akeh scam nanging aku ora tau menehi aku luwih akeh wong jujur ​​lan aku nemokake 10Markets karo Dylan.
Aku umur 70 tanpa ekspedisi ing pasar lan saiki aku manggon ngimpi aku bisa nggawe penghasilan apik saka omah. Thanks kanggo Dylan and 10Markets Teem.



Andis,
Swedia,
Mar 7, 2017,
Guest
 
10Markets Amazing staff
10Markets
10Markets dicathet dening staf amzing. Padha becik, cekap lan nyoba kanggo mbantu. Aku duwe pengalaman apik saka loro analis Michael Paige lan Eric Moss. Anggota staf liyane sing banget mbiyantu kaya Dylan Woods lan Michael Burg, padha nanggapi kapan wae hubungi lan menehi saran.



Elke Louw,
Ongwediva, Namibia,
Mar 6, 2017,
Guest
 
10markets apik tenan. Amarga thanks kanggo Pak David Zachs lan liyane saka tim !!!
Aku wis nganggo 10markets wiwit November 2016.
Aku mung bisa ngomong yen aku ora bisa teka adoh iki tanpa Pak David Zachs, Pak Michael Paige lan kabeh tim. Padha ngurus klien lan tansah ana kanggo kula. Aku dadi bangga dadi bagian saka tim.
Maturnuwun kabeh !!!


Feb 24, 2017 - Ora Ana 10markets Rating mung wis apik kanggo kula. Aku duwe #1 ngewangi kabeh wektu aku butuh. Aku dadi bangga dadi bagian saka 10markets.



Darlene C.,
Ontario, Kanada,
Mar 5, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aku arep menehi rekomendasi 10 Markets kanggo wong sing kepengin perdagangan karo perusahaan sing solid sing bisa dipercaya ing janji lan liwat ngirim.
Aku wis banget bungah karo kejujuran, integritas lan kawruh para makelar lan analis sing aku wis duwe kesempatan kanggo nggarap ing 10 Markets. Gabriel Nelson minangka broker pinunjul. Sisa tim 10 Markets wis sithik nanging sabar, wicaksana lan ngerti. Aku wis ngalami kerugian sadurunge nemokake 10 Markets nanging saiki yakin karo dagang karo pengalaman lan kesempatan kanggo duwe akses menyang pendidikan lan analis sing paling apik.



Knight bintang,
LONDON, Inggris,
Mar 2, 2017,
Guest
 
10market Rocks !!
10markets wis ora ana apa-apa, nanging profesional, lan aku seneng karo akun dagang, Jason wis dadi sabar lan pinter sabar karo aku minangka aku pemula total. Aku nemokake 10markets banget informatif babagan carane wong kudu nandur modal. Tim apik banget lan nyenengake.



Lonnie Johnson,
ELh, Bahama,
Mar 2, 2017,
Guest
 
Dhukungan Paling Pokok
Aku wis dagang karo 10Markets wiwit Januari. Dhukungan iku apik tenan. Aku entuk dhuwit dagang lan analisis teknis saka profesional sejatine, kayata Paul Bryce. Dheweke wis banget informatif lan kanca apik ing babagan usaha. Thanks Again 10Markets for a job well done !!

Feb 28, 2017 - 5 Stars Padha luwih mbiyantu kanggo kula lan wis menehi kula saben kesempatan kanggo nggawe paling investasi. Aku arep menehi saran marang kabeh wong. Padha banget pinter lan banget uninformatif lan pituduh supaya sampeyan ngerti ngendi lan carane perdagangan. Big Thumbs Up !!!



Rainer,
Bonn, Jerman,
Mar 2, 2017,
Guest
 
Nduwe Mentor (Rafael Faraji) lan kabeh mung apik.
Apa aku bisa ngomong nganti saiki.

Aku nggawe akun 10Markets sasi 2 lan entuk mentor dagang meh langsung. Rafael Faraji mbantu aku ngerteni akeh pasar, nanging ana sing luwih akeh sinau kanggo aku. Dheweke menehi saran babagan apa sing apik lan apa sing kudu aku lakoni.

Ing wiwitan aku gemeter lan nutup daganganku banget awal. Banjur aku entuk sethithik banget lan nggawe perdagangan liwat akunku. Rafael Faraji mbantu aku metu karo pengetahuan lan skill, supaya akunku ora bisa. Thanks kanggo wong aku mung nggawe mundhut cilik, lan saiki aku bisa nggawe bathi luwih gedhe (ana risiko lan luwih kanggo sinau)

Aku ora nolak mundhut untungku, dadi aku ora bisa ngomong babagan kacepetan nanging wektu reaksi kabeh liya sampurna. Dadi yen tetep ing Tingkat iki, aku seneng karo 10Markets lan Rafael Faraji.



nabeel,
uk, Inggris,
Mar 2, 2017,
Guest
 
10market rocks
banget mbantu tanpa masalah. bakal nyuwun sapa wae newbie. iki minangka mangsa. thnks daniel collin kanggo ngerteni aku.



Kamil,
Polandia,
Mar 2, 2017,
Guest
 
Situs Gedhe lan Staf
Aku miwiti nganggo pasar 10 siji sasi kepungkur. Kanggo sasi aku wis dagang ing 10markets aku wis dadi mung kaget banget. Situs kasebut nganggo lancar, staf sing kompeten,. Aku mbatalake simpenan inital lan saiki aku ngundhuh kaping pindho lan kabeh apik banget nganti saiki.

Aku wis dialokasikan karo pangurus akun Daniel Collins sing pancene mbiyantu lan seneng banget kanthi njelasake situs kasebut lan nanggapi kanthi cepet marang pitakonanku. Aku bisa banget nyaranake dheweke lan situs kasebut.



Kamil
OneTwoThree,
London, Inggris,
Feb 28, 2017,
Pangguna pangguna
 
Update 28 / 02 / 2017
Ngubungi 10Markets liwat Live Chat ngupaya nganyari akunku. Dheweke ngomong yen akunku isih diselidiki kanggo penipuan aktivitas penipuan. Dadi 2.5 sasi ora cukup kanggo ngurutake. Yen wong wis nggoleki dhuwit, oke. Yen wong sing menang- padha ngarani cubluk. Dadi menang menang kanggo 10Markets ora masalah apa.
Salajengipun minangka dhaptar ing 10Markets duweke lan dioperasikake dening Whitestone IP Europe Ltd, 1a Arcade House, Temple Fortune, London NW11 7TL ..
Sayange perusahaan wis nunggu serangan mogok


Ing salah sawijining bentuk 10Markets nampilake alamat London 16 Upper Woburn Place, London, WC1H 0BS.
Resepsionis bangunan disaranake sing ora 10Markets utawa Whitestone Securities Limited, Van Noens FSC No. 14692 ora tau duwe panggonan ana lan padha duwe sawetara pitakonan sawetara bubar.
Uga coba kontak Whitestone IP Europe Ltd ing 1a Arcade House, Temple Fortune, London NW11 7TL sing saiki ditampilake ing situs web ing ngisor iki
Ora ana sing ngerti perusahaan-perusahaan kasebut ing alamat kasebut.

Jan 24, 2017 - 1 Star Hello everyone.
Aku duwe masalah karo penundaan saka 20 / 12 / 2016.
Dadi saiki aku mung nampa 250 GBP.
10Markets ora nampi nerak keseimbangane 15100.94 GBP ing akunku.

Sawise ngubungi 10Markets ing Live Chat Aku wis diwenehi rekaman sing diselidiki.
Nalika aku takon apa aku ora ngerti babagan kelewatan utawa suwene wektu sing bakal ditindakake lan sapa sing bakal dak hubungi
gegayutan karo perkara kasebut ora ana jawaban langsung lan chatting kasebut rampung dening 10Markets. Salajengipun
fungsi obrolan ilang kabeh. Nampa logon menyang akunku lan nampa pesen kesalahan
sanajan sadurunge obrolan kita iku ok. Kanggo surprise aku ing piranti liyane, obrolan iki digunakake
apik apik wae. Dadi aku nyoba kanggo ngubungi 10Markets maneh, nanging padha rampung lan ora bisa ngobrol obrolan maneh.
Ing suwene email aku takon 10Markets kanggo mbenerake akunku ing pitung dina sawise 13th saka Januari 2017
(Tiket #VEWQ1). Ora ana respon saka perusahaan.



arne,
Norwegia,
Feb 28, 2017,
Guest
 
Wis karo 10M kanggo wektu cendhak lan kabeh katon ok karo wong-wong mau. Duwe akeh pitulung lan saran kanggo akunku.



Lorena Rosero,
Brisbane, Australia,
Feb 28, 2017,
Guest
 
10markets minangka jujur ​​kanggo perusahaan dagang kaluwihan.
Aku mlebu karo 10Markets telung minggu kepungkur. Staff sing mbantu aku banget ngerti. Dadi dina sabanjure aku dikenalke menyang manajer portofolio sing mbantu aku ngerti apa dagangan kabeh babagan. Dheweke dadi mentor gedheku. Dheweke ngirim aku perdagangan langsung babagan carane perdagangan kanthi bener. Panjenenganipun sanget pangertosan lan mbiyantu.



gary,
london, Inggris,
Feb 24, 2017,
Guest
perdagangan karo pasar 10! ora ana probs
Aku wis menehi hasil karo 10. pasar lan dheweke wis nulungi menehi saran dagang sing apik lan menang akeh kontrak!
Paul Bryce fantastis lan aku bakal menehi rekomendasi banget marang pasar 10 lan dheweke



Gary
Derek,
Glasgow, Inggris,
Feb 24, 2017,
Guest
 
Aku ketemu kabeh sing apik babagan 10markets.
Wiwit wiwit dagang karo 10Markets aku ora duwe nanging tingkat dhukungan sing dhuwur banget saka manajer lan Analis. Aku wis akeh Sesi Salah siji Live karo para analis sing mbantu aku mangertos luwih apik platform dagang MT4, nggunakake perkara kaya berita / acara industri, analisis pasar lan ekonomi. Aku njaluk sinyal saben dina, info reguler ing Skype, email lan telpon. Kabeh iki mbantu aku perdagangan luwih apik lan kanthi kapercayan liyane. Aku wis diwenehi dhukungan reguler lan banget mbiyantu lan khususe saka Michael Burg. Aku ora ngerti komentar negatif sing digawe. Sulih kanggo ngeculke YES, kadhangkala kedadeyan kasebut.



SBWilliams,
Yorkshire, Inggris,
Feb 24, 2017,
Guest
 
Bersabar
Nalika aku miwiti karo Markas 10 aku ora ngerti apa sing bakal tak kira, aku dialokasikan manajer baris, ana wawancara singkat ing ngendi kita ngganti informasi lan bisa saling ngerti. Aku nyoba dipercaya ing manajer baris lan ngetokake dhuwit, aku wis nggoleki dhuwit nanging kudu mlebu ing rumah sakit nganti sedina, pasar berubah lan aku ilang dhuwit.
Kula baris manager njupuk iki ing Papan nalika aku takon bantuan lan akeh sesi latihan padha disusun (iki isih ing) dening perusahaan annalists, padha wis ditampilake kula lan mbantu kula kathah, Aku uga Skype nalika mbutuhake pitulungan utawa menehi saran sing padha reply banget cepet.
Aku wis sawetara wektu nyinau gambar lan grafik kanggo sinau babagan sistem. Bantuan ana kanggo njaluk lan apik.
Ing mburi dina ora nyenengake mujizat sabar iku keputusan lan ora liya



Irving Chapman,
Toronto, Kanada,
Dec 28, 2016,
Pangguna pangguna
 
Tetep ana ing 10Markets!
Ya, Aku wis maca review negatif meh sacara universal saka 10Markets (kanthi pengecualian saka sawetara review positif banget sing biasane sing 'gawe bot-bot' sing cetha). Sejatine, iki minangka crita lawas sing padha karo akeh penipuan liyane, akeh kontak saka perusahaan ing wiwitan, ndhesek kanggo nyetop dhuwit luwih akeh - banjur yen sampeyan pengin mbatalake dhuwit ... penundaan lan / utawa mati bisu. Iku ora malah scam pinter, iku mung standar lan ala lan ketok, nanging tetep sedih sing wong apik sing ilang dhuwit kanggo perusahaan iki.



Ramón,
Madrid, Spanyol,
Oct 28, 2016,
Pangguna pangguna
 
diganti leverage tanpa kabar
Dina iki ing 10Markets wis diganti tanpa kabar pengaruh sandi 1: 200 kanggo 1: 100, Michael Burg, felt gelo lan wis nyatakake informasi sing aku deleng sing review ala lan wis mutusake ora bisa komunikasi karo aku lan nerusake aku lan aku ora nyatakake yen aku diwenehi perhatian khusus. Apa sing kedadeyan iku ora ana wektu pemulihan dhuwit kanggo kepribadian banget.

Oct 27, 2016 - 1 Bintang saka Miss Julia S.

Kita terus tanggal 27 / 10 / 2016 kanthi ora bisa nggawe penarikan, karo prasetya liya sing digawe dening Pak Burg, nanging tanpa efek. Saka 25 / 08 / 2016 nalika aku sijine tiket tt8527, 14 / 09 / 2016 tt9031, 16 / 09 / 2016 tt9079 njaluk panyuwunan dana, nyuwun pambatalan kredit lan nyuwun pamblokiran akun sing ora cocog, solusi kanggo tiket kasebut, utawa akeh kontak karo chatting urip. My € 41.489,14 diblokir lan ora ngilangi aku. Pak Michael Burg takon aku ora nggawe review ala nanging ora ngatasi masalah.
Salam sejatine lan aku ngarep-arep yen dheweke bisa ngatasi masalah kasebut kanthi cepet. Ing wayahe ora aku bisa menehi saran sapa bisa nggarap 10Markets. Yen sampeyan ora pengin melu sampeyan padha.



Gar00u,
Donetsk, Ukraina,
Oct 27, 2016,
Pangguna pangguna
 
Mbayar dhuwit!
Matur nuwun.
10market money payd! Iku njupuk luwih wektu.
Proove

Thanks. Bue.


Oct 4, 2016 - 1 Star Hello.

Iki critane.

10markets-mbayar kula dhuwit 1. Lan ora pengin mbayar liyane!

Aku ngenteni saka 15 Agustus!

Dhukungan kanthi mail-aja njawab.

Iki Big Boss saka 10markets, Michael Burg, lan iki jawaban kanggo kula:

- Kanthi Vadym, aku ora utang sampeyan

- Yen sampeyan ngomong karo aku kaya aku bakal nggawe tiket sampeyan bakal ditundha kanggo taun

Video proove! Kula ngobrol kaliyan Michael Burg

Dadi ngurus karo 10markets

Aug 16, 2016 - 3 Bintang Hello.
10market mbayar dhuwit. Nanging aku ngenteni sasi.


Thanks,

Aug 13, 2016 - 1 Star Aja mbayar dhuwit.
Aku ngenteni saka julukan 19.
Dhukungan ora njawab, telpon ora njawab, chatting online ora bisa digunakake / .....



dpb2009,
london, Inggris,
Oct 24, 2016,
Pangguna pangguna
 
minggat
Kula crita karo 10markets,

Aku miwiti dagang karo ora pengalaman ing kabeh lan amba wektu amba, Wektu mung padha nelpon sampeyan nalika lagi arep nglebokake dhuwit, Dheweke janji bakal mbantu sampeyan nggawe dhuwit lan ora tau muni utawa nelpon sampeyan, Kanthi kabeh pelajaran Aku wis ora tau krungu dhuwit dhuwit sing metu saka njero cangkem, aku isih dagang karo wong-wong mau lan wis nemokake wong sing bakal ngajari aku carane perdagangan, Lagi saiki ora seneng karo aku nalika aku nggawe 20-30% sasi . Nalika aku takon kanggo mbatalake dhuwit dadi argumen saben-saben, kita kudu nindakake iki lan takon sampeyan manajer portofolio yen menehi ok kanggo mbatalake dhuwit. Kula nyuwun pangapunten dhumateng dhuwit menawi kula kepéngin dipun lebetaken ing bank kula, Kula badhé mbayar dhumateng pangajeng-ajeng panjenengan ngeculaken akun panjenengan, Inggih 10markets sampeyan ing alangan amarga pedagang saiki saiki nggawe dhuwit.

Aku bakal mlaku-mlaku kanthi praktek bisnis sing ora etika


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime