Apa Kuat Nganti tegese ing forex?

DEFINISI Strong Sell
Jual sing kuat minangka jinis rekomendasi perdagangan saham sing diwenehake dening analis kanggo saham sing diarepake ora bisa performa sacara dramatis yen dibandhingake karo rata-rata pasar bali lan / utawa ngasilake saham sing sebanding ing sektor utawa industri sing padha. Iki minangka komentar negatif sing negesake babagan prospek saham.

MUNDUR Kuwat Sold
Jual sing kuat minangka salah sawijining rekomendasi paling kuat sing bisa diwenehake analis marang investor kanggo adol saham lan umume nuduhake manawa perusahaan sing ndasari lan / utawa kahanan pasar sing relevan bakal ora nyenengake saham kasebut sajrone wektu sabanjure.
 
Carane "Kuwat Ngedol" Rekomendasi Nyebabake Perusahaan
Makna peringkat sing diterbitake dening analis bisa beda-beda saka tenan, dadi prelu ndeleng dokumentasi sing rinci rinci babagan maksud apa rekomendasi. Perusahaan sing ngarani "jual kuat" bisa uga nduweni teges padha kaya rekomendasi ing ngisor iki: "performa kanthi signifikan," "pertukaran", "supaya jangka panjang," utawa "adol."
 
Salajengipun, amargi panaliten lan panemu analis saged maneka warna, rekomendasi "ngajual kanthi kuat" saking satunggaling perusahaan mboten kados kaliyan rekomendasi kanggé pigura wektu ingkang sami ing saham ingkang sami saking perusahaan sanes. Nalika rekomendasi dirilis, laporan riset bisa uga kalebu kanggo nyedhiyani bukti kanggo status sing anyar. Ing kasus sing "kuwat sell" rating, analis dijadwal kanggo njelaske nganggo bentuk garis dhasar sing ndasari sing nyebabake downgrade kuwi.
 
Kanthi rating "sell banget", analis tegesé nyaranake yen kabeh saham bakal dibusak saka portofolio pemegang saham kanggo ngurangi kerugian luwih lanjut. Sanajan perusahaan ngasilake revenue, bisa uga ana faktor liya sing bisa ngganggu prospek pertumbuhan maju. Dampak saka masalah iki bisa nyebabake rega negatif ing saham perusahaan kanthi ora ana swift recovery diprakirake ing dagang jangka pendek.
 
Nuduhake tumindak sing bisa nyebabake rekomendasi kasebut bisa kalebu warta anyar saka perusahaan, kayata gol sing ora kejawab, kerugian sing ora dikarepake, utawa peraturan sing menehi pengaruh marang operasi inti bisnis, ditambah karo proyeksi ing mangsa ngarep. Saran "kuwat jual" bisa nyakup carane perusahaan diposisikan relatif marang kanca-kanca industri; owahan pasar sing bisa nyebabake operasi, likuiditas, lan kapitalisasi perusahaan; lan tindakan pesaing sing njupuk.
 
Yen perusahaan ora nyawisake rencana aksi kanggo nyingkirake masalah kasebut, utawa yen ana faktor liya sing bakal nyegah pemulihan jangka sing luwih cedhak, analis bisa ngetokake rekomendasi jual kuwat, utamane yen pracaya perusahaan bakal ngalahake 12 kanggo 24 sasi.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime