Dolar Kanada / CAD Keuntungan Kangge dina Jumuah kanggo Rampung Flat kanggo Minggu Sanajan Kasedhiya Paket

Dolar Kanada munggah persen 0.14 ing dina Jumuah kanggo nutup minggu sing ora ana kekarepan sing ditinggalake loonie menyang papan kasebut wiwit dina Senin. Mata uang Kanada ditekan mudhun amarga keprihatinan perang perdagangan sing terus meningkat, nanging sajrone minggu kepungkur, sawetara kuatir uga mudhun nalika njupuk dolar AS.

Loonie bisa ngilangi kerusakan kerja sing luwih gedhe tinimbang jumlah pekerjaan (24,200) lan tingkat pengangguran sing luwih dhuwur (persen 5.7) lan didagang ing 1.3206 rada luwih dhuwur tinimbang wiwitan sesi Asia ing Senin.

Dina sabanjure ing tanggalan ekonomi Kanada bakal sepi karo mung data bayar ADP lan sekuritas asing sing ana ing Kamis lan Jumuah. Inflasi AS lan kepala berita perdagangan sing terus-terusan bakal nuntun pasar amarga regejegan perdagangan sing berpanjangan antara China lan Amerika Serikat nggawe tekanan loonie kanthi tekanan

OIL - Minyak Minyak dina Jumuah dina Dolar Softer lan Pengarepan Potong Saudi

Rega minyak mundhak dina Jumuah sanajan ramalan pertumbuhan permintaan sing luwih murah dening IEA minangka pengurangan ing panemuan Eropa, dolar sing luwih lembut lan harapan saka OPEC nggawe pamindhahan kanggo nyetopke rega murah. Sanajan mbalek maneh, rega energi wis ana ing tekanan kabeh minggu lan set rugi minggon.

Minyak terus sensitif marang retorika perang perdagangan. Sing gawe kejutan ing Amerika Serikat nambah tekanan tambahan kanggo rega sing kurang. Arab Saudi gelem nindakake luwih akeh kanggo nyegah kejatuhan gratis, nanging angel mbayangno apa sing bakal katon. Perang perdagangan sing berpanjangan minangka faktor negatif kanggo perkiraan pertumbuhan global.

Suda perkiraan kurang energi sing diramalake nempatake tekanan mudhun ing lenga. Cuaca (Hurricane Barry) lan geopolitik (Iran vs AS) nambahake dhukungan kanggo regane harga nanging terus maju kanthi rega akeh lan rega dolar sing kuwat bisa mudhun.

OPEC + dilanjutake ing persetujuan produksi ing wulan Juli, nanging kanthi skenario perdagangan sing luwih ala, klompok kasebut kudu akeh ngrembug nanging kanthi cara nyata tumindak klompok kasebut bisa njaga supaya minyak ora mudhun.

GOLD - Mundhak Emas ing Alur Haven Aman

Emas ana rute kanggo ngasilake persen 3.9 minggu iki. Logam kuning wis mundhak amarga para investor ngupayakake papan aman sing aman amarga kuatir geopolitik amarga Brexit, perang perdagangan AS-China lan pemilihan Italia bakal melu ekonomi global.

Emas munggah persen 0.35 ing dina Jumuah lan sepisan maneh didol ing ndhuwur tingkat rega $ 1,500.

Bank pusat ing ndonya lagi nyiapake supaya tarif luwih murah lan retorika dovish tetep dadi pakewuh. Produsen kabijakan babakan dhuwit ora bakal ucul saka logam amarga telung CBs nyuda tingkat minggu iki. Fed bisa ngetutake setelan ing wulan September kanthi titik dhasar 25.

Ketidakpastian perdagangan tetep dhuwur sanajan administrasi Trump mlaku sawetara komentar sing agresif, nanging kanthi pungkasan tanggal 1 September kanggo tarif luwih dhuwur kanggo konsumen sing madhani barang-barang saka China, logam kuning bakal terus ditawar.

STOKK - Perang Perdagangan AS-China Menjaga Equities ing Tekanan

Saham ngalami akhir minggu kanthi cepet nalika nyerat komentar dagang saka Presiden AS, Donald Trump lan risiko geopolitik mundhak ing sesi Asia lan Eropa. Sakabèhé pasar saham mundhak minggu iki amarga China sanajan ora cocog karo tarif AS wis njaga yuan kanthi tliti supaya ora mencetuskan perang mata uang.

Kapercayaan saka Investor wis mandheg amarga regejegan perdagangan AS-China, nanging bank pusat global wis ngirangan tarif lan tetep menehi tandha luwih ngethok supaya ekonomi global ngalami resesi.

Headwinds tetep kuwat minangka kesepakatan ing jangka pendek ing antarane AS lan China minangka tembakan dawa lan iku minangka acara perdagangan ing Jumuah.

Equity tetep sensitif judhule perdagangan sanajan sawetara kejutan awal minggu kepungkur babagan penyalahgunaan anyar sing bakal diluncurake ing September 1.
================================================== ================================================== ===============
Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime
================================================== ================================================== ===============