Alchemymarkets.com AlchemyMarkets (Alchemy Markets Limited) - review broker

Jeneng broker: alchemymarkets .com (Alchemy Markets Limited)
Jeneng panganggo: AlchemyMarkets

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 8
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 9
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 9
Kemungkinan trading scalping: ya
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 7
Kemungkinan dagang Bitcoin: ya
Rating sakabèhé: 8,25

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Alchemy Markets iku jeneng dagang saka GBE Capital (perusahaan sing didaftar ing Inggris lan Wales ing nomer 08698974). Modal GBE diidinake lan diatur dening Authority Keuangan UK, ora Ana 612233.

Misi kita yakuwi nyedhiyakake klien ritel lan institusional ing saindhenging donya kanthi lingkungan dagang sing luar biasa lan nguatake wong-wong mau kanggo entuk potensi penuh.

Dibangun dening para pedagang kanggo para pedagang, anggota tim kita duwe pengalaman dagang sing mlaku bali menyang 80s lan wis kasil dagang ing kabeh pasar finansial utama saka Asia nganti Amerika Utara.


Alchemy Markets iku sawijining broker sing duwe lisènsi FCA, UK, sing nawakake dagang ing forex lan CFDs kanthi platform MetaTrader4. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan kondisi dagang karo broker lan syarat peraturan sing wis ketemu ing review ing ngisor iki.

Pasar Apik Alchemy
 
Lisensi FCA

Alchemy Markets iku jeneng dagang saka GBE Capital diwatesi, perusahaan sah lan diatur dening UK Financial Conduct Authority (FCA). Peraturan swara menehi kredibilitas kredibilitas sing cukup dipercaya para pedagang.

Kabeh pialang sing dilisensi FCA diwajibake duwe aset nyata sing bisa ditorehake paling ora 730 000 EUR lan kudu netepi sawetara standar lan prosedur, kayata, nyekel dhuwit klien ing akun sing dipisahake, kanggo nglaporake transaksi klien ing rutin. Apa maneh, perusahaan sing diatur karo FCA kalebu ing Skema Kompensasi Layanan Keuangan (FSCS), sing nglindhungi konsumen nganti 50,000 £ saben wong.

Minangka perlindungan tambahan, makelar Inggris kudu nyedhiyakake Perlindhungan Imbang Negatif lan bakal menehi akun saldo nol yen akun dadi negatif amarga saka kegiatan dagang. Sejatine, persyaratan iki dilebokake ing level UE, nanging kemungkinan bakal tetep berlaku, uga watesan kanggo pengaruh lan langkah-langkah liyane sing dileksanakake dening ESMA ing taun 2018, sanajan sawise Inggris ninggalake Uni.

MT4 ana, nyebar kurang

Minangka wis dadi cetha, Alchemy Markets ngidini sampeyan ngakses pasar finansial global liwat MetaTrader4 (MT4). MT4 banget dianggep dening komunitas dagang online biasane amarga platform banget stabil lan ngidini pangguna bisa ngotomatisasi perdagangan kanthi milih saka pirang-pirang bot dagang otomatis (Expert Advisors). Luwih, nawakake grafik gedhe kanthi nomer indikator teknis, lingkungan testing maneh lan opsi pangaturan dhewe sing akeh banget. Liyane, MT4 kasedhiya ing kabeh formulir lan wujud - minangka download desktop, versi web, lan aplikasi seluler

Nalika ditemokake ing demo Alchemy Markets 'MT4, kita nemokake panyebaran sing cocog karo sing diumumake ing situs web broker, lan cukup murah. Simpenan EUR / USD wis ngambang ing sekitar 0.7 - 0.8 pips, lan ora ana biaya komisi sing ditrapake.

Akeh instrumen finansial sing ana

Alchemy Markets nyedhiyakake klien karo macem-macem instrumen dagang kalebu CFDs ing pasangan mata uang, indeks saham, minyak mentah, logam mulia, obligasi lan sawetara sing paling populer cryptocurrencies. Iki ngidini kanggo diversifikasi portofolio lan manajemen resiko sing luwih apik.

Pasar Alkimia Kerugian
 
Nduweni entitas adoh soko pantai

Iku misale jek iki grup brokerage uga kalebu entitas sing adoh saka lepas pantai, ing Belize.

Iki minangka zona lepas pantai karo rezim pajak lunas lan mung minangka pengawasan dhuwit saka pialang forex lokal. Kanthi ora ana pengawasan regulasi kuat, kita ora bisa yakin babagan perusahaan sing ana ing operasi kasebut lan manawa bisa ngetrapake kewajiban marang para klien. Dadi, yen sampeyan mbukak akun karo Alchemy Markets, priksa manawa sampeyan wis kontrak entitas sing dilisensi FCA, GBE Capital diwatesi.

Syarat simpenan minimal banget

Kanthi Pasar Alchemy, sampeyan bisa mbukak Akun Klasik kanthi 5 000 GBP utawa EUR, Akun Premier kanthi 10 000 GBP utawa EUR, sing bisa dipikirake kanthi gedhe banget. Umume makelar forex mbutuhake investasi awal $ 100 - $ 250 minangka wiwitan, lan sawetara uga luwih murah. Contone, CFD Inggris lan IG panyedhiya taruhan nyebar, durung nemtokake syarat deposit awal sing minimal.

Pengaruh ing 1: 30

Pialang iki ujar manawa nawakake leverage nganti 1:30 kanggo klien ritel, sesuai karo pedoman ESMA. Iki, mesthine bakal ora cukup kanggo pedagang sing luwih agresif. Nanging, ing akun demo, kita ditawakake pengaruh nganti 1: 1000.

kesimpulan
 
Alchemy Markets yaiku forex lan broker CFD sing duwe UK sing nyedhiyakake panyebaran kompetitif ing platform MT4 standar industri. Sakabèhé, iki katon kaya mitra dagang sing apik, nanging sadurunge mlebu, priksa manawa sampeyan ngetutake entitas sing dilisensi ing UK, amarga broker uga katon bisa nggarap lepas pantai.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime