Versi kode bukak - Gegatrade Pro EA yaiku Sistem Rata-rata Biaya

Gegatrade Pro.mq4 versi kode mbukak. Gegatrade Pro EA yaiku Sistem Rata-rata Biaya kanthi Algoritma Canggih. Dilindhungi dening sistem "News WatchDog" sing ngedol dhasar nalika acara warta.

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/i6fF/

price 399USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 350USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


https://myfxbook.page.link/Gegatrade


GEGATRADE PRO adhedhasar kasunyatan sing paling akeh rega biasane sing bergerak antarane wates ndhuwur lan ngisor saluran perdagangan.

Bener ing kasunyatan iki, GEGATRADE Pro ndadekake perdagangan pisanan, didhasarake Indikator Indikator RSI digabungake karo State-Of-The-Art

Gegatrade Filters, assuming yen rega bakal bali menyang rata-rata nilai.


Sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
Dawa: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, EURAUD, EURCHF, AUDNZD, AUDUSD, NZDUSD
Watesan dening akun: Ora
Watesan wektu: Ora
Tipe dagang: Perdagangan tengah-tengah
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 15
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 8 (80)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 120 (SL), 60 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 1
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online
Apa sing sampeyan tuku:
1. Paket indikator
2. Gegatrade Pro.mq4


Asumsi iki dianakake kanthi probabilitas dhuwur, menehi GEGATRADE PRO 70% bathi, sing ningkatake keseimbangan akun.

Yen regane ninggalake saluran perdagangan lan terus luwih lanjut ing arah kasebut, GEGATRADE PRO bakal nambah dagang anyar lan nambah posisi sakabèhé kanthi algoritma khusus supaya bisa ngilangake swings cepet.

Nalika mundur regane, GEGATRADE PRO nutup kabeh basket pesenan kanthi keuntungan cilik.

Logika dagang saka GEGATRADE PRO ora statis nanging terus ganti lan nyesuaiake karo kondisi pasar sing nyata.


Robot diamanake dening sistem Watch News sing ana ing State-Of-The-Art.

News WatchDog Mindhai kabeh dina kanggo Kabar Acara miturut Currency sing sampeyan nemtokake.

Nalika EA Konfirmasi acara News bakal kelakon, iku bakal nimbulaké Pause lan mandhega dagang nalika wektu iku,

nglindhungi Balance saka News sing bisa nimbulaké Market Forex.


EA ora duwe tongkat sihir utawa kaya iki, iku nduweni Algoritma eksekusi cepet, migunakake rumus Matematika khusus kanggo ngatur perdagangan sing rusak, kanthi nambah dagangan lan ngurusi minangka basket.

EA ora nggunakake prosedur Pure Martingale, amarga Martingale duweni ukuran akeh lan iki ora kaya EA.

Gegatrade Pro Unique WatchDog System ndadekake tren lulus.

Sampeyan disaranake kanggo Stop dagang Sajrone sawetara News ala kaya Brexit.
Nanging, Pro Gegatrade ngliwati periode kasebut kanthi aman.


KODE OPEN ONLY:

paramèter

UseTrailingStop - Enable or Disable the use of trailing

TrailingStart - titik ing endi sing bakal diwiwiti

TrailingStep - langkah kanggo trail ing poin

TrailingRoom - poin sing diijini sadurunge nutup mburi

Gunakake Resistance Support Long - Gunakake Support and Resistance Levels kanggo Long direction

SR Dhukungan Resistance Long Periode - TimeFrame digunakake kanggo Support / Resistance Long arah

Min SR Jarak Loro - Jarak minimal (ing pips) antarane Level Support / Resistance kanggo arah sing dawa

Mulai SR Long ing Tingkat - Tingkat ing ngendi dhukungan lan resistance leveling kanggo arah Long

Gunakake Resistance Resistance Short - Gunakake Support lan Resistance Levels kanggo Short direction

SR Dhukungan Resistance Long Periode - TimeFrame digunakake kanggo Support / Resistance Short arah

Min SR Jarak Jauh - Minimal jarak (ing pips) antarane Dhukungan / Resistance Tingkat kanggo Arah singkat

Mulai SR Cendhek ing Tingkat - Tingkat level Dhukungan lan resistance level kanggo arah Short

EAWorkMode - ngalih ing antarane BacktestMode utawa LiveMode

DrawingOn - Tampilake kabar kepungkur ing bagiyan

ShowDashboard - Tampilake Statistik ing grafik

ShowBalance - Tampilake Balance on chart

GMTOffSetOfBroker - Ing GMT Offset antarane broker lan wektu GMT

Komentar dagang - komentar kanggo dagang

MagicNumber - Trades ID

MoneyManagement - FixedLot / UseMM. Gunakake lot tetep kanggo dagang utawa Manajemen dhuwit

Balance Start - Balance digunakake nalika MoneyManagement dipilih

LotSize - Lot Size

Resiko - Persen "imbangan wiwitan" digunakake kanggo dagang

TradingDirection - Arah sampeyan pengin perdagangan

MaxSpread - Nyebarake maksimum kanggo ngidini dagang (dianjurake 10 poin utawa bellow)

PauseLong - Ngaso dagang dawa

PauseShort - Pause short trades

MartingalePauseLong - Ngaso Martingale kanggo arah sing dawa

TakeProfitLong - Njupuk untung kanggo Long trades

TakeProfitShort - Njupuk MediaWiki kanggo Tren Short

Use_SL - True / False

Stop Loss Long Balance Balance - Stop loss for long direction

Stop Loss Short Balance Balance - Stop loss for Short direction

Tingkat Jarak Minimal Wektu 1 nganti 10 - Jarak minimal ing pips antarane level

Tingkat Jarak Minimal Panjang 1 nganti 10 - Jarak minimal ing pips antarane tingkat

Dhaftar simbol kanggo filter berita - Simbol mata uang kanggo milih kanggo nyaring berita Conto: USD, EUR, GBP, CHF

Tuduhake garis kanggo warta ing jaman kepungkur - Nuduhake warta lawas ing grafik

Ngaso Long utawa Short sadurunge News wigati - Saben entri ngaso 12 bakal ngaso nomer menit sadurunge utawa sawise Acara News

PauseAfterLevel - Ngaso dagang sawise tingkat tartamtu

PauseLongAtLevel - level kanggo ngaso ing Long Trades

PauseShortAtLevel - tingkat kanggo ngaso ing kanggo Short Trade

DrawdownInCash - jumlah sing pengin sampeyan nampa Push Notifikasi nalika wis tekan

SendPushNotificationOnDD - ngirim Push Notifikasi babagan DrawDown Panjenengan

SendPopupAlertOnDD - Tandha saka MetaTrader 4 babagan mundur

StartTradingInMondayTime - Wektu kanggo miwiti dagang ing Senin

EndTradingInFridayTime - Wektu kanggo mungkasi dagang ing Jum'at

PauseBasketOnNews - Iki bakal ngaso nambahake dhuwit nalika acara News aktif

MinBarDistanceLong - bar minimal kanggo ngidini level dawa

MinBarDistanceShort - bar minimal kanggo ngidini level cendhak

UseCounterTrades - Gunakake Hedge ya / ora

Ukuran akèh dhuwit (Hedge) dikira minangka persentasi saka ukuran lot utama.

Conto: yen lot dhisiki 0.10 lan lotus CTinitial yaiku 0.3, banjur lotus CTinitial bakal mbukak akeh 0.03.

CTInitialTradeLotSize = 0

CTLotSize_1 = CTLotsize cocog karo persentase saben level utama, ana 10 Levels kanggo nyetel sampeyan bisa netepake saben CTLotsize kanthi persentasi Level utama.

Conto: Tingkat utama 5 = 0.10 lot, CtLotSize_5 = 0.5, banjur ukuran lot kanggo level countertrade 5 bakal dadi 50% saka level utama 5, yaiku 0.05 Lot Size

StartCounterTradesFromLevel - tingkat ing ngendi CT bakal miwiti

CounterMagicNumber - nomer unik kanggo perdagangan CT

HedgedAveragePricePips - pip rata-rata ing laba ing ngendi basket utama CT + cedhak

UseMAfilterLong - obah rata-rata kanggo ngaktifake / mateni arah dawa

MAperiodLong - periode rata-rata kanggo arah sing dawa

MAlevelLong - tingkat rata-rata kanggo ngidini Arah panjang (ing poin)

MaLongTriggerDirection - ndhuwur utawa ngisor MA kanggo pemicu dagang dawa

MaLongTimeFrame - Waktu digunakake kanggo filter MA

UseMAfilterShort - nyaring rata-rata penyaring kanggo arah singkat mbisakake / mateni

MAperiodShort - rata-rata rata-rata obah kanggo arah singkat

MAlevelShort - tingkat rata-rata kanggo ngidini arah singkat (ing poin)

MaShortTriggerDirection - ndhuwur utawa ngisor MA kanggo pemicu perdagangan cendhak

MaShortTimeFrame - Waktu digunakake kanggo filter MA

 

Petunjuk & Penasihat:

Cara kanggo nglindhungi akun:

Nalika perdagangan dadi salah arah, EA wiwit sistem biaya rata-rata, sampeyan duwe akeh cara kanggo bisa aman ing proses iki

1 - "PauseBasketOnNews", fungsi iki gampang lan ora bisa diandharake yen ana perdagangan dadi ora apik, lan EA wiwit nambah luwih akeh perdagangan kanggo Rata-Rata Rata-Rata lan sawetara acara Berita bakal kelakon lan sampeyan ora kepenak,

Banjur ing kasus iki, fungsi iki bakal mbantu. Iku ngaso ing "nambah dagang liyane ONLY nang News Pause Time".

Sawise wektu Warta kanggo ngaso, EA bakal nerusake menyang ngendi wae.

2 - "Ngaso Ing Level" Sampeyan bisa netepake pirang-pirang level supaya EA bisa dagang. iki bakal matesi ukuran lot sampeyan sakabèhé.

3 - "StopLoss" Sampeyan bisa ngaktifake stop loss menyang saben arah kanthi misahake kanthi nyetel persen saldo

4 - "Ngaso Long trading" lan "Ngaso Short trading" Ayo dadi EA duwe perdagangan kanggo arah apa wae, lan sampeyan pengin mandheg lan kuwatir apa sing kudu ditindakake.

Sampeyan nyetel iki menyang "YES", EA bakal terus ngatur dagang sing wis ana, nalika nutup, bakal mandheg dagang.

5 - "Pause Martingale Long" and "Pause Martingale Short" Yen EA ngurus perdagangan rusak lan sampeyan ora aran babagan mbukak akeh perdagangan, sampeyan bisa Pensiun ing martingale, sawise sampeyan aran apik, sampeyan mung un-pause lan EA bakal terus padha kiwa.

Apa sampeyan perlu kanggo sing:


1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime