Rc-global.com RCPM (Royal Capital Precious Metals (Asia) Limited) - review broker

Jeneng broker: rc-global. com (Royal Capital Precious Metals (Asia) Limited)
Jeneng server: RCPM

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 7.5
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 10
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 10
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 10
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 9.37

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)



https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Royal Capital didegaké ing Hong Kong ing 2012. Ndhuwur sertifikasi finansial tingkat dhuwur kayata Hong Kong Emas lan Silver Exchange, Anggota Bursa Emas Shanghai, lan dadi Inggris, Amerika Serikat, Eropa, lan Asia, nyedhiyakake dagang emas lan perak menyang Cina global investor. Lan layanan finansial lengkap.
Royal Capital wis dadi salah sawijining pionir ing industri keuangan Internet ing Asia. Wiwit pendirian, Royal Capital wis ngupayakake inovasi layanan lan ningkatake pengalaman investasi lan keuntungan saka pelanggan. Kanthi upaya tim analitik kanthi dekade pengalaman, Royal Capital wis dianugerahi "Pimpinan Riset Kekuatan" kanggo pirang-pirang tahun, nyediakake dhukungan layanan sing kuat kanggo investasi strategis nasabah.
Kauntungan saka Royal Capital ora diwatesi kanggo analisis investasi. Kita duwe tim profesional ing Hong Kong lan China. Kita dumadi saka tim analisis profesional lan tim manajemen senior. Kita nyedhiyakake pelanggan karo pengalaman layanan finansial lan luwih finansial kanthi kaluwihan teknologi internet lan seluler.

Kanthi integritas lan kualitas layanan, Royal Capital wis menangaké pujian saka pelanggan ing taun kepungkur, lan wis dianugerahi "Institusi Keuangan Internet Terbaik" lan "Paling Riset Kekuatan" dening CCTV, Hexun Finance lan media otoritatif liyane.

Strategi kanggo nggawe kekayaan, pilihan raja

Kita sumurup, yen nandur modal ing manajemen kasugihan iku becik kabeh, lan asal saka kasugihan saka strategi pinter. Kanggo kasugihan lan pratélan panjenengan, kita nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik banget lan ndhukung jam 24 saben dina, sing kanthi efektif bakal mbantu sampeyan numpak ombak ing pasar logam laris aktif lan mbantu sampeyan nggawe kekayaan lan dadi pilihan raja.