Apa tegese JP Morgan?

kabotan
 
Apa Keluwihan?
Overweight nuduhake jumlah luwih saka aset ing portofolio dana utawa investasi. Ing dhuwit, iku nuduhake kahanan ing ngendi portofolio investasi nduweni persentase luwih dhuwur saka keamanan tartamtu, dibandhingake karo persentase keamanan, utawa bobot ing, indeks benchmark sing ndasari. Indeks persaingan membantu investor mimpin kinerja portofolio tumrap klompok aset pasar sing cocog.

Kélangan uga bisa ngrujuk ing pangertèn sing luwih dhuwur-kanggo pendapat analis yen saham bakal ngungguli wong liya ing sektor utawa pasar. Ing pangertèn iki, iku sarana tuku, tegese. Kosok baline, nalika analis nyaranake underweighting aset, dheweke nganggep ora menarik karo investasi liyane.

Cara Overweighting Works?
Ing pangertèn alokasi dana ing manajer portofolio bakal kerep nyetel bobot siji aset utawa kelas aset marang liyane. Contone, ahli keuangan kerep nyaranake yen investor nyelehake 60% portofolio ing saham lan sisa obligasi lan sekuritase liyane. Yen investor milih kanggo nyelehake 75% portofolio ing equities, portofolio bisa diklasifikasikake minangka "saham bobot entheng."

Sanadyan sing paling umum dipigunakaké minangka referensi kanggo saham lan obligasi, portofolio bisa kabobot ing adicara liya. Iki uga kalebu keluwihan dening sektor, ing pasar berkembang utawa negara tartamtu, utawa ing nomer utawa konsentrasi dana ijolan ijol-ijolan (ETF) lan aset liyane.
 
Nalika Analysts nuduhake sekuritase tartamtu sing bobot entheng, padha nyatakake yen sing saham sing sade ing rega sing miturut apa aset punika worth. Analis bisa nunjukake bobot ing saham utawa kabeh sektor utawa industri.
 
Key Takeaways
Overweight tegese jumlah keluwihan aset ing portofolio dana utawa investasi.
Kenaikan bobot uga bisa ngarujuk marang pendapat analis yen saham bakal ngungguli liyane ing sektor utawa pasar menehi rekomendasi tuku.
Manajer portofolio kerep banget kepemilikan portofolio yen padha mikir yen kepemilikan bakal nindakake kanthi apik lan ngedongkrak pengembalian sakabèhé.
Pandhuan Bengawan Berat
Ana dana sing didol ijol-ijolan (ETF) sing nglacak utawa indeks pangilon. Siji conto yaiku sing ngetutake S&P 500, kanthi menehi saham ing kranjang ETF bobot proporsional kanggo bobot aktual aset sing ana ing S&P 500. Bobot nggambarake penyesuaian sing digawe kanggo Holdings kanggo nggambarake ukuran, nilai, utawa nomer item tartamtu sing nyumbang kanggo total.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Tipe ETF liyane bisa njaga bobot rata-rata saben saham ing indeks kasebut minangka upaya nyedhiyakake saham-saham cilik cilik lan bobot-bobot gedhe. Uga, dana iki nyoba kanggo ngedol saham sing luwih dhuwur - sing nganggo harga pasar sing ora diwakili dening pangentukan - lan tuku saham undervalued nalika rebalancing malah ngetung bobot kanggo saben saham.

Contone, yen saham A duwe bobot 1% ing S&P 500, mula ing dana bobot padha, duwe bobot 0.2% kanggo makili bobot sing padha kanggo kabeh saham ing S&P 500. Saham A bakal efektif bobote , dibandhingake karo indeks. Nanging, yen saham B duwe bobot 0.1% ing S&P 500, mula bakal dadi bobot entek ing portofolio bobot padha kanthi bobot 0.2% kanggo nggawe bobote padha karo 499 saham liyane ing portofolio.
 
Pros kakehan lan kakehan
Ing sawetara kahanan, manajer portofolio bisa kanthi sengaja ngebotake nyekel tartamtu. Dana utawa portofolio sing dikelola kanthi cepet bakal njupuk posisi keluwihan ing sekuritas tartamtu yen nglakoni supaya bisa ngasilake keluwihan. Manajer portofolio bakal nindakake iki yen padha yakin yen aset bakal ngluwihi investasi liyane ing portofolio. Contone, sampeyan bisa nambah bobot keamanan saka 15% portofolio normal menyang 25%, ing upaya kanggo nambah ngasilake portofolio.
 
Alasan liya kanggo nyepetake nyekel portofolio yakuwi nyuda utawa nyuda resiko saka posisi keluwih liyane. Hedging melu njupuk posisi ngimbangi utawa ngelawan menyang keamanan sing gegandhengan. Cara sing paling umum kanggo hedging yaiku liwat pasar derivatif.
 
Minangka conto, yen sampeyan nyekel saham perusahaan sing saiki laris ing $ 20, sampeyan bisa tuku opsi sijine kadaluwarsa 1 taun kanggo saham kasebut ing $ 10. Setahun kepungkur, yen saham wis laris ing luwih saka $ 10, sampeyan bakal entek kadaluwarsa, ilang mung rega tuku. Apa Simpenan bisa sade kanggo ing $ 10, sampeyan bisa ngleksanani lan nampa $ 10 kanggo saham sampeyan.
 
Mesthine, kanthi nglebokake kabeh endhog ing salah siji basket aset, investor bisa nemokake yen wis ngilangi diversifikasi sakabèhé portofolio. Pangurangan ing diversifikasi bisa ngetokake nyekeli kanggo risiko pasar tambahan.
 
Pros
Mundhakake hasil portofolio, ngasilake
Hedges marang posisi keluwihan liyane
cons
Nyuda diversifikasi portofolio
Nyedhiyakake portofolio kanggo luwih resik sakabèhé
 
Conto World Real of Overweight
Kélangan duwe definisi sing rada beda ing peringkat investasi utawa rékomendasi. Yen analis riset utawa investasi nyatakake saham "bobot entheng", iku nuduhake pendapat yen keamanan bakal ngluwihi industri, sektor utamane, utawa pasar. Rata-rata rating kelebihan analis bakal didhukung, umpamane, dening mundur rega pasar sing diprediksi bakal ngluwihi rata-rata pengembalian industri ritel sakabèhé ing wolung wulan 12 sabanjure.
 
Rekomendasi bobot alternatif yaiku bobot utawa bobot timbang. Bobot sing padha nyedhiyakake yen keamanan wis samesthine kanggo tampil ing selaras karo indeks kasebut, sauntara bobot bobot entheng ngakibatake keamanan kasebut bakal nyedhaki indeks kasebut.
 
Dadi, rating sing kabotan minangka rekomendasi "tuku". CNBC nglaporake tanggal 22 Maret 2019, sawetara panggilan analis firma investasi utama. Dheweke kalebu JP Morgan nyuda Sherwin-Williams saka kabotan dadi netral lan nganyarke Lumentum dadi kabotan saka netral.