Carane akeh pedagang forex sing ana ing jagad?

Carane akeh pedagang forex sing ana ing jagad?

Ora ana angka sing bener. Nanging iki minangka jawaban sing saya nemokake online sing nyakup infographic sing bisa menehi gagasan.

Sumber: Carane Akeh Para Pedagang Forex ing Donya, Ngendi Padha Urip lan Apa Duit Wong Trade

Iku ora rahasia yen pasar Forex minangka pasar paling gedhe ing donya kanthi omset saben dina luwih saka 4 triliunan US Dollars. Dadi, akeh pedagang pemula ngetik pasar saben dina kanthi pangarep-arep kanggo entuk dhuwit cepet. Iku angel kanggo ngetung jumlah pasal forex, Nanging, mesthi luwih saka sawetara yuta. Maca ing ngisor iki babagan ngendi mayoritas pedagang manggon, apa pasangan mata uang sing didagang lan apa makelar sing digunakake.



Populasi donya 7.6 Milyar
 
 forex Traders
 pop. 1.37 milyar - China 1.2% = 16.44 yuta
 pop. 1.32 milyar - India 0.2% = 2.64 yuta
 pop. 323 juta - USA = 5.2% = 16.796 yuta

pop. 127 yuta - Jepang = 10% = 12.7 yuta (Jepang banget rahasia amarga padha ora nyampekano informasi data kasebut menyang pasar Global, nanging minangka volume dagang sing bisa dianggep)
 pop. 65.6 juta - UK 5.6 = 12.3% = 8.07million

NINGKAT POPULASI = 3.2056 milyar

Total populasi 7.6 Milyar
 Mayoritas Populasi Negara -3.2056
 Sisih populasi donya = 4.3944 milyar

Sisih tembung total pedagang persentasi = 0.47%

0.47 x 4.3944 = 20.65 yuta

77.296 / 7600 = 1.017%

Total = 16.44 + 2.64 + 16.796 + 12.7 + 8.07 + 20.65 = 77.296 Yuta (Kira-kira)

Forex Trader ing saindhenging Globe = 77.296 Million (Kira-kira)
 IE 1.017% pedunung donya.

Perkiraan iki wis akeh ing dina. Minangka internet nyebar
Instagram, Facebook, Twitter nyebarke forex piye carane ditrapake.

Kita aran ing 3 sabanjure kanggo 5 taun nomer iki bakal cedhak 2% pedunung donya
1.8k views · View 2 Upvoters


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime


 
Pasar Forex minangka pasar paling gedhé lan paling cair ing donya kanthi volume dagang saben 5 $ trilyun. Ana akeh broker sing bisa nindakake dagang lan pitakonan karo sapa wae, salah siji cara kanggo nyoba karo makelar beda kanthi jumlah sing luwih cilik (ndeleng MediaWiki, kondisi dagang lan respon).

Kene sawetara poin sampeyan kudu mriksa sing milih broker forex:

Carane akeh taun wis padha bisnis?
Apa padha ninggal pasar bear, lan kerugian klien gedhe?
Sapa sing duwe jaminan dhuwit?
Apa sampeyan nyetop simpenan akun ing bank sing dipisahake?
Apa kesempatan dhukungan sing padha kurban?
Apa sampeyan bisa nemokake kontak, yen sampeyan pengin.
Priksa peringkat lan umpan balik kanggo tentara forex tentrem FPA
Salah siji sing paling populer yaiku TradersWay ing syarat-syarat kabeh nilai aku kasebut.



Ora ana sing nemtokake carane akeh sing ana ing donya, nanging lagi ngupayakake dina sadina-dina amarga industri forex dadi menarik lan akèh investor sing nom-noman sing seneng nggawe dhuwit kanthi cepet supaya padha nuduhake kapentingan lan akeh risiko banget nanging yen sampeyan master seni forex sampeyan bisa nggawe dhuwit akeh karo.

Miturut analisis paling anyar lan Infographics dening makelar ing donya kasebut, ana luwih saka 10 yuta pedagang forex online utawa 1 saka wong 750.

Saiki pasar Forex ngambang karo luwih saka 5.5 Triliun + Dolar AS $ On weekdays. Industri iki soo ageng, yen sampeyan ora bisa ngekstrak 100 $ saben dina, banjur sampeyan kudu nggawe proyek; nyambut gawe kanggo ngimpi liyane.


 
Kutipan iki saya nemokake dina liyane ing forexmagnates: Jumlah pedagang aktif ngluwihi nomer 100 yuta wong.

Unbelievable - lan mung nomer cilik ngatur akun klien kanthi sukses lan hard kanggo nggoleki. Kaya iki aku ketemu bubar: Swiss pedagang forex diatur karo sawetara yuta ing manajemen lan nuduhake rekaman trek 3 taun, wiwit nyoba kanggo ngotomatisasi kabeh nanging banjur Nov. 2015 diganti dadi dagang manual.

Priksa asil 2017, saben wulan lan saben dinten - banget ngalangi: 4.4% pm 1-10 / 2017

Nopember: + 3.8% nganti saiki

Kanthi pengaruh sing luwih dhuwur, dheweke bisa kanthi gampang nambahake saben wulan saben wulan 1-2.

Min. inv. yaiku $ 50k ing CFH Clearing ing London.

Kanggo $ 100k + bisa perdagangan ing sembarang broker MT4 sing dipilih.

Trader mundur investasi awal lan mung dagang karo bathi saiki.


 
Ana yuta yuta wong dagang Forex ing saindhenging donya lan taun 2013 minangka lompatan ageng ing pasar Forex ing ngendi luwih saka 5.3 triliun dolar ing ngendi didagang. Bank, institusi finansial, dana pager lan investor individu minangka pemain utama ing pasar Forex lan bank-bank pusat duweni peran wigati sajrone intervensi mata uang kanggo nggawe mata uang kasebut ngapresiasi utawa nyusup.