Versi tanpa wates khusus kanthi jeneng lan sistem sandhi dhewe kanggo Megastorm - pack of fx robots

Paket penasehat pakar kanggo dagang ing pasar Forex kanthi Metatrader 4 (pasangan mata uang 14, robot forex 28).

1. Megastormv.10.9 tanpa sambungan menyang akun sampeyan. Jeneng, kredensial, komentar ing perdagangan kabeh Pembeli.

2. Megastormv.10.9 nganggo sandhi kanggo didol menyang klien sampeyan.

3. File kanggo nyiyapake sandhi kanggo piranti lunak.


Sistem pambayaran kasedhiya kanggo tuku:

Transfer Bank Swift (kredensial miturut panjaluk)

Bitcoin (BTC) (Diverifikasi miturut panjaluk)

Western Union (kredensial miturut panjaluk)

Pangowahan paling dhuwur (kapercayan miturut panjaluk)

Pembayar (kapercayan miturut panjaluk)

 

Sistem pembayaran sing ora bisa ditampa kanggo produk kasebut: Paypal, Skrill, Webmoney, Neteller amarga transfer akeh.

 

jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668


Keuntungan kanggo simpenan saben sasi: nganti 300% saben wulan
Penurunan maksimum karo setelan standar: nganti 25%
Piranti lunak dhasar: Metatrader 4
Indikator Metatrader: Indikator 12 kalebu
Bagan Wektu Bagan: H1
Pasangan Currency: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCHF, USDJPY
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan otomatis jangka-tengah 50%, Long-term trading otomatis 50%
Jaringan saraf: tengah
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 9
Setelan persil otomatis: ya
Nggunakake robot liyane: ya (ora nganggo nomer sihir 10xxx)
Akun broker: Standar, ECN, NDD, Cent, Mikro
Maks. nyebar diidini: internal otomatis panyebaran keamanan
TakeProfit lan StopLoss: otomatis (SL), nganti 55 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online
Min. konfigurasi VPS, Laptop: 1 inti, 1 GB RAM


Pack karo penasehat ahli bakal dikirim menyang email sampeyan. Aja lali maca instruksi ing arsip .zip.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668



Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. akun broker forex paling apik: akun FortFS Flex  https://autoforex.page.link/FortFS

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Video tutorial instalasi https://youtu.be/AXSiH9sUkbE


Dagang otomatis wektu nyata ing saluran Youtube saka akun broker:

https://forexsignals.page.link/RealTime


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
2018 akun gain dhuwur
https://myfxbook.page.link/ForexRobots
Akun bathi 2019-2020 dhuwur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019_withoutTP
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_middle2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2019-1part2020
2020 akun gain dhuwur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2020

2021 akun gain dhuwur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2021


Riwayat riwayat portofolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio


Apa sing sampeyan tuku.
Robot ing arsip (1. Robot-robot 2 indikator)
----------------------------------
{Jeneng sampeyan}_AUDCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_AUDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_CADCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_CADCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_CADJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_CADJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURAUD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURAUD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURGBP_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURGBP_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_EURUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_GBPUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_GBPUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_NZDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_NZDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_USDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_USDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_USDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
{Jeneng sampeyan}_USDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
----------------------------------
Sistem sandhi kanggo adol produk.
----------------------------------
Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4
----------------------------------