Eightcap.com Eightcap (EightCap PTY LTD) - review broker


Jeneng broker: eightcap. com (EightCap PTY LTD)
Jeneng server: Eightcap

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 6.5
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 7
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 8
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 5
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 6.62

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Sejarah Perusahaan
EightCap digabungake ing Melbourne, Australia ing 2009 dening grup profesional kaya karo pengalaman akeh ing bidang keuangan lan teknologi informasi.

Bisnis iki diadegake kanthi misi sing cetha sing jelas: kanggo nyedhiyakake layanan finansial luar biasa kanggo para klien. Prinsip dasar iki tetep ana ing inti apa wae sing dikerjakake ing EightCap lan kita yakin bisa tetep bener.

Apa kita nuruti
Minangka profesional industri kita ngerti saben pedagang duwe kabutuhan beda lan kita kene kanggo bisa bebarengan karo klien kanggo njaluk menyang ngendi arep.

Kita nyedhiyakake akses klien menyang sawetara pasar financial global sing lumantar liwat platform dagang lan aplikasi seluler kita sing menang, didhukung karo pricing competitive, charting canggih lan teknologi eksekusi unggul.


Kewajiban
 
 Minangka sing nduweni AFSL, kita kudu nyukupi persyaratan financial sing ketat dening ASIC.

Utamane, kita kudu ngetrapake syarat modal sing ketat, migunakake lan netepi standar lan tata cara nasional sing kalebu manajemen resiko lan latihan staf reguler, lan nglakokake audit tahunan sing rinci sing dianakake dening auditor independen kanggo njamin kepatuhan.

Kanggo mesthine kita nemokake lan njaga kabutuhan financial kita sawayah-wayah, kita tansah ngenali, ngawasi lan ngontrol kabeh jenis risiko sing gegayutan karo operasi kita kalebu ngetrapake efektifitas kebijakan, pengaturan lan tata cara kita ing panggonan terus-terusan. Staf kita biasane uga duwe pengalaman lan kawruh babagan industri, lan dilatih kanggo nuntut standar kanthi terus-terusan.



Ulasan Pelanggan

Timothy Pozkusi,
Slovenia, Slovenia,
Apr 22, 2019,
Guest
 
Perusahaan Australia Bantu
Staf apik lan nyebarake nyedhak saka perusahaan Australia. Pisanan aku wis nyoba karo Australia nanging seneng karo apa sing ana ing tawaran.

Aku perdagangan karo peraturan liyane sadurunge nanging nemokake sawetara watesan anyar mbatesi ing strategi sandi. Eightcap nemu 4 / 5 saka kuring.



Stephen Dinsdale,
London, Inggris,
Apr 8, 2019,
Guest
 
New Year New Platform and New Broker kanggo nambah!
Gabung karo wong lanang telung minggu kepungkur ing MT5. Duwe dagang liwat MT4 kanggo taun pungkasan 2 nanging pungkasane wis pindhah menyang MT5 kanggo ngakses instrumen beda uga sawetara piranti anyar. Ora bisa nyaranake pamindhahan luwih dhuwur! Minangka kanggo 8cap, padha wis mbiyantu nyedhak aku lan ora ana masalah nggolek posisi pinter sawetara ing EUR / USD bubar. Aku wis ngenteni sawetara wektu karo wong lanang iki.



Luka.Alfonsi,
Sofia, Bulgaria,
Mar 25, 2019,
Pangguna pangguna
 
Pilihan apik karo MT5
Mung dialihake menyang MT5 saka 4 sawise taun 3 ing MT4. Ngetokake kethip-kethip Aku ora bisa ngakses saham US, nanging aku bakal ngandhakake yen dheweke bakal nggawa dheweke ing wektu sing ora suwe. Penginepan wis nambah sithik ing taun-taun lan saiki dadi pilihan sing luwih kuat kanggo kula. Aku isih bakal nggoleki pasangan fx lan indeks karo wong-wong mau. Aku wis nggawe bathi sing kuat ing indeks dagang karo wong-wong mau lan saiki perlu terus ing MT5.



Franklin Dudley,
London, Inggris,
Mar 4, 2019,
Guest
 
London Trader
Ditemokake wong lanang liwat sawetara situs review. Demo dagang rong minggu sadurunge arep urip. Ngalami loro tim dhukungan Aus lan Eropa, ora ana keluhan. Wis nyidhuk live kanggo minggu 3 lan nggawe kemajuan apik ing gbp / usd.



V Singh,
Australia,
Jan 31, 2019,
Pangguna pangguna
 
Tetep lunga saka wolung tutup .Yen padha nulis
Aku duwe akun karo wong-wong mau lan ilang kabeh dhuwit dhuwitku, padha ngira yen padha duwe tik krasa ing 22 oct 2018 lan janjine kanggo ndandani asap.
Wong-wong ora ngerti yen wong-wong iku duwe dhuwit sithik lan kita berjuang amarga kesalahane kudune. Saiki, kasus kita karo Afca muga-muga dheweke bakal ndandani
Plz ora lunga saka wong-wong mau nanging apa-apa nanging penipuan sing ora peduli karo klien-e
Idiots



Mayayaman,
Brisbane, Australia,
Jan 7, 2019,
Pangguna pangguna
 
PERINGATAN Jauhkan dari Eightcap - besar Rip Off dengan manipulasi pricing palsu.
Aku nulis iki kanggo WARN sembarang kedhaftar kedhaftar kanggo Tansah adoh saka Eightcap Pty Ltd.
JAWA KANGGO KANGGURU - Ora bisa Dipercaya, Tansah adoh saka wong-wong mau.
Aku duwe account karo Eightcap Australia kanggo 1 lan setengah taun lan uga dianjurake watara wong 20 kanggo nggunakake uga. Ing 22nd Oct 2018 padha ngomong sing obah ala kedadean ing tengah wengi ing grafik sing ana hubungane karo pasangan mata uang EURNZD lan rega sing nyatakake 3000 poin ing Eightcap nanging ora nyelehake makelar liyane ing saindhenging donya, Mung Eightcap, sing aku duwe bukti liwat 10 liyane ragad cagar alam kalebu Saxobank.
Nomer akun pribadi saya yaiku 713069 lan 713070.
Amarga kesalahan rega sing dialihake Palsu iki nyebabake kabeh akun mbukak telpon lan banjur rampung.
Losses luwih saka $ 570,000 lan saiki ana pratelan karo Nomor Kasus Authority AFCA Australian Financial 600785. Ora ketompo untung kanggo sasi 3 sasi ing ndhuwur sing uga.
Aku nampa email bebarengan karo wong liya ngucapake kanthi terang-terangan ngakeni kesalahan lan akun bakal diatasi ing dina 2. Sing meh ana 3 sasi kepungkur lan padha ora nglirwakake panjaluk liyane kanggo mbenerake akun kaya sing dijanjekake.
Wakil wakil kepresidenan Lynn Guo ing departemen kepatuhan wis menehi akeh alesan nyoba ngomong apa-apa kanggo njaluk metu saka mbayar jumlah sing padha utang kalebu penyalah gunaan panyedhiya likuiditas kanggo data reregan sing ala nanging padha isih tanggung jawab kanggo klien.
Dheweke duwe lisensi lan diatur karo ASIC (Komisi Sekuritas & Investasi Australia) sing dakkarepake ASIC bakal neliti babagan Kepatuhan NON.
Aku bakal ngelingake ASIC nanging saiki aku lagi nggolek investigasi AFCA lan rapat karo Ombudsman. Aku bakal nganyari karo kemajuan complaint iki.
Aku olèh sambutan marang sapa waé kanggo hubungi kula ing wektu sing luwih lengkap babagan + 61 400 921 777.



Thankyou Mike F.
aussiecitytrader,
Melbourne, Burundi,
Jan 5, 2019,
Pangguna pangguna
 
Bad Broker - Manipulation of price
Aja cedhak broker iki. Katon minangka Manipulasi rega
ana akeh makelar liyane. Pèngetan kanggo Pelanggan Anyar lan Ana uga riset panjenengan ...
Aku uga wis pengalaman paling awon karo masalah "obah ala" sing dikepalake dening Eightcap lan ngandika bakal mutusake. padha ora bali telponku sasi. !!!
Ora ana komunikasi utawa telpon bali nalika disaranake bakal diselesaikan. Aku arep ngaturake panjaluk sawise bisa ngerti sing bisa. Anyar kanggo iki lan customer asli kuwatir.



Samuel,
Australia,
Dec 29, 2018,
Guest
 
Broker apik FX bakal menehi rekomendasi
Dadi, 2016 wis ora ana masalah karo wong-wong mau, lan yeh Yasmin dadi manajer akun sing banget mbiyantu. ora yakin babagan sawetara review negatif nanging aku nemokake dagang mati saben grafik sing tetep adoh saka kabar mandheg sampeyan saka njupuk menyang kahanan ala ngendi sampeyan bisa nindakake nyalahke broker, amarga ora ngerti carane pasar bisa operate.

siji bab cilik sing bisa ditindakake bakal nyebar ing sawetawis pasang lan eksotis ... nanging kanthi liya broker Aussie FX liyane sing apik.



Daniel Richards,
London, Inggris,
Dec 12, 2018,
Guest
 
UK Trading
Eva wis gedhe kanggo ngatasi. Aku ngalami alangan sethithik nalika aku mulai ing MT4 banjur kepengin pindhah menyang MT5 nanging entuk akunku diurutake seminggu. Wis nggedhekake sawetara pasar karo sukses liwat sasi 2 kepungkur. Bisa ngakses 500: 1 pengaruh liwat EightCap kang plus nanging ora ngerti suwene iki bakal berlangsung.



robbitybob54,
Selandia Anyar,
Dec 5, 2018,
Pangguna pangguna
 
Dhukungan Banget ,,, Yasmin minangka manajer akun sing hebat, mesthine durung nemokake sing ala ing taun 2018 dibandhingake karo sing sadurunge ngapusi aku kaya TRADEINVEST90 & RESMI HYBRID ,,, ,,,, warta ala para koboi iki



Soysa,
Melbourne, Australia,
Nov 17, 2018,
Guest
 
manipulasi rega
penipuan rega jelas mandeg mburu broker sing penipuan sampeyan banjur scam sampeyan maneh kanthi matur padha mbenakake rega lan sabar iki kedadean 22 dina kepungkur saiki lan nalika nunggu kanggo ndandani perdagangan 22 dina mengko nolak kanggo ndandani lan banjur ditutup kabeh dagang lan nyalahke panyedhiya likuiditas sing ana rega 300- 350 saka kabeh makelar



Alex,
Victoria, Australia,
Aug 2, 2018,
Guest
 
Wiwit dagang karo wong-wong mau ing 2016, sawise masalah karo broker liyane. Perusahaan anyar adhedhasar panalitenku. Temokake gampang kanggo didagang tanpa masalah nalika dagang. Warta klien iku pendhapat apik.
Padha bisa ngembangake pasar Mt4 sing ditindakake nanging digunakake minangka broker Aussie sing apik banget kanggo dodolan. Setuju karo komentar ndhuwur Yasmin ing dhukungan gedhe kanggo menehi hasil karo.



Anees Ahmed,
Dubai, Uni Emirat Arab,
Oct 21, 2015,
Guest
 
Aku bubar mbuka akun MT4 karo wong-wong mau. Spreads banget nyenyet lan eksekusi apik. Pendanaan dening skrill cepet lan gampang. Akun Manager Yasmin Pollock sanget mbiyantu lan terus dikontak sacara rutin lan dhukungan terus-terusan.



Foo Yu Tan,
Dublin, Irlandia,
Oct 4, 2015,
Guest
 
Mbukak akun sawetara sasi kepungkur, kanca wis ngobrol karo aku babagan perusahaan. Sugeng dagang dadi adoh :) Layanan apik lan layanan dagang. Aku nyaranake kanggo kabeh



joe,
Geelong, Australia,
Sepuluh 24, 2015,
Guest
 
A makelar Aussie rebranded anyar. Wis mbiayai liwat Poli liwat wilayah perbankan klien, saengga adoh banget.