Robot Forex adhedhasar ATR lan indikator rata-rata gerak

Robot forex trading otomatis adhedhasar ATR lan indikator rata-rata gerak. Digunakake wektu M30 kanggo pasangan mata uang EURUSD.


Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/MqVV/


price 49USD kanggo mbayar liwat sistem Click2sell (kertu bank) mung klik tombol biru amba ing kene:

 



Rega khusus 42USD kanggo pembayaran langsung liwat: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Topchange.


sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: M30
Pasangan Currency: EURUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 5
Wangsulan: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 2 (20)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 178 (SL), 277 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online


Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.



Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots



Nggunakake indikator:
- Indikator ATR;
- Indikator SMA;
- Indikator Ema;
- Indikator WMA;
- Indikator TEMA.

Indikator range rata-rata bener (ATR) minangka ukuran volatilitas.

Indikator SMA - minangka rata-rata aritmetika sing diitung kanthi nambahake rega nutup keamanan kanggo sawetara periode wektu lan banjur misahake total kanthi nomer wektu.

Indikator EMA - Rata-rata obah eksponensial (EMA) yaiku jinis rata-rata sing padha karo rata-rata obah sing prasaja, kajaba bobot luwih diwenehake marang data paling anyar. Iku uga dikenal minangka rata-rata obah sing wiyar. Rata-rata jinis obah iki ditanggepi luwih cepet kanggo owah-owahan rega anyar tinimbang rata-rata obah sing prasaja.

Indikator WMA - luwih ngutamakake harga anyar tinimbang ing tuwa maneh. Saben data periode diwiwiti kanthi bobot, kanthi bobot ditemtokake dening nomer wektu sing dipilih.

Indikator TEMA - Indikator teknis sing digunakake kanggo rega smoothing lan data liyane. Iki minangka gabungan saka rata-rata obah eksponensial sing tunggal, rata-rata obah eksponensial kaping pindho lan rata-rata sing rata-rata eksponensial telung.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime