Belkaglazer EA (Belkaglazer.ex4) Penasehat Expert otomatis kanggo macem-macem strategi dagang

Belkaglazer EA Expert Advisor didhasarake model 3: PriceChannel, Pivot, PriceAction. Model duwe logika transparan. Expert Advisor bisa ngetrapake impulse, breakout, counter-trend, recurring, skalping strategies; Ndhukung pesenan Market. Tumindak kanthi eksekusi cepet lan Pasar.

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/5Rql/

Bukak versi kode .mq4 kanggo MetaEditor, klik kene
https://forexfactory1.com/p/K0XP/

price 98USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 85USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.


https://myfxbook.page.link/Belkaglazer



Sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
Dawa: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, AUDJPY
Watesan dening akun: Ora
Watesan wektu: Ora
Tipe dagang: Short-term trading
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 11
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 6 (60)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 110 (SL), 110 (TP)
Duration of trades: rata-rata 4 jam - 4 dina
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online
Apa sing sampeyan tuku:
1. Paket indikator
2. Belkaglazer.ex4


Penasihat nduweni struktur modular;

Expert Advisor bisa ngetrapake impulse, breakout, counter-trend, recurring, skalping strategies;

Ndhukung pesenan Market. Tumindak kanthi eksekusi cepet lan Pasar;

Expert Advisor dirancang kanthi jelas lan logis lan menehi kesempatan kanggo kreativitas lan riset. Kabeh paramèter / strategi bisa disesuaikan;

Penasihat bisa nggunakake macem-macem jinis MM. Sastranegara penulis tidak memakai martingale, kisi-kisi, hedging dan elemen berbahaya dari Money Management, setiap transaksi dilindungi oleh stop-loss;

Backtesting karo kualitas simulasi 99 lan panyebaran variabel nyata. Hasil tes sing cocog karo dagang nyata;

Penasihat kanthi otomatis nyetel dhuwit makelar 4 lan 5.

Penasehat ngidini sampeyan nggunakake Strategi sing beda:

Tingkat saben dina nggunakake gerakan rega liwat dhukungan horisontal utawa tingkat horisontal tartamtu. Strategi mbukak perdagangan nalika volatility tekan nilai dhuwur lan rega ngeculake liwat level support / resistance.


Impulse Intraday migunakake gerakan rega sing signifikan ing arah siji. Strategi kasebut ngarepake gerakan rega sing kuat yen pasar bakal terus maju ing arah sing padha. Strategi nduweni persentase menang sing murah, sing beda-beda saka 30% nganti 40%. Sampeyan bisa entuk luwih saka 5-15 mundhut dagang saurutan.

Day HL sadurungé didhasaraké ing konsep sing prasaja: yen rega ngilangi rawan dhuwur utawa kurang, rega bakal terus pindhah menyang arah terobosan.


Senin Trading entuk perdagangan ana esuk ing arah ngelawan saka gerakan pasar ing Jumat. Iku migunakake perbedaan ing volatilitas antarane Jum'at lan Senin.

NY Close Trading minangka strategi bali klasik. Babagan watesan wates sing ditundha ing arah sing ngelawan saka gerakan rega jangka pendek ing mburi sesi Amerika Lor. Strategi nganggep yèn rega bakal ngowahi arah lan bali menyang rata-rata.

Line inclined minangka strategi breakout sing nggunakake dhukungan paling anyar / tingkat resistance ing wangun loro garis miring sing mbentuk sawetara rega.

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime