GoldBull Pro EA auto trading scalping forex robot. (GoldBull_Pro.ex4)

Goldbull PRO EA - scalper minangka FX Expert Advisor sing inovatif digawe dening pedagang profesional, sing wis dileksanakake atusan lan ratusan kali, kasil ngasilake untung tanpa wates maneh lan maneh.


Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/xtOO/


Bukak versi kode .mq4 kanggo MetaEditor, klik kene
https://forexfactory1.com/p/OQ58/


price 99USD kanggo mbayar liwat sistem Click2sell (kertu bank) mung klik tombol biru amba ing kene:

 



Rega khusus 85USD kanggo pembayaran langsung liwat: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Topchange.




https://myfxbook.page.link/GoldBullPro



Sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
Dawa: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, USDJPY
Watesan dening akun: Ora
Watesan wektu: Ora
Tipe dagang: Short-term trading
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 5
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 3 (30)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 90 (SL), 90 (TP)
Duration of trades: rata-rata 4 dina
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sing sampeyan tuku:
1. Paket indikator
2. EA: GoldBull_Pro



Penasehat Expert Forex sing pinunjul ing Pasar

Expert Advisor GoldBull PRO ngandhut akeh inovasi pemimpin pasar. Para pencipta wis kerja keras kanggo taun-taun 8, supaya bisa nggawe algoritma dagang duwit unik kasebut.

Sampeyan bisa persiyapan kanthi gampang ing sawetara menit, gampang kanggo ngaktifake. Setelan manajemen dhuwit dibangun, pemula pemula lan berpengalaman.

Keuntungan paling gedhé Goldbull PRO: Nyetel ing pasar terus-terusan mulane kok robot Forex iki isih duwe kauntungan wiwit 2010. Sampeyan njaluk dhukungan lengkap lan tim tansah siap kanggo mbantu sampeyan!



Goldbull PRO EA bisa digunakake kanthi pasangan mata uang EURUSD, GBPUSD lan USDJPY wae. Sampeyan bisa nemokake setelan sing paling apik kanggo pasangan iki utawa ningkatake setelan sing teka karo EA dhewe yen sampeyan pengin.

Iku ora kena pengaruh dening emosi, kahanan negatif, utawa malah perlu kanggo ketemu panjaluk fisik dina. Iku mung tansah makarya, diprogram karo evaluasi pasar 100% lan implementasine.

Goldbull PRO EA dikembangake dening tim pakar pedagang profesional sing pengin ndeleng sampeyan kasil!



Goldbull PRO EA - Ora Dikabalke Karo Perdagangan Forex?

Dagang Forex cendhak kanggo Trading Foreign Exchange lan nuduhake keuntungan utawa rugi sing digawe dening dagang beda mata uang manca marang saben liyane. Sinau babagan pasar internasional sing beda-beda, kedadeyan-kedadeyan geografis sing nyebabake pasar kasebut lan analisis tingkat stabilitas ekonomi tartamtu yaiku faktor sing mbantu pedagang ngetokake mata uang manca kanggo ngiyatake marang liyane.

panganyang profesional lan experienced sing duwe raos enem kanggo dagang mungkasi munggah nggawe ewu dolar mung dening tuku lan sade duit manca ing wektu tengen. Padha nggunakake capitol sing tuku itungan sing kira kanggo ngiyataken lan banjur ngedol iku mati nalika iku tekan sawijining potensial.

Muni gampang? Secara teknis, nanging ngukur faktor-faktor sing beda lan tumindak ing wayahe sing tepat ora bakal alami kanggo kabeh wong. Nanging ngapa sampah kaya sing gampang lan entuk manfaat nalika ana teknologi kanggo mbantu sampeyan metu !! Ya, whizses komputer wis rampung rampung wektu iki. Nggawe Goldbull PRO EA lan nguripake investasi sampeyan dadi GOLD!



Goldbull PRO EA - Apa Duwe Krungu Prakawis Forex Trading Robot Sadurunge?

Wangsulan sing gampang tanpa gaweyan apa wae sing dienggo Goldbull PRO EA. Iku strategi Forex otomatis lan sistem analitis diprogram sing ngijini sampeyan kanggo njagong, ngendhog lan mung nonton FX Trading Robot nglakoni trick. Sawise paramèter, timbangan lan watesan transaksi sampeyan wis diwenehake, Robot njupuk lan ngatasi kabeh transaksi kanggo sampeyan. Iki ngidini sampeyan kanggo ngontrol nalika fokus energi sampeyan ing penting liyane penting uga.

Goldbull PRO EA tetep lan operasional 24 / 5 nggoleki kesempatan ijol-ijolan sing nguntungake nalika sesi wengi lan serangan nalika gain bisa diduga. Supaya sampeyan ora mateni, sampeyan ora bakal kejawab opsi dagang sing apik.

Boten kados manungsa kita, Goldbull PRO EA boten gadhah ketidakstabilan emosional lan namung wonten ing lingkungan kalkulus ingkang saé. Penasehat ahli ora bakal nggawe keputusan cepet; ing kasunyatan kasebut bakal nyusun fakta lan tokoh lan ora nglilani rasa wedi, kuwatir, lan stress.

Goldbull PRO EA - About Trading Logic, Setup And Requirements Other

Goldbull PRO EA dikawruhi ing jam-jam tartamtu, nganalisa lan nemtokake arah rega kanggo saperangan jam utawa dina sabanjure. Uga penasehat ahli iki ngidini sampeyan bisa dagang nganggo risiko sing ditemtokake lan keuntungan sing dikarepake. Sistem perdagangan gain keuntungan gedhe lan mbukak dagang saben dina.

Goldbull PRO EA dirancang kanggo dagang ing pasangan mata uang EURUSD, GBPUSD lan USDJPY. Syarat kasaimbangan minimal ing terminal kudu $ 200. Tegese yen sampeyan ora bisa nandur modal $ 200, sampeyan bisa mbukak akun cent kanthi investasi sethitik $ 2 utawa luwih.

Nalika sampeyan tuku robot forex iki sing gabung grup. Sampeyan sing gabung grup pilih cilik pedagang sing wis mutusaké padha siyap kanggo owah-owahan lan siap kanggo entuk sukses ageng ing Forex.

Ana kemungkinan sanget kegagalan karo Goldbull PRO EA amarga pencipta piranti lunak iki njamin tingkat kasuksesan% luwih saka 65 lan uga bakal nyedhiyakake hasil sing wis diverifikasi.

Aku duwe kapercayan liyane ing advisor pakar iki saka nandur modal ing pasar saham, real estate, utawa malah saka saran saka sawetara investor paling gedhé ing donya.


Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime