AG-Markets.com AGMarkets (Advanced Global Markets Limited) nliti broker.


Jeneng broker: AG-Markets. com (Advanced Global Markets Limited)
Jeneng server: AGMarkets

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 1
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 10
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 10
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 10
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 7,75

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



AG Markets nyedhiyakake macem-macem akun dagang, gumantung saka investasi awal. Kabeh mau nyedhiyakake spread variabel, perdagangan bebas komisi, maksimal nganti 1: 400 lan opsi kanggo ndandani akeh mikro ing platform MetaTrader 4.

AG Markets yaiku broker Forex lan CFD sing diadegake ing 2013 dening CEO, Carlos Ferrer. Wis markas ing New Zealand lan kantor ing Meksiko.

Perusahaan nyedhiyakake merek, Advanced Global Markets Ltd., didaftar ing Financial Service Provider Register (FSPR) lan minangka kuwi diatur lan diawasi dening Financial Markets Authority (FMA). 

Pialang Forex sing diatur ing Selandia Anyar kudu ngetrapake standar. Ing aturan dhuwit klien FMA, perusahaan kudu nyisihke kabeh dana klien eceran saka operasional perusahaan. Apa maneh, kudu ngetrapake regulasi anti-dhuwit uang.

Saliyane, FMA ngilangi pembaharuan periodik lan rilis pers babagan negara pasar finansial lan bebaya bab potensial penipuan, bisnis ora diratifikasi, lan makelar deregistered.

Ketentuan Trading
 
Minimal Initial Deposit

Simpenan awal minimal sing dibutuhake dening AG Pasar iku $ 250. Iki jumlah sing cukup kanggo miwiti dagang karo, nanging makelar liyane, kayata IG (pisanan UK brokerage sing uga duwe lisensi karo FMA), ora mbutuhake simpenan minimal.

Komisi & Nyebar

Broker iki nawakake dagang tanpa komisi lan distribusi variabel. Miturut situs web, panyebaran kanggo EUR / USD diwiwiti ing pipa 0.8, sing paling apik. Nanging, nalika kita nyoba akun praktik AG Pasar, kita nemokake yen spreads ana sekitar pips 2.2 kanggo pasangan EUR / USD, sing ana ing sadhuwure rentang rata-rata 1.0 - 1.5 pips kanggo pasangan iki.

Sabanjure, IG nyedhiyakake nyebar rata-rata 0.8 pips ing EUR / USD ing akun komisi gratis. Sampeyan bisa mriksa lan nyedhiyani spreads real-time 15 makelar cedhak kene.

pengaruh

Tingkat pangsa maksimal sing ditampa dening AG Markets yaiku 1: 400, sing dianggep dhuwur, nanging sebagian besar pialun biasane nampilake rasio leverage antara 1: 200 - 1: 400. Conto, IG, nyedhiyakake pengaruh nganti 1: 200.

We menehi saran pedagang kanggo operate kasebut kanthi teliti kanthi tingkat dhuwur pengaruh, amarga sing luwih dhuwur pengaruh, luwih risiko losses, sing malah bisa ngluwihi investasi awal.

Trading Platform
 
Kita wis kasebut ing ndhuwur, AG Markets nawakake MetaTrader 4 lawas (MT4) sing apik, kasedhiya ing kabeh formulir lan bentuk.

Platform iki misuwur sacara global amarga inovatif, nalika dagang bisa aktif, macem-macem indikator internal, alat charting canggih, opsi perdagangan otomatis (EA) lan lingkungan pengujian mburi sing akeh. Mangkene dhaptar luwih akeh makelar forex sing nawakake platform MT4.

promosi

AG Markets nawakake macem-macem bonus:

- 100% bonus dagang (nganti maksimal € / $ 5,000) kanggo klien kanthi simpenan paling sethithik € / $ 1,000. Syarat volume dagang ditrapake. Contone, Yen sampeyan wis nyetujoni $ 1,000, sampeyan entuk $ 1,000, nanging sampeyan kudu ngetrapake 200 manawa paling sethithik 3 sasi.

- Deleng bonus kanca 10% saka simpenan pisanan kang diarani rujukan. Syarat volume dagang aplikasi: sampeyan lan dibutuhake perdagangan minimal $ 20,000 saben saben bonus $ 1.

Metode Pembayaran
 
Klien AG Markets ditawani modes pambayaran: Kartu kredit / debit, transfer kawat bank, Skrill e-wallet, Neteller, SafeCharge, AlgoCharge, MegaTranfer, RegularPay, MoneyNet International, AstroPay, Multibanco lan Oxxo.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Ulasan Pelanggan
Salvador Solís,
México city, Mexico,
Bisa 21, 2019,
Guest
 
Estafa
Dheweke kepengin mbayar dhuwit kanggo pamrentah supaya bisa ngetokake dhuwit kanggo nemtokake cathetan sing ora ditindakake saben sasi ing taun kepungkur.

Aku wis dibantah dening pasar-pasar sing aku transfer lan nalika aku ngenteni sampeyan kanggo menehi saran kula kanggo nandur modal cathetan sing aku ora duwe dhuwit ing akun aku malah kudu, padha maling.



jonathandeleon,
Guatemala, Guatemala,
Dec 12, 2018,
Pangguna pangguna
 
JANGAN INVESTASI AG-MARKET, A SCAM
AG Market is a SCAM !!! , DO NOT INVEST !!!

Aku miwiti karo investasi cilik $ 1000.00; Aku ditugasake menyang penasihat Financial disebut "Wilson Fernandez".
Ing awal begjane yaiku Ok, laba-endune katon legit, mula padha njaluk investasi luwih akeh.
Aku nandur modal $ 1000 kanthi janji bonus $ 3000.
Nganti saiki ok, entuk persentasi sing apik, lan ngidini aku mundur total $ 134 (supaya aku yakin).
Mengko, dheweke takon kula kanggo investasi liyane $ 2000.00, supaya aku.
Kabeh iku ok, nganti saiki, Panjenenganipun takon kula investasi gedhe, supaya aku :(, aku nyetujoni $ 10,000.00.
Kabeh katon apik, kanthi persentase winnings (perdagangan) supaya dheweke njaluk liyane $ 3000.00.
Banjur, penasehat keuanganku banjur nindakake kabeh risiko sing mbebayani kabeh investasi (sijine transaksi tanpa mundhut mandeg); Aku ilang banget.
Dheweke kandha, yen yen aku nggawe dhuwit liyane, dheweke lan perusahaane bakal entuk dhuwitku, supaya aku bisa nyelehake liyane $ 1850.00.
Dheweke nindakake transaksi liya lan ilang kabeh dhuwitku, aku ora bisa ngomong maneh.
Setunggal wulan salajengipun, penasehat keuangan sanes saking lembaga ingkang sami ingkang dipunsukani "Diego Lopez" ngubungi kula. Dheweke ngandika yen Wilson dipecat kanggo kabeh sing ilang, nanging perusahaan bakal ngurus kahanan (ora cedhak karo bebener).
Panjenenganipun paring prajanji dhateng kula, manawi kula nyuwun komisi sethithik, perusahaan badhé kula wangsuli dhumateng dhuwit, saéngga saya nyetujoni $ 3500.00 liya.

Aku nginvestasi total $ 24,350 ing perusahaan iki, lan aku ora bisa njaluk maneh.



Roland_Oro,
Panama, Panama,
Nov 3, 2018,
Pangguna pangguna
 
Full Scam BEWARE
Saka Mei 2015 nganti Nopember 2018, aku duwe hubungan komersial ing akun AG Pasar diatur, dikelola dening sekelompok makelar sing disebut Ialphagroup.

Asil ing 3 lan setengah taun wis dadi:
Mbalikake dhuwit pancen ora ana penny lan watara dolanan B / 9000 plus dolar 9000 ing "bonus"
Ana akeh dhiskusi babagan dagang bonus, nanging durung dadi masalah panglipur nalika sampeyan kalah kapital lan dhuwit broker ... Ora ana sing ngerti yen perusahaan pancen kalah.

Pelacakan apik lan strategi sing bakal dijupuk babagan penanganan akun kasebut. Ing obrolan sing kaping pirang-pirang dening Skype lan tulisan ing rute sing padha, kita wis setuju kanggo tanggal penarikan, perjanjian manajemen akun lan apa wae sing ora bakal nglindhungi integritas akun kasebut, sing ora bisa dihormati dening pialang.

Ora ana penanganan tekanan utawa panjaluk saka klien, saben-saben dheweke njaluk mundhut dhuwitku ... sing ora bisa "aneh" dilakokaké operasi bebrayan sing njupuk akun dadi nol. Alesan saka broker ... sampeyan ora bisa njupuk dhuwit lan kontrak nyedhiyakake sethithik 3 sasi kanggo mundur ... ing tulisan aku nandheske lair saka putri, pati kanca, macem-macem penyakit .. kabeh iku ora berhasil ... Ing tembung makelar saka gugus Aplha ... "awakku sujud lan masalah sing ora ana hubungane karo operasi kita" ... nanging meh rong taun mengko aku isih ngandel yen iku perusahaan serius. Alesan utama para pialane yaiku saben-saben dheweke ngucapake babagan pensiun utawa produksi, "njaluk gemeter" lan ngetokake dhuwit sing ora tau disepakati lan resiko dhuwur banget.

Laporan saben praktik saben minggu sing ora cocog karo jumlah gerakan sing digawe ing akun kasebut, ing sawetara kasus nganti dina 15 tanpa gerakan ... alasan ... "untung sing dikarepake ditampa ing tanggal" ... sing nuduhake upaya sing diukur sing ora bisa ngluwihi mangsa kanthi jangkah banget lan banjur ing jangka meh telung taun ... iki ora nggambar apa akun kasebut.

Ora ana pasar Ag utawa kaca grup Alpha sing dijawab kanthi akeh telpon lan utamané nalika aku ngawasi alarmingly operasi sing rampung utawa numerous kaping sing wis bejat akun. Daniel Perez banget salomon ing sawijining dina ing email dheweke nyatakake ing ringkesan sing aku ora dadi pelanggan AG MARKETS lan aku duwe email sing nandheske ... singkat. Aku gawe kontrak sing pada dasarnya ngomong pasar AG ... nanging nalika aku nyuwun bantuan lan saran ... aku isih nunggu panggilan Daniel ... saka Selasa, Agustus 16, 2016.

Manajemen tanpa arbitrase ... sawayah-wayah, aku wis tiwas saka siji broker liyane, saka tangan kanggo tangan ... kabeh alesan lan ora ana audit nyata saka apa sing kedadeyan ing akunku. Aku durung bisa ngomong karo manajer utawa kepengurusan manut utawa apa wae sing katon ... lan ing saben obrolan saben broker didol minangka Master lan bapake Warren Buffett ... ing akhir dina asil prasaja ... padha ora nampilake apa wae kapasitas lan padha malah teka kanthi tembung lan nggoleki kepastian: "iku bakal dadi tembung sandi marang sampeyan" ... Aku duwe saben obrolan Skype lan saben mail ... liyane sejarah penanganan sing wis kedadeyan saka Mei 2015 nganti saiki ... please nggunakake manajer, auditor utawa wewenang kanggo nglacak sajarah akun akunku kanggo nemtokake apa sing aku ucapake minangka kontradiktif utawa palsu.

Netepake tanggung jawab saka tumindak sadurungé menyang makelar liyane ing perusahaan sing padha, nyatakake premis sing bakal ganti karo saben ... Ing ringkesan, aku wis nemtokake makelar 4. Jaime, Victor (sing nalika aku mandheg nyambut gawe aku ora ngerti lan malah ora ngandhani yen dheweke sing bakal ngurus akun), Sebastian Roma lan Gilberto Silva ing pungkasan. Kabeh wis gagal bab ngatur akun kasebut.

Kaya aku kerep nyatakake akunku ora bisa nuduhake kapentingan amarga dheweke nyekel akun jutaan dolar lan dolar, dadi aku terus ngarep-arep yen dheweke bakal bosen lan paling ora njupuk keseimbangan akunku kanggo mbatalake dhuwitku lan siap ora mati utawa tatu ... nanging ketoke aku mikir email sing disenengi wong sing ora seneng



MARIANA2175,
Kosta Rika,
Oct 10, 2018,
Pangguna pangguna
 
WARNING BROKER AG MARKETS SCAM
Aku wis ngalami kasalahan karo AG MARKETS Proposal awal yaiku yen sampeyan nandur modhal cilik lan menehi bonus sambutan, bakal diwenehi saran supaya Penasihat Keuangan arep nelpon, kanggo mulang sampeyan migunakake akun, sing bakal ngirim email tandha saben dina, supaya bakal menehi tanggalan finansial, etc, etc ... lan ora ana sing bener! A Financial Advisor nyatakake sampeyan nanging kudu nuntut sing tuku saham Bid Coin, Apple, Amazon, etc ... Padha nyatakake yen sampeyan sijine kertu kredit lan sampeyan bakal duwe inversi lan MediaWiki sadurunge tanggal nglereni, nganti padha ngatur kanggo nandur modal ing sawetara perusahaan! Sampeyan kudu ngerti yen Penasehat Financial wis duwe akses lengkap menyang akun ... Nalika aku pancen ora gelem nandur modal maneh, Dheweke nutup kabeh operasi mbukak ing akun! Tetep nimbang keseimbangan! Nalika aku takon marang Penasihat Keuangan apa sing kedadeyan, dheweke ngandhani yen pasar wis beresiko lan danaku ana ing rekening simpenan, luwih saka rong minggu wis liwati lan ora ana sing jawab! Padha ngaku dadi perusahaan diatur dening VFSC lan sing VFSC? Sapa sing nggolèki utawa kepriyé déné nyatakaké bab iki? Bebener iki padha ngapusi sampeyan lan ora ana sing ngeluh ... Aja melu karo wong!

Panjenenganipun nampi PÉSIMA EXPERIENCIA kaliyan AG MARKETS, NO INVIERTAN CON ELLOS SON UNA ESTAFA! Ing sawijining negara, ana ibukutha sing nganakake ibukutha lan ibukutha minangka ibukutha, sing dianggep minangka pandhita kanggo panjaluke supaya bisa ngetrapake dhuwit, kaya sing diprentahake dening dhuwit kanggo wong tuwa. el calendario financiero, etc, etc ... Y NADA DE ESO ES CIERTO! Yen sampeyan ora nyatakake yen sampeyan nganggep minangka Koin Bid, Apple, Amazon, lan liya-liyane, sampeyan uga bisa ngupayakake sampeyan kanthi cepet, supaya sampeyan bisa ngupayakake yen sampeyan wis entuk pituwas lan entuk manfaat saka perusahaan liyane. sampeyan kudu ngetik akun iki kanthi gampang! Yen sampeyan nganggep manawa ana wong sing pengin ngetrapake dhuwit kanthi lengkap, sampeyan kudu mbayar dhuwit supaya sampeyan ora bisa mbayar dhuwit kanthi cepet. Nuwun! Aku wis ngerti yen aku wis ngerti apa sing diarani kaya aku iki, nanging aku ora ngerti apa-apa. Apa sampeyan duwe dhukungan kanggo VFSC lan VFSC? Apa sampeyan nemtokake kahanan sing paling apik? Saiki aku wis ora ngerti apa-apa sing ana ing omahku ... NO INVIERTAN CON ELLOS!



wantuir junior,
brasilia, brazil,
Sepuluh 5, 2018,
Pangguna pangguna
 
ing September taun kepungkur, aku kandha karo pengawas Maytê lan kandha yen aku bisa nyetujoni saka $ 200. Pangurus akunku bakal rafael da silva ing london.
Aku nyipta simpenan $ 1200 (nilai wektu).
Sawise kuwi, aku diblokir ing skype, saengga ora bisa kontak karo mayte lan rafael lan sawise wulan 3, pangurus akun anyar, sing diarani erilene anastácio, hubungi aku.
nyatakake yen celenganku cilik banget lan yen kanggo asil ekspresif, aku kudu nindakake liyane.
Aku ngobrol dheweke kira-kira rong minggu kepungkur, ngelingi mburi kontrak 1 taun. dheweke ngandika yen bakal perlu kanggo tebusan, ngetokake loteng kontrak 850 (???), ora ana sing ana ing kontrak lan mung peluncuran 150 wis digawe nganti saiki.
Aku njijiki! nanging kahanan saya tambah akeh nalika aku mriksa akunku minggu kepungkur lan $ 9661 ana $ 12.78.
kabeh mudhun, kalebu rilisan setahun.
ing panjelasan: ing rombongan kanggo netepi kontrak, dheweke nglakoni peluncuran lan amarga saka dhuwit dhuwit dollar marang euro, aku nyingkir ALL lan sing bisa pulih, kudu nggawe simpenan anyar ...
Aku pengin ngerti, yen wong duwe informasi iki, kepiye aku bisa njaluk dhuwit maneh!

yen sampeyan nindakake apa wae, sampeyan kudu ngurus lan nyedhiyakake pendanaan saka $ 200. utawa sing diarani rafael utawa saru, ing londres.
diselehake ing $ 1200 (kalebu ing ngisor).
yen ora ana skype, ora bakal duwe skype, nanging uga bisa ngetungake dhuwit lan pitulungan saka kanca-kanca 3, sing bakal nandhingake kanthi cepet, supaya bisa ngetung, supaya bisa ngetung.
sampeyan kudu mbalek maneh yen sampeyan wis kepengin mbayar sing apik kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngowahi.
Yen sampeyan lagi ngerteni apa wae, sampeyan kudu nglakoni apa bab 1 apa. sampeyan kudu nggoleki rega sing kudu dilakoni, utawa ngirimake layang 850 kanggo ngirim, supaya sampeyan ora bisa ngalahake utawa ngalahake, 150 lan liya-liyane.
kepenak! Sing luwih penting, bakal diwenehake manawa sampeyan bakal mbayar $ 9661 supaya sampeyan bakal nyedhiyani akun $ 12.78.
sumurup babar pisan, klebu babar pisan babagan apa ing 1 apa.
utamané ing sawetara negara, sing ana ing negara utawa negara, lan uga ana ing negara bagéyan saka negara utawa euro, PERDI TUDO lan wong-wong sing ngupayakake ...
Gostaria de saber, asring ngandhani informasi, ngenani babagan kabudhayan sing luwih gedhe!



peso,
Guatemala, Guatemala,
Aug 8, 2018,
Pangguna pangguna
 
agmarkets, agmarketsbroker, agmarketsestafa
Iku kira-kira wulan 6, ing ngendi AGMarkets perusahaan, liwat penasehat Wilson Fernández, Diego López, ora pengin njupuk akunku, arguing yen dheweke bakal ninggalake departemen pensiun; bab sing departemen ora tau njawab email, utawa ngrujuk maneh marang konsultan.
Wong-wong mau padha nggegirisi lan ora ngrampungake apa-apa. Nanging, sampeyan bakal kesel yen sampeyan nggunakake hak lan dhuwit nandur modal.

Anak-anake 6 pancen ngurmati para pejabat AGMarkets kanggo ngusulake Wilson Fernández, Diego López, ora ana sing bisa ngetrapake barang-barang karcis, argumentando que dejaran kargo saka departemen de retiros; Mulane, apa sing diajokake dening departemen kudu menehi respon, utawa menehi panuntun dhumateng panjaluk sing bener.
Te mantienen distraído, y no resuelven nada; al contrario se molestan si les reclamas tus derechos y dinero invertido.

Jun 11, 2018 - 1 Star Wiwit November 2018 aku dadi klien AGMarkets, wiwit tanggal nganti saiki, saka apa aku wis ngentekake wiwit tanggal aku mung bisa mbatalake $ 150, awit rong wulan kepungkur, sing mantan yaiku Wilson Fernández (sing diarani mbrontak kanggo mbrontak lan manajemen ala), saiki Diego López, wong iki nyuwun supaya aku nglebokaké luwih akeh dhuwit kanggo akun kasebut, mesthine minangka bayaran saka paukuman sing bakal narik kawigaten kabeh ibukutha, rong sasi kepungkur aku ngubungi wong lan perusahaan media sing beda-beda, lan padha ora ngatasi aku utawa dadi acuh; nganti saiki penasehat mesthi aku mutusake ora kanggo njupuk kasusku, ninggalake iku ora bisa ditanggulangi. Mesthi iku perusahaan sing dedikasi kanggo ngapusi lan ngapusi pelanggan, aturan keuntungan lan liya-liyane, sing ing pungkasan ora njawab sampeyan lan cocog modal lan bathi.


Wiwit november 2018 dadi anggota saka AGMarkets, dheweke wis ngetokake dhuwit kanggo $ 150, amarga dheweke wis nganggep asesor, yaiku nalika jamane Wilson Fernández (sing saiki dadi panguwasa) yen ana sing ngetokake dhuwit, sing ana ing Diego López, iku wong sing bisa nyimpen dhuwit kanggo wong liya, supaya kita bisa ngalahake wong liya kanthi gampang kanggo mbayar dhuwit kanggo mbayar dhuwit, amarga dheweke kepengin mlebu karo perusahaan lan perusahaan por diferentes medios, y no me resuelven o se hacen indiferentes; Yen sampeyan ora duwe dhuwit, sampeyan ora bakal bisa nemtokake apa sing bakal ditindakake. Para pamimpin bisa ngupayakake kepenginan tumrap para klien, nganggep prestasi, kepenginan, lan dadi finalis ing babagan modal lan modal.



Javier,
Bolivia, Bolivia,
Jul 18, 2018,
Pangguna pangguna
 
Ora ana pesugihan sing bisa ditindakake kanggo pasar-pasar, espero respuesta y nada
3 minggu kepungkur ora ana respon saka penasihat keuangan pasar ag Diego Lopez njaga operasi mbukak meh 3 sasi kepungkur ing ngendi swap operasi sing wis meh $ 1,000, iki operasi padha dibukak ing Mei 2018 wis keuntungan lan ora Hill.
Iku jelas yen pasar ora pengin bali menyang dhuwit sing dituku, Aku takon Forex Peace Tentara yen sawise kabeh iki statements negatif marang pasar ag padha bisa ngirim voting kanggo label minangka SCAM.

Hace 3 ora duwe tanggung jawab babagan partai finansial saka pasar Diego Lopez minangka salah sijine perusahaan sing ngetokake 3 yen wis ngetokake operasi ing 1.000 $, minangka salah sijine operasi ing 2018 tenis tanpa bayaran cerro.
Yen sampeyan ora duwe pasar, sampeyan kudu ngalahake Tentara Perdamaian Antar sing ngetokake pranata sing ngandhakake yen sampeyan ngalahake pasar lan ngupayakake sampeyan supaya bisa ngetutake SCAM.

Jul 6, 2018 - 1 Star Nganti dina iki ora ana penarikan mundur dening pasar, padha duwe operasi mbukak EURUSD wiwit April 27, 2018, ing Mei kita duwe keuntungan ing pasangan iki lan padha ora nutup, ag pasar pengin kabeh wektu karo operasi mbukak ora kanggo nggawe withdrawals.

Yen ora ana ing pasar, mesthine bisa ngundurake EURUSD sing saka 27 ing April 2018, ing wulan Mei ing pira-pira saham sing dipikolehi dening para panuku ing pasar-pasar sing ana ing pasar manca kanggo mbangun bisnis .

Jun 25, 2018 - 1 Star Aku isih ora duwe pengembalian modal saka AG Markets, aku duwe akses menyang akunku sing dikelola kanthi manfaat, nanging ora ana sing menehi wewenang kanggo aku mundur.

Sampeyan ora bisa nggawe penarikan karo AG Markets. Dheweke mung njaluk dhuwit lan ngoperasikake akun dhewe lan gampang.

Saiki sampeyan ora bisa bali menyang ibukutha minangka bagean saka AG Markets, nanging sampeyan ora bisa menehi hasil karo benefisios, nanging uga duwe wewenang.

Ora bisa dilindhungi maneh karo AG Pasar. Ellos uga nyambut gawe kanthi gampang lan seneng-seneng.

Jun 15, 2018 - 1 Star Sawise meh 2 minggu, penasehat keuangan pasar njawab kula, sing ngandhani yen ing akun aktif, sing ana untung saka $ 22,900, ana ibukutha $ 20,500. Pendhaftaran simpenan ana $ 4,500. Ana operasi mbukak kanthi mundhut. $ 2,800 lan nyariosaken bilih ing kasus nutup operasi punika, kula badhe ditinggal tanpa sen wonten ing akun, mangga, malah tiyang bodoh saged pitados bilih, punika minangka skill ingkang prasaja kangge nyuwun dhuwit lan boten ngasilaken modal Aku nginvestasi meh sasi 5, lan aku durung duwe penarikan siji sing sah.
We are a few people affected by this broker.

Nanging, nalika aku ngetutake 2, aku kepengin nandhingake babagan pasar-pasar, kaya dene aku kepengin mbayar dhuwit, lan yen aku ngurmati 22.900 saka ibukutha 20.500, aku bakal nyadari dhuwit saka 4.500 kanggo entuk dhuwit kanggo mbiyantu saka 2.800, aku bakal nggoleki apa sing bisa ditindakake, yen aku bakal nyedhiyani salah siji saka pira-pira, kaya mangkono, ora bakal bisa gawe, mung gampang wae kanggo nggoleki wong liya lan ora bisa ngalahake ibukutha nanging saiki wis ora ana.
Saliyane wong liya sing bisa ngetokake makelar iki.

Jun 12, 2018 - 1 Market Star Ag dipanggoni, ora nanggepi email sing dikirim utawa dijawab dening penasehat keuangan.
Padha ora mesthi menehi perhatian apik marang para pelanggan.
Aku mung arep nggoleki investasi sing digawe, aku ora takon apa-apa sing ora kepenak, aku duwe akun aktif karo AGMarkets karo keuntungan lan kontrakku nuduhake yen aku bisa nggawe penarikan sawise 3 sasi lan aku duwe wis karo wong-wong mau luwih saka sasi 4.

Ag pasar iki ana ing babagan kepemilikan, ora ana sing ngirim pesen sing dikirim menyang perusahaan financier.
Ora ana wong sing bisa nulungi dheweke.
Yen ora ana sing nyelametake, ora ana sing ngerti babagan apa wae sing dianggep karo aku, nanging uga ana ing AGMarkets sing nyedhiyakake kabutuhan kanggo wong-wong sing ngetutake yen 3 meses lan uga ngetutake 4 karo dheweke.

Jun 9, 2018 - Ora Rating Sayange AG Pasar ora ngomongake kanggo sandi mundur total, Aku ora weruh kok padha ora pengin bali ibukutha aku nandur modhal, penasihat ngandhani yen ana pra-operasi dileksanakake sadurunge penasihat lan ora bisa dibatalake, sing bakal dibukak cara otomatis, nganti aku kehabisan usaha ing akunku ???
Aku bakal nggawe sampeyan dianyari kanggo ndeleng yen broker iki bener-bener nggawe penarikan utawa ora.
Greetings.

Yen ora ana sing ngetokake sekuritase ing pasar, sampeyan ora bakal bisa ngetutake ibukutha ing ibukuthane, yen sampeyan wis nguripake masalah sing wis dibatalake, ora bakal bisa mbatalake, kayata manera automatica, hasta que me quede sin patrimonio en mi cuenta ???
Apa wae sing bisa ditindakake kanggo nyatakake yen perusahaan ora duwe.
Greetings.

Jun 4, 2018 - Ora Ana Rating Good morning, Aku pelanggan AG Markets wiwit 4 sasi kepungkur, penasehatku nuduhake kula ing akunku ana keuntungan lan aku wis njaluk mundur sing aku ora ngandel yen aku ora duwe watesan sing ana, sing ora pracaya, sawise kaping pirang-pirang wis njaluk mundur saka akun, aku ora nanggepi respon, dina iki aku njaluk panjaluk tambahan menyang layang AG Markets, Aku duwe jawaban nganti iki, Jum, Juni 8, yen aku duwe jawaban aku bakal menehi sampeyan.

Para pamilik, minangka pamimpin bisnis ing 4, mènèhi wangsulan marang aku lan kanca-kanca ing pamrih, supaya aku ora bisa nandhingi apa sing ditindakake, kaya apa wae sing bakal ditindakake. Yen sampeyan ora duwe akun, sampeyan bakal bisa ngupayakake sampeyan kanggo ngirim layang menyang Pasar AG, supaya sampeyan bisa ngetutake 8, supaya sampeyan bisa ngundhuh apa sing luwih penting. Liyane. Diskusi komunitas babagan masalah iki

Deleng cathetan moderasi tim
FPA duwe prosedur kanggo menehi tandha perusahaan minangka apus. Langkah sabanjure yaiku sampeyan nganyari benang ing folder Scam Alerts.



Andre Ballario,
Brasil,
Jul 17, 2018,
Pangguna pangguna
 
masalah penundaan
Ing saran saka pengacara, aku njaluk mundur saka akunku kanthi cara sing aku kajujuran. Pendhaftaran accessor ing nyoba nekat kanggo njaluk ditahan saka dhuwit dikirim kula jawaban ing ngisor iki. "sampeyan bakal didenda USD 17,000 sing arep dakkandhani yen sampeyan kudu mbayar USD 9500 minangka imbangan akun sampeyan saiki ora bisa"
Aku nyoba kanggo ngakses liwat telpon nanging kabeh dicethakaké.
Aku nerusake email ing ngisor iki lan nyuwun AG-pasar kanggo njlentrehake tindak pidana iki.
Aku kepengin ngerti apa sing dikandhakake Carlos Ferrer (CEO AG Markets) babagan iki, lan apa sing dikira babagan kinerja Erilane Anastascio minangka wakil saka perusahaane.

Emailku:
Dear broker,

Amarga akun rong minggu kepungkur ing akunku (2121160644) sing adhedhasar strategi beda (mung sawise panjalukku dhisik kanggo mbatalake sebagian bagéan saka bathi saya), aku ora ngidini sampeyan ngatur akunku maneh. Aku wis ganti kata sandi metatrader lan aku wis nutup kabeh posisi mbukak. Aku ora arep mbukak posisi apa wae kanggo saiki.

Aku appreciate sampeyan nganti saiki lan aku kudu ngerti kepriye kudu dilakoni supaya aku bisa mbatalake kabeh dhuwit ing akunku (simpenan dhuwit saka $ 3.000 lan keuntungan saka $ 4.885,66) + bonus, nyatonake total $ 14.798,57.

Aku ngerti yen aku wis rampung kabeh kuotasi, nanging ing kasus aku isih kudu nindakake apa-apa liya aku bakal nindakake iki trought sinyal apik, saka Metaquotes database, sing aku wis melu.

Nganti panjalukku, aku ngerti yen nganti saiki aku ora duwe apa-apa kanggo sambat marang AgMarkets, IalphaGroup utawa pialaku pribadi, Erilaine Anastácio. Aku wis ngerteni yen sampeyan duwe reputasi apik ing Tentara Perdamaian Forex Aku lan aku yakin manawa aku ora bakal dadi wong sing pertama ninggalake sampeyan review ala.

Yen sampeyan butuh apa-apa liya hubungi kula ing email: nativecoaching@gmail.com

Tartamtu pangertenmu

Best regards,
André Ballario

dheweke nanggepi (terjemahan):

André Ballario

Aku iki ngandhani yen amarga ana kontrak lan kesimpulan pasar, sampeyan bakal didenda USD 17,000 sing bakal dakkandhani yen sampeyan kudu mbayar USD 9500 minangka akun saiki sampeyan ora entuk

Kanggo samubarang ragu lan klarifikasi mung kanggo kontak!

Sincerely
Engineer Erilane Anastacio



Alex2020,
Gt, Guatemala,
Jul 4, 2018,
Pangguna pangguna
 
Aku duwe masalah karo AG Markets, ora ngidini aku mbatalake apa-apa saka akunku ...
Aku ora bisa mbatalake apa-apa saka akunku. Saben wektu aku pitutur marang aku yen aku duwe penasihat sing kepengin mbatalake, dheweke ora nyatakake amarga ana operasi mbukak, lan sampeyan tiba-tiba katon ing ngendi dheweke nggawe negatives. Mulane supaya ora mbantah apa-apa, kabeh aku pengin mbenerake dhuwitku lan akunku ora negatif, nduwe hasil positif senadyan operasi ala sing bisa dilakoni.
----------------------
Sigo sin poder retirar nada de mi cuenta. Apa sampeyan kudu nganggep yen sampeyan wis ngerti babagan apa sing dikarepake dening karyawan, lan sampeyan bakal nemtokake yen ana masalah negatif. Nanging, yen ora ana wong sing bakal nulungi aku, aku ora bakal bisa nulungi wong liya, nanging uga bisa ngalahake opsir.

Jun 11, 2018 - 1 Star Aku wis melu investasi karo AG Markets kanggo 6 sasi lan nganti saiki aku durung bisa mbatalake dhuwit, bathi utawa modal. Aku ora ngerti apa sebabe dheweke ora pengin bali menyang ibukutha sing dituku, penasihat ngandhani yen ana operasi sadurunge sing ditindakake dening penasihat sadurunge lan ora bisa dibatalake , sing bakal dibukak kanthi otomatis, nganti aku kehabisan modal ing akunku. Bab ingkang paling awon inggih punika kula mboten saged narik mundur saking akun kula.

Mung pilihan sing padha menehi kula iku aku simpenan dhuwit, nanging kedaden sadurunge sing amarga penanganan ala padha aku kudu simpenan maneh, lan sayangé aku ora ngatasi apa-apa .. Aku wis wrote mau email lan padha ora menehi kula solusi liyane, dheweke pengin aku simpen maneh ...

Muga-muga padha bisa dipeksa kanggo nepangi kontrak lan nanggapi kelalaian.

Apa-apa sing anyar bakal ngandhani sampeyan.

--------------------------------------


Hace 6 wis ngetutake pasar kanggo AG Pasar lan ora ana wektu maneh kanggo dheweke, ora kaya ibukota. Ora ana wong sing kepengin sinau babagan agama, ora ana sing ngerti babagan kaprigelan ibukutha, kaya ngapa aku bisa ngetrapake dhuwit saka pihak sing ora bisa mbatalake utawa mbatalake, apa maneh manera automática, hasta que me quede sin capital en mi cuenta. Saiki sampeyan kudu ngerti babagan apa sing ana.

La única opción que me dan es que deposite más dinero, pero ya antoormente que por malos manejos que ellos hicieron tuve que que que que que que que que que que que que que que que que que ... nuevamente ...

Mesthi wae sampeyan bakal bisa ngupayakake sampeyan kanggo menehi tanggepan kanggo negarane.

Cualquier bakal nemokake informasi.

Salam!



Andriy,
Ukraina,
Jul 4, 2018,
Pangguna pangguna
 
Scammers
Aku perdagangan karo Ag-Market saka 08.2014. Aku perdagangan dhewe. tanpa penasihat. Juni 25, 2018, Aku nutup kabeh tawaran lan nyuwun panjaluk dana. jumlah 1452 USD 07 / 02 / 2018 padha disusupi akunku lan mulai nggawe transaksi. Ing rong jam dheweke matèni akunku. ana 13 dolar sing ditinggalake ing akun kasebut.
iku scammers. ora bakal menehi sampeyan dhuwit.
Aku malah ora mikir yen bisa.
eeduardoh,
Guatemala,
Jun 13, 2018,
Pangguna pangguna
 
Estafa, Penipuan
Padha nuduhake sampeyan nomer sing akun sampeyan akeh, nalika sampeyan pengin nggawe mundur total, sampeyan menehi pretexts akeh, ing mburi yen sampeyan ngetokake mundur saka siji dina kanggo liyane padha nggawe sampeyan break akun sanajan padha duwe wis ditampa ora kanggo operate. Perusahaan ag-pasar minangka scam. Sampeyan kudu ngajukake complaint resmi.

Para panitia sing nantang bakal nandhang kacilakan kasebut, amarga dheweke bakal nandhang kacilakan kanthi cepet, lan dheweke bakal nandhingake apa sing bakal ditindakake dening para pemain sing ora bakal bisa ngalahake dheweke. Ana perusahaan sing ngetrapake pasar. Saiki sampeyan kudu menehi hadiah resmi.
gbguimaraes,
Portugal,
Dec 15, 2017,
Pangguna pangguna
 
Pesen anyar iki minangka tindakake nganti kirim sadurunge.

Aku entuk simpenan, nanging apa sing dadi tandha-tandha ora apik.

Dec 13, 2017 - 1 Star I have a problem with this broker, aku nyoba kanggo mbatalake dhuwitku nanging padha ngomong sing ora bisa amarga aku ora ketemu kondisi akeh 600 kanggo mbatalake dhuwit.
Kabeh wong bisa weruh ing kondisi broker ing situs sing ora ana.
Carane sapa bae bisa ngetokake 600lots mung kanggo mbatalake dhuwit.
Muga-muga iki kesalahan gedhe, nanging saiki iki perusahaan SCAM gedhe.
Yen iki bakal dipungkiri aku ngirim ing kene.



Laura Velasco,
España, Spanyol,
Dec 21, 2016,
Guest
 
SLOW karo kertu aku dhawuh nanging ok karo liyane
Broker apik, aku ora duwe masalah ing wiwitan. Mung siji-sijine, aku isih MENUNGGU KARTU AG MARKETS, nanging loro-lorone ora.



Asunción Vitoria,
Guatemala, Guatemala,
Jul 15, 2016,
Guest
 
Pungkasane dheweke wis dikirim lewat email menyang ... 22 dina terakhir. Muga-muga aku bakal duwe dhuwit maneh. Aku bakal ngirim sampeyan kepuasan final, nalika dhuwit bakal ana ing kanthongku.

2016-07-13 1StarI aku nyoba mbatalake dana. Meh telung minggu lan dheweke ora duwe jawaban


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime