Apa forex trading apik kanggo pamula?

Dagang Forex kanggo Pemula: Pandhuan Ultimate

Dagang forex bisa dadi angel banget. Iki biasane amarga pangarepan sing ora nyata sing umum ana ing antarane pendatang anyar. Apa sampeyan kudu ngerti yen dagang mata uang ora kanthi cara kaya-kaya cepet. Ing kaca iki, sampeyan bakal nampa perkenalan kanggo pasar Forex, cara kerjane, lan terminologi kunci, bebarengan karo keuntungan dagang mata uang sing beda-beda.

Kita bakal nutupi carane sampeyan bisa miwiti dagang (kalebu milih broker paling apik lan piranti lunak dagang), dhasar manajemen resiko, cara sing beda-beda sing bisa nganalisis pasar Forex, lan ringkesan strategi dagang paling populer. Ing pungkasan pandhuan iki, sampeyan bakal duwe kawruh sing perlu kanggo miwiti nguji skills dagang karo akun Demo gratis, sadurunge sampeyan pindhah menyang akun urip.

Apa Forex?
Forex, utawa pasar ijol-ijolan manca (uga disebut FX for short) iku pasar ing ngendi mata uang diperdagangkan. Ing paling gampang, transaksi ijol-ijolan manca bisa uga, umpamane, nalika sampeyan ngirim mata uang lokal menyang sing anyar kanggo liburan sing bakal teka. Ing saindenging pasar sakabèhé, kira-kira USD 5.3 milyar diperdagangkan saben dina antarane pemerintah, bank, perusahaan, lan spekulan.

Ngerteni carane industri dipentasake metu penting, amarga kombinasi kolektif kabeh peserta nggawe pasar sampeyan dagang ing. Bobot relatif saka partai dagang menyang pasar diukur manawa dhuwit sing dikelola saka partai - saka dana jutaan dolar dana lan bank investasi, kanggo pedagang pribadi kanthi sawetara ewu dolar ing tumindak.

Mata uang diperdagangkan minangka pasangan, lan gerakan pasangan mata uang ngukur nilai siji mata uang marang liyane. Contone, pasangan mata uang EURUSD ngukur nilai Euro marang dollar AS. Nalika nilai pasangan mundhak, iki tegese nilai Euro wis nambah marang nilai dollar AS. Yen angka pasangan kasebut mudhun, tegese nilai dollar AS wis tambah (utawa nilai Euro wis mudhun).

Miturut perdagangan Forex lan CFD, pedagang bisa ngasilake gerakan mata uang kasebut.


Pasangan Forex sing Bisa Dagang?
Pasangan mata uang Forex dikenal minangka jurusan, bocah cilik, lan eksotika.

Pasangan mata uang utama kasusun saka mata uang sing paling kerep ditransfer, yaiku:

USD - Dolar AS
EUR - Euro
JPY - Yen Jepang
GBP - Pound Inggris
CHF - Franc Swiss
CAD - Dolar Kanada
AUD - Dolar Australia
NZD - Dolar Selandia Anyar
Pasangan mata uang utama yaiku salah siji sing ngandhut siji mata uang sing dipasangkan marang dolar AS, kayata EUR / USD, USDJPY utawa GBPUSD. Pasangan bocah cilik sing arupi pasangan mata uang utama sing ora kalebu dolar AS. Pasangan iki kalebu EURGBP, EURCHF, AUDNZD lan liya-liyane.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Pungkasan, mata uang eksotis minangka mata uang sing ora disebutake, kayata Hong Kong Dollar (HKD), Krone Norwegia (NOK), Rand Afrika Selatan (ZAR) lan Baht Thailand (THB). Pasangan eksotis kalebu mata uang eksotis lan siji mata uang utama.

Nalika sinau babagan dagang Forex, akeh pamula cenderung fokus ing pasangan mata uang utama amarga volatilitas saben dina lan nyebarake nyenyet. Nanging ana akeh kesempatan liyane - saka pasangan FX endah, kanggo peluang dagang CFD ing saham, komoditas, energi berjangka, menyang indeks. Ana uga indeks sing nglacak klompok indeks, lan sampeyan uga bisa ngowahi.

Carane akeh pasar sing dipindai kanggo kesempatan sampeyan nganti sampeyan, nanging ora matesi dhewe mung siji instrumen utawa siji pasar. Watesan pasar bisa nyebabake overtrading, supaya nggawe maneka warna investasi.

Carane Apa Quotes Forex Bisa?
Nalika dagang Forex, sampeyan bakal weruh yen prices 'Bid' lan 'Takon' sing dipetik. Rega tawaran iku rega ing ngendi sampeyan bisa tuku mata uang, nalika rega tuku iku rega ing ngendi sampeyan bisa ngedol. Yen sampeyan tuku mata uang sajrone perdagangan, iki dikenal minangka perdagangan dawa, lan pangarep-arep manawa pasangan mata uang bakal ningkat ing nilai, supaya sampeyan bisa ngedol ing rega sing luwih dhuwur lan nggawe laba ing beda.

Yen sampeyan sade mata uang sajrone perdagangan, sing sebaliknya bener - pangarep-arep yen pasangan mata uang bakal tiba kanthi nilai, supaya sampeyan bisa mbuku maneh ing rega sing luwih murah, sing tegese sampeyan bakal entuk keuntungan ing beda.

Nomer sing dipetik kanggo harga iki adhedhasar kurs saiki mata uang ing pasangan kasebut, utawa sapine dhuwit kapindho sing bakal dituku ing salah siji unit mata uang pisanan (contone, yen 1 EUR bisa ditukar kanggo 1.68 USD, bid lan rega bakal ana ing salah siji sisih nomer iki). Sinau luwih lengkap babagan Quotes Forex ing artikel iki: Undhuh lan Reading Quotes Forex.

Carane Luwih Apa Angka-Angkonane Nilai Tukar (Utawa, Carane Cair Apa Beda Pasangan Forex)?
Yen pedagang cara nggawe laba yaiku kanthi cara ngasilake bédané lan tuku prices pasangan mata uang, pitakonan logis sabanjure yaiku, sampeyan bisa nyana dhuwit sing ditransfer?

Iki gumantung marang carane cair mata uang, utawa jumlah sing wis dituku lan didol ing sembarang wektu. Pasangan mata uang sing paling cair yaiku sing paling akeh lan paling dimupangatake ing pasar Forex, lan pasokan lan pamindhahan iki diduweni dening bank, bisnis, importir lan eksportir, lan pedagang. Pasangan mata uang utama cenderung dadi paling cair, kanthi pasangan mata uang EUR / USD ngalihake pips 90-120 ing dina rata-rata.

Dene kontras, AUD / NZD dipindhahake dening 50-60 saben dina, lan pasangan mata uang USDHKD mung dilindhungi kanthi rata-rata 32 pips dina (nalika ndeleng nilai pasangan mata uang, paling bakal didaftarake kanthi lima poin desimal. A 'Pip' iku 0.0001. Dadi, yen EUR / USD dipindhah saka 1.16667 menyang 1.16677, sing bakal makili owahan pip 1). Pasangan Forex utama cenderung dadi paling cair, lan mulane nyedhiyakake paling kesempatan kanggo dagang jangka pendek.

Nanging, ana akeh kesempatan antarane mata uang suntingan lan eksotik uga, utamané yen sampeyan duwe sawetara kawruh khusus babagan mata uang tartamtu.

Apa nyebarake Forex?
Penyebaran, ing Forex, iku beda antarane bid lan takon rega pasangan mata uang. Contone, yen rega bid EUR / USD iku 1.16668, lan rega adol 1.16669, panyebaran iku bakal 0.0001, utawa pip 1. Ing sembarang perdagangan Forex, nilai pasangan mata uang kudu ngliwati panyebaran sadurunge dadi nguntungake. Kanggo terus karo tuladha sadurunge, yen pedagang mlebu perdagangan EUR / USD ing 1.16668 sing dawa, perdagangan ora bakal dadi nguntungake nganti nilai pasangan luwih dhuwur tinimbang 1.16669.

Ing pasangan mata uang kanthi panyebaran sing luwih akeh, kayata EURCZK, mata uang kudu nggawe gerakan sing luwih gedhe supaya perdagangan dadi nguntungake. Ing wektu nulis, rega tawaran kanggo pasangan iki yaiku 25.4373, nalika rega 25.4124, supaya panyebaran 0.0200, utawa 20 pips. Iku uga ora umum kanggo pasangan mata uang iki duwe gerakan kurang saka 20 pips saben dina, tegese pedagang kamungkinan kudu nindakake perdagangan multi dina kanggo nggawe laba.

Iki tegese dagang rada nyebar asring prioritas kanggo para pedagang Forex, amarga perdagangan bisa dadi luwih cepet sing nguntungake, sing artine bisa nggawe volume sing luwih dhuwur tinimbang dagang sing luwih cilik, tinimbang nggunakake dagang gedhe kanggo nggawe dhuwit.

Apa Forex CFD?
Yen sampeyan wis ngetokake dagang forex, sampeyan bisa uga ndeleng istilah 'Forex CFDs' ing sawetara titik. Ana rong cara kanggo perdagangan Forex: nggunakake CFDs utawa titik Forex (uga dikenal minangka wates). Spot Forex melu tuku lan ngedol dhuwit nyata. Contone, sampeyan bisa tuku dhuwit Pound Sterling kanggo Euros, banjur, yen nilai Pound mundhak, sampeyan bisa ijolan maneh Euros kanggo Pounds, nampa maneh dhuwit yen dibandhingake karo sing dituku ing tuku.

Istilah CFD tegese 'Kontrak Kanggo Prabédan', lan minangka kontrak sing dipigunakaké kanggo nggambarake gerakan ing prices instrumen finansial. Ing istilah Forex, iki tegese tinimbang mundhut lan laris dhuwit akeh, sampeyan bisa nggolekake pergerakan rega tanpa duwe aset kasebut. Bebarengan karo Forex, CFDs uga kasedhiya ing saham, indeks, obligasi, komoditas lan cryptocurrencies. Ing saben kasus, sampeyan ngidini sampeyan perdagangan obahe rega instrumen kasebut tanpa kudu tuku.

Apa Leverage Work in Forex Trading?
Bebarengan karo bisa ngakses pasar finansial sing wiyar, entuk manfaat liya saka dagang CFD yaiku yen pedagang bisa ngakses bagean pasar sing luwih gedhé, lan ningkatake keuntungan potensial minangka asil. Kontrak CFD nyedhiyakake akses leveraged menyang pasar, artine pedagang bisa ngakses pasar sing luwih gedhe saka pasar tinimbang apa sing bakal bisa tuku outright.

Kanggo nggunakake Gold CFD minangka conto, ing wektu nulis, kanggo tuku ons Gold sampeyan kudu nglampahi 1,200 USD. Nanging, kanthi tingkat pangaruh nganti 1: 20 (sing artine pedagang bisa dagang nganti 20 kaping nilai sing padha simpan), trader bisa dagang kanthi nilai penuh ons emas (setara karo 1,200 USD) , kanggo simpenan mung 60 USD.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin tuku 3,000 USD nganggo Euros, sing bakal biaya 2,570 EUR. Kanthi tingkat pangaruh 1: 30, sampeyan bisa ngakses 3,000 USD saben pasangan mata uang EUR / USD minangka CFD kanthi mung 100 USD. Nanging, bagéan sing paling apik yaiku ukuran keuntungan potensial sing bisa ditindakake dening pedagang padha yen padha ngetrapake aset kasebut. Risiko ing kene yaiku kerugian potensial sing luwih gedhe tinimbang keuntungan potensial.
 
Ringkesan Syarat Sarat Forex
Sadurunge kita pindhah, ayo rekrut sawetara konsep kunci sing katutup nganti saiki karo dhaptar istilah Forex utama:

Pip: Pip minangka unit basa ing rega pasangan mata uang, utawa 0.0001 saka rega sing dipetik. Dadi yen rega tawaran kanggo pasangan EUR / USD dadi saka 1.16667 kanggo 1.16677, sing nggambarake owahan pip siji.
Spread: Penyebaran iku beda antarane tawaran pasangan mata uang lan takon rega. Kanggo pasangan mata uang sing paling populer, panyebaran asring kurang - kadhangkala malah kurang saka pip! Kanggo pasangan sing ora dituku kanthi kerep, panyebaran cenderung luwih dhuwur. Sadurunge perdagangan Forex dadi nguntungake, nilai pasangan mata uang kudu ngliwati panyebaran.
Margin: Margin minangka dhuwit ing akun tradhisi. Nanging, amarga rata-rata 'pedagang Forex Retail' ora nduweni wates sing dibutuhake kanggo perdagangan volume sing cukup dhuwur kanggo nggawe keuntungan sing apik, akeh broker CFD lan Forex bisa ngakses akses klien menyang pengaruh.
Leverage: Leverage minangka modal sing diwenehake dening broker Forex kanggo nambah volume dagang klien. Contone, yen sampeyan nggunakake 1: 10 tingkat leverage lan duwe $ 1,000 ing akun dagang, sampeyan bisa perdagangan $ 10,000 worth pasangan mata uang. Yen perdagangan sukses, pengaruh bakal maksimalake keuntungan dening faktor 10. Nanging, wigati dicathet yen pengaruh uga ngasilake losses sampeyan ing tingkat sing padha, supaya sampeyan kudu digunakake kanthi ati-ati. Yen imbangan akun sampeyan mudhun ing ngisor $ 0, sampeyan bisa micu setelan perlindungan imbangan negatif (yen dagang karo broker ESMA sing diatur), sing bakal nyebabake perdagangan ditutup. Begjanipun, iki tegese sampeyan ora bisa mindhah imbalan ing ngisor $ 0, supaya sampeyan ora bakal utang menyang broker.

Apa Manfaat Perdagangan Forex?
Saiki kita wis nyedhiyani ringkesan pasar Forex, kenapa sampeyan uga pengin perdagangan Forex?

Ana sawetara alesan kenapa wong milih miwiti dagang dina. Sawetara alasan kasebut bisa uga kalebu potensial kanggo entuk dhuwit ekstra ing sisih saka comfort omah dhewe, kesempatan kanggo sinau skills anyar ing wektu dhewe, utawa malah ngimpi kanggo nampa kebebasan finansial, lan duwe kontrol luwih saka sing financial future. Nalika nerangake Forex, sanadyan ana akeh keuntungan sing nggawe instrumen finansial iki sing apik kanggo perdagangan.

Yen sampeyan pengin mangerteni sing luwih lengkap babagan beda antarane pasar Forex lan Pasar saham, aja ngerteni artikel perbandingan kita ing topic? Lan golek pasar sing bener kanggo sampeyan! Forex Vs. Saham: Apa Sampeyan Perdagangan Forex utawa Saham?

Forex: Pasar Financial Terbesar Dunia
Forex minangka pasar finansial paling gedhé ing donya, kanthi liwat 5.09 triliun USD ditransfer saben dina saben dina (April 2016). Kanggo nyelehake ing tembung liyane, ing dina siji dina, dhuwit luwih ditokake ing pasar Forex tinimbang PDB Jepang kabeh! (Produk Domestik Bruto). Iki transaksi, 254 milyar USD diperdagangkan liwat CFDs lan instrumen derivatif liyane.

Dadi paling gedhé, pasar financial sing paling aktif ing ndonya, uga minangka pasar paling cair ing donya, sing tegesé gampang kanggo nglebokaké pedagang, uga dagang metu, lan kanggo pasangan sing paling cair, bisa banget biaya (malah kurang saka siji pip!). Iki uga ateges pasar Forex banget volatile, nggawe akeh kesempatan kanggo pedagang kanggo nggawe keuntungan ing loro gerakan positif lan negatif saka pasangan mata uang.

Perdagangan Sekitar Jam
Forex iku pasar finansial sing ora tau turu, tegese sampeyan bisa dagang ing kabeh jam (utawa wengi). Ora kaya bursa saham ing donya, sing dumunung ing kamar dagang fisik kaya New York Stock Exchange utawa London Stock Exchange, pasar Forex dikenal minangka 'Pasar over-the-counter' (utawa OTC). Iki tegese perdagangan bisa dumadi langsung antarane pihak sing nyekel mata uang, tinimbang bisa dikelola liwat pertukaran.

Akibate, pasar Forex ora tau diwatesi ing jam kerja wae.

Nanging, amarga pasar Forex minangka pasar global, iki tegese tansah ana bagean saka donya sing awake lan nglakoni bisnis, lan sajrone wektu iki mata uang cenderung nemu gerakan paling. Contone, pasangan mata uang sing nglibatake dhuwit dolar Amerika ngalami gerakan paling gedhe sajrone jam kerja US (16: 00 kanggo 24: 00 GMT), nalika Euro, Pound, Swiss Franc lan mata uang Eropa liyane ngalami gerakan paling nalika jam kerja Eropa, ( 8: 00 lan 16: 00 GMT).

Benten, Dolar Australia, Dolar Selandia Anyar lan Yen Jepang cenderung dadi luwih aktif antarane 00: 00 lan 08: 00 GMT. Minangka pedagang, iki tegese sampeyan bisa ndarbeni saben sampeyan cocog karo sampeyan - yen sampeyan mlaku ing wayah awan, bakal ana duit sing kasedhiya kanggo perdagangan sadurunge utawa sawise karya. Yen sampeyan duwe anak nanging ana ing omah, sampeyan mung bisa milih mata uang sing beda. Ing pasar Forex, sampeyan bisa perdagangan jam 24 saben dina, 5 dina seminggu.

Temokake ing Rising utawa Falling Prices
Salah sawijining filosofi dagang lan investasi sing paling umum yaiku kanggo 'tuku kurang lan ngedol dhuwur' - iki utamane kasus karo investasi jangka panjang, kayata nandur modal ing saham utawa obligasi, sing gumantung ing aset sing tambah akeh. Ing pasar Forex, sampeyan uga bisa ngedol dhuwur lan tuku kurang. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe keuntungan ing loro mudhun lan munggah.

Minangka kasebut ing ndhuwur, ing perdagangan dawa (uga dikenal minangka tuku perdagangan), trader bakal mbukak perdagangan ing rega tawaran, lan bakal ngupaya nutup perdagangan kasebut ing rega sing luwih dhuwur, nggawe keuntungan ing antarane pembukaan lan nutup nilai pasangan mata uang. Dadi, yen rega tawaran EUR / USD iku 1.16667, lan perdagangan ditutup ing rega 1.17568, prabédan yaiku 0.00901, utawa 90.1 pips. (Nalika dagang siji kathah, sing bakal nggawe dhuwit 901 USD).

Pedagang bisa uga nggawe dagang short (uga dikenal minangka jual dagang), ing ngendi padha ngedol CFD Forex ing rega panuku lan, yen rega kasebut tiba, tuku ing rega tawaran sing luwih murah, lan entuk manfaat ing prabédan. Ing kasus iki, yen rega dina tuku GBP / USD yaiku 1.32265, lan perdagangan ditutup ing rega 1.31203, prabédan kasebut bakal dadi 0.01062, utawa 106.2 pip (sing bakal ngasilake 1,062 USD ing MediaWiki).


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Kurang biaya perdagangan Forex
Amarga Forex CFD sing bisa dimanfaatake, pedagang bisa ngakses pasar gedhe ing pasar sing murah banget - kadhangkala kurang saka 1 / 500th saka ukuran pasar sing arep diakses (adhedhasar tingkat pengaruh 1: 500) . Ana sawetara biaya tambahan uga - paling dagang akun Forex duwe komisi (utawa ora) komisi, biaya order, lan biaya Manajemen akun. Yen ana biaya dagang, iki biasane markup broker wis ditambahake menyang panyebaran.

Akses Akses
Salah sijine kaluwihan paling gedhe ing dagang Forex yaiku yaiku salah sawijining pasar finansial sing paling berkembang ing segi teknologi. Nalika akeh pasar bisa diakses liwat platform dagang lawas, ana persaingan sing tetep ing syarat-syarat piranti lunak sing kasedhiya kanggo dagang pasar FX.

Carane Bisa Sampeyan Mulai Trading Forex?
Yen sampeyan isih maca, pitakonan sabanjure sampeyan mbokmenawa, "Kadospundi kula saged dados tradhisi Forex sukses?"

Iki minangka fokus utamane sisa artikel iki - kita bakal njelasake ora mung carane sampeyan bisa miwiti dagang, nanging uga sawetara strategi dagang paling populer kanggo nggawe keuntungan ing pasar Forex, kang ngleksanani manajemen resiko. Langkah pisanan, mesthi, wis diwenehake kanggo perdagangan, sing diwiwiti kanthi nemokake broker Forex sing tengen.

7 Pitakonan kanggo Takon Temokake Broker Forex Tengen
Nalika nerangake milih broker Forex, bisa kerep aran kaya pilihan sing akeh banget, karo opsi ora ana pirang-pirang sing kasedhiya. Punika kriteria paling sampeyan kudu nimbang nalika nggawe pilihan:

1. Apa broker diatur?
Sampeyan bisa uga nggetuni sampeyan sinau yen pasar Forex ora duwe regulator pusat. Nanging, sing ora ateges sampeyan kudu milih makelar tanpa menehi pitakonan. Nanging, disaranake milih makelar sing diatur dening pengatur keuangan ing wilayah sampeyan.

Iki bakal dadi FCA (Authority Conduct Authority) ing UK, CySEC (Komisi Sekuritas lan Bursa Efek Siprus) ing Siprus, ASIC (Komisi Ekuitas lan Investasi Australia) ing Australia utawa SEC (Komisi Sekuritas lan Bursa) ing AS. Broker apik biasane bakal bangga karo lisensi lan bakal nggunakake iki minangka titik jual.

Keuntungan saka milih broker sing diatur iku iki bakal njamin yen sampeyan, minangka pedagang, wis dilindhungi kanthi maksimal angger-angger ing negara sampeyan. Contone, ing 2018, European Securities and Markets Authority (ESMA) ngenalake macem-macem undang-undang sing nglindhungi klien dagang ritel, kabeh pialang Forex ing Eropah kudu tetep. Aturan iki kalebu watesan ing pengaruh sing wis ana, pangayoman volatilitas, pangreksan imbangan negatif lan liya-liyane.

Yen sampeyan kepengin sinau babagan hukum ESMA, kita duwe sawetara webinar khusus ing topik sing bisa diakses liwat pranala ing ngisor iki:

ESMA, Retail, Professional, Leverage & Margin - Peraturan CFD ing Uni Eropa wiwit Agustus 2018
Strategi Trading CFD Sawisé ESMA: Dhuwit dina Trading Langsung Kanthi Pengaruh Anyar
Aturan lan Skalping ESMA Anyar: Cara Nggawe Forex & CFD
Iku uga penting kanggo nimbang keamanan dana sampeyan. Kanthi atine, disaranake milih makelar sing ngasing-eling dana klien saka dhewe, sing njamin yen makelar ora bisa nggunakake simpenan kanggo aktivitas keuangan dhewe.

Sampeyan uga bakal mangerteni yen dana sampeyan bakal kasedhiya kanggo mundur saka panyuwunan. Pungkasan, priksa manawa makelar nawakake skema ganti rugi layanan finansial. Iki nemtokake jumlah dana sing bakal diwenehake kanggo sampeyan ing kasus ekstrim sing broker utawa bank bakal bangkrut.

2. Apa kualitas layanan dagang maklar?
Layanan saka broker sing sampeyan pilih, lan platform padha kurban, penting ing njupuk sampeyan entuk hasil dagang sing paling apik. Yen sampeyan dagang ing sistem sing alon lan kerep tumbas, umpamane, sampeyan ora bisa ngetik utawa metu perdagangan kanthi rega sing dikarepake. Nanging, penting kanggo nggoleki makelar sing menehi tingkat likuiditas sing dhuwur, nyebar kurang lan kemampuan ngeksekusi pesenan ing rega sing pengin (utawa minangka cedhak iki sabisa).

Unsur liya saka layanan sing diwenehake yaiku syarat wates lan tingkat leverage sing kasedhiya. Nalika ora perlu milih tingkat paling dhuwur saka pengaruh sing kasedhiya nalika sampeyan miwiti Forex, mung ngerti yen makelar nawakake tingkat maksimal pengaruh sing disetujoni dening regulator kasebut, minangka pengalaman sampeyan mundhak, sampeyan bisa miwiti nambah leverage miturut menyang pilihan sampeyan.

3. Apa biaya dagang?
Minangka dagang Forex bisa dadi kegiatan sing ngasilake income, iku penting kanggo ngobati perdagangan sampeyan minangka kegiatan bisnis - siji ing ngendi sampeyan nganggep cara kanggo ngoptimalake penghasilan, carane ngurangi biaya, lan carane ngurangi risiko. Kanthi atine, priksa manawa sampeyan kudu ngetokake biaya dagang karo sembarang broker Forex, sadurunge sampeyan pungkasane milih siji.

Wilayah kanggo dipikirake kalebu:

Ukuran spreads: Kita wis mbahas carane ukuran panyebaran ngasilake keuntungan dagang sing potensial, amarga pasangan mata uang apa wae kudu ngliwati panyebaran sadurunge perdagangan bakal dadi nguntungake. Kanthi atine, goleki makelar sing nyedhiyakake kurang nyebar.
Komisi: Idea sampeyan kudu milih broker Forex sing ora ngisi komisi, minangka komisi bakal ngurangi keuntungan potensial sampeyan.
Simpenan minimal: Akeh pialang Forex bakal njaluk pedagang nggawe simpenan minimal nalika mbukak akun dagang urip, dadi luwih apik kanggo nemokake sing paling akeh syarat.
Nalika nggoleki makelar Forex sing paling murah, iku pancene teka menyang kombinasi panyebaran, kualitas eksekusi, komisi, lan simpenan minimal. Iki minangka poin pungkasan sing ditrapake nalika mbukak akun dagang jangka panjang. Broker Forex paling apik kanggo pemula gumantung marang unsur kaya sistem dagang, feed penawaran, portofolio instrumen, model eksekusi, lan pengaruh sing ditampa.

4. Apa produk lan pasar sing ditawarake?
Nalika milih broker Forex, mesthi sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan duwe akses menyang macem-macem pasangan mata uang, kalebu jurusan, bocah cilik lan exotics. Nanging apa liyane babagan instrumen finansial? Yen sampeyan ngelingi perdagangan karo broker Forex lan CFD, iku apik kanggo nggoleki instrumen liyane sing padha uga.

Iki bakal njamin yen sampeyan arep perdagangan saham, indeks, ETFs, komoditas, cryptocurrencies lan instrumen liyane ing mangsa ngarep, sampeyan ora kudu nemokake broker anyar kanggo nglakoni.

5. Piranti dagang apa padha duwe kasedhiya?
Kualitas piranti dagang sing nawakake dhuwit Forex bisa nggawe prabédan gedhe kanggo pengalaman dagang sampeyan. Ing sawetara kasus, piranti sing kasedhiya bakal gumantung ing platform dagang (utawa platform) sing digunakake.

6. Apa penawaran broker kasebut miturut gaya dagang sampeyan?
Iku penting kanggo nimbang apa broker Forex lan platform dagang bakal cocog karo gaya dagang sampeyan. Contone, sampeyan bisa uga kasengsem melu strategi scalping Forex, kang melu nggawe volume gedhe saka bathi cilik ing gerakan mata uang cilik. Ing kasus iki, sampeyan kudu njamin yen potensial potensial duwe jarak minimal antarane rega pasar lan stop-loss lan profit-taking.

Utawa, yen sampeyan anyar kanggo dagang Forex, sampeyan bisa uga ora nyaman nggunakake maksimal pengaruh sing nawakake broker. Kanthi atine, priksa manawa makelar ngidini pengaruh nominal - ngendi sampeyan bisa milih jumlah pengaruh sing digunakake ing dagang, ngendi wae nganti wates maksimal.

7. Apa dheweke menehi pendidikan lan dhukungan?
Pungkasan, priksa manawa broker Forex nawakake pendidikan lan dhukungan. Pendidikan tetep penting kanggo pembangunan pedagang Forex lan nampa asil sing paling apik.

Mesthi, sampeyan kudu nggoleki broker Forex sing nduweni kehadiran utama ing negara sampeyan utawa, minimal, nawakake dhukungan telpon lan email ing basa sampeyan. A broker karo prosedur inquiry lan prosedur customer sing efisien bakal mesthekake yen yen priksaan diusulake dening pedagang forex lan ora bisa diatasi ing sawetara jam, kasebut langsung diterusake menyang meja dhukungan pelanggan utawa departemen kepatuhan.

Yen sampeyan pengin njelajah topik iki kanthi luwih rinci, apa ora mriksa pandhuan kita sing jero kanggo milih broker sing bener lan broker CFD?

Apa sing Deleng ing Platform Trading Forex
Minangka milih makelar, sampeyan uga bakal nliti piranti lunak lan platform dagang Forex. Platform dagang minangka unsur utama dagang, lan alat utama sampeyan. Iku potongan penting saka teka-teki, minangka piranti Forex paling apik bisa duwe impact sing signifikan ing asil dagang sampeyan. Dadi, apa sing kudu ditemokake nalika considering pilihan sampeyan?

Nalika netepake platform dagang Forex, mesthine kalebu unsur-unsur ing ngisor iki:

Reliability: Apa platform dagang cukup dipercaya kanggo sampeyan entuk hasil dagang sampeyan pengin? Kang bisa gumantung ing akurasi dhuwit sing dikutip, kacepetan data sing ditransfer, lan eksekusi urutan cepet penting kanggo bisa perdagangan Forex kanthi sukses, utamané yen sampeyan rencana nggunakake strategi jangka pendek kaya skalping. Informasi kasebut kudu kasedhiya ing wektu sing nyata, lan platform kudu kasedhiya nalika pasar Forex mbukak. Iki mesthekake yen sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sembarang kesempatan sing bisa diwenehi piyambak.
Keamanan: Apa dana lan informasi pribadimu bakal dilindhungi? A broker Forex sing biso dipercoyo, lan platform dagang Forex sing apik bakal duwe langkah kanggo njamin keamanan informasi sampeyan, bebarengan karo kemampuan kanggo nggawe cadangan kabeh informasi akun kunci. Dheweke uga bakal ngetokake dhuwit saka dana dhewe. Yen maklar ora bisa nuduhake langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo nglindhungi sampeyan lan keseimbangan akun sampeyan, bakal luwih apik nemokake broker liyane.
Manajemen akun sing gratis: Sembarang platform dagang Forex kudu ngidini sampeyan ngatur perdagangan lan akun kanthi mandiri, tanpa kudu njaluk broker sampeyan kanggo njupuk tindakan kanggo pihak sampeyan. Iki bakal njamin supaya sampeyan bisa nindakake tindakan sanalika gerakane pasar, kapitalisasi ing kesempatan nalika dheweke munggah, lan ngawasi sembarang posisi mbukak.
Analisis: Apa platform nyedhiyakake analisis ing-dibangun ?, utawa nyedhiyakake alat kanggo sampeyan nganakake analisis teknis lan fundamental kanthi bebas? Akeh pedagang Forex nggawe dagang adhedhasar indikator teknis, lan bisa perdagangan luwih efektif yen bisa ngakses informasi kasebut ing platform dagang, tinimbang kudu ninggalake platform kanggo nemokake. Iki kudu kalebu grafik sing dianyari ing wektu nyata, lan akses menyang data pasar lan kabar sing paling anyar.
Fungsionalitas dagang otomatis: Salah sijine keuntungan dagang Forex yaiku kemampuan kanggo mbukak posisi lan ngeset stop loss otomatis lan njupuk tingkat keuntungan, ing ngendi perdagangan bakal nutup. Piranti sing luwih canggih kudu nduweni fungsi kanggo nindakake strategi dagang kanggo jeneng sampeyan, yen sampeyan wis nemtokake parameter kanggo strategi kasebut. Platform dagang sing apik bakal ngidini keluwesan iki, tinimbang mbutuhake pedagang supaya bisa ngawasi sembarang perdagangan.


MetaTrader 5, sing paling anyar saka suite dagang lan nduweni fitur tambahan, sing kalebu:

Akses menyang ewu pasar financial
Mini Terminal sing ditambahi, ngatur kontrol lengkap akun kanthi klik siji
38 dibangun indikator dagang
Kemampuan kanggo ngundhuh sajarah obah kanggo sawetara instrumen
Data dagang volume nyata
Data pasar gratis, berita lan pendidikan pasar
Widget perdagangan bonus karo MetaTrader Supreme Edition
Kanggo miwiti karo MT4 lan MT5, ana sawetara artikel mbiyantu:

Ultimate MetaTrader 4 'Cara' Guide
Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti babagan Cara Mbukak Live lan Turu Akun MetaTrader 5
Pandhuan Kanggo Trabasan MT4 & MT5
Apa sampeyan tuku piranti lunak dagang Forex?

Nalika dagang Forex kanggo pemula utawa profesional bakal tansah mbutuhake software, tingkat persaingan antarane makelar tegese piranti lunak dagang paling Forex sing kasedhiya gratis. Akeh pamula dagang Forex uga nyoba kanggo tuku robot FX, uga dikenal minangka Expert Advisers (EAs). Nalika sawetara EAs bisa mbiyantu, bisa dadi angel kanggo wong-wong mau tetep nguntungake nalika pasar berubah.

Yen sampeyan ora ngerteni kode kasebut, sampeyan mesthine ora bakal bisa ngganti EA kanggo nggarap owah-owahan kasebut. Yen sampeyan salah siji saka akeh pedagang sing yakin yen EA bakal ngalahake pasar, mesthine sampeyan kudu nyoba karo plugin MetaTrader Supreme Edition. Lan mbok menawa paling apik, kita menehi EA gratis kanggo pedagang!

Cara Ngatur Risk Yen Forex Trading
Sadurunge ndamel perdagangan kapisan, penting kanggo nimbang cara ngatur risiko sampeyan kanthi efektif ing pasar Forex. Minangka kita wis rembugan, trading CFDs Forex menehi kesempatan kanggo perdagangan nggunakake pengaruh, tegese sampeyan bisa nggunakake simpenan sing relatif cilik kanggo ngakses bagean luwih gedhe pasar (nganti 500 kaping Nilai imbangan akun, re klien Profesional). Iki banjur ningkatake keuntungan potensial sampeyan kanthi abot. Nanging, uga ngasilake kerugian potensial sampeyan.

Kanggo nggunakake tuladha ekstrem, mbayangno nyekeli keseimbangan akun 2,000 EUR lan nglebokake kabeh kasebut ing perdagangan siji. Yen perdagangan dadi kanti awon, sampeyan bakal ilang kabeh investasi, lan amarga pasar Forex bisa pindhah kanthi cepet banget, kerugian uga bisa kedadeyan kanthi cepet. Iki ngendi manajemen risiko penting - kanggo mbantu sampeyan nyuda kerugian lan nglindhungi wae keuntungan sampeyan nggawe. Wilayah utama sing ditimbang nalika ngatur risiko dagang Forex yaiku dagang psikologi, lan dhuwit.


Master Psikologi Trading Panjenengan
Sanadyan bisa nyenengake aneh kanggo ngrembug topik pikiran lan psikologi ing panuntun dhumateng perdagangan Forex, bebener iki yaiku faktor-faktor paling penting sing nyisakake pedagang sukses saka pedagang sing ora sukses.

Ngembangaken disiplin dagang lan kemampuan kanggo ngatur emosi sampeyan bakal mbantu sampeyan tetep kelangan ing tekanan, entre dagang ing wektu sing tepat, lan ngerti kapan arep metu saka perdagangan - entuk sampeyan ngurangi kerugian, utawa entuk bathi sadurunge pasar dadi.

Sawetara tips psikologi dagang sing perlu dicathet kalebu:

Tetep tenang: Minangka macem-macem minangka dagang bisa, iku isih bisa nyenengake. Ana akeh kemunduran ing dalan menyang ndhuwur. Emosi bisa meksa tangan kanggo mbukak perdagangan banget awal lan / utawa nutup banget. Panyebab utama stres kanggo pamula ing dagang yaiku nyatane yen sawetara perdagangan Forex bakal ilang amarga ora ana - apa namung pasar. Mung elinga perang ora menang karo perang siji. Luwih, kinerja sakabèhé sing dianggep.
Mangerteni toleransi resiko: Saben wong duwe level toleransi resiko sing beda, lan iki bakal nimbulake ukuran kemungkinan sing ditindakake, kerugian sing dikarepake, lan efek psikologis. Kanggo ngatur tingkat kaku nalika dagang, penting kanggo nimbang tingkat toleransi resiko ing ngarep, lan milih strategi dagang sing ndhukung iki.

Contone, wong sing duwe toleransi resiko sing kurang apik bakal luwih nyenengake nggawe dhuwit cilik sauntara wektu lan ngasilake bathi sing cilik saka saben perdagangan nambah. Miturut kontras, wong kanthi toleransi sing luwih dhuwur kanggo resiko bakal luwih kuwat nggawe perdagangan luwih gedhe, kanthi kesempatan kanggo ngasilake sing luwih gedhé (nanging luwih gedhe mundhut).
Nyetel gol dagang nyata: Penting kanggo dadi nyata karo ekspektasi dagang, amarga iki bakal mbantu sampeyan netepake wektu paling apik kanggo mbukak lan nutup dagang. Akeh pedagang forex anyar duwe pangarepan sing dhuwur banget babagan keuntungan potensial, lan iki nyebabake perdagangan kasebut kanthi agresif, kanthi dhuwit akeh lan keputusan sing cepet. Maneh, miwiti cilik kanggo nguji kawruh lan katrampilan, lan nalika sampeyan miwiti kanthi andal entuk asil sing dikarepake, sampeyan bisa nyetel gol sing luwih gedhe.
Nyetel watesan sing luwih dhisik: Sadurunge miwiti perdagangan Forex, sampeyan kudu nemtokake rega ing ngendi sampeyan bakal mbukak perdagangan, rega ing ngendi sampeyan bakal nutup lan njupuk bathi, lan rega ing ngendi sampeyan bakal nutup , yen pasar nguripake kanthi ora sengaja, kanthi mangkono ngilangi kerugian sampeyan. Banjur, yen sampeyan wis nyetel watesan kasebut, penting kanggo tetep karo wong-wong mau!

Akeh pedagang anyar milih ora nutup perdagangan amarga pasar isih lumaku ing arah sing dikarepake, mung bakal ilang kabeh keuntungan nalika arah tiba-tiba berubah. Yen perdagangan cocog target sampeyan sing wis ditemtokake, nutup lan nikmati winnings sampeyan. Yen pasar bergerak ing arah sing sabalikna, cedhak perdagangan utawa ngeset mundhut stop supaya bisa kanthi otomatis nutup.
Siapake sing paling awon: Nalika iki bisa uga pesimis, ing perdagangan Forex luwih becik nyiyapake sing paling awon tinimbang sing paling apik. Ana akeh kali ing sajarah nalika pasar finansial lan instrumen dagang individu wis ngalami kenaikan tiba-tiba utawa ngetokake angka. Miturut ngelingi asil sing paling apik saka perdagangan, sampeyan bisa njupuk langkah kanggo nglindhungi dhewe, yen kedadeyan kasebut, kayata kanthi nyetel mundhut mandeg sadurunge.
Manajemen Money in Forex
Ngatur dhuwit ing dhuwit Forex teka menyang langkah-langkah khusus sing sampeyan gunakake kanggo nambah keuntungan, nalika uga ngurangi potensial kerugian. Dagang Forex sukses luwih adoh karo manajemen dhuwit sing èfèktif tinimbang duwé usaha sing apik, lan minangka salah sawijining rahasia sing misahaké wong-wong sing kasil nglumpukaké FX sajrone mangsa sing lawas, saka wong-wong sing nyerah sawise sawetara dagang.

Kanggo wayahe sanadyan, kene sawetara dhasar dhuwit kanggo ngawula perdagangan:

Mesthekake cara sampeyan mbiyantu dagang ing advance: Mung siji jenis dhuwit apik kanggo nandur modal, lan sing apik yen sampeyan kepengin ilang, lan luwih apik tanpa ngrusak kesejahteraan fisik lan / utawa mental ing proses kasebut. Saben pedagang duwe bathi kanthi cara dhewe, nanging saben wong sing kepiye ngalami mundhut cara sing padha. Elingi, gunakake kabeh kesempatan sing kasedhiya kanggo sinau. Iku proses tau-pungkasan!
Netepake tingkat investasi sampeyan: Salah pitakonan sing paling umum babagan perdagangan Forex yaiku 'pinten apa aku kudu miwiti dagang?' Kanggo pedagang pemula, sing apik kanggo miwiti cilik lan kerja sampeyan munggah. Begjanipun, kathah makelar Forex gadhah tingkat simpenan minimum ingkang cukup kangge mbukak akun. Dadi wedi marang para makelar sing ngatur bonus kanggo level simpenan tartamtu, amarga iki bisa uga minangka penipuan, ing ngendi iku angel banget kanggo mbatalake dhuwit ing mangsa ngarep.
Ngitung resiko: Priksa manawa kanggo ngetung resiko sampeyan sadurunge perdagangan. Yen keuntungan potensial saka perdagangan luwih cilik tinimbang risiko potensial, perdagangan kasebut mbokmenawa ora kaputusan sing apik. Sampeyan bisa netepake risiko karo kalkulator Forex gratis.
Temtokake bathi sing dibutuhake kanggo nutupi samubarang kerugian: Bebarengan karo ngétung risiko sadurunge perdagangan apa-apa, iku uga ngétung yen sampeyan kudu nggawe dhuwit maneh ing sembarang perdagangan mangsa ngarep. Iku asring luwih angel kanggo entuk dhuwit maneh tinimbang kanggo ilang, mung amarga blumbang investasi liyane luwih cilik, sing artine sampeyan kudu ngasilake keuntungan luwih gedhe (persentase wicaksana) kanggo ngalahake.

Miwiti karo perdagangan cilik: Kanggo mbantu sampeyan ngatur risiko lan ngreksa ibukutha, miwiti kanthi dagang dhuwit cilik, tinimbang njupuk risiko gedhe kanthi sebagean gedhe akun imbangan. Contone, ing conto sadurungé, yen sampeyan nglebokake kabèh akun 2,000 EUR ing perdagangan siji, bakal gampang ilang.

Miturut kontras, yen sampeyan mung ngetokake 20 EUR, mundhut ora bakal ndadekake pangaruh akun sampeyan. Iku bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo sinau saka pengalaman lan rencana perdagangan sabanjuré luwih efektif. Kanthi atine, matesi ibukutha sing disiapake kanggo resiko kanggo 5% saka imbangan akun (utawa ngisor) bakal nggawa sampeyan ing posisi sing luwih apik kanggo terus dagang Forex (lan ngapikake teknik sampeyan) liwat jangka panjang.
Piranti Manajemen Risk lan Teknik
Sawise sampeyan wis nguwasani psikologi dagang lan dhuwit dhuwit, ana sawetara teknik dagang sing bisa digunakake kanggo luwih ngurangi risiko sampeyan:

Diversify portfolios: Kita kabeh ngerti sing ngandika, 'ora sijine kabeh endhog ing siji basket', nanging akeh pedagang FX anyar nindakake iki nalika nerangake perdagangan sing. Minangka ora wicaksana kanggo nglebokake kabeh dana menyang perdagangan siji, nyadhangake pasangan mata uang siji mundhakaken risiko sampeyan, amarga yen pasangan kasebut pindhah arah sing beda karo sing dikarepake, sampeyan bisa ilang kabeh. Nanging, ngelingi mbukak pirang-pirang perdagangan cilik ing pasangan sing beda-beda.

Sampeyan bisa malah nimbang dagang piranti CFD liyane uga, kayata saham, indeks, komoditas, cryptocurrencies lan liya-liyane, amarga iki bakal nambah diversifikasi portofolio dagang sampeyan.
Gunakake leverage kanthi wicaksana: Kaya sing wis disebutake, CFD Forex ngidini sampeyan perdagangan nganggo wates, utawa kanthi nggunakake leverage. Nanging, mung amarga pengaruh 1: 30 (utawa 1: 500) kasedhiya, ora ateges sampeyan kudu nggunakake.

Contone, sawise netepake risiko sampeyan, sampeyan bisa nemtokake manawa biaya potensial kanggo dagang karo 1: tingkat leverage 30 banget gedhe, lan sampeyan luwih nyaman karo 1: 5. Milih nominal sing luwih murah bakal mbantu sampeyan ngatur risiko kanthi efektif, utamané yen sampeyan lagi anyar kanggo dagang Forex.
Fokus ing jangka panjang: Tahap wiwitan dagang sampeyan kudu ngreksa ibukutha - ora nyoba ngembang. Résiko minimisasi minangka tujuan utama. Salah siji cara kanggo bisa entuk iki yaiku kanthi nggunakake sikap dagang jangka panjang.

Apa wae sing wiwitan dagang dagang kasiren asring ora bisa nyadari yen para pedagang sing paling sukses nyoba nggawe investasi sing adhedhasar tren jangka panjang. Padha asring nerusake pesanan kanggo minggu, sasi lan taun. Kanthi cara iki, Forex dianggo minangka investasi tinimbang lotere.
Gunakake mundhut stop: Stop loss iku alat sing digunakake pedagang kanggo matesi kerugian potensial kasebut. Mesthi wae, iku tingkat rega ing ngendi sampeyan bakal nutup perdagangan sing ora bisa digunakke, supaya bisa nyebabake kerugian luwih lanjut amarga pasar terus maju ing arah kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake mundhut mandeg kanggo ngreksa sembarang keuntungan sing bisa uga digawe - alat kanggo entuk iki dikenal minangka 'mburi' stop loss, kang nderek arah pasar.

Contone, yen sampeyan mbukak perdagangan sing dawa ing pasangan mata uang GBP / USD, lan pasangan tambah nilai, wates rega ing endi dagang kudu ditutup (mundhut mandeg) bakal minggat karo rega pasangan mata uang. Yen nilai GBP / USD banjur wiwit tiba, perdagangan bakal ditutup nalika sampeyan entuk mundhut stop, ngramut keuntungan wae sing wis digawe sadurunge.
Terusake pendidikan Forex: Pasar terus saya ganti, kanthi gagasan lan strategi dagang sing diterbitake sacara reguler. Kanggo mesthine sampeyan terus ngembangake skills dagang sampeyan, penting kanggo tetep ing ndhuwur pendidikan dagang kanthi nampilake analisis pasar kanthi rutin lan sinau strategi dagang sing anyar.

Cara Mriksa Pasar Forex
Nalika sawetara pedagang Forex sing anyar bisa uga bisa ngalami nasib pemula, lan mbukak perdagangan ing pasangan mata uang tengen ing arah sing bener, iki luck arang langgeng. Kanggo sukses dagang jangka panjang, trader kudu bisa nggawe keputusan dagang sing bener, lan keputusan kasebut minangka asil panaliten pasar.


Carane miwiti forex trading kanthi untung?

1. Mbukak akun broker karo broker terkenal forex donya:
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Instal Metatrader 4 lan sambungake menyang akun broker. Sampeyan bisa nindakake iku ing Komputer, Laptop utawa 24 / 7 VPS saka ForexVPS:
https://autoforex.page.link/ForexVPS

3. Nyelehake dhisikan dhuwit kanggo akun broker kanggo dagang

4. Gunakake Pack robot otomatis paling aman kanggo dagang
https://forexfactory1.com/p/EuHp/




Analisis pancen penting kanggo dagang. Babagan mbiyantu kanggo dagang dawa lan jangka panjang. Sampeyan kudu ndeleng denah saben dina, saben minggu, lan saben wulan. Begjanipun, ana sawetara pendekatan sing beda kanggo analisis Forex, sing tegese saben pedagang bisa nemokake pendekatan sing bener kanggo wong-wong mau. Kategori telung kategori analisis Forex yaiku analisis dhasar, analisis teknis, lan analisis gelombang.


Analysis dhasar
Wangun analisis iki kalebu ndelok pratinjau acara-acara nyata sing bisa nggawa nilai-nilai instrumen finansial sing sampeyan pengin tuku. Contone, nilai Dolar Australia bisa berfluktuasi sasuwene pengumuman tingkat bunga Reserve Bank of Australia, sing bakal mengaruhi obah kabeh pasangan mata uang kalebu AUD.

Pitu ekonomi indikator sing duwe pangaruh paling gedhe ing pasar Forex yaiku:

Produk Domestik Bruto (PDB)
Jumlah proyek sing metu saka sektor tetanèn (dikenal minangka Non-Farm Payrolls, utawa NFP)
Tingkat pengangguran
Indeks produksi industri
Penjualan eceran
Pesenan kanggo barang tahan lama
Tingkat bunga saka bank nasional (kayata Bank Sentral Eropa utawa US Federal Reserve)
Ana telung kemungkinan cara ing ngisor iki minangka publikasi utawa pengumuman ekonomi:

Ora ana reaksi, nyatakake yen pasar wis ngantisipasi pengumuman kasebut
Gerakan sing kuat sesuai dengan data ekonomi yang dipublikasikan (supaya pengumuman mengedepankan berita positif, instrumen yang dipengaruhi berita ini akan meningkat)
Gerakan sing kuat terhadap data ekonomi bersama
Tantangan iki néltakake asil sing paling mungkin, lan banjur mbukak perdagangan sing cocog. Titik wiwitan sing apik kanggo pendekatan dagang iki yaiku pisanan sing weruh acara sing bakal teka ing pasar Forex (waca kalender Forex urip kita kanggo acara paling anyar) lan kapindho, ndeleng efek pengumuman sing padha ing pasangan mata uang sing beda-beda ing sasi kepungkur . Sampeyan bisa mangerteni luwih lengkap babagan analisis dhasar ing artikel Pengantar Artikel Fundamental.

Analysis Technical
Nalika analisis dhasar fokus ing apa sing kedadeyan ing donya nyata, kalebu berita lan acara ekonomi, politik, lan bisnis, analisis teknis luwih fokus marang apa sing kedadeyan ing grafik dagang.

Dagang dagang mung kronik pergerakan rega saka piranti dagang sing beda-beda sajrone wektu, sing ngidini para pedagang ngenali pola gerakan rega lan nggawe keputusan dagang adhedhasar anggapan yen pola kasebut bakal diulang ing mangsa ngarep. Contone, format grafik dagang minangka grafik candlestick Jepang, sing diformat kanggo nandhingake titik rega dhuwur lan kurang kanggo tambahan wektu tartamtu (tambahan iki bisa disetel dening pedagang ing platform dagang).


Pedagang bisa ndeleng:

Rega bukaan kanggo periode kasebut
Titik paling dhuwur kanggo periode kasebut
Titik rega paling murah kanggo periode kasebut
Harga tutup kanggo periode kasebut
Informasi iki banjur bisa ngidini pedagang nggawe pengadilan babagan gerakan rega pasangan mata uang. Contone, menawa sawijining lilin Jepang nutup cedhak pangentukan sing paling dhuwur kanggo periode, sing bakal nélakaké yèn ana kapentingan sing kuwat ing bagéan panuku kanggo pasangan mata uang kasebut sajrone periode wektu kasebut. A pedagang banjur bisa milih kanggo mbukak perdagangan sing dawa kanggo njupuk kauntungan saka kapentingan kasebut.

Sakliyane wektu, patron umum muncul ing gerakan tangga (lan tatanan beda-beda candlesticks), sing bisa digunakake kanggo prédhiksi obyèk potensial mangsa depan lan nggawe dagang paling apik adhedhasar ramalan-ramalan kasebut. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan dagang karo candlesticks Jepang ing artikel iki:

Carane Waca Gambar Candlestick
Cheatsheet Candlestick Advanced Bullish
Cheat Sheet Candlestick Advanced
Sawise pola muncul, iki dikenal minangka indikator Forex amarga nuduhake yen ana potensial kanggo nggawe perdagangan sing duwe bathi. Nalika ana macem-macem sumber daya sing kasedhiya online kanggo sinau bab indikator Forex paling apik, piranti lunak dagang sampeyan saenipun kudu duwe macem-macem indikator sing bisa digunakake kanggo dagang, kaya kasus indikator MetaTrader 5. Sampeyan bisa mangerteni luwih lengkap babagan analisis teknis ing artikel Pengenalan teknis kita.

Analisis Gelombang
Analisis gelombang, uga dikenal minangka analisis Elliott Wave, minangka metode sing kondhang sing nganalisa grafik rega kanggo pola lan arah (gaya) saka instrumen finansial. Cara iki adhedhasar obyèk sajarah ing pasar, kanthi kapercayan sing sajarah mbaleni dhewe. Alesan kanggo iki amarga sentimen pasar, tegese pasar kabeh minangka gerakan, lan menehi reaksi kanthi cara sing padha karo acara lan pengumuman sing padha.

Ing pasar Forex, reaksi kasebut melu tuku lan ngedol currencies, sing nyebabake harga pasangan mata uang sing beda-beda kanggo fluktuasi.

Téori kasebut ngetutaké urutan saka lima gelombang, utawa limang gerakan pergerakan munggah utawa mudhun sing banjur ditompilasi kanthi pola gelombang 3 sing mbeneraké arah kasebut. Ombak impulsif 5 kanthi gaya, dene ombak koreksi 3 minangka trend counter. Ing gerakan 'munggah', bakal ana telung gelombang (gerakan 1, 3 lan 5) lan loro gelombang mudhun (gerakan 2 lan 4).

Ing pamindhahan mudhun, ana gelombang 2 mudhun (A lan C) lan gelombang 1 munggah (B). Ing pamindhahan mudhun, instrumen bakal nggawe ombak 3 sing dipisahake dening ombak 2. Gelombang mbenakake bakal duwe gelombang 2 lan gelombang 1 mudhun. Sasuwene iki, instrumen bakal nggawe 'mudhun' pindhah, kanthi telu gelombang mudhun dening loro gelombang munggah.

Nalika pola iki ora ditindakake saben prabédan ing wektu, pedagang bisa nggunakake metode iki minangka pitunjuk kanggo entuk utawa metu saka perdagangan kanthi njupuk langkah-langkah ing ngisor iki:

Temtokake carane sampeyan bakal ngasilake Elliott Wave count, yen atine yen pendekatan kudu konsisten kanggo kabeh gerakan 'munggah' lan 'mudhun'.
Ngenteni gelombang kanggo miwiti. Ing pirang-pirang kasus, wicaksana ngenteni nganti pungkasane katelu utawa wiwitan gerakan kaping papat ing gelombang, kanggo mesthekake yen instrumen kasebut melu pola rega Elliott Wave.
Gunakake indikator sekunder (utawa indikator) kanggo konfirmasi tren.
Yen sampeyan njupuk langkah iki, sampeyan bisa ngetik menyang perdagangan kanthi kapercayan liyane. Yen sampeyan pengin mangerteni luwih akeh babagan analisis gelombang, sumangga maca artikel Pengantar Forex Elliott Wave Analysis.

6 Strategi Forex Popular
Saiki sampeyan ngerti apa, apa, lan carane dagang Forex. Langkah sabanjure kanggo nggawe strategi dagang. Kanggo pemula pemula, skenario becik iku kanggo ngetung strategi prasaja lan efektif, sing bakal ngijini sampeyan kanggo ngonfirmasi apa sing dianggo lan apa sing ora bisa dilakoni, tanpa akeh variabel sing mbingungake. Untunge, bank, perusahaan, investor, lan spekulator wis kabeh dagang ing pasaran suwene-pirang dekade, sing artine wis ana macem-macem strategi dagang Forex sing bisa dipilih. Iki kalebu:

Scalping Forex: Scalping minangka strategi dagang sing melu tuku pasangan mata uang kanthi cepet banget - biasane ing ngendi wae antarane sawetara detik lan sawetara jam. Iki minangka strategi banget sing ngetokake nggawe akeh keuntungan cilik nganti entuk keuntungan.
Perdagangan intraday: Perdagangan intraday dagang minangka pendekatan sing luwih konservatif tinimbang scalping, kanthi dagang fokus ing tren rega saben dina. Perdagangan bisa mbukak ing ngendi wae antarane siji nganti patang dina, nanging biasane fokus ing sesi utama kanggo saben pasar Forex.
Swing trading: Swing trading minangka pendekatan dagang jangka menengah sing fokus ing pangarepan rega sing luwih gedhe tinimbang dagang scalping utawa intraday. Iki tegese para pedagang bisa nyiyapake perdagangan lan mriksa ing sawetara jam, utawa sawetara dina, tinimbang kudu terus-terusan linggih ing ngarepan platform dagang, nggawe pilihan apik kanggo wong dagang bareng karo pekerjaan dina.
Hedging Forex: Hedging minangka technique manajemen resiko ing ngendi pedagang bisa ngalahake potensial kerugian kanthi njupuk posisi ngelmu ing pasar. Ing Forex, iki bisa dilakoni kanthi njupuk posisi loro ing pasangan mata uang sing padha (eg, kanthi mbukak perdagangan dawa lan perdagangan cendhak ing pasangan mata uang GBP / USD), utawa kanthi njupuk posisi ngelawan ing rong mata uang.
Strategi martingale Forex: Strategi martingale minangka strategi dagang sing, kanggo saben perdagangan sing kalah, sampeyan nglakokake investasi sing digawe ing mangsa dagang supaya bisa ngatasi kerugian, sauntara sampeyan nggawe perdagangan sing sukses. Misale, yen sampeyan nandur modal 1 EUR ing perdagangan sampeyan lan ilang, perdagangan sabanjure sampeyan bakal nandur modal 2 EUR, banjur 4 EUR, banjur 8 EUR lan liya-liyane. Elinga yen strategi iki arang banget bebrayan dening alam lan ora cocok kanggo pemula!
Strategi kisi Forex: Strategi kothak yaiku salah siji sing nggunakake pesenan mandeg tuku lan ngedol dhendha supaya bisa nambani obahe pasar alam. Pesenan iki biasane diselehake ing interval pip 10 lan, kanthi nduwe urutan mandeg sijine, pedagang banjur bisa ngotomatisasi strategi dagang iki.
Kanggo ngrampungake: Tip Dagangan Forex Top Kita Kanggo Pemula
Kita wis ngrampungake akeh informasi ing artikel iki supaya, kita kepengin nyimpulake karo ringkesan tips dagang Forex sing paling apik kanggo pemula. Yen sampeyan njupuk apa-apa saka artikel iki, iki kudu tips iki:

Apa Research Panjenengan

Umumé, kurang sampeyan ngerti, luwih resik sampeyan, lan ora ana watesan sing bisa sampeyan ngerti utawa resiko. Informasi jumlah tanpa wates bisa didownload ing internet kanthi gratis, kayata:

Video pendidikan ing dagang ijol-ijolan forex
Artikel pendidikan lan tutorial
Seminar forex trading for beginners and professionals
Webinars trading forex
Yen sampeyan pengin ngerti carane sinau dagang Forex minangka pemula, mung maca akeh sing sampeyan bisa, lan tansah analisa apa sing sampeyan maca - aja mung njupuk informasi kanthi becik.

Nguji akun Demo utawa Kanthi Perangkat Lunak Simulasi

Saben broker nyedhiyakake akun Tur - manawa sampeyan pamula utawa ora, nyoba saben strategi anyar sing ana dhisik. Tansah terus nganti asil kasunyatan lan sampeyan yakin ing apa sing lagi nyoba. Mung banjur sampeyan kudu mbukak akun urip lan nggunakake strategi sampeyan ing volume volume sing paling cilik sing kasedhiya. Priksa manawa sampeyan bisa ngobroli dhuwit akun demo kaya-kaya perdagangan nyata. Sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak simulasi Forex kanggo nyimulasikake kondisi pasar, lan nggawe kesan saka sesi dagang sing urip.

Aja Overcomplicate Things

Aja ngilangi grafik karo pratondho, utawa strategi sampeyan nganggo gagang utawa switch. Strategi dagang sing luwih rumit yaiku, sing luwih angel bakal dilakoni, lan sing luwih cenderung bakal dadi efektif. Kanggo mangerteni carane strategi nindakake rata-rata ing pasar sing beda, sampeyan kudu nindakake backtesting lan riset sing perlu.

Tetep prasaja bisa dadi tantangan nyata, utamané ngelingi akeh alat sing ndhukung sampeyan bisa digunakake kanggo tangga lagu sampeyan. Mung eling - ora babagan alat sing bisa dibuang, nanging babagan bisa nggunakake sawetara alat kanthi efektif.

Ati-ati ing Markets Volatile

Volatility yaiku apa sing nggawe aktivitas dagang sampeyan obah. Nanging, yen sampeyan ora ati-ati bisa uga nyirnakake. Nalika molah malih, pasar ngalih ing sisih kiwa, sing ndadekake nyebar nyebar lan pesenan mlebukake. Minangka sudagar Forex pamula, sampeyan kudu nrima yen sampeyan lagi ana ing pasar, apa wae bisa duweni potensi, lan bisa mbatalake strategi sampeyan.

Contone, krisis karo Franc Swiss ing Januari 2015 rampung bisnis kanggo akeh pedagang lan makelar ing jam saka sawijining occurrence.

Trend Iku Kancane

Apa sampeyan dadi pedagang pemula utawa pro, iku luwih apik kanggo perdagangan karo apa sing sampeyan weruh lan ora apa sampeyan mikir. Contone, sampeyan bisa mikirake yen dollar AS overvalued lan wis overvalued banget dawa. Matur nuwun, sampeyan bakal pengin cendhak lan sampeyan bisa uga pungkasan pungkasanipun. Nanging yen rega wis munggah, ora ketompo apa sing sampeyan pikirake. Ing kasunyatan, ora ana alesan apa wae sing dikira - rega gumun lan sampeyan kudu dagang karo gaya.

Dagang Terbuka nganti Ditutup

Pemula perdagangan Forex reguler konsentrasi kanggo mbukak perdagangan, nanging titik metu iku penting. Yen strategi dagang sampeyan ora nimbang mekanisme nutup transaksi, iku ora bakal rampung, lan sampeyan luwih seneng nandhang kerugian sing abot.

Tulis kabeh mudhun

A pedagang Forex sing anyar kudu ngembangake pola pikir saka pemilik bisnis. Saben bisnis mbutuhake rencana bisnis, pemantauan konstan, lan audit biasa. Mlumpat ing ngarep tanpa rencana lan pangolahan iku cara sing bener-geni kanggo gagal. Miwiti jurnal dagang minangka kudu mutlak.

Saben dinten, manawa sampeyan nulis ing ngisor iki:

Poin kanggo riset luwih lanjut
Alesan kanggo mbukak utawa nutup perdagangan
Prestasi lan kesalahan sampeyan
Tansah jaga jroning sampeyan minangka titik referensi nalika nganalisa aktivitas sampeyan. Jurnal ora njamin ora ana tindakan sampeyan sing muspra. Analisis dagang sing apik bakal nggedhekake kapercayan dagang lan entuk motivasi kanggo push harder lan luwih maju. Saliyane, analisa perdagangan ala bakal mbantu sampeyan ngetokake nilai lan nambah.