Penasehat ahli (forex robot) dagang adhedhasar dagang sedina dinten lan sistem pambalikan lan pérangan.

Penasehat ahli (robot) dagang adhedhasar dagang sedina dinten lan sistem pambalikan lan pambalikan. Mbukak perdagangan miturut sinyal saka indikator khusus, nanging ora nutup posisi kaya biasanipun. Perdagangan ditutup kanthi mbukak posisi reversing, kanthi exchanging pesenan saka Jual Beli lan mundur, wektu indeks H1, 8 indikator

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/kKhu/

price 48USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 42USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: H1
Pasangan Currency: EURUSD, USDJPY, GBPUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 8
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: sembarang
TakeProfit lan StopLoss: 200 pips max.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: MK 200
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.

Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots


Urutan mandege lan mbalikke, yaiku sawijining tipe stop loss order sing metu perdagangan saiki sing entuk sampeyan lan entuk kasebut kanthi bebarengan utawa langsung entuk perdagangan anyar ing arah sing sabalikna. Stop lan mbalikke pesenan gabungke unsur manajemen perdagangan lan manajemen resiko.

Nggunakake indikator:

- Indikator Bollinger Bands;
- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;
- Indikator Volume Rata-rata;
- Indikator Ema;
- Saluran Keltner;
- Indikator stokastik;
- Indikator TEMA;
- Indikator ADX.

Indikator Bollinger Bands - nggunakake rata-rata obah kanthi rong band dagang ing ndhuwur lan ngisor. Ora kaya perhitungan persentase saka rata-rata obah normal, Bollinger Bands mung nambah lan nyuda pitungan deviasi standar.

Indikator Ichimoku Kinko Hyo - digunakake kanggo ngukur momentum bebarengan karo wilayah lan dukungan sing luwih dhuwur. Indikator Ichimoku terdiri saka lima garis disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou span A, senkou span B dan span chickou. Indikator iki dikembangake supaya trader bisa ngukur tren, momentum lan dhukungan lan titik resistensi aset tanpa perlu indikator teknis liyane.

Indikator volume rata-rata - mbandhingake volume rata-rata kanggo periode kasebut kanggo nemtokake yen volume ing ndhuwur utawa ngisor rata-rata.

Indikator EMA - Rata-rata obah eksponensial (EMA) yaiku jinis rata-rata sing padha karo rata-rata obah sing prasaja, kajaba bobot luwih diwenehake marang data paling anyar. Iku uga dikenal minangka rata-rata obah sing wiyar. Rata-rata jinis obah iki ditanggepi luwih cepet kanggo owah-owahan rega anyar tinimbang rata-rata obah sing prasaja.

Saluran Keltner - minangka indikator analisis teknis sing nuduhaké garis rata-rata tengah lan saluran saluran ing jarak ndhuwur lan ngisor. Garis ing ndhuwur lan ngisor iki digambar jarak saka garis pusat kasebut, jarak sing minangka rata-rata obah paling dawa ing kisaran dagang 10 sadurungé (ie dhuwuré kurang saben dina).

Indikator stokastik - Osokator stokastik minangka indikator momentum mbandhingaké rega nutup keamanan menyang sawetara rega kasebut sajrone wektu tartamtu. Sensitivitas saka osilator menyang gerakan pasar bisa diganti kanthi nyetel periode wektu utawa kanthi njupuk rata-rata obah saka asil.

Indikator TEMA - Indikator teknis sing digunakake kanggo rega smoothing lan data liyane. Iki minangka gabungan saka rata-rata obah eksponensial sing tunggal, rata-rata obah eksponensial kaping pindho lan rata-rata sing rata-rata eksponensial telung.

Indikator ADX - rata-rata indeks gerakan indeks pitulung bantuan pedagang kanggo ngenali tren paling kuat lan paling nguntungake kanggo perdagangan. Nilai kasebut uga penting kanggo mbedakake antarane kondisi tren lan non-trending.

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime