Tinjauan broker ForexTime.com ForexTime (Forex Time LTD).


Jeneng broker: ForexTime. com (Forex Time LTD)
Jeneng server: ForexTime

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 8
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 8
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 8
Kemungkinan trading scalping: ya
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 3
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 6,75

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Forex forex broker ForexTime (FXTM), ngumumake peluncuran inisiatif anyar kanthi tanpa biaya lan penarikan cepet, sing saiki kasedhiya kanggo kabeh pedagang sing nggunakake platform dagang FXTM. 
 
Klien ForexTimes saiki bisa ngedol dhuwit kanthi lengkap menyang akun tanpa biaya ekstra, amarga broker forex internasional wis ngundangi klien-e kabeh biaya ekstra sing ditampa dening prosesor pembayaran nalika proses simpenan. Saliyane tanpa biaya, FXTM uga ngenalaken prosedur anyar sing nyepetake proses mundur saka akun dagang klien menyang akun eWallet sing cocog, nggawe dhuwit sing kasedhiya kanthi cepet. 
 
Kepala Divisi Hubungan Pelanggan Valeriya Kolesnik komentar: "Ing ForexTime, kepuasan klien tansah dadi prioritas nomer siji kita. Kita mangertos bilih para pedagang mboten kepengin mbayar dhuwit dhumateng dhuwit dhuwit lan alasanipun kita nglampahi dhuwit tanpa-biaya kanthi mbalèkaken sadaya biaya ingkang dipunpundhut saking pemroses pembayaran klien kita. Kajaba proses pangolahan kanthi cepet kanggo dana sing ditarik kanggo akun eWallet nyorot inti perusahaan sing - ing perdagangan forex - wektu iku dhuwit. "
 
Ngerti wektu iku intisari ing pasar mata uang, ForexTime tansah ngupayakake solusi dagang sing efisien sing nylametake para pedagang wektu. Kanthi pitung jinis akun lan liwat instrumen perdagangan 100, bebarengan karo analisis pasar gratis lan sumber pendidikan, FXTM nyimpen para pedagang sing tansah dianyari karo piranti lan informasi sing paling anyar sing dibutuhake saben dina. 



Ulasan Pelanggan



Viktop,
Warri, Nigeria,
Jun 13, 2019,
Pangguna pangguna
 
Fxtm ora bisa dipercaya
Panggunaan layanan: Urip

Panjang panggunaan: liwat 1 Year

Nalika nerangake dana mundur, fxtm minangka scam. Pendhaftaran akun pejabat bakal nglirwakake aku nganti aku wiwit nelpon kabeh nomer sing. Padha pinter ing wong mumet



ayman-fathy2018,
Mesir,
Bisa 14, 2019,
Pangguna pangguna
 
banget broker
Hello ,,, akunku ing njero 61261865
Aku nulis kanggo nyatakake sawetara nilai sing aku arep disebutake babagan fxtm
Bener, FXTM minangka perusahaan sing paling apik sing dodol.
Aku perdagangan karo pialang 5 sadurunge, nanging FULL KEPUASAN mung karo FXTM.
Matur nuwun banget kanggo eksekusi eksekusi sing akurat, akurat nglakokake pesenan sing ditindakake, metatrader banget tanpa stoppage dadakan lan ora ana kesalahan umum, candelsticks akurat tanpa slippages palsu. Ing sisih liyane, chatting urip iku sing paling apik, sing cepet lan ndhukung.
Menapa malih, kula badhé matur matur nuwun kagem mundur cepet.
Aku nyaranake FXTM, lan aku mikir sing luwih akeh tinimbang bintang 5.



Adamayaz,
Bangalore, India,
Bisa 2, 2019,
Pangguna pangguna
 
Urip chatting ora nanggapi. Dukungan pelanggan ora kasedhiya
ID Klien Saya: 61153586

Aku nyoba kanggo deposit saka India nanging ora ana pilihan Transfer lokal sing dituduhake. Aku pancen nguciwani karo layanan ana amarga ana live chat uga ora bisa digunakake. Aku ngirim njaluk nelpon maneh uga durung nanggapi. Aku nyoba ngubungi wong akeh nanging ora bisa. Aku duwe pengalaman karo akeh broker lan aku dagang karo akeh makelar karo loropaken. Sadurunge deposito mung kita ora bisa kontak ana pusat bantuan banjur sawise simpenan yen yen kita ora bisa nyambung berarti kita disabetake karo dhuwit kita. Supaya dewa nylametake aku saka BROKER iki.



ElizeVenter,
Afrika Kidul,
Apr 26, 2019,
Pangguna pangguna
 
Aja pracaya trick "BONUS". Amarga kabeh iku, TRIK nggawe sampeyan nyetor dhuwit. Banjur padha njupuk bonus maneh.
Tetep adoh. Padha menehi sampeyan 30% "BONUS" yen sampeyan nyetor dhuwit, mung kanggo njupuk maneh yen sampeyan ora perdagangan cukup miturut wong-wong mau. Banjur ora "BONUS", sawijining pinjaman getih lan ora ana sing liya.

Aku banget dissappointed lan ora bakal menehi rekomendasi menyang sapa. Iku mung ana ing awak dhewe, nanging bakal nggawe sampeyan yakin yen ana sing paling apik. Aku iki sing paling awon.

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 2, 2019:
Dear ElizeVenter, matur nuwun kanggo review sampeyan. Aku nyuwun pangestu yen sampeyan ora seneng pengalaman karo FXTM. Kita kepengin njamin yen ora tujuan kita kanggo ngecewenang klien kita lan minangka kabeh promosi kita, kanthi jelas menehi label syarat lan kondisi sing sampeyan kudu maca lan setuju sadurunge ngetik promosi.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Mehedi,
Bangladesh, Bangladesh,
Apr 25, 2019,
Guest
 
Broking broker, broker manipulasi, pembuat pasar murni, yen sampeyan njupuk leverage sawise sampeyan gain, sampeyan bakal ngurangi pengaruh nalika prices ing banjur sampeyan ora bisa perdagangan

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 1, 2019:
Dear Mehedi, kita arep menyang ngisor iki nanging ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin mangerteni apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita kudu mbutuhake luwih rinci saka sampeyan dhisik. Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Perdagangan'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan ing maksimal limang dina bisnis.

Minangka broker sing diatur, Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngapusi harga sing ditampa saka Penyedia Likuiditas. Iki nglawan etika perusahaan kita.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi. Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Jack,
Asia, China,
Apr 25, 2019,
Guest
 
Kabeh tembung ora dadi broker. BROKER SANGAT BADAN
Dhukungan banget ala. Chatting langsung bakal ngandhani "padha lulus pesen sampeyan menyang departemen liya" ATAWA "Pangurus akun sampeyan bakal ngubungi sampeyan". Banjur ora bakal bali maneh !! Padha dielingake. BROKER SANGAT BADAN

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 1, 2019:
Dear Jack, kita arep menyang ngisor iki nanging kita ora nemokake rincian klien. Kita bangga dhukungan pelanggan lan banget wagol kanggo krungu pengalaman sampeyan ora nganti standar dhuwur kita. Mangga sampeyan bisa kontak karo kita supaya kita bisa nyinaoni prakara kasebut. Sampeyan bisa mlebu menyang akun MyFXTM lan ngirim 'Operasi non-dagang'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan ing maksimal limang dina bisnis. Utawa, sampeyan bisa ngontak kita langsung liwat portal support customer resmi sing ditemokake ing situs web kita utawa ngubungi pangurus Layanan akun pribadi. Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Ioanna90,
Italia, Italia,
Apr 21, 2019,
Pangguna pangguna
 
bad experience staff unqualified
minangka klien lumebu ing MediaWiki, padha miwiti ngirim URGENT COMMUNICATIONS sing padha ora duwe id ID cocok saka klien, amarga padha ngaku ora bisa ndeleng sandi pribadhi (padha duwe sandi paspor salinan sing ing kondisi VERY GOOD ngendi kode pribadhi saiki). ing e-mail padha padha nganjurake kanggo njawab asap utawa ing kasus ing 24h sabanjure karo doc cocok, utawa digunakake padha wis ditutup akun sandi! Sawetawis dinten sasampunipun, kula nutup akun kula. iki ora katon dipercaya.

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 1, 2019:
Dear Ioanna90, matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita pengin menyang ngisor iki nanging kita ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin ngerti apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita butuh sawetara informasi luwih saka sampeyan dhisik. Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirim 'Operasi non-dagang'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing wis kedadeyan ing maksimal limang dina usaha.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi. Maturnuwun, tim FXTM sampeyan.



FXManokey,
Nigeria,
Apr 8, 2019,
Pangguna pangguna
 
FXTM minangka pialang transparan lan jujur ​​lan meja ngarep lan chatting apik
Aku wis karo FXTM wiwit didegaké. Padha apik lan manggon ing tanggung jawab minangka makelar efisien. Nanging kanggo langkah-langkah keamanan, penarikan bisa kaya cepet minangka deposito ing wektu. FXTM njupuk kasuksesane klien-klien sing akeh dituduhake dening ngatur webinars lan seminar kanthi reguler. Dadi, saben wektu aku kelingan utawa ora bisa nyambung karo webinar, aku mung mlebet backend myFXTM, entuk versi YouTube, download lan reap entuk manfaat. Kaget banget FXTM maringi kabar yen aku dadi salah sijine pedagang strategi sing mbok menawa sawise ngetokake asil dagangku sak durunge. Wong-wong ngomong yen kasuksesan kasebut bisa dihubungake karo keberhasilan klien. Departemen pendidikan kudu mbuwang akeh kanthi ngirim profesional ing seberang bawana kanggo nglatih pedagang anyar lan lawas ing strategi dagang.

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 1, 2019:
Dear FXManokey, matur nuwun babagan review apik sampeyan. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Alexkf,
Kanada,
Mar 30, 2019,
Pangguna pangguna
 
Aku ora puas karo FXTM
Aku ora puas karo FXTM. Minggu kepungkur aku duwe tingkat Margin kritis kurang watara 1000% Manawa aku menyang website FXTM, mlebu lan ndeleng yen aku ora bisa nyetor dhuwit kanthi Master Card. Iki kahanan sing elek. Chat ora bisa digunakake. Iku pancen ora bisa ditampa kanggo perusahaan broker. Apa sing kudu dilakoni para pedagang ing kahanan kasebut? Iku gampang banget kanggo ngilangi kabeh dhuwit saka akun.
Babagan floating spread Aku ngerti lan ngerti panyebaran bisa dhuwur kanggo sawetara wektu, jam 1-2. Nanging nalika panyebaran luwih saka 2-3 sasi lan isih dhuwur, katon kaya scam saka FXTM.
Aku ora puas karo FXTM lan aku ora nyaranake para pedagang.

Dec 27, 2018 - 1 StarBe sadar. Spreads dhuwur banget lan ora bisa ditampa. Ing website FXTM reguler regane EURGBP yaiku 30 nanging pancene dheweke nglakoke 54 lan liyane sak 2 minggu banjur kapan wae. Supaya EA ora bisa mlaku kanthi bener. Reguler nyebar karo Broker liyane yaiku 15-20 nanging ora 54-56
Aku ngeluhake regulator nanging ora sukses. Aku bakal ninggalake makelar kasebut lan ora bakal menehi rekomendasi sapa sapa bisa nggarap FXTM. Iku scam.

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Jan 2, 2019Dear Alexkf, Matur nuwun kanggo review sampeyan. Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu ngapikake kahanan kanggo kabeh wong. Spreads ing kabeh instrumen kita ngambang lan ora tetep, sing tegese padha ganti miturut kondisi pasar. Amarga iki, panyebaran bisa uga luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang panyebaran khas kaya sing kasebut ing spesifikasi kontrak ing situs web kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi tim dhukungan pelanggan resmi utawa hubungi Pengurus Layanan akun pribadhi,



Tim FXTM sampeyan.

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Apr 5, 2019:
Dear Alexkf, matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita pengin menyang ngisor iki nanging kita ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin ngerti apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita butuh sawetara informasi luwih saka sampeyan dhisik. Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirim 'Enquiry' form. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing wis kedadeyan ing maksimal limang dina usaha.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi. Maturnuwun, tim FXTM sampeyan.



Thomaz,
Budapest, Hungaria,
Mar 27, 2019,
Pangguna pangguna
 
Cara kanggo maju, lan miwiti kanthi luwih gedhe kanthi kapercayan
Aku klien anyar, sauntara aku seneng karo dhukungan, nyebar dadi lan, gumantung yen lagi ngambang, nanging kanggo levelku (pedagang anyar, ora duwe keuntungan nganti saiki) saya akeh prihatin marang penarikan. Aku wis nyelehake min lan penundaan saya rada tertunda karo CC nanging sukses ing mburi. iki bener ngobrol sedina muput, nganti aku dipercaya. Aku mikir babagan pamindhahan sabanjure. Sapa sing mbiayai jumlah gedhe? utawa cara liyane. sampeyan bisa menehi tips sawetara yen pedagang metu ana?

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Apr 5, 2019:
Dear Thomaz, matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita bakal seneng ndelok salah sijine webinar kita lan entuk lingkup lengkap apa sing kita aturan. Iki uga bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo ngomong langsung karo salah siji ahli kita lan alamat sembarang uneg-uneg ekstra sampeyan bisa duwe. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu kanggo ngubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita utawa njaluk kontak karo Manager Service akun pribadhi,

Tim FXTM sampeyan.



jjzones,
Delta, Nigeria,
Mar 20, 2019,
Pangguna pangguna
 
Padha mung mburu stop-loss sampeyan utamané nalika sampeyan ora looking. Yen sampeyan kudu nggunakake, nutup perdagangan sampeyan sawise 20: 00GMT utawa sampeyan padha karo sampeyan
Aku ora duwe masalah karo broker iki liyane saka sawetara masalah utama. Pisanan bubar, padha mburu stoploss sawise iku 22: 00GMT. Padha bakal nglangkahi mundhut mandheg lan nggawe flunctuate supaya akeh yen sampeyan ora disiapake, bakal kacilakan watara lan kenek mandheg lan kanggo wong game sing padha. Wong-wong mau bisa ngelingi sampeyan babagan volatilitas nanging nganggep yen minangka peringatan awal sing bakal nggawe dhuwit saka paling pedagang. Aku duwe bukti video kanggo mbuktekaken iki. Sampeyan ndeleng, aku wis mbukak akun liyane karo broker liyane (aku cadangan jeneng) lan aku nyawang wong-wong mau ing sisih nalika aku iki investigating iki maling buku spasi disebut makelar banjur aku ngelingi sing ora volatility karo broker liyane lan banjur aku nyawang wong sing nyebarake, whooping 38 pips banjur ing pamisah liyane banjur munggah menyang 79 lan banjur munggah, ya mesthi wae, dheweke ngilangi stop-loss lan aku ilang perdagangan kasebut (kalah wae). Aku mung pengin ngelingake sapa metu ana babagan broker iki. Padha cerdas, apik banget.

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Apr 5, 2019:
Dear jjzones, kita nuwun kanggo krungu sampeyan isih ora puas. Minangka broker sing diatur, Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngapusi harga sing ditampa saka Penyedia Likuiditas. Iki nglawan etika perusahaan lan peraturan kita.

Yen sampeyan wis duwe masalah karo akun sampeyan, mlebu log menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi dagang', nyedhiyakake akun dagang, nomer dhaptar lan panjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon menyang masalah lan mbalesake sampeyan ing limang dina kerja.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Mangga aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita, opsional, hubungi manajer Layanan akun pribadi.

Saka tim FXTM sampeyan.



Alex FD,
Darwin, Australia,
Feb 27, 2019,
Pangguna pangguna
 
Tayangan lan pikirane awal
Wis dadi klien watara 2 minggu saiki.

-Balik saka agen apik banget lan pas wektune.

-Mrogram investasi kanggo nandur modal utawa dadi Manajer Investasi kayane dadi ide sing apik. Wektu bakal ngerti yen apus-apus liyane sing ngasilake asil sing apik, luwih akeh wong sing nandur modal banjur wong ora entuk investasi & ngasilake maneh.
(paling sethithik dana 'katon' kanggo pindhah menyang akun individu, ora akun klompok)

- Ing sisih kinerja omah investasi, nambani kurva kinerja kanthi ati-ati. Yen sampeyan katon ing kaca lan nomer individu, kanggo sawetara pemain lintang, perkara ora cukup nambah (suwene wektu aku weruh iki, iku karo scam saka Dubai, ing ngendi nalika dagang padha mesthine kaleksanan ing prices ngendi liyane platform durung malah nyedhaki.)

- Aku wis dana mundur (kurang saka nandur modal) lan bali menyang CC saya cukup pituduh.

- kanggo GBP nglewati lan sawetara liyane 'cilik seng salib' nyebar sing ageng (4-15 pip), sing perlu diatasi.

- Aku nemokake yen akeh review sing mung saka sasi 6 pungkasan (WEF Feb 19) kanggo perusahaan sing mesthine ana wiwit 2012 utawa liyane. Lan ora akeh saka bagean saka globe ...

Supaya sakabèhé, ora angel goyangake sawetara perasaan ala sing sayangé muncul ing donya FX nalika ana sawetara inkonsistensi.



Cukup:
Layanan- apik banget
Dagangan nyebar- apik kanggo miskin ing sawetara pasangan
Penanganan statistik - miskin
Naluri alamiah - isih durung mesthi

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Mar 1, 2019:
Dear Alex FD, matur nuwun babagan review rinci panjenengan.

Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu kita nambah kahanan kanggo kabeh. Kita seneng krungu yen sampeyan kepenak karo layanan pelanggan, lan kita arep nemokake sawetara poin liyane sing wis kasebut kanggo kajelasan:

- Kanthi akun Investment FXTM, kabeh dana sing diset didèlèh ing akun aman, nalika kita tindakake pedoman ketat saka regulator kita.

- Prestasi pratelan nggambarake pasar lan ora dipengaruhi dening perusahaan amarga iki bakal nglawan etika perusahaan kita.

- Spreads floating and can fluctuate based on market conditions. Minangka salah siji saka mata uang ndhuwur sing ngalami kerusuhan finansial, GBP bisa liwat fluktuasi amarga kahanan politik lan ekonomi saiki.

- Babagan poin pungkasan sampeyan, kita wis nampa ulasan wiwit 17 Jul 2012, karo klien saka Argentina.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



drkennis,
Awka, Nigeria,
Jan 4, 2019,
Pangguna pangguna
 
Wong lanang iki kerja apik banget ing pendapat.
FXTM Nigeria iku broker Forex sing apik, lan aku nulis amarga gampang mundur. Penundaan pisanan saya ditunda, amarga aku nyoba mundur liwat transfer bank lokal langsung tinimbang liwat CC supaya aku simpenan pertama, nanging sawise masalah wis rampung, kabeh mundurku wis diolah dina sing padha. Secara pribadi aku ora duwe masalah karo wong-wong mau. Padha oke kanggo aku. Thanks

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Jan 8, 2019:
Dear Drkennis, matur nuwun babagan review apik sampeyan. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Zar seeker,
KZN, Afrika Kidul,
Dec 25, 2018,
Pangguna pangguna
Pendidikan paling apik
Aku wis nglakoni bisnis sing resik karo Fxtm, sing ngandhani yen penipuan sampeyan mbokmenawa ngira yen forex ing inti sejatine yaiku scam.



Dimsum,
Lagos, Nigeria,
Dec 19, 2018,
Pangguna pangguna
 
Pengeluaran ing USD lan dudu dhuwit NGN sadurungé
Hello, Aku wis ngirim panjalukan mundur ing USD kanggo babagan 2weeks tanpa kredit kanggo akunku. Aku ngunjungi kantor Ikeja mung diwenehi kabar yen amarga penundaan sadurunge ing NGN lan penarikan saiki ing mata uang sing beda (USD) mbutuhake tahap persetujuan.

Situasi iki rada ora nyaman karo kahanan. Aku butuh resolusi langsung kanggo mbayar mundurku.

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Dec 20, 2018:
Dear Dimsum, matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita ngerti yen sampeyan wis nggawe penyelidikan ing salah sawijining kantor lokal, nanging kita arep nulis alternatif, nglebokake akun MyFXTM lan ngirim formulir "Simpenan lan Pengunduran". Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan lan menehi resolusi sing perlu ing maksimal limang dina kerja. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Segun,
Lagos, Nigeria,
Dec 8, 2018,
Guest
 
FXTM Is Good Good
Saka pengalaman karo broker iki, aku wis teka kanggo potongan iki:

1.) Fxtm Nigeria ngasilake penarikan dina sing padha (yen ora sawetara menit)
2.) Ora ana masalah sambungan
3.) Simpenan lokal ing Nigeria diproses kanthi cepet
4.) Layanan panggilanku ora liya. Aku ora tau ngalami layanan telpon maneh ing Nigeria.
5.) Layanan customer reps misale jodo babagan produk, lan ngrembug karo pelanggan, ora kaya para makelar liyane sing live reps kaya robot (padha mung nyalin lan nempel apa wae sing kudu diresmikake, tanpa dipikirake apa wae)

Akun dagangku iku 2048045, lan review iki kaya jujur.

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Dec 11, 2018:
Dear Segun, matur nuwun babagan review apik sampeyan. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Noka Ramathelesa,
Johannesburg, Afrika Kidul,
Dec 7, 2018,
Guest
 
Scam! Scam! Scam!
Aku bubar mbukak akun FXTM. Kabèh katon lancar saka awal. Iki entuk kacilakan nganti saiki nalika aku manggonake tuku ing 1.27819. Pasar ora tekan titik kasebut miturut grafik lan grafik liyane saka makelar sing beda-beda, nanging sejarah dagang saya nuduhake yen urutane wis dieksekusi ing level kasebut ing 10: 30 Afrika Kidul Wektu. Aku wis ilang kabeh dhuwit amarga FXTM nganakake perintah kanggo aku ing tingkat aku ora njaluk

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Dec 11, 2018:
Dear Noka, kita arep menyang ngisor iki nanging ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin mangerteni apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita kudu mbutuhake luwih rinci saka sampeyan dhisik. Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Perdagangan'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan ing maksimal limang dina bisnis.

Minangka broker sing diatur, Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngapusi harga sing ditampa saka Penyedia Likuiditas. Iki nglawan etika perusahaan kita.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Kuwatir,
Pedagang, Pakistan,
Nov 26, 2018,
Guest
 
Anggota FPA,

Bubar aku mbukak akun karo FXTM. Aku di hubungi dening ASM ing ponselku kanggo simpenan liwat transfer lokal (pilihan sing diwenehake dening FXTM). Nalika aku dikirim email menyang ASM babagan rincian transfer lokal, dheweke nimbali kula lan ngendika menawa ora takon babagan rincian transfer lokal ing email lan malah hubungi dheweke ing Skype. Iku curiga kanggo akeh alasan.
1. Kenapa dheweke ora menehi rincian email?
2. Yen jumlah ditransfer menyang wong sing sampeyan ora ngerti iku laku bebrayan.

Salajengipun, ing live chat nalika aku takon babagan rincian akun apa kasebut miturut peraturan FCA supaya jawaban "mung residents UK sing dijamin ing peraturan FCA".

Aku luwih seneng ngati-ati lan menehi saran marang wong liya supaya nindakake kabeh kanthi teliti sadurunge menehi dhuwit sing entuk dhuwit kanggo wong.

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 30, 2018:
Dear Trader, Kita arep menyang ngisor iki nanging kita ora bisa nemokake rincian klien. Kita pengin mangerteni apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita kudu mbutuhake luwih rinci saka sampeyan dhisik.

Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirim formulir 'Non Trading operations'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan ing maksimum limang dina bisnis.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi Pangurus Layanan akun pribadhi.

Tim FXTM sampeyan.



Clive Thien,
kuala lumpur, Malaysia,
Nov 26, 2018,
Pangguna pangguna
 
4th day Live in FXTM - 2 / 5
Versi Cepet:

Pro:
1. Sistem manager strategi
2. Aku saka Malaysia. Dibandhingake karo akeh makelar liyane, FXTM ora menehi simpenan luwih gampang, lan aku ngarep-arep luwih gampang mundur.

cons:
1. Layanan pelanggan apik banget.
2. Nyebarake banget
3. Nyatane kanthi # 1 ndadekake aku ngirim review kanggo pisanan ing FPA minangka aku nemokake banget angel kanggo njaluk reply sing.
-------------------------------------
Aku wis dagang karo broker liyane kanggo sawetara taun, aku bisa kelingan mung 1 wujud masalah liwat taun iki, kang padha tetep ing setengah jam. Apa aku ora nyoba FXTM saiki, aku ora ngerti kok broker liyane aku broker utama ing industri.

Apa sing narik kawigatosan kula yaiku sistem perdagangan fotokopi saka FXTM lan aku pengin nyoba dadi manajer strategi. Nanging kabeh masalah sing saya adhep-adhepan iki saya sengit banget kanggo nerusake luwih lanjut, Untung aku durung njaluk klien-ku arep nyetor dhuwit ing FXTM. (Aku ngatur dana cilik, nanging dianggep njelajah sistem manager strategi ing FXTM)

1. Nanggepi malah liwat live chat banget alon. Mangkene jawaban sing paling akeh yaiku mung kiriman salinan sing standar. Iku nggawe aku aran kaya iku banget hard kanggo njaluk malah mung sawetara jawaban cepet lan prasaja saka FXTM.

2. Aku wis ngirim sawetara email kanggo dhukungan FXTM, nanging durung ana jawaban sakdurunge:
Tiket # 2018112610006909, 2018112610006909

3. Kesalahan saya ora bisa dicenthang ing saindhenging kondisi dagang sadurunge urip, nanging panyebaran iku massive, nganti meh 6 pips ing sawetara pasangan salib kayata: EURAUD, (dibandhingake karo pialaku liyane 1.7-1.9 pip) iku ora malah eksotis pasangan. Dadi, aku malah bisa nyoba nggawe pasangan sintetis lan nyebarake. Penyebaran EURUSD cukup dhuwur banget, pip 2 - pip 2.2. Iki ndadekake FXTM pancen ora cocok kanggo scalping. Kabeh iki bonus lan promosi ora nggawe kanggo ragad sing aku dibayar ing spreads. Aku bisa mriksa akun ECN kanggo mangerteni yen samubarang bisa luwih apik, mulane ora bisa diragukan maneh.

4. Aku wedi yen klien-e bakal entuk slippage ageng saka nyalin dagang, mung cara 1 kanggo mangerteni, nanging kepiye carane bisa nyaranake kanca lan klien FXTM karo kinerja iki? Aku isih pengarep-arep kaya aku kaya sistem manajer strategi, lan aku pangarep-arep iki mung kelakon ing layanan FXTM.

Deleng cathetan moderasi tim
Mangga dilanjutake lan ninggalake review sing kapisah kanggo broker liyane.

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 29, 2018:
Dear Clive Thien, matur nuwun kanggo review sampeyan. Aku nyuwun pangestu yen sampeyan ora seneng pengalaman karo FXTM.

Kita pitados manawa kabeh masalah sampeyan ditangani nalika obrolan karo Manager Service akun.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



afridi,
Pakistan, Pakistan,
Nov 26, 2018,
Pangguna pangguna
 
Loving the fast service
Aku karo fxtm saka meh 2 taun. Aku wis entuk 7 kaping luwih aku wis setor lan kabeh mundur kasil tanpa masalah. Saiki dheweke dianggep minangka klien VIP lan aku duwe manager pribadi sing saben dina nelpon yen aku duwe masalah. Aku ora ngerti kok akeh review ala kene lol lan thats bener sing paling loosers bakal ngirim review lan Singi n sibuk n mburu awis :) yen aku ngadhepi sembarang masalah ing mangsa depan bakal bareng.

Thanks

Afridi

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 29, 2018:
Dear Afridi, matur nuwun babagan review apik sampeyan. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



videoclipsy2,
Sri Lanka,
Nov 18, 2018,
Pangguna pangguna
 
Sampath
Broker biasa, nanging padha duwe tarif swap dhuwur banget.
Yen aku tetep mbukak perdagangan akeh EURUSD 0.3 kanggo minggu, padha nambahake - $ swap swap $ 75. Aku ora bisa ngobrol wae.

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 22, 2018:
Dear videoclipsy2, matur nuwun kanggo review sampeyan! We offer pilihan swap-free ing kabeh akun kita, kajaba MT5. Nanging, ora ditrapake kanggo sembarang mata uang eksotik.

Sampeyan bisa milih pilihan swap nalika mbukak akun dagang anyar utawa ngaktifake langkah-langkah ing ngisor iki:
1. Menyang bagean 'Ringkesan Akun' ing MyFXTM.
2. Pilih panah ijo ing jejere 'Simpenan' ing akun dagang sing pengin diganti dadi swap-free.
3. Pilih 'Aktifake mode swap-free'.

Pilihan swap-free kasedhiya kanggo klien ing negara sing dipilih. Yen pilihan ora kasedhiya ing akun, please email us at ''.

Mangga uga dicathet menawa ana ragad swap, sing ditrapake kanggo netepake posisi sing mbukak ing saben instrument sajrone wektu tartamtu. Rincian bisa ditemokake ing kaca Spesifikasi Kontrak kita (), miturut Swap Free Fee lan Swap bagean dina ngidini gratis.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



madhorseman,
Kanada, Kanada,
Nov 17, 2018,
Pangguna pangguna
 
Super seneng nganti saiki ... Aja ngecorake FXTM!
Dadi adoh banget - akun # 1127450 lan wis dagang ing kene kanggo saperangan minggu saiki lan durung nemu salah siji masalah. Aku wis ndeleng akeh review ala, nanging aku bakal ndesek wong supaya ngelingi pangguna luwih cenderung ninggalake review yen lagi duka - apa utawa ora FXTM ana ing salah. Saka katon, FXTM ora katon ndhelikake utawa nyedhot, lan padha nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah.
Aku pancene ora duwe apa-apa kanggo ngomong babagan FXTM - Aku nyetel akunku, mbayar karo Bitcoin, lan ing jam 48, aku wis diset kanggo dagang ing MT4.

Sanalika withdrawals lancar, lan anggere ora gawe proses sing angel, aku bakal dadi pelanggan sing seneng!

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 22, 2018:
Thank you madhorseman kanggo review apik. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Alex,
ora ana, Bangladesh,
Nov 8, 2018,
Guest
Gesek otomatis ditutup
pisanan aku milih forextime lan deposit 150 $ aku gawe 88 $ untung ing 2 dina lan mbatalake.
3rd nyetel 2 perdagangan 0.1 Lot lan padha reache ing -127 $ lan otomatis ditutup banjur uga aku duwe 15 $ ing balanse nanging aku ora bisa understant kok otomatis ditutup .. aku ndeleng urip chatting agen matur terus please aku terus lan ora bisa ngerti babagan iki ..

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 14, 2018:
Dear Alex, kita arep menyang ngisor iki nanging ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin mangerteni apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita kudu mbutuhake luwih rinci saka sampeyan dhisik. Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Perdagangan'. Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan kanthi panjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan ing limang dina kerja.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Rovans,
Nairobi, Kenya,
Oct 22, 2018,
Pangguna pangguna
 
Aku nembé mbukak akun lan nemokake manawa ana opsi kanggo warga negara cilik Nigeria, perusahaan sing bermarkas ing Nigeria? Yen aku wedi. Wedi banget

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 2, 2018:
Dear Rovans, matur nuwun kanggo review sampeyan. Mangga dipertimbangake manawa merek FXTM sah lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan beroperasi liwat sawetara kantor lokal, kalebu Nigeria. Khusus, FT Global Limited diatur dening IFSC of Belize lan nduweni kantor perwakilan resmi ing Lagos lan Abuja.

Merek FXTM ngupayakake njaga standar layanan uga keamanan sing apik supaya bisa dinikmati dening kabeh klien. Yen sampeyan isih ora yakin apa-apa utawa duwe pitakon liyane babagan iki, aja ragu-ragu kanggo hubungi tim dhukungan pelanggan resmi utawa liwat saluran kontak FXTM resmi:.
Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Manish Mudgil,
India, India,
Oct 22, 2018,
Guest
 
FXTM damel janji palsu lan dagang sing ditutup
Akunku 1112180 lan aku wis dagang karo FXTM sakjamone sasi.
Aku duwe akeh masalah nganti saiki.

Pisanan, Iku banget angel kanggo kontak karo Akun Manager (Nishant Dudey). Malah yen aku nelpon layanan pelanggan, aku njaluk nanggepi sing sibuk utawa ora kasedhiya lan ora ana wong liya bisa nelpon kula. Yen aku nelpon, dheweke medhot panggilan.

Kapindho, nalika aku mbukak akun, aku janji yen bonus kasetyan $ 2 per perdagangan lot standar lan aku durung weruh apa-apa. Aku ngunggah tiket uga, nanging ora ana respon. Nomer tiket 2018101910006746 lan wis pirang-pirang minggu 2.

Katelu, aku duwe mbukak perdagangan (nomor urut 2019241151). Pesenan ana ing untung lan aku wis mandheg aktif, sing uga dicet. Saiki, deal ora bisa entek nalika mundur aktif lan dipicu. Sawise menit 15 aku weruh kesepakatan ditutup ing mundhut. Saiki manawa kepiye manawa bisa uga. Aku duwe tiket sing dibukak kanggo sing uga lan ora tansah nanggepi respon (nomer tiket 2018101610003174).

Keempat, aku ngomong karo rekening manajerku amarga aku ora nanggepi respon sing bener lan aku pengin nggoleki menyang Pak Junaid Tamboli minangka Ketua Bangsa sing kudu kedadeyan. Pangurus akun kuwe janji bakal entuk panggilan balik marang aku, amarga dheweke ora seneng nuduhake alamat e-mail lan ora ana apa-apa.

Aku kerep mikir yen ing sawetara wulan pisanan, aku bakal dianggep apik lan kabeh iki kedadeyan. Yen layanan kurang apik ing sadhuwure sasi, ora yakin apa sing bakal ditindakake.

Jawab dening ForexTime (FXTM) dikirim Nov 2, 2018:
Dear Manish, matur nuwun kanggo review sampeyan. Aku nyuwun pangestu yen sampeyan ora seneng pengalaman karo FXTM. Aku wis nyawang kasusmu lan ora nemokake tiket. 2018101910006746 dikirimake ing 19th saka Oktober lan FXTM bisa mutusake lan nanggapi kanthi 22nd saka Oktober.

Tiket no. 2018101610003174 luwih suwe kanggo mutusake amerga intensitas investigasi. Wigati dicathet menawa kita njupuk masalah cilik banget, nanging, kita nyimpulake yen perdagangan wis dieksekusi kanthi bener, kaya sing rinci babagan respon kita ing 31st of October.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



gliseg,
Limassol, Siprus,
Oct 11, 2018,
Pangguna pangguna
 
Padha ditolak loro mundur dhuwit amarga aku milih mundur USD lan ora ing EUR nalika ing prosedur mundur padha menehi pilihan kanggo milih EUR utawa USD. Akunku ana ing USD, nanging padha ora bisa konversi USD ing EUR supaya aku ngontoni maneh lan takon babagan carane aku bakal ngonversi USD ing EUR nalika sampeyan ora duwe alat konversi? Aku nemokake solusi sing cepet dening aku mbukak akun EUR lan nransfer akun USD nganti EUR. Sawise aku nindakake maneh panjaluk mundur lan ngeculake. ... padha biaya kula watara $ 52 amarga aku mbukak akun anyar lan padha ngirim nutup supaya ora aktif. Aku kepingin weruh carane Cysec ing Siprus mriksa operasi normal forex makelar. Iki nggawe aku ora percaya malah Cysec. Aku kudu kasebut ing CYsec sing kepungkur wis IronFx bisa dienggo normal nalika diklasifikasikake minangka scam saka akeh situs.

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Oct 17, 2018:
Ganti gliseg. Matur nuwun kanggo review sampeyan lan ngelingi yen sampeyan ora seneng pengalaman sampeyan karo FXTM. Aku ngoyak masalah sampeyan karo tim kita lan bisa ngonfirmasi yen perusahaan wis nglakoni investigasi kanthi teliti. Kita wis ketemu sing, senadyan simpenan paling anyar digawe ing EUR, akun dagang wis denominasi ing USD. Kaya kasebut ing ngisor iki, nalika sampeyan milih mundur liwat aplikasi seluler, sampeyan kudu rampung ing mata uang yen akun dagang wis denominasi lan ora saka mata uang sing beda.

Elinga yen kita wis ngranggeh umpan balik minangka kita terus nambah layanan kita nalika adhering menyang standar profesional sing ketat.

Salajengipun, sumangga manawa jumlah 52 USD sing wis kasebut minangka prabédan ing kurs amarga transfer dana saka akun dagang denominasi USD menyang akun dagang denominasi EUR. Elinga yen jumlah iki bakal ditransfer ing titik nalika sampeyan mundurake dana maneh menyang kertu kredit ing USD, amarga jumlah sing bakal dibalekake ing EUR.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



Donofzn,
Afrika Kidul,
Oct 11, 2018,
Pangguna pangguna
 
Akun investasi ing FXTM minangka penipuan!
Aku mutusake kanggo gabung karo trading karo dhuwitku ... lan kurang saka seminggu aku wis ilang akeh ... Saiki aku ngerti Theres risiko kanggo dagang nanging iki banget curiga. Kene sampeyan bisa nandur modal ing akun investor (salinan akun dagang)

Pisanan aku mutusake kanggo nandur modal ing "Jojy" akun dagang salinan. Kanggo 6 wulan berturut-turut dheweke wis ngasilake keuntungan 6000 (aku ngerti ... ora bisa dipercaya) ... dina aku arep nandur modal karo dheweke, dhuwure luwih saka 5000%.

OK supaya aku kira mungkin sawijining kebetulan.

Aku arep ngetokake dhuwit menyang akun dagang "Moneypower" ... dheweke terus-terusan nggawe untung kanggo 1 sauntara taun ... dina aku entuk dhuwit, dheweke ngetokake 1200%!

Sampeyan bisa ndeleng pratelan sing ora dingerteni saka kedadeyan-kedadeyan iki mung nalika aku arep nandur modal.

Aku ngontak dhukungan FXTM lan dheweke mung nyelehake hard luck ... luwih kaya scamming kanggo kula

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Oct 16, 2018:
Dear Donofzn, matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita ngerti frustasi babagan asil dagang sampeyan. Kita bisa ndeleng manawa kita wis bisa mriksa investigasi kanthi teliti lan bisa konfirmasi iki:

Kabeh dagangan sampeyan wis ditindakake kanthi bener tanpa kasalahan. Nanging, loro manajer strategi sing sampeyan tindakake lagi dagang ing tingkat resiko sing agresif sing nyebabake sampeyan ilang sebagian besar dana.

Elinga kinerja sing kepungkur ora njamin asil mangsa sing bakal teka, lan forex dagang lan CFDs kasebut mbebayani resiko sing bisa nyebabake mundhut modal sing ditabuh. Sampeyan ora kudu nandur modal luwih saka sampeyan bisa mundhut lan kudu mesthekake yen sampeyan wis ngerti risiko kasebut.

Kula badhe nyariosaken bilih Company tansah tumindak kanthi kapentingan ingkang sae saking Klienipun lan makarya wonten ing lingkungan peraturan ingkang ketat. Perusahaan nganggep umpan balik lan bakal terus ningkatake layanan-layanan kasebut nalika menehi penekanan gedhe babagan pendanaan klien lan nyedhiyakake transparansi, keamanan lan layanan profesional.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM sampeyan.



johnbuen,
Toronto, Kanada,
Sepuluh 24, 2018,
Pangguna pangguna
 
Satpol nganti saiki
Cukup arep menehi pamikiranku.
Aku wis karo FXTM saklawasé 2 taun lan adoh penarikan apik kanggo akun CENT and STANDARD. Jeksa Agung bisa ngetokake aku yaiku nalika dheweke ngajak aku ngirimake statement bank utawa gambar kertu kreditku sajrone penarikan lan deposit, nanging dheweke bisa diwanti-wanti nalika aku nyritakake yen dheweke wis dikirim pirang-pirang kali lan dheweke bisa njaluk saka sadurunge unggahan. Wiwit durung ana verifikasi bank utawa kertu kredit maneh, simpenan sawise kelancaran lan cukup cepet, sanadyan penarikan isih njupuk meh seminggu sing aku kira standar kanggo saben broker.

Cheers,

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Oct 16, 2018:
Matur nuwun johnbuen kanggo review apik. Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Matshediso,
Afrika Selatan, Afrika Kidul,
Sepuluh 23, 2018,
Pangguna pangguna
 
Scammed by fxtm
Siji bintang kanggo layanan dijupuk. Aku ilang akeh dhuwit. Saben-saben aku nyathet, dheweke kanthi otomatis mbukak posisi ing tumindakku lan uga ngolah angka kasebut. Aku duwe rong akun karo akun dagang beda lan aku tansah mbukak posisi sing padha ing wektu sing padha lan aku bakal menang ing kalah liyane ing fxtm. Aku duwe keluhan nanging dheweke ngandhani aku babagan alamat IP. Aku wis menehi wong kabeh sandi alamat IP lan pratelan sing aku nggunakake VPN lan aku dont. Padha nggawe alesan lan aku wis dikirim wong bukti nanging ora ana solusi carane aku bakal njaluk dana sandi maneh. Sawijining scam padha nggawe manawa sampeyan ilang dhuwit lan padha ngerti yen sampeyan bakal sijine luwih kanggo nggawe lan sampeyan ilang luwih. Aku sengit marang dheweke. Fxtm iku sawijining penipuan sing ora digabung. Acc 1105340

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Oct 8, 2018:
Dear Matshediso, kita nyuwun pangapunten menawi sampeyan mboten puas. Minangka broker sing diatur, Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngapusi harga sing ditampa saka Penyedia Likuiditas. Iki nglawan etika perusahaan lan peraturan kita.

Luwih saka komunikasi sing lagi ana ing hubungan akun dagang 1105340, kita wis menehi katrangan rinci babagan pesenan lan bisa njamin yen kabeh pesenan wis bener dibukak lan ditutup kanthi saben request saka terminal seluler. Kita uga nyedhiyani dhaftar lengkap alamat IP sing digunakake kanggo mbukak lan nutup pesenan sampeyan sing nuduhake kabeh alamat IP dumunung ing Afrika Kidul. Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan alamat IP kasebut, hubungi Service Provider Internet.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Mangga aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita, opsional, hubungi manajer Layanan akun pribadi.

Saka tim FXTM sampeyan.



Sarah coklat,
UK, Inggris,
Sepuluh 4, 2018,
Guest
 
Apik. Ana tekanan banget kanggo nggabung. Tak kandhani yen aku bakal duwe pitulung (ora ngandel yen bakal biaya liyane £ 250 kanggo bantuan). Iki uga nyatakake dhuwit ing akunku minangka tambang lan bisa mbatalake kapan wae. Aku wis nyoba mundhut dhuwit kanggo liwat minggu 4. ALL emailku diabaikan lan nomer sing diwenehake ora ana !!! Aja nyentuh !!!

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Oct 16, 2018:
Dear Sarah, Matur nuwun kanggo review sampeyan. Kita ora yakin manawa ngerti masalah kasebut, amarga ora ngisi biaya kanggo mbantu para klien. Kita wis menehi komentar marang manajer akun sampeyan babagan komentar kasebut lan dheweke wis nyoba ngubungi sampeyan kaping pirang-pirang tanpa wangsulan. Priksa manawa sampeyan ngunjungi kaca kontak: kanggo kabeh informasi kontak paling anyar.

Utawa, kanggo maksud apa masalah dhukungan klien, sampeyan uga bisa ngirim formulir priksaan liwat akun MyFXTM lan tim sing darmabakti bakal njaluk maneh panjelasan rinci ing limang dina bisnis. Mugi-mugi kula saged mbantu ngatasi masalah punika kanthi cepet.

Tim FXTM sampeyan.



yadgayan,
Auckland, Selandia Baru,
Aug 14, 2018,
Pangguna pangguna
 
Mangga diwaspadai saka broker iki. sampeyan bakal weruh perdagangan anonim dieksekusi dumadakan tanpa sampeyan ngerti. Aku ilang ~ 8000 amarga sing dagang lan nutup kabeh akun karo wong-wong mau.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 16, 2018:
Dear yadgayan, nuwun sewu nemen, mugi-mugi wigatos kula sampun nyawisaken tanggapan ingkang rinci ing 2018081310005771 tiket.
Elinga yen, minangka Perusahaan sing diatur lan tetep, kita tansah tumindak ing kapentingan Klien sing paling apik lan ngupayakake supaya klien bisa nglakoni eksekusi sing paling apik. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. FXTM ora ngganggu aktivitas dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.
Kita tetep ing mbuwang sampeyan duwe pitakonan luwih lanjut utawa klarifikasi dibutuhake, tim FXTM.



madmen1988,
San Salvador, El Salvador,
Aug 13, 2018,
Pangguna pangguna
 
Hi kanca Aku arep ngomongi pengalaman karo broker FXTM,
Aku digawe deposito watara $ 500 lan aku nindakake withdrawals lan aku setor maneh lan aku withdrawals maneh lan supaya rong taun,

Aku ora tau nyuwun pangunduran lan mbayar kula langsung.
Aku weruh syarat-syarat risiko lan ngomongake babagan FXTM ora tanggung jawab karo kesalahan ing panuntun pesenan.

Aku yen maca syarat-syarat sing sampeyan bakal weruh sing ora dadi scam amarga kita nampa istilah.

Nanging bab panyebaran iku liyane, aku mikir yen FXTM bisa luwih apik tinimbang panyebaran sing khusus ing Akun Cent lan akun ECN

Mar 1, 2017 - 4 Stars Excellent broker. penarikan banget banget ing menit, celengan kurang lan biaya gratis ing simpenan lan penarikan ing sawetara dompet, kayata Neteller.

Ing ping LATAM yaiku 189 ms ditampa, ndhukung akeh idiom.
Aku kerja rong taun karo broker lan ora masalah

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 16, 2018:
Dear madmen1988, matur nuwun kanggo review sampeyan. Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu ngapikake kahanan kanggo kabeh wong. Spreads ing kabeh instrumen kita ngambang lan ora tetep, sing tegese padha ganti miturut kondisi pasar. Amarga iki, panyebaran bisa dadi luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang panyebaran khas sing kasebut ing kaca spesifikasi kontrak ing situs web kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi tim dhukungan pelanggan resmi utawa hubungi Pengurus Layanan akun pribadhi,

Tim FXTM sampeyan.



ericjohndizon,
Abu Dhabi, Uni Emirat Arab,
Aug 11, 2018,
Pangguna pangguna
 
Bad Broker !!!!!!
Aja nggawe simpenan ing broker iki, bakal padha mbantah. padha ningkatake panyebaran lan slippage banget dhuwur ing acara warta. yen sampeyan nggoleki dhuwit sampeyan ora nggawe simpenan.

Nov 15, 2017 - 1 Star tetep adoh saka broker iki ana scammers. Aku perdagangan kene ing FXTM kanggo meh 1year sandi nanging sasi iki padha f *** sandi akun padha ngontrol sandi dagang. Aku ngeset tuku dhuwit nanging dheweke entuk watesan tuku. lan uga yen aku nyetel tuku tuku sak berita warta tuku tuku ngusap nganti 300pips utawa liyane supaya sampeyan ora bakal entuk keuntungan saka iki. Aku banget duka karo FOREXTIME

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018 Dear, thanks kanggo komentar sampeyan. Kita usaha kanggo nyedhiyakake pelanggan nganggo eksekusi sing paling apik. Statistik kinerja kita diverifikasi dening PWC - sampeyan bisa ndeleng ing situs web kita:. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.



Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon ing masalah lan bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 15, 2018:
Dear ericjohndizon, kita sedhih kanggo krungu sampeyan isih ora puas. Supaya kita bisa nyedhiyani dhukungan luwih lanjut, hubungi langsung kita lan kita bakal nyinaoni apa sing kedadeyan karo akun sampeyan. Minangka broker sing diatur, Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngapusi harga sing ditampa saka Penyedia Likuiditas. Iki nglawan etika perusahaan kita.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Mangga aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita, opsional, hubungi manajer Layanan akun pribadi.

Maturnuwun, saka Tim FXTM.



Bokang,
Afrika Kidul,
Aug 5, 2018,
Guest
Aku ora duwe dhuwit saiki!
OJO!! Aku ora gelem mbukak akun kasebut karo BROKER ING, KALAU BISA KAWASAN! Aku njaluk dhuwit dhuwit, aku nyedhiyani pirang-pirang pesen lan saiki padha ora ngandel marang aku! MANGSA PILIH PILIH BROKER INI! NINGGALKE DEMOKRAT DOKUMEN AKU AKU SENTUH PANJANG

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 9, 2018:
Hi Bokang, kita arep menyang ngisor iki nanging kita ora bisa nemokake rincian klien sampeyan. Kita pengin mangerteni apa sing kedadeyan lan bantuan, nanging kita kudu mbutuhake luwih rinci saka sampeyan dhisik.

Mangga mlebu menyang akun MyFXTM lan kirim formulir "Simpenan lan Pengunduran". Tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan ing maksimum limang dina bisnis.

Yen sampeyan duwe masalah apa wae kanthi ngakses akun MyFXTM, utawa seneng ngrembug masalah iki liwat telpon, aja ragu-ragu kontak karo tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan uga bisa hubungi Pangurus Layanan akun pribadhi.



NGS Samsudeen,
Istanbul, Turki,
Jul 27, 2018,
Pangguna pangguna
 
FXTM yaiku Scam
Ngati-ati, sampeyan bakal ngeculake kabeh dhuwit lan padha ngerti carane nggawe kabeh dhuwit sampeyan kanggo imbangan negatif lan dijupuk banget cara cunning.

Apr 18, 2018 - 1 Star Aku wis mbukak akun ing 12 Desember 2017, padha nyandu keuntungan lan bonus 4637 saka aku dening 1 Januari. Dheweke njarah kabeh dhuwitku kanthi palsu. Nomer akun dagangku yaiku ECNZero2082666, sing mandheg lan panyebaran wis manipulatif. nalika aku tetep nonton, mbusak bukaan sandi. Kanthi manipulatif, panyebaran mbusak dhuwur lan mbusak dana sing dideplok. Aku butuh kabeh dhuwit maneh lan aku arep ngajukake kasus kene. informed kaping telu menehi wektu kanggo sasi 3 pungkasan. Ora bali duitku. padha nyengkuyung analisis teknis dhewe. Penipu lan S scammers ora nyaranake.

Apr 17, 2018 - 1 Star ForexTime (FXTM) scammed kabeh dhuwit setor 4637 $ karo dina 20. Padha gawe panyebaran sing dhuwur kanggo nggawe panyebaran sing dhuwur lan mungkasi metu lan scam lan ngrampog dhuwit. Aku mbukak ECN akun 2082666. Ora ana wong sing bisa dagang karo wong-wong mau. Ora mung dhuwitku nanging dhuwitku njarah. Aja nyaranake. Aku njaluk dhuwit 3 kaping durung ditampa. bakal nglebokaké kasus ing kene.

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Apr 20, 2018 Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Elinga yen, minangka Perusahaan sing diatur lan tetep, kita tansah tumindak ing kapentingan Klien sing paling apik lan ngupayakake supaya klien bisa nglakoni eksekusi sing paling apik. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Wigati dimangerteni menawa akeh nomer supaya akun dagang 2082666 ditutup kanthi bener dening Stop Out. Perusahaan wis nyedhiyani sampeyan kanthi jawaban rinci resmi liwat 2018041310007204 tiket.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 2, 2018:
Dear Ngs Samsudeen, minangka saben kaping correspondences kita, kita wis kasedhiya karo ing-ambane analisis lan bukti cekap kang nuduhake yen ora ana kegiatan mboten umum melu perdagangan Panjenengan. We kaya ngelingake sampeyan sing iku nganti klien kanggo mangerteni risiko lengkap melu dagang Forex lan CFDs lan bisa kasil ing mundhut saka ibukutha Panjenengan nandur modhal. Sadurunge dagang, monggo waca level pengalaman sampeyan, sasaran investasi lan golek saran financial sing kuwat yen perlu. Mangga waca free maca Risk Disclosure lengkap FXTM kene:



Amer Omar,
Yordania, Jordan,
Jul 24, 2018,
Pangguna pangguna
 
Gedhe broker
Aku nyoba iki perusahaan iku salah siji saka pialang paling apik, support apik banget, cepet mundur total, layanan banget.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Aug 2, 2018:
Thank Amer kanggo review apik! Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget. Yen sampeyan mbutuhake dhukungan luwih akeh, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Tim FXTM sampeyan.



Tomaso,
Port Elizabeth, Afrika Kidul,
Jul 23, 2018,
Pangguna pangguna
Tinggal saka ForexTime (FXTM). Aku karo kanca-kanca mbatalake dhuwit lan mlayu.
Aku ora ngira iki. TPku ora tau dileksanakake. Saiki aku rugi. Aku menilai broker kasebut minangka SCAMMER. Untunge aku ing demo.

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Jul 27, 2018:
Dear Tomaso, Matur nuwun kanggo review sampeyan. Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu ngapikake kahanan kanggo kabeh wong. Ing akun Tur, kita nyedhiyakake akses menyang kabeh fungsi akun urip kita supaya sampeyan bisa nyinau lan mangerteni fungsionalitas platform. Yen sampeyan ngalami kasulitan kanggo nindakake njupuk keuntungan, luwih becik hubungi langsung kita supaya bisa ndeleng apa sing kedadeyan lan mbantu masalah sampeyan. Muga-muga maneh kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM.



LALA,
JOHANNERSBURG, Afrika Kidul,
Jun 23, 2018,
Guest
 
MUNGKIN AWAY FROM FXTM, SCAMMERSSSSSSSS
Daning adoh wong lanang, maklar ala, tetep adoh, padha ngisi Komisi ridiculous, IT owah-owahan padha arep, aku wis ngeluh Yuta KANGGURU, ora ana nanggapi WHATSOVER, padha MOVED MY TP NEXT TO ORDER MY, tambah nyebar, ditutup MY ORDER ON A LOSS , FOR CADJPY NEWS ON THE 22 Juni 2018, 14: 30 CAT, wong digawe akèh OF dhuwit saka TRADE sing, tegese akèh OF dhuwit, nalika MY ORDER WIS ditutup WITH A LOSS FOR Matter sing.
MATA KAYU FROM FXTM, MENGUNDI ALL YOU UTAWA RUN.

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Jul 9, 2018:
Dear Trader, please elinga, minangka Company diatur lan cecek, kita tansah tumindak ing kapentingan paling apik Klien kita 'lan usaha kanggo nyedhiyani kita klien karo eksekusi sing paling apik saka pesenan. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. FXTM ora ngganggu aktivitas dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Nalika sampeyan milih tetep tanpa anonim, kita aran ana panjelasan liyane kanggo masalah sampeyan. Kita arep menyang ngisor iki, nanging kita kudu mbutuhake detail luwih saka sampeyan dhisik. Mlebu menyang akun MyFXTM lan ngirimake 'Operasi Perdagangan' - tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.

Tim FXTM sampeyan.



EdoBu,
Sabah, Malaysia,
Bisa 23, 2018,
Pangguna pangguna
 
Yen sampeyan lagi nggoleki perdagangan karo FXTM, monggo ditimbangake PRO lan KON.
Positif:
+ Dhuwit dikreditake meh langsung menyang akun dagang. (ora ngerti durung carane cepet aku bisa transfer maneh)

Cathetan:
- Lagging ing wektu tartamtu saben dina kanggo paling sethithik jam 1-2 (MO-FR)
- S / L kerep dibusak tanpa ngetokake lan mrodhuksi LOSS
- T / P kerep digathekake sing nyebabake LOSS yen pasar membalik
- Sampeyan bisa ngenteni umur nganti sampeyan entuk tanggapan (non otomatis) sanajan nggunakake formulir inquiry klien. Ora kanggo sebutno babagan pembayaran maneh.
- SPREADS Floating sing HUUGE lan bisa nambah kaya sing dikarepake dening T & C

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Jun 1, 2018:
Matur nuwun kanggo review sampeyan. Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu ngapikake kahanan kanggo kabeh wong. Kita pengin ngerti sebabe sampeyan lagi ngalami masalah iki lan entuk bagian ngisor kabeh masalah sing sampeyan sebutno.

Wigati babagan titik babagan formulir Klien Inquiries, kita njupuk nganti limang dina bisnis supaya sinau sak tenane lan menehi respon rinci kanggo klien kita. Elinga yen sampeyan bisa tansah ngobrol karo wong langsung nggunakake dhukungan pelanggan dhukungan langsung; Utawa, hubungi karo Pangatur Layanan akun pribadhi. Mangga aja ragu-ragu ngomong karo kita langsung supaya kita bisa menehi dhukungan luwih akeh. Matur suwun.



GodDaddy,
Johor Bahru, Malaysia,
Apr 28, 2018,
Pangguna pangguna
 
Perdagangan ora nutup ing TP
Aku kaget karo jumlah keluhan lan review ala. Aku dadi pangguna anyar FXTM lan aku isih nggunakake layanane. Aku durung nggawe penarikan maneh, nanging cara simpenan sing trep lan mulus. Aku ora ngalami apa-apa saka norma, kajaba yen perdagangan saya ora nutup ing Take Profit, mula bali pasar lan aku ilang dhuwit tinimbang entuk keuntungan. Ora sapisan utawa kaping pindho, nanging kaping pirang-pirang.

Balesan dening ForexTime (FXTM) dikirim Mei 1, 2018:
Dear Johor,
Matur nuwun kanggo review sampeyan, ngapikake saran! Yen sampeyan kepengin sinau babagan apa sing bener yen entuk manfaat, cukup login menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Perdagangan', lan entuk akun dagang, nomer order lan penjelasan rinci babagan apa sing kedadeyan. Tim darmabakti bakal katon menyang lan bali menyang sampeyan kanthi respon rinci ing limang dina bisnis.
Mangga aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita utawa hubungi langsung karo manajer Layanan akun pribadhi.

Maturnuwun, Tim FXTM.



Hasanko,
Kuwait,
Feb 23, 2018,
Pangguna pangguna
 
Bad company playing with prices
Aku wis karo wong-wong mau kanggo taun lan kanggo pisanan aku rating wong ala. Dheweke ngapusi perdagangan lan stop-loss. Aku kerep weruh mundhut akeh akunku lan kepingin weruh yen aku mutusake kanggo nonton kabeh kegiatan lilin siji lan guess apa, dekne nutup bisnis sampeyan sanajan sampeyan duwe keuntungan lan ndadekake sing kaya wis mandheg . Aku dikirim layar kanggo wong-wong mau lan ngeluh, ora ana apa-apa. Ora tau nggawe kesalahan nyetop dhuwit sampeyan kene mung penjahat sing nyamar, sampeyan ora bakal makmur ing platform pawarta iki
uga nalika dikirim email kanggo wong-wong mau karo masalah padha kliwatan sing panyedhiya aku wis akeh layar mati karo wong-wong mau bab carane padha kenek Stop metu malah prices ing kurang karo nyebar 60 titik siji hasil kanggo mungkasi metu
Lunga adoh saka wong-wong mau ora nyedhiyani dagangan karo wong-wong mau


Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Mar 12, 2018:
Thanks for getting in touch. Kula nyuwun pangapunten bilih masalah punika mboten dipunginakaken kanggé kepuasan panjenengan.

Kita arep menyang ngisor iki, nanging kita kudu mbutuhake detail luwih saka sampeyan dhisik. Mlebu menyang akun MyFXTM lan ngirimake 'Operasi Perdagangan' - tim darmabakti bakal bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.

Elinga yen, minangka Perusahaan sing diatur lan tetep, kita tansah tumindak ing kapentingan Klien sing paling apik lan ngupayakake supaya klien bisa nglakoni eksekusi sing paling apik. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.



maki,
Filipina,
Jan 26, 2018,
Guest
 
manipulasi rega
mung dicenthang GBPCHF ambruk bab 60 pips sadurunge bali menyang rega asli ing Jan 26 2018. (mriksa jam 1 lan 4 jam chart), nanging nalika aku dicenthang ing situs liyane rega durung nabrak kaya. Saiki aku ragu-ragu dagang karo wong-wong mau amarga aku mikir yen dheweke ngapusi rega lan njupuk kabeh STOPS.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Hi Maki, matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Penting kanggo kita mangerteni umpan balik klien amarga iki mbantu ngapikake kahanan kanggo kabeh wong. Statistik kinerja kita dicenthang dening PWC, lan diterbitake ing situs web kita:. Bebas bebas mriksa.
Yen sampeyan kepengin, Perusahaan bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi penjelasan tartamtu babagan apa sing kedadeyan. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon menyang masalah lan mbalesake sampeyan ing limang dina kerja.

Matur nuwun kanggo kerjasama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita utawa guneman langsung menyang Pangurus Layanan akun pribadhi sampeyan.



Rusgold,
Abuja, Nigeria,
Jan 5, 2018,
Pangguna pangguna
 
Manipulators lan pidana
Aku wis karo wong-wong mau kanggo taun lan kanggo pisanan aku rating wong ala. Dheweke ngapusi perdagangan lan stop-loss. Aku kerep weruh mundhut akeh akunku lan kepingin weruh yen aku mutusake kanggo nonton kabeh kegiatan lilin siji lan guess apa, dekne nutup bisnis sampeyan sanajan sampeyan duwe keuntungan lan ndadekake sing kaya wis mandheg . Aku dikirim layar kanggo wong-wong mau lan ngeluh, ora ana apa-apa. Ora tau nggawe kesalahan nyetop dhuwit sampeyan kene mung penjahat sing nyamar, sampeyan ora bakal makmur ing platform pawarta iki

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Elinga yen, minangka Perusahaan sing diatur lan tetep, kita tansah tumindak ing kapentingan Klien sing paling apik lan ngupayakake supaya klien bisa nglakoni eksekusi sing paling apik. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon menyang masalah lan mbalesake sampeyan ing limang dina kerja.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.



yuppa,
Sofia, Bulgaria,
Dec 24, 2017,
Pangguna pangguna
 
ora disaranake
1. Nyebar ing akun ECN Zero pancen gedhe, lan tambah akeh maneh sawise sesi dagang NY ditutup.

2. Sajrone pengumuman ekonomi platform biasane membeku, supaya sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan karo pesenan utawa posisi sampeyan.

3. Aku wis ngelingake yen nalika aku nggawe pesanan, platform BISA lan EVERY SINGLE TIME nambah panyebaran kanthi akeh mung ndemek garis perintah lan mbukak posisi.

4. Ukuran minimal saka pirang-pirang instrumen, kayata Brent, mentahan, gas miwiti ing 0.10,

Temtuné ora nyaranake pira-pira broker iki.

Dec 17, 2017 - 2 Stars Sing nyebar iku pancene gedhe lan malah dilebari sak wengi lan kabar pengumuman. Aku wis ndhaftar saiki karo broker beda, lan padha wis nyuda ngisor nyebar. Aku ora bakal dagang karo ForexTime maneh.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Thanks kanggo komentar sampeyan. Spreads ing kabeh instrumen kita ngambang lan ora tetep, sing tegese padha ganti miturut kondisi pasar. Amarga iki, panyebaran bisa dadi luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang panyebaran khas sing kasebut ing kaca spesifikasi kontrak ing situs web kita. Salajengipun, ing wekdal wigatos wigatos utawi pergerakan pasar cepet ing ngendi volatilitas ingkang dipun raosaken, panyebaran bisa nambah sacara signifikan saka level rata-rata. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi tim dhukungan pelanggan resmi kita utawa kontak karo Manager Service akun pribadhi.
Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon ing masalah lan bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.



siyamcelamagabuko,
Afrika Kidul,
Dec 4, 2017,
Pangguna pangguna
 
Sawijining wis 3 sasi lan minggu saiki karo dana aku wis gawe mundur ing 1st saka September lan ora katon ana cara liwat maju ing prakara iki lan padha wis njaluk akeh bab sing bener bank wis menehi wong kang minangka bukti yen dana ora ana ing aku guess aku kudu kontak fsb saiki lan regulator liyane babagan sabab iki forextime ora pengin bantuan metu ing kabeh

Nov 8, 2017 - Ora Rating Iku wis 9 minggu saiki tanpa dhuwit ing akun lan aku wis dikirim saka tugu kanggo ngirim dening Forextime babagan dhuwit saiki aku wis dikirim kabeh apa sing wis dijaluk saka sisih nanging padha terus takon barang sing bener padha ngerti bank ora menehi lan saiki padha ngandika aku kudu nelpon Mastercard amarga padha ngandika Mastercard wis dikonfirmasi sing padha Pembayaran tindak liwat lan ing sisih bank kang bener ngapusi sabab nalika aku disebut Mastercard padha ngandika sing ora ana dana sing dikirim menyang akunku

Oct 19, 2017 - Ora Ana akun Rating ora 50215331 aku Saiki masalah karo Forex ing 1st saka September 2017 Aku nggawe mundur saka 2500 dolar sawise 2 minggu aku durung nampa dana ing akun bank Pendhaftaran aku hubungi wong gegayutan iki banjur padha ngirim aku Arn ora aku banjur hubungi bank sing banjur bank ngandika padha ora bisa track dana sing padha kudu Swift Mt103 ora banjur aku bali menyang Forextime kanggo njaluk Mt103 sawise sawetara dina padha bali karo crita sing padha mbutuhake layang non receivale dana kanggo nyedhiyakake kula karo 103 Mt aku bener-bener ora ngerti sing kok ing Panggonan pisanan padha mbutuhake layang saka kula supaya bisa njaluk mt103 cepet i banjur tindak menyang bank luwih saka kaping 2 kang bener bank ngandika padha ora nyedhiyani kaya mengkono nyedhiyakake mung statements sing konfirmasi dana sing ora ana ... bank nyedhiyakake kula karo statements kang nuduhake yen dana ora ana aku dikirim ing stat ements kanggo Forextime banjur padha dijanjekake kanggo ngurutake metu Sawise sawetara dina padha teka maneh karo crita layang lan saiki isih ora ana katon minangka yen wis mlayu .... bisa Forextime nerangake lan nerangake sabab iki aku ora mikir padha ngirim dana amarga yen padha dikirim padha ngirim wis dikirim kula suwene kepungkur

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Matur Nuwun, thanks for your comment. Minangka diterangake ing komunikasi kita sing saiki, Perusahaan wis kanthi teliti nyelidiki perkara iki lan bisa konfirmasi yen panjaluk mundur ditangani kanthi bener lan tepat waktu. Iki jelas ing konfirmasi pambayaran sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Kita kudu nyritakake manawa ana kesalahan ing wektu tundha kanggo nampa dana sampeyan mung ana ing Bank lan MasterCard.

Kita menehi saran gedhe banget - iku penting kanggo ngewangi kita nambah lan nyedhiyani layanan sing luwih apik. We kindly nyuwun sampeyan kanggo nganyari review sampeyan lan supaya sampeyan ngerti yen sampeyan padha wareg karo layanan kita. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, hubungi kantor Back Office resmi utawa hubungi manajer Layanan akun pribadhi - kita bakal seneng nulung karo masalah utawa pitakonan liyane sing bisa sampeyan gunakake. Thanks!



Minh Phuong,
Quang Ngai, Viet Nam,
Nov 20, 2017,
Guest
 
ForexTime (FXTM) iku SCAMMER gedhe
SCAMMER ..... Padha ngontrol akunku: 2543462 karo nomer tiket 1033923538 ing 17 November 2017. Aku ora nggawe perdagangan ing tanggal iki lan saiki aku rampung kabeh dhuwit ing akunku ....

Broker iki bener-bener dadi broker "B-Book" sing nyangka para pedagang bisa ngilangi perdagangan kasebut. Dadi ... ora tau mbukak akun kene ... Aja pracaya apa wae sing padha ngomong ...

Iku kabeh goroh

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Hi Minh Phuong, kita ngapresiasi umpan balik, Nanging, wigati dicathet yen Perusahaan wis nyedhiyani sampeyan kanthi jawaban resmi liwat tiket 2017112210003788. Yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan utawa duwe pitakonan, please ora ragu-ragu kanggo ngubungi Layanan Service Dedicated Manager utawa tim Dhukungan Pelanggan - padha bakal seneng. Matur suwun.



Murugappan,
Kuala Lumpur, Malaysia,
Nov 14, 2017,
Guest
 
Broker apik tenan sing manipilates perdagangan sampeyan.
Awas! Big Scammer!
Swara minggu kepungkur, kabeh perdagangan saya wis rampung ing mundhut lan nalika aku nglacak, aku nemokake yen perdagangan saya ditindakake kanthi mundhut mundhut nalika kudu ngalahake keuntungan njupuk. Nanging perdagangan kasebut ora ditindakake. Nalika aku takon, dheweke ngomong yen LP lan volatility pasar. Bunch of cr **. Mangga nglangi saka maklar omong kosong iki.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Matur suwun kanggo komentar sampeyan. Kita usaha kanggo nyedhiyakake pelanggan nganggo eksekusi sing paling apik. Statistik kinerja kita diverifikasi dening PWC - sampeyan bisa ndeleng ing situs web kita:. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon ing masalah lan bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.



jtrader,
Seoul, Korea, Republik,
Nov 12, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aja!
Iki broker aku duwe akun sedhela lan iku katon ok nganti katon kaya mandheg aku njaluk kenek luwih liberally saka padha ngirim. Mriksa lisensi lan nemokake lisensi IFSE - salah sijine lisensi miskin antarane makelar, sing adhedhasar ing Belize. Ora bisa dipercaya makelar mejet dealing karo jinis-jinis lisensi peraturan kasebut - barang-barang amis sing bisa kedadeyan sing banget mbuktekaken.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Dear jtrader, thanks kanggo komentar sampeyan - kita ngapresiasi umpan balik. Mangga dipertimbangake manawa FT Global Ltd ngoperasikake standar peraturan sing paling dhuwur lan tansah tumindak kanthi kapentingan paling apik saka Klien kita. Kita usaha kanggo nyedhiyakake Klien kita kanthi eksekusi urutan sing paling apik, lan statistik kinerja kita diverifikasi dening PWC - sampeyan bisa ndeleng ing situs web kita:. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon ing masalah lan bali menyang sampeyan ing limang dina bisnis.



Helmut,
Paralimni, Siprus,
Sepuluh 11, 2017,
Guest
Akun anyar nyedhiyakake kaya aplikasi Employment
Dina iki aku pengin mbukak akun ForexTime lan guess apa - ngisor request email saka broker ?? Saiki aku ora nggoleki proyek - mung akun dagang.

Matur nuwun kanggo sabar.
We kindly njaluk sing nyedhiyani kita karo rincian Employment
Sajarah saka 2008-01-01 nganti saiki. Mangga uga cathet yen informasi sing diwenehake uga kalebu Company Names, Positions
Dianakaké lan Lokasi.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Thanks kanggo sampeyan saran. Kita pengin apologize kanggo apa ora nyaman e-mail kita wis nyebabake, kita ngerti sing frustasi bakal dibombardir karo pesen.
Nanging, kita nyuwun kabeh informasi iki kanggo njaga lan ngreksa lingkungan dagang aman kanggo Klien kita. Panjalukane kasebut sesuai karo peraturan internasional lan wajib tuntutan babagan Klien Saiki.

Matur nuwun kanggo pangerten. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi tim Dhukungan Pelanggan resmi kami utawa Panyedhiya Layanan akun pribadhi.



Eguono14,
Port Harcourt, Nigeria,
Aug 1, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aku duwe perdagangan sing terus-menerus lan nyetel nilai pips kanggo GPB / JPY lan EUR / USD lan uga nyebabake stop purchasing sing aku ditelokake ing urutan pendinganku lan pasar ora entuk ana.Kira-kira adoh saka broker iki. ana ing verge ing scamming Nigerians.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Hi Eguono14, matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Elinga yen, minangka Perusahaan sing diatur lan tetep, kita tansah tumindak ing kapentingan Klien sing paling apik lan ngupayakake supaya klien bisa nglakoni eksekusi sing paling apik. Penyediaan layanan profesional, transparan lan adil kanggo kabeh Klien minangka salah sijine nilai inti Perusahaan. Perusahaan ora ngganggu kegiatan dagang Klien, utawa ora ngukur harga sing ditampa saka Penyedia Lair. Iki nglawan loro regulasi lan etika perusahaan kita.

Yen sampeyan pengin, Perusahaan kita bisa neliti pitakon luwih lanjut lan menehi sampeyan panjelasan tartamtu saka apa kedaden. Mung mlebu menyang akun MyFXTM lan kirimake 'Operasi Trading', nyedhiyakake akun dagang, nomer pesanan lan penjelasan rinci babagan masalah sampeyan. Tim darmabakti bakal katon menyang masalah lan mbalesake sampeyan ing limang dina kerja.

Thanks maneh kanggo kerja sama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan resmi. Utawa, sampeyan bisa ngubungi pangurus Layanan akun pribadhi.


Ulasan Pelanggan
Jakob,
Frankfurt, Jerman,
Jul 23, 2017,
Guest
 
banget wareg. recommand broker
wis nganggo fxtm kanggo nem sasi. simpenan, mundur, lan dagang kabeh tindak apik banget. ora yakin kok akeh review ala kene nanging aku bakal terus dagang karo fxtm minangka akun ecn nawakake nyebar tenan apik kanggo eur / usd bab pip 0.3-1 gumantung ing kondisi pasar
cocofire,
caracas, Venezuela,
Jul 12, 2017,
Pangguna pangguna
 
helpme
bantuan bantuan ID MyFXTM: 60213253 dideposisi 25 usd ing skrill dhuwit durung ngandika dikreditake kanggo myaccount FXTM Cent 2526395
capture screem


bantuan

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Matur suwun sampeyan saran. Kita nyelidiki penyelidikan sampeyan luwih dhisik lan nemokake yen transaksi ID1107517 sing sampeyan simpen menyang akun dagang sampeyan 2526395 diproses tanpa ditundha.

Kita menehi saran gedhe banget - iku penting kanggo ngewangi kita nambah lan nyedhiyani layanan sing luwih apik. We kindly nyuwun sampeyan kanggo nganyari review sampeyan lan supaya sampeyan ngerti yen sampeyan padha wareg karo layanan kita. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap, hubungi kantor Back Office resmi utawa hubungi manajer Layanan akun pribadhi - kita bakal seneng nulung karo masalah utawa pitakonan liyane sing bisa sampeyan gunakake. Thanks!
nyenengake,
Berlin, Jerman,
Jul 8, 2017,
Pangguna pangguna
 
Misappropriation Of Money
Aku ketemu wanita ing Facebook .. Dheweke takon kula ngatur 20% akunku. Kanthi rekomendasi sawijining akun digawé karo FXTM lan dilengkapi karo 3,000 €. Akun liyane karo AAAFX karo 489.91 uga dipercaya kanggo dheweke. Aku panginten aku bisa nglakoni kaya iki, amarga padha ora bisa ngadeg kredit lan bisa njaluk komisi 20% mung babagan aku. Kaping pisanan, iku tumindak cukup lan ngrambah bathi karo loteng cilik. Tiba-tiba dheweke nindakake aksi gedhe lan nyathet akun kasebut marang tembok. Dheweke ngomong dheweke kerja ing akun 200.
Saiki aku duwe rasa curiga yen dheweke karo broker FXTM ing kemul lan wis nggawe persetujuan kanggo nggawe akun warata, amarga broker iku pemenang utama tumindak iki. Dheweke nulis teks asli:

Sory ,, aku ana masalah gedhe supaya aku entuk dhuwit gedhe kanggo com komisi ... aku pengin mbayar tagihan kertu kredit
Dadi ,, rega maaf ,, dipercaya, aku bakal perdagangan akun triplea lan waras kabeh losses
Tangane adoh saka perusahaan kuwi.
Berlin, 2017.7.8

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Woy moimmoor, matur nuwun kanggo review sampeyan. FXTM ora ngatur kabeh akun dagang. Yen sampeyan ditekani dening wong sing ngaku ngatur akun dagang, weruh yen iki ora tundhuk marang kabijakan, etika utawa nilai-nilai ForexTime. Ing sadhuwure kahanan sampeyan kudu nyedhiyani akun login utawa pribadhi pribadi. Nanging, sampeyan kudu ngelingi apa sing kedadeyan lan kita bakal nyinaoni kahanan lan njupuk tindakan sing cocok.

Keamanan klien kita paling penting kanggo kita. We njupuk kabeh kegiatan fraudulent banget akeh. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi tim Dhukungan Pelanggan resmi kita () utawa Pribadi Layanan akun pribadhi. Matur suwun.



exsis20sr,
Dhaka, Bangladesh,
Jun 4, 2017,
Pangguna pangguna
 
Forex Broker Best
Aku gabung karo ForexTime (FXTM) wiwit 2015. Aku nyukupi layanan amarga dheweke tetep njaga regulasi kasebut. Padha diwenehi kula Layanan apik banget. Aku mutusake kanggo perdagangan dawa ing kene. Ana Customer Service banget minangka basa sandi. Ing saiki aku dibukak akun Manager Strategi kanggo Ngatur akun klien. Proses pambatalan sing cepet banget. Aku ora tau ngadhepi masalah saka FXTM.

Aku pengin urip FXTM.

Matur nuwun

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Feb 20, 2018:
Matur nuwun kanggo review gedhe! Kita ngarep-arep tetep njaga standar dhuwur kanggo pengalaman dagang banget.



Carrie,
Kuala Lumpur, Malaysia,
Bisa 19, 2017,
Guest
 
Manggon adoh saka makelar mejo dealing
Pakar penipuan karo pasar palsu, sampeyan ora bisa menang liwat "dealing desk" sing ngolah kabeh



Ace,
Singapore,
Bisa 16, 2017,
Guest
 
Dhuwit slamet lan Stop mburu ing kabeh dagang. Wong kudu nggunakake plugins admin palsu ing MT4. Piranti lunak Metaquote ora dipercaya maneh amarga luwih akeh plugins admin liga sing digunakake dening akeh Pialang FX.

Ngati-ati saka Broking SCAM iki



aariapoor,
Malaysia,
Bisa 5, 2017,
Pangguna pangguna
 
FXTM nyedhiyakake salah sijine kondisi sing paling awon kanggo trading!
Aku wis nyoba 23 makelar sing beda (20 demo & 3 langsung) lan nemokake FXTM minangka salah sawijining sing paling ala.
Aku meh rong ewu akun 2 liyane sing sanalika (malah 3 kaping pindho aku akun demo 3 saka FXTM), nanging aku entuk mandheg kaping pirang-pirang ing akun FXTM uripku ing wektu sing padha !!!
Nalika nerangake dhuwit nyata, dheweke nyengkuyung awake dhewe kanggo sampeyan;)

Punika ingkang kula narik kawigatosan nalika taun pengalaman 1 + kaliyan FXTM:

1- Data grafik sing beda-beda
Ana pirang-pirang wikile sing dawa ing sawetara lilin sing sampeyan ora bisa ndeleng ing pira-pira broker liyane utawa grafik Treading View. (Padha ngakoni iki "... prices bisa beda-beda beda saka broker menyang broker minangka Market Forex wis decentralized lan saben broker uga duwe dhewe blumbang saka panyedhiya Likuiditas ...")
2- Wobbling nyebar
Kanggo pasangan tartamtu, umpamane, nyatakake nyebarake paling minimal yaiku 1.1 lan panyebaran rata-rata 1.2 nanging bener nyebarake 2.0 lan malah sampeyan ora bisa nyebarake iki kanggo sawetara detik, iku ganti kanthi cepet ing kabeh wektu.
3- Adjustment margin / pengaruh nalika sesi mbukak / tutup, warta lan akhir pekan.
3 jam sadurunge nutup sesi Jumat, padha pindhah persyaratane margin (iki nyebabake aku wates telpon nalika tingkat margin saya% 500)
4- Ridicules widening spreads
Kadhangkala panyebaran panyebaran nalika acara warta, nyedhaki 10 kaping luwih dhuwur lan bisa ngalahake stop-loss utawa malah mandheg.
5 - Syarat wates beda-beda kanggo instrumen sing beda
6- Pembatasan perdagangan (lan grafik beku) 10 min sadurunge pasar cedhak lan 15 menit ing bukaan (sesi Senen).
7- Medhot sambungan saka server kaping pirang-pirang dina, utamané ing mangsa warta utawa kahanan pasar sing molah malih.
8- Ora nyata "Swap Free" akun
Bebas swap yaiku kanggo dina 14 nanging wis ilang nganti 7 dina, sawise dina 7, sampeyan kudu ngurangi swap langsung saka imbalan saben wengi-sanajan posisi isih mbukak.
Perdagangan ing pasangan eksotis kanthi akun gratis swap dipateni.
9- Bagan / data sing diwatesi ing akun demo.
10- Ana biaya kanggo Deposit lan Mbatalake.
11- Ndhukung robot / live chatting
Dheweke ora maca utawa ngurus apa sing sampeyan ngetik utawa takon, dheweke mung nyalin lan nempelake jawaban sing wis ditemtokake.
Uga pirsani carane FXTM dealing desk dipeksa stop-metu kula sadurunge WIN potensial gedhe



Daya,
India,
Apr 28, 2017,
Guest
 
Aku dana a / c karo 190 usd, 27.04.2017, nggunakake webmoney. dhuwit digital banget rumit. fxtm ora gelem nuku dana a / c. Aku dikirim akeh layang. nanging ora bisa masang kaca wmz karo email. Dadi, aku ngirim copy invoice invoice, informasi pribadi. isih padha ora gelem nuku dana a / c. aku banget nesu .sukah ngenteni kanggo wmz lan forex ....
Dadi,
Lagos, Nigeria,
Apr 19, 2017,
Pangguna pangguna
Dadi, para pedagang kudu ati-ati, yen padha ora ngupayakake dhuwit mung matur nuwun marang Gusti Allah lan terus ndedonga luwih angel
Ing Maret 3rd, 2017 ing babagan 07: 23: 49 wektu lokal, aku njupuk posisi kanggo ngedol Silver ing tingkat rega 17.741 karo nomer tiket 1811557456 ing ukuran akeh 0.1 lan total $ 687.50 kanthi otomatis dijupuk saka ukuran akun dagang mung $ 760 lan sesampunipun aku langsung mlayu saka pasar sing tegese posisi aku arep ngedol Silver ora setuju nalika biaya panyebaran / komisi didebet



FXSCAM,
Barna, Spanyol,
Mar 31, 2017,
Guest
FXRobmoney
broker iki minangka scam kebak, ing akun mikro, tingkat margin mudhun karo motif apa wae, ora impor apa sing sampeyan kerjakan utawa duwe akun menang 500 dolar utawa luwih. Penyebaran iku tanpa tumindak ing kabeh lan kabeh liyane kaya muter karo roulette unhetical. Ing cara sing padha ana sawetara makelar paling apik lan paling apik kanggo dhuwit simpenan. Kabeh sing diarani wheen.



Ricki Lynette,
mexico city, Mexico,
Mar 17, 2017,
Pangguna pangguna
 
Aku ora ngerti kedadean nanging nalika aku ngundhuh demo FXTM gratis, tutupe sandi ndhuwur puter mudhun rampung banjur diwiwiti maneh .Can wong nerangake iki kanggo kula



mustafabilik,
Turki,
Mar 7, 2017,
Pangguna pangguna
 
broker iki ora ngirim laba. padha ngandika padha diselehake ing 22.02.2017 iku 08.03.2017 dina iki. Aku ora entuk keuntungan lan aku ora bakal bisa nyedhiyakake dheweke. nomerku nomer 220181.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Mar 16, 2017:
Dear klien, thanks kanggo komentar lan saran! FXTM minangka broker forex diatur global lan njupuk dana klien lan mundur pengalaman minangka salah sijine layanan sing paling penting. Elinga yen wis kanthi teliti nyelidiki penyelidikan sampeyan saka nomer dagang akun 220181. Kabeh penarikan keuntungan ditroses kanthi sukses liwat akun dagang sampeyan kanthi bener. Yen sampeyan butuh informasi luwih lanjut, please ora ragu-ragu kanggo ngubungi Service Service Accounts utawa Dukungan Pelanggan kita, hubungi hotline: + 44 203 734 10 25, utawa ngirim email menyang, tim profesional FXTM bakal bungah nglayani sampeyan.



Waqar,
Pakistan,
Mar 6, 2017,
Guest
 
Scam Broker
Broker paling awon. Padha duwe kabeh alat kanggo nggawe sampeyan ngeculke perdagangan. Mungkasi pamburu mundhut, mt4 login sampeyan bakal ditundha nalika akun sampeyan ditarik mudhun. Perdagangan bakal ditutup ing rega sing paling awon. Aja nggunakake kabeh. Ing saktemené, kanthi teknis, kabeh perkara sing ora etis bisa mbebayani.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Mar 16, 2017:
Dear klien, thanks kanggo komentar lan saran! FXTM minangka broker forex global sing diatur lan njupuk pengalaman dagang klien minangka salah sijine layanan sing paling penting. Wigati dicathet menawa Perusahaan kita bisa neliti priksaan luwih lengkap lan menehi katrangan spesifik menyang penyelidikan sampeyan. Ing bab iki, kita saranake sampeyan nyedhiyani nomer akun ing kene utawa langsung kontak karo pangurus layanan akun kanggo nerangake masalah sampeyan. Tim dermawan kita bakal neliti lan mbalesake sampeyan sanalika bisa. Matur nuwun kanggo kerjasama lan pangerten. Kanggo informasi luwih lengkap, please ora ragu-ragu kanggo ngubungi Layanan Layanan Akun sing dumateng utawa Dhukungan Pelanggan, hotline: + 44 203 734 10 25, utawa ngirim email menyang, tim profesional FXTM bakal bungah nglayani sampeyan.



alansoi,
Nairobi, Kenya,
Feb 27, 2017,
Pangguna pangguna
 
FXTM SCAM
SCAM! Padha tansah ngalangi panyuwunan mundurku liwat SKRILL sing aku setor. Dhukungan kurang lan ora ana chatting online. Aja nyetop broker iki. Akun 2514343.

Reply dening ForexTime (FXTM) dikirim Mar 10, 2017:
Dear klien, thanks kanggo komentar lan saran! FXTM minangka broker forex diatur global lan njupuk dana klien lan mundur pengalaman minangka salah sijine layanan sing paling penting. Elinga yen wis kanthi teliti nyelidiki penyelidikan sampeyan saka akun dagang 2514343. Nalika dikonfirmasi, sampeyan simpenan ing 20 / 09 / 16 diproses kanthi otomatis. Supaya nyetujoni panyuwunan mundur Skrill, sampeyan dijaluk nambahake email sing digunakake nalika nggawe akun Skrill. Elinga yen panjaluk mundur total sampeyan diproses kanthi otomatis nalika kita nampa konfirmasi email Moneybookers ing 27 / 2 / 2017. Ora ana wektu tundha. Ngenani komentar saka obrolan online, kita wis nyelidiki sing ora ana rekaman sing nggambarake sing wis ngunjungi chatting online sadurunge, lan kita kudu njlentrehake sing FXTM nyedhiyakake 5 dina / 24 care dhukungan pelanggan liwat Live Help online chatting ing situs web kita , dening telpon lan email. Yen sampeyan butuh informasi luwih lanjut, please ora ragu-ragu kanggo ngubungi Service Service Accounts Dedicated utawa Dhukungan Pelanggan, hotline: + 44 203 734 10 25, utawa ngirim email menyang, tim profesional FXTM bakal bungah ngladeni sampeyan.



markdoc,
Glasgow, Inggris,
Jan 16, 2017,
Pangguna pangguna
 
Pengunduran diri
Wis karo FXTM kanggo pirang-pirang taun kepungkur. Awalé aku nggunakake Skrill ing akunku dhisik, nanging sawisé keprungu nalika Skrill ora bisa dipercaya aku pindah saka Skrill. Aku manggon karo FXTM mesthi. Sawise masalah gedhe banget karo bank ngendi dheweke mbebasake akunku aku takon yen aku bisa duwe dana sing ditransfer menyang akun liyane.

Akun akun Peter Daniel mbantu aku nganggo proses kasebut lan sawise nyuplai dokumentasi sing nuduhake akun bank saya dibekukan dana kasebut ditransfer menyang akun liyane kanthi jeneng saya kanthi cepet.

Ora bisa ngucapake maturnuwun Peter lan tim cukup kanggo mbantu aku ing wektu iki mbantah lan aku nganti bisa nggarap wong lanang iki luwih ing mangsa ngarep. Aku uga duwe akun karo Pepperstone lan kudu ngenteni sayang dina liyane 30 sadurunge aku bisa mundur menyang bank liyane.



SANGKURIANG,
BANGALORE, India,
Nov 30, 2016,
Pangguna pangguna
FXTM TRADE MANIPULATION
Aku seneng nuduhake pengalaman nyata wektu karo broker penipuan FXTM, wong-wong iki memanipulasi dagang sampeyan kanthi cara sing cunning kaya sing malah ora nyata. Aku duwe akun dagang karo akun mt4 sing ora; 2524290, ing 0ct 7 2016 perdagangan saya wis diapusi ing grafik saben dina, aku wis lampiran rincian perdagangan ing ngisor iki

Balas dening ForexTime (FXTM) dikirim Dec 6, 2016:
Harish C,

FXTM prides dhewe sing banget transparan lan jujur ​​karo klien lan sampeyan uga bisa ngunjungi situs web Company kanggo ndeleng statistik kinerja babagan kacepetan eksekusi, slippage lan requotes minangka iki diverifikasi dening PriceWaterhouseCoopers (PWC) lan Audit Firm. Sajrone acara dagang gedhe, pasar wis molah malih banget lan bisa nimbulaké tambah akeh panyebaran, tambah slippage, lan supaya eksekusi bisa mundhak luwih suwe saka biasa. Kita nyedhiyakake panyengkuyung cekap ing situs web kita lan email ngandhani klien kita saka kasunyatan iki.

Yen sampeyan nduwe pitakonan luwih lanjut babagan perkara iki, monggo aja ragu-ragu hubungi kami langsung.

Monggo ndeleng ngisor email sing sadurunge dikirim sampeyan karo nomer 2016100710001786, ora nampa respon saka mburi. Matur suwun.

TANPA PREJUDICE

Luwih ing email sampeyan ing ngisor iki lan pitakonan sing kasedhiya ing kono babagan nomer pesenan #1015653659 akun dagang #2524290; tim wis kanthi teliti nyelidiki pitakonan sampeyan lan rampung karo:

Elinga yen posisi sampeyan ditutup dening Stop Loss sing katon nalika kondisi pasar sing ora normal.

Wigati dicathet yen instrumen berbasis GBP ana ing tekanan sing kuat ing dina pungkasan.

Wigati dimangerteni yen wengi iki, amarga pasangan GBP pasangan likuiditas sing paling murah wis ngalami pergerakan rega drastis ing instrumen kasebut.

Elinga yen kondisi pasar ora normal bisa uga diiringi:

Tambah pinunjul panyebaran;
Tambah slippage;
Kecepatan eksekusi mungkin luwih suwe saka biasa.

Yen ana sengketa, File Log Server dianggep nyedhiyakake sumber informasi sing paling dipercaya lan nduweni prioritas mutlak sajroning penilaian apa wae perdagangan tartamtu.

We dipercaya manawa prakara email sampeyan ing ngisor iki wis ditangani. Yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan, aja ragu-ragu hubungi Layanan Service akun darmabakti utawa Dhukungan Pelanggan kita.



Kind regards,

Eric - Resmi Resmi FXTM



liam9587,
Viet Nam,
Nov 26, 2016,
Pangguna pangguna
 
nolak kanggo njupuk responibilitas babagan mundhut pelanggan sing nyebabake layanan kasebut
Yen isih becik kanggo sampeyan? Cukup ngenteni, durung bali.

Kanggo crita lengkap kanthi bukti, mangga kunjungi link iki

Ing 03.31am UTC / GMT + 7, Nopember 16th 2016, aku nyetujoni US $ 400 menyang akun FXTM, lan aku wis diwenehi notifikasi sms saka HSBC kanggo transaksi kasebut minangka bukti wektu bank ngoperasikake transaksi kasebut.

Mesthi wae, transaksi sing wis ditemtokake nganti 08: 00pm UTC / GMT + 7 dina sing padha ing FXTM, sawise entuk omah saka kantor, aku banget nggegirisi amarga status transaksi saya tetep durung ditemokake saka awal esuk nganti wektu kuwi lan aku langsung dilapurake manggon chatting wong Masalah iku, yen ora, aku yakin akunku bakal dibusak karo layanan sing kaya mengkono. Wektu pangolahan sing ora ditrima yaiku transaksi US $ 2273 kanthi total posisi 3 wis mandheg ing 09: 24: 43am; 09: 24: 46am; lan 09: 29: 40am wektu sistem dina sing padha.

Kabeh mau pasangan USDJPY karo posisi jual, saka 09: 24: 43am kanggo 01: 10: 00pm sistem wektu sing pasangan munggah nganti kira-kira 57 pips banjur mudhun 120 pips saka wayahe kanggo 03: 05: 00am November 17th 2016, wektu sistem. Aku yakin yen deposit US $ 400 diproses tanpa wektu tundha 17, posisi saya ora bakal mandheg metu karo kondisi grafik rega kasebut.

Aku wis nyuwun pitakonku babagan masalah iki lan dheweke mbantah lan ora gelem tanggung jawab amarga dheweke ngandhani yen ora ana apa-apa sing salah.

Nov 25, 2016 - 1 Star The FIRST lan broker paling ora aku wis pengalaman wiwit dagang kawitan. Aku nyetujoni jumlah tartamtu kanggo nambah level margin. Pendhaftaran simpenan wis ditundha kanthi tujuan luwih saka jam 12, ya luwih saka jam 12 kanggo ngolah simpenan !!! minangka asil aku ilang luwih saka US $ 2000 karo posisi 3 wis mandheg amarga margin telpon. Aku wis nyuwun panjalukku babagan masalah iki lan alesan sing diwenehake konyol, padha kandha yen dheweke butuh wektu kanggo mriksa transaksi nalika aku ora ngeposake sethithik nganggo kertu kreditku !! wektu sadurunge mung njupuk menit 15 proses simpenan, kertu kredit sing padha. Ing pungkasan, dheweke ora gelem tanggung jawab lan pratelan yen dheweke ora nindakake apa-apa. Aku wis mriksa angka rega saka posisi pasangan tak mandheg metu, yen deposit sandi teka ing wektu kaya 15 kanggo 30 mins kaya biasa aku tatu ora wis ilang dhuwit. Ing kahanan iki aku bisa nyalahake wong-wong mau utawa bisa langsung kontak karo regulator, Aku wis entuk kabeh bukti saka statement bank lan riwayat simpenan? Mangga menehi kula sawetara pitutur, tenan appreciate.



Shanti Putri,
Bandung, Indonesia,
Oct 27, 2016,
Pangguna pangguna
 
Broker paling jujur ​​kanggo aku, FXTM
Hi,
Aku Shanti saka Indonesia. ID MyFXTM iku 60009577. Aku mbukak akun 3 ana, akun Standard 1 lan akun Cent. Aku bener nganjurake perusahaan broker iki kanggo ngurus pedagang.

Aku dadi pedagang tenan. Aku kalah lan tetep kalah. Padha tresna marang kula lan menehi kula sawetara motivasi psoitive liwat email. FXTM kerep ndadekake webinar lan dheweke pancen ngupayakake nggawe dhasar forex (sudhut pendidikan) bermanfaat kanggo kita.

Aku rumangsa yen FXTM peduli babagan aku supaya aku bisa nemtokake yen FXTM minangka broker nyata sing ora nglawan posisi sampeyan. Iku nyata! ora scammer! Padha pengin supaya sampeyan duwe bathi, supaya pedagang bisa mbukak akeh posisi sing ngidini supaya bisa entuk keuntungan saka panyebaran. wong-wong mau pengin kita mbukak akeh posisi, supaya wong-wong mau sinau pedagang minangka hard minangka bisa.

FXTM jujur. Tresna!

Ciao saka aku.

best wishes,
Shanti



islam mahmoud,
Mesir,
Oct 12, 2016,
Pangguna pangguna
 
Mangga mbaleni masalah saya sanalika bisa
Aku nyetujoni akunku $ 500 dening Skrill lan aku nyoba nggoleki Skrill nduduhake pesen sing aku ora bisa nyeret-lan kepiye supaya bisa disimpen liwat sistem pembayaran iki sadurunge nggunakake ing awan
Aku pengin solusi kanggo masalah iki lan cepet
Nomer akun 1023208
Proses simpenan No. 610,321
Lan aku njaluk pitakonan babagan ing kantor
No inquiry 60245794
5x-strategi,
Italia,
Oct 8, 2016,
Pangguna pangguna
 
Aku mbukak akun strategi (PAMM) karo ForexTime. Aku arep menehi kabar mung babagan MASALAH babagan GBP ing 07 / 10 / 2016. Dhuwit penasihat pakar skalper (duwe 28 pips stop-loss (280pips 5 digit) lan 99 pip (990 pips 5 digit). Nonton SCREENSHOT babagan stoploss lan ORDER CLOSED, saka 150 nganti 450 pip (5 digit: kanggo 1500 pips kanggo 4500 pips) SLIPPAGE HIGH.

Aku bisa ngerti slippage normal sak wektu ala utawa kabar ... nanging 150 kanggo 450 NO !! (1500 kanggo 4500) Aku banget banget ANGRY.

Aku nulis dhukungan, balesane?

__________________________________________________

Reply FOREX TIME:

"" "TANPA PREJUDICE
Luwih ing email sampeyan ing ngisor iki lan pitakon disertani ing sajrone nomer panuntun #6642601, # 6642607, # 6642618, # 6642625 lan # 6642631 akun dagang #9026956; tim wis kanthi teliti nyelidiki pitakonan sampeyan lan rampung karo:

Mangga dilaporake yen instrumen basis GBP wis ngalami pergeseran rega sing drastis.

Wigati dimangerteni yen posisi sing disengkokake dieksekusi nalika kondisi pasar ora normal, sing diiringi:

Tambah pinunjul panyebaran;
Tambah slippage;
Kecepatan eksekusi mungkin luwih suwe saka biasa.
Mangga uga dilaporake yen pasar Forex wis desentralisasi lan saben broker bisa duwe pool dhewe Penyedia Likuiditas lan prices (lan nyebar) bisa beda antarane makelar.

Mulane, rega FXTM Server dianggep minangka rega sing nyata lan harga makelar liyane ora bisa ditrapake ing kahanan sing bisa disengkuyung.

Yen ana sengketa, File Log Server dianggep nyedhiyakake sumber informasi sing paling dipercaya lan nduweni prioritas mutlak sajroning penilaian apa wae perdagangan tartamtu.

We dipercaya manawa prakara email sampeyan ing ngisor iki wis ditangani. Yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan, aja ragu-ragu hubungi Layanan Manager akun darmabakti utawa Dhukungan Pelanggan kita. "" "



tonipras,
Indonesia,
Sepuluh 30, 2016,
Pangguna pangguna
 
Iki Broker apik, aku ora masalah ngundhuh untungku akeh, cepet. layanan costumer banget ramah uga.



Stomta,
Norwegia,
Sepuluh 15, 2016,
Pangguna pangguna
 
Good
Dadi adoh aku pikir iki broker apik lan ora pengalaman ala karo iki. Nampa simpenan cilik lan ora ragu-ragu karo penarikan.



Allan,
Malaysia, Malaysia,
Aug 5, 2016,
Guest
 
Aku ora tau nulis sembarang review kanggo broker .. iki pisanan lan aku ngarep-arep pungkasan wektu .. iki broker paling awon lan broker ora etis aku tau .. Aku ngirim panjalukan kanggo pranala sawetara IB .. tiket tak dibusak sawise siji sasi .. lan padha supaya njaluk kula ngirim menyang email beda lan panjaluk sing padha .. sawise 2 sasi tindakake .. .. tiket anyar tak dibusak agian tanpa penutupan .. broker banget unprofessional lan ora tanggung jawab broker tau panghibur lan menehi dhukungan menyang pengguna ... elek ... ora ngobong wektu karo wong !!!



Brano,
Zilina ciry, Slowakia,
Jul 20, 2016,
Guest
 
Pengalaman apik banget karo broker iki. Dhukungan banget loropaken. Money IN and OUT arep sawetara menit.
Dheweke duwe spreads akeh lan kabeh kondisi liyane kanggo dagang.

Matur nuwun FXTM



Tran Ngoc Nam,
, Viet Nam,
Jun 26, 2016,
Guest
 
Dukungan apik dening wong Vietnam. Nanging kadang-kadang ana masalah nalika aku mbatalake dhuwit. (aturan Neteller alway 24h, nanging padha nggawe aku ngenteni dening disetujoni saka ASM, yen ora disetujoni, customer ora bisa mbatalake), aku duwe wektu 2 ngenteni luwih saka 48h sandi mundur, lan mbatalake lan gawe maneh. Umumé, FXTM apik (akun nduweni akeh tipe: cent, nol, standar, Stratergy ascount ...)



Khurram,
, Pakistan,
Apr 16, 2016,
Guest
 
Nalika wong kerja apik, kita kudu ngurmati wong-wong mau lan aku yakin yen FXTM minangka Broker favoritku
1- Ora masalah karo Deposit lan mundur
2- Dhukungan sing cepet repliers (Aku chatting online)
3- Promosi apik, kontes
4- Analisis teknis karo sinyal
5- Saiki FXTM ngatur web anyar lan penanganané banget loropaken



Gareth,
Yorkshire, Inggris,
Mar 28, 2016,
Guest
 
Minangka pamula lengkap sawetara sasi aku wis tiba menyang pitfall umum dealing karo sawetara makelar Forex. Nampa akeh panggilan saka saka makelar aku wis ndhaftar karo aku ketemu tema sing umum saka mau nyoba kanggo njaluk njaluk simpenan minangka cepet bisa lan nggawe janji saka keuntungan ora nyata.
Dina iki aku ndhaftarake karo FXTM lan nampa telpon kanthi jam.
Apa ambegan hawa seger telpon iki, Dheweke menehi saran babagan Pendhaftaran registrasi (yen aku needed bantuan) karo nul meksa. Aku disaranake sinau kanggo nggunakake platform ana lan disaranake ora nggawe simpenan nganti aku wis siap lan malah banjur mung menehi saran kanggo nyetop jumlah cilik. Aku uga ditawani pendidikan gratis tanpa simpenan.
Aku bakal kepengin sinau ana platform lan aku ninggalake review iki kanggo mugi-mugi kanggo nggayuh wong kaya aku karo pengalaman cilik ing dealing karo sawetara perusahaan iki.
Sakabehing aku ninggalake telpon kanthi seneng karo saran sing diwenehake.
Aku mung ninggalake iki review kanggo kontak dhisikan lan proses registrasi.
Nek iki mbantu.



LeoHuynh,
Ho Chi Minh, Viet Nam,
Mar 22, 2016,
Guest
 
Forextime minangka salah sawijining perusahaan paling bergengsi ing donya. Aku bungah yen ing pelanggan forextime. Aku seneng banget karo likuiditas forextime kanthi cepet lan trep.



Martin E.,
PA, USA,
Feb 11, 2016,
Guest
 
Aku ninggalake review iki minangka Partner / IB lan ora minangka pedagang. Aku kudu ngomong, program kemitraan iku salah siji sing paling awon sing aku weruh. Dysfunctional! Aku dikirim ton saka lalu lintas sing dituju menyang situs sing, sing diowahi banget kanti awon. Aku duwe daftar akun sing dituduhake ing akunku. Saka wong-wong mau, mung pedagang 1 sing bisa dituduhake. Saiki, tradhisi iki sing ora nyimpen dhuwit kanggo aku. Aku ora ngerti apa partner bisa tau nggawe dhuwit karo wong-wong iki. Aku kerja karo akeh makelar. Iku kabeh luwih apik tinimbang ForexTime (FXTM)!

Aku bisa mbukak babagan perusahaan iki. Kemitraan apik saka wiwitan. Padha ora mbutuhake kula kanggo verifikasi informasi pribadhi. Nalika aku takon babagan iki, padha ngandika aku apik kanggo mbukak lan miwiti ngrujuk pedagang. Iku kaya-kaya padha ora duwe niyate supaya aku bisa mbayar. Sanajan padha menehi aku ijin kanggo bisa dadi mitra lan ora ana larangan apa-apa. Conto liyane yaiku carane aku diwenehi manajer anyar dina sawise aku disetujoni. Pangurus asli misterius ilang. Liyane bab sing aku dikirim wong bukti sing kemitraan ora bisa digunakake kanthi bener lan padha reply maneh nyantosakaké iki bener lan stats ora nuduhake bener ing akun. Aku diutus ngenteni. Kanggo dina iki, isih ora bisa.

Kanggo ngringkes, aku duwe ton pengalaman kerja karo makelar liyane. Iki salah siji saka penipuan dhewe utawa duwe infrastruktur kemitraan sing ora trep. Aja gabung minangka IB utawa partner.



Ogunniran Joel,
Port Harcourt, Nigeria,
Dec 21, 2015,
Guest
 
Aku miwiti dagang karo FXTM 2014 Mei, sajujure wis dilakoni apik banget kanggo aku, ing babagan penarikan ing jam 7 sajrone jam kerja, krediting akun sampeyan sawise simpenan lan nanggepi pitakonan klien. Kanggo kula layanan sampeyan pancen ndhuwur kedudukan. nanging padha seneng menehi wong 100% aku menehi wong 75.5%



Carlos zapata,
Guanare-Portuguesa, Venezuela,
Dec 8, 2015,
Guest
 
Aku wis weruh wong-wong mau ing wektu anyar lan mutusake nyoba ing akun demo. Supaya adoh lagi nuduhake platform dagang apik kanggo wulan 2 saka demo demo, supaya looking forward kanggo nggawe sawetara simpenan lan perdagangan nyata.



Martin,
Sofia, Bulgaria,
Jul 28, 2015,
Guest
 
Aku mbukak akun dagang kanthi forextime kanthi ngrungokake bandhinge adhine Adeeb. Dheweke nyebutake kabeh jenis bonus sing sampah, akun kasebut diwiwiti kanthi watesan telpon sanajan ana usaha, dheweke banjur ngandika bonus ora bakal ndhukung, iku mung awis maneh sing minangka penipuan saka 200%. cara sing banget unhethicals digunakake kanggo njaluk pedagang dhuwit.
Shubhra,



nadia, India,
Mar 27, 2015,
Guest
 
Aku wis nyetujoni usul 150 liwat transfer bank lokal .... wiwit aku wis disebut wong akeh, saben wektu aku wis disebut wong-wong mau, padha terus ngandika yen dhuwitku ditampa lan bakal dikreditake rauh .... sawise nampa dana, padha ora kudu dadi almarhum sing pungkasan .... dadi, masalah sing kedadeyan .... aku bakal ngandhani sampeyan, nalika aku bakal dikreditkan .... ala english .... nganti banjur ora bintang



Alex,
Toronto, Kanada,
Mar 10, 2015,
Guest
 
Aku teka saka makelat sing nggegirisi sadurunge mlebu karo wong lanang iki. Punika ingkang menangaken kula:

- Proses registrasi Buttery Smooth, thanks kanggo situs web sing dirancang apik. Kula saran mung sing situs web ora ngelingi lan nyimpen rincian apa dokumen diunggah lan disimpen. Bakal kosong sawise staf nampa, nanging sampeyan entuk konfirmasi email sing ngetokake apa sing ana ing akun sampeyan.

- Situs web sing dirancang apik. Bertentangan karo makelar liyane, wilayah anggota uga apik, lan responsif.

- Akeh cara simpenan lan penundaan, kalebu CC. Padha wis cukup akeh kabeh padha dijamin.

- Dukungan apik saka rep. Bakal nyoba nelpon sampeyan lan nanggapi pitakonan sing sampeyan duwe. Aku kesengsem.

- Dhukungan email dipercaya, lan wektu nanggepi cukup apik.

- Online chatting ora online minangka akeh kaya aku, nanging wiwit padha kompeten, iku ora perlu minangka akeh (gagal) broker sing pungkasan needed nudging pancet lan pangeling kanggo nindakake samubarang aku dijaluk.

- Wektu eksekusi cepet

- Tarif swap cukup kurang

- Akun Tetap lan Variabel.


Aku durung duwe dana mundur, nanging duwe kapercayan yen bakal becik. Yen ora, iku becik kanggo mangerteni aku bisa tekan REP yen perlu kanggo mbantu masalah.



fady,
CAIRO, Mesir,
Feb 7, 2015,
Guest
 
FOREXTIME IS THE BEST BROKER EVER, TEAM SUPPORT SUPPORT, EXCUTION EXCUTENT EXCELLENT, VERY RAPID LOOKING, IM VERY BE HAPPY TO BE WITH COMPANY THIS



sheng,
manila, Philippines,
Feb 2, 2015,
Guest
 
Broker paling awon ... penundaan pisanan saya cepet .. mundur 2nd njupuk kula sasi kanggo njaluk sawise ton chats urip lan email kanggo wong-wong .. saiki sandi katelu wuthdrawal meh 2 sasi wis nanging aku durung njaluk dana. ..kang paring janji marang kula kanggo ngirim konfirmasi transaksi kanggo kula kanggo verifikasi kanggo bank nanging nanging padha ora padha ngirim kula .. akun manager akun ora maneh nanggapi menyang email sandi .. malah kantor bali .. iki scam broker..I ora bakal menehi rekomendasi kanggo sapa wae..BEWARE!



Juris,
, Latvia,
Nov 10, 2014,
Guest
 
Masalah wis ditampa! FXTIME wis mbayar roto total kanggo akunku. () Iku ditundha kanggo alesan ora dingerteni kanggo kula, nanging ing pungkasan aku seneng. Eksekusi perdagangan, layanan pelanggan lan perkara liya sing pantes diwenehi wiwit 5. Broker suwene.

2014-10-23 2Star Iku Oktober 23, taun 2014 lan forextime durung mbayar rabat kanggo sasi september (). Dheweke kudu nglakoni apa wae ing dina pisanan Oktober, nanging dheweke ngantuk. Kenapa?

Aku bakal nganyari informasi babagan perkara iki.



harley adue,
port harcourt, Nigeria,
Nov 4, 2014,
Guest
 
Aku ora ngerti FXTM maneh. Apa aku nelpon wong-wong mau? Aku ngedegake 2 dagang karo perusahaan iki ing pasangan eur / usd minggu kepengker, yaiku 30 / 10 / 2014: siji sing tuku mandeg lan sing liya yaiku posisi stop stop. Aku ngerti sandi mandheg mundhut ing mandeg tuku iki kenek nanging mandeg sell ora kenek jumangkah 31 / 10 / 2014 minangka bakal padha pratelan. Aku dikirim wong mail nyariosaken bab statement akun padha dikirim kula sing ora bener nanging uptill saiki ora mangsuli. Aku wis dikirim luwih saka siji email nanging ora ana reply. Aku nyeluk akun manager "OBASI WILFRED" dheweke ngongkon aku ngirim email menyang email support team () sing aku wis luwih saka kaping pindho. Punika salah satunggaling surat ingkang kula tandungi:

Hello
Aku Harley Adue karo nomer akun: 1000068

Aku dikirim sampeyan email wiwit jum'at minggu kepungkur babagan sell eur / usd
perdagangan nanging sampeyan durung mangsuli.

Nomer Pesanan yaiku 2000755233
pasangan: EUR / USD
entri: 1.25450
Mungkasi mundhut: 1.25900
njupuk MediaWiki: 1.25000

Aku ora gagal ing perdagangan iki. Aku menang, amarga ora ana wektu sing
rega pindhah nganti 1.25600 ora ngobrolake 1.25900 ing endi enteke mandheg
padha. Dadi, carane aku ilang perdagangan?
Sawise kalah ing eur / usd tuku perdagangan, keseimbangan akunku dituduhake
428euro lan ing wayah sore jumaat aku menangake perdagangan sing kok ngomong aku
ilang sing bisa nambah keseimbangan akun kanggo 473euro.Pls
mbalekake imbangan akunku.
Ana kesalahan aku ngerti nanging mbalek maneh dhuwitku.

Aku uga nyelehake perdagangan liyane ing 3 / 10 / 2014: tuku stop lan stop sell ing USD / JPY. Tuku dhuwit tuku nyebabake ucapane nanging Price durung entuk Pendhaftaran Entri kang @ 114.053 lan stoploss @ 113.400 kanthi njupuk keuntungan saka 115.000. Nomer Pesanan yaiku 2000768200.I ngerti rega entuk 114.033 nanging ora 114.053.



Yosa Nyialor,
Vientiane, Republik Demokratik Rakyat Laos,
Aug 29, 2014,
Guest
 
Iki broker iku broker scam lan banget ala, Aku weruh iklan bonus 200 banjur aku nyoba kanggo mbukak akun nyata lan simpenan $ 100 padha nyedhiyakake kula $ 200, supaya usaha sandi punika $ 300. Sawise aku ilang kabeh dana simpenan sandi $ 100 lan imbangan ekuitasku isih $ 200 nanging diblokir akunku lan akun mt dipateni kanggo perdagangan.

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Sep 1, 2014:
Yosa Nyialor, nuwun sewu, amarga wis nguciwani kuciwo, nanging sampeyan pengin narik kawigaten babagan syarat lan promosi promosi 200% kanthi pangarep-arep supaya bisa nyebabake salah paham. Titik 7 syarat-syarat lan syarat-syarat kasebut kanthi jelas nyatakake kaya ing ngisor iki:? Nalika akun Klien tekan titik ing Ekuitas = Kredit, akun kasebut bakal dihentikan. Iki bakal nyebabake kabeh posisi mbukak ditutup lan akun dadi diwaca mung status. Klien kudu nggawe celengan luwih lanjut supaya FXTM bisa ngaktifake maneh akun kasebut, lan sawise ngaktifake akun kasebut, Klien bakal nampa Bonus Rebate, tundhuk syarat lan katemtuan saiki.? Sampeyan bisa maca kabeh syarat lan kahanan ing kene. Yen sampeyan mbutuhake klarifikasi luwih lengkap, sampeyan bisa terus berhubungan karo tim dhukungan pelanggan sing khusus. Forex Time setya nyedhiyakake layanan lan dhukungan dagang sing luar biasa lan duwe proses lengkap kanggo ngatur keluhan. Kajaba iku, Wektu Forex minangka perusahaan sing dilisensi lan diatur ing EU lan kita kudu duwe peraturan sing ketat supaya bisa tumindak kanthi kapentingan sing paling apik saka para klien. Sampeyan kanthi temenan Tim Dhukungan FXTM 2016-02-22 UPDATE Elinga manawa iki minangka bagean saka syarat lan kondisi lawas sing ora bisa digunakake maneh. Kanggo promosi Cashback saiki, sampeyan nampa jumlah bonus menyang dompet virtual ing MyFXTM lan mung potongan kanggo perdagangan sampeyan sing ditransfer menyang saldo sampeyan. Mula, sampeyan bakal mandheg adhedhasar level dana sing saiki sampeyan duwe ing akun, kajaba kredit sing ora ditrapake kanggo promosi iki. Syarat & Ketentuan sing Dianyari kasedhiya ing situs web kami:



Cynthia Enebele,
Lagos, Nigeria,
Aug 12, 2014,
Guest
 
Aku wis karo FXTM wiwit 2013. Supaya adoh banget, wis pengalaman positif. Deposit, Pengunduran diri lan dhukungan pelanggan apik banget.
Pedro Lopes,
, Portugal,
Jul 10, 2014,
Guest
 
Aku dikirim wong email sing sambat lan diverifikasi akunku. Masalah ditanggulangi. Padha uga njaluk ngapura amarga ora nyaman.

Lintang-lintang 2014-07-09 2 Padha duwe tim sing wigati kanggo review dokumen, Aku wis ngirim dokumen kanggo persetujuan akun, amarga dokumen-dokumen kuwe ditulis ing basa Portugis, kalebu tagihan utility sing digunakake kanggo bukti omah, approve my account amarga padha ketoke ora ngerti alamat. Kanthi dokumen sing padha aku wis bisa njaluk akun siji diverifikasi ing situs liyane. Salah siji wae ora pengin klien anyar utawa mung ora kompeten.



David Wong,
Hong Kong, Hong Kong,
Jun 11, 2014,
Guest
 
Minangka pedagang pro, pangguna EA lan scalper aku ngomong iki sakabèhé broker apik ing pengalamanku.
Pro: Pilihan pasangan pasangan & CFD sing apik, dhukungan pelanggan sing padhet lan kacepetan eksekusi cepet
Con: Aku pengin kompetisi dagang luwih serius lan ora kanggo akun demo Aku ora pemula



BHABANI,
INDIA, India,
Bisa 30, 2014,
Guest
 
IT IS A BROKER VERY VERY VERY WORST. IN THE WORLD Aku mikir .. Aku ngetokake 334 $ lan aku mboteni BONUS 200 .Aku nggawe PROFIT 150 $ .EVER WHEN EQUITY COMES TO 700 $ MY AC IS WAIVED OUT. MANGKAH MUNDUR INI BROKER

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Jun 4, 2014:
Kanggo nanggepi kiriman BHABANI tanggal 30 Mei 2014, kita pengin njlentrehake syarat-syarat lan bonus bonus rabat FXTM 200% sing dirujuk. Minangka T&C sing ana gandhengane:? Nalika akun Klien tekan titik ing Ekuitas = Kredit, akun kasebut bakal dihentikan. Iki bakal nyebabake kabeh posisi mbukak ditutup lan akun dadi diwaca mung status. Klien kudu nggawe celengan luwih akeh supaya FXTM bisa ngaktifake maneh akun kasebut, lan sawise ngaktifake akun kasebut, Klien bakal nampa Bonus Rebate, tundhuk syarat lan katemtuan saiki.? Dokumen T&C lengkap uga bisa diwaca ing kene: Kita bakal menehi saran supaya BHABANI bisa ngobrol langsung karo tim kita minangka lawan forum publik supaya bisa mbantu ngrampungake masalah kanthi cepet lan positif. ForexTime duwe sistem lengkap kanggo ngatur keluhan lan, minangka perusahaan sing dilisensi lan diatur ing Uni Eropa, kita diwajibake karo peraturan sing ketat supaya bisa tumindak paling apik kanggo kabeh klien kaya sing digambarake ing syarat-syarat lan kahanan sing kasedhiya ing situs web kita. Ora preduli pedagang broker apa sing bisa diperdagangkan, disaranake supaya pedagang luangake wektu kanggo maca lan ngerti syarat-syarat lan aturan sing ngatur saben promosi utawa bonus sadurunge nampa syarat kasebut. Tim Dhukungan FXTM Tel: +357 25 558777 2016-02-22 UPDATE Elinga yen iki minangka bagean saka syarat lan kahanan lawas sing wis ora bisa digunakake maneh. Kanggo promosi Cashback saiki, sampeyan nampa jumlah bonus menyang dompet virtual ing MyFXTM lan mung potongan kanggo perdagangan sampeyan sing ditransfer menyang saldo sampeyan. Mula, sampeyan bakal mandheg adhedhasar level dana sing saiki sampeyan duwe ing akun, kajaba kredit sing ora ditrapake kanggo promosi iki. Syarat & Ketentuan sing Dianyari kasedhiya ing situs web kami:



hisham younes,
alexandria, Mesir,
Bisa 24, 2014,
Guest
 
saiki aku pisanan narik metu kanthi gampang ing jam 72 kanggo kertu, dadi ok kanggo gabung karo broker iki lan yen sampeyan ngucapake basa arab mung takon youssef lan dheweke bakal mbantu sampeyan kabeh wektu

Lintang-lintang 2014-03-19 4 aku duwe akeh akun akeh makelar, hotforex, xm. com excelmarket lan Etoro
nalika aku gabung forextime iku ana ing gagasanku (ora nglebokake kabeh endhog ing salah siji basket)
pengalaman karo kanca-kanca:
support chatting apik banget
jinis akun sing duwe akeh tipe lan aku nganggo standar siji
dhukungan telpon, sampeyan bakal nelpon sampeyan kabeh wektu kanggo ndhukung sampeyan lan nawakake promosi lan fasilitas sing luwih akeh lan aku duwe babagan telpon 7 sajrone sasi iki
nyebar apik banget
Muga-muga aku bisa menehi bintang-bintang 5 nanging aku durung mundur, sawise mlebu awal aku bisa



omer,
, Pakistan,
Bisa 23, 2014,
Guest
 
Halo,
pisanan kabeh ngomongke sampeyan kabeh babagan kula sing aku wong broker. Aku ora nandur modal ing akeh makelar nanging siji .. Aku nyoba akeh makelar lan salah sijine yaiku fxtm .. aku menehi review jujurku adhedhasar pengalaman pribadiku .. sawetara wong ngolah fakta lan menehi review palsu amarga kompetisi antara makelar. Aku njamin sampeyan aku pedagang sing prasaja lan aku ora mbayar kanggo menehi komentar positif ing kene .. yen ana wong kepengin ngerti babagan aku bisa nyuwun riwayat akunku, simpenan lan withdrawls supaya sampeyan bisa dipercaya pendapatku. aku seneng nyedhiyani kabeh .. aku wis milih fxtm liwat akeh makelar lan aku karo wong-wong mau saka periode apik wektu ..
aku ditarik maneh nganti pirang-pirang wektune lan mbayar metu langsung ing akun skrill ing jam ... aku ora tau takon kok aku mundur .. aku mbuwang 4 kaping 3 minggu tanpa masalah ..

babagan komentar ing ngisor iki aku bisa ngomong yen syarat lan kahanan babagan bonus lan komisi banget jelas .. aku wis maca padha mangertos lan aku banget wareg .. yen wong ora pengin mbayar komisi, dheweke bisa mbukak akun mt5 sing komisi platform gratis lan cepet banget ..
aku mung matur kabeh iki kene cz aku weruh sawetara wong sing manipulating bukti .. aku tansah tak respon cepet saka customer layanan reps kanthi rinci dhukungan lan pitulungan ..
apa aku ketemu menarik karo broker iki sepisan nalika aku ketemu sing wates sandi wis mudhun lan aku ngirim simpenan langsung kanggo nyimpen posisi dibukak sandi ... aku nyetop lan jumlah ngetik ing akun langsung sanalika iku tengah wengi lan ing jam mati kantor timing .. lan aku entuk wates ditrapake dibutuhake ..

Dipercaya kula yen pancene kepengin cepet lan mundur cepet, eksekusi kilat cepet, dhuwit warta, bonus 200 ing jumlah setor, lan suwene, nanging ora ana ing lingkungan dagang sing paling ora gratis sing sampeyan dadi pimpinan kanggo njupuk keputusan, platform sampeyan ora bakal nyumerepi, sampeyan ora njaluk requotes lan sampeyan bakal tau mandheg kanggo nggawe MediaWiki lan sampeyan uga ora bakal mandheg mundur .. yen sampeyan bisa perdagangan kanthi wicaksana lan bisa nggawe MediaWiki sampeyan bakal njaluk tangan sing banget gratis kene ..

pungkasane aku nantang sapa wae kene kanggo mbuktekaken aku karyawan utawa mbayar wakil fxtm .. sampeyan bisa takon moderator forum babagan alamat ip lan lokasi utawa apa wae sing sampeyan seneng ... aku wis setor luwih saka $ 10,000 $ karo broker lan aku bakal nandur modal maneh ..
supaya ora salah aku lan ngetokake bijaksana ... aku pengen nyukupi pengalaman akeh wong kene ...
Regards ...

2014-03-22 5 Stars @ Oscar V
Sawise maca komentar sampeyan, aku ora bisa mungkasi aku saka mbales marang Oscar ... Aku banget ngukum pernyataan babagan requotes nalika pedagang miwiti entuk keuntungan. Kejabi akun ecn mNXXXX aku mbukak akun mt4 standar .. Aku wis entuk 4% untung lan aku ora njaluk requote siji durung .. nyebar banget kurang lan eksekusi cantik cepet ..
Aku suggest pedagang nyoba broker iki minangka aku nyoba ing akun demo pisanan .. Aku nemu kondisi pas nalika aku diuripake kanggo akun urip ... yen pancene worth nyoba ...

2014-03-15 5 Stars Excellent Broker .. m nganggo mt4 ecn account .... durung duwe requotes .. simpan cepet, ing menit kasedhiya ing akun dagang jam 24 dina .. Aku withdrawled saka wong-wong mau lan njupuk jam 2 .. layanan pelanggan iku apik tenan uga .. Aku ora masalah karo wong ...
Basis: Yen sampeyan ngerti carane perdagangan saka sampeyan bisa gampang entuk lan entuk untung ing tangan sampeyan ...



wontuno,
, Indonesia,
Apr 11, 2014,
Guest
 
Ngomong karo dhukungan, layanan IMO sing apik.
Cukup simpen lan dibukak akun cent kanggo testing lan looking forward kanggo nambah liyane. Aku seneng layanan, fitur lan dhukungan, senadyan laggy lan buggy ing server.
Lintang 3 saiki, kurang saka samesthine kanggo broker anyar. bakal nganyarake sawise kadhangkala lan nggawe mundur.



Lily,
Hong Kong, Hong Kong,
Apr 10, 2014,
Guest
 
Aku setuju karo Hisham Aku uga nyoba akeh makelar sing beda-beda sadurunge nemokake iki. Aku nggunakake akun OTW kang ora ono wong liya, senadyan aku nduwe akun karo siji makelar liyane - liyane lan aku dagang karo FXTM. Sing mung kelangan kanggo wong-wong mau yaiku supaya dheweke njupuk wektu suwe kanggo nyetujoni dokumen-dokumenku supaya aku dibusak bintang kanggo iki nanging luwih seneng.



Beth Leong,
Study Room, Singapura,
Apr 3, 2014,
Guest
 
Omar, aku ora seneng swara negatif kene. Aku miwiti karo FXTM ecn, the eurusd nyebar = 1pip dina iki lan ditampik karo 4 ing unit eur minangka komisi (abt usd5) that 1.5, malah paling awon tinimbang ANY broker utama standar acct, kajaba bs makelar

FYI, umume makelar stp / ecn, kayata ExcelMarket, IC Market, Armada (Armada ngakoni stp kanthi panyebaran sing ketat banget, dudu model sing sejatine), nyebar 0.1-0.5 kanggo eu lan ditambah karo komisi yaiku <1.0.

Ora disrespect marang komentar ing kene, maca review tradhisi liyane lan nliti liyane perdagangan perantara kurban lan nyoba metu sing demo accts, saka apa comparison liyane sakabehe!

FXTM durung melatih staf sing jelas ing panjelasan, lan masalah 2 aku wis nggawa metu sing perlu ditliti
1) FXTM menehi pedagang anyar 200% bonus. Nalika aku takon apa aku bisa nggunakake iki kanggo perdagangan, Jawaban iki YES

CORRECTION: Bonus ditambahake menyang Free Margin, Margin Required (sing dibutuhake) kanggo mbukak perdagangan mesthi ditransfer saka BALANCE. Iku tegese aku ora bisa nggunakake iki kanggo mbukak kathah akeh banget, nanging wiwit dikreditake menyang watesan gratis, iku tegese tingkat margin% luwih dhuwur lan yen ana dd sing luwih dhuwur, Aku ora bisa Stop Out Or Get Margin Call so long amarga ora ngluwihi tingkat kasebut

2) Staf pendukung tegese komisi yaiku usd4 saben lot / RT
CORRECTION: Unit 4 CUR saben yuta, yaiku, nganggep sampeyan tuku eurusd @ 1.3315, 4eur, utawa 4 * 1.3315 utawa abut usd5 saben lot
Kanggo GU, padha karo usd6 saben lot.

Sakabèhé pengalaman karo FXTM iku banget negatif, lan aku ora bakal nyaranake, utamané sing dadi pemula. Siji-sijine sing mungkasi kula saka menehi wong 1 star iku nyatane yen FXTM durung ngutangi aku kanggo biaya kertu kredit kanggo simpenan!

Kecuali FXTM mundur ora mung ing layanan pelanggan nanging uga ing spreads ecn, aku bisa njamin FXTM sing bakal duwe pedagang sing ngoper broker luwih cepet banget!

Reply by ForexTime (FXTM) dikirim Apr 7, 2014:
Kanggo nanggepi kiriman Bet Leong wiwit tanggal 3 April 2014, kita pengin njlentrehake lan negesake manawa para pedagang manawa ForexTime (FXTM) mesthi duwe kepentingan para klien minangka prioritas utama. Nalika kita kuciwa ndeleng komentar kasebut ing forum umum, ForexTime duwe sistem lengkap kanggo ngatur keluhan. Ibu Leong wis dikontak karo tim kita lan wis diwenehi penjelasan babagan pitakonane. Minangka perusahaan sing dilisensi lan diatur ing Uni Eropa, kita wajib ngetrapake peraturan sing ketat supaya bisa tumindak paling apik kanggo kabeh klien kaya sing digambarake ing syarat-syarat lan kahanan sing kasedhiya ing situs web. Tingkat transparan sing dikelola kanggo kabeh elemen promosi lan ora mung nyengkuyung klien supaya maca syarat-syarat & syarat sadurunge, nanging uga prasyarat kanggo ndhaptar tawaran apa wae. Elinga yen ForexTime nyedhiyakake nyebar. Iki tegese ing wektu tartamtu dina, gumantung karo kahanan dagang, panyebaran bisa uga luwih dhuwur tinimbang biasane lan umume kanggo maklar ECN. Kanggo sing kepengin ndeleng panyebaran kanthi nyata lan malah mbandhingake karo makelar liyane, bisa uga ana ing link independen kasebut: ForexTime darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan sing luar biasa lan transparan kanggo kabeh klien lan matur nuwun marang Ibu Leong babagan saran kasebut . Kita priksa manawa kita ngetrapake kabeh umpan balik saka klien minangka bagean saka proses review sing terus-terusan sing njamin kita bakal tetep dadi pemimpin komunitas forex. Matur nuwun



Izzam,
KL, Malaysia,
Feb 15, 2014,
Guest
 
Bubar aku wis nggawe simpenan kanggo akun nanging entuk ditundha amarga nggunakake kertu debitku sing ora ana jeneng cetak ing kertu.
Sawise ngirim sawetara dokumentasi kanggo bukti yen aku iki pemilik kertu, padha diproses. Pendanaan akun lan nampa rabat sawise sawetara jam kanthi bantuan wakil customer sing dijenengi Marek lan Chevi, akeh thanks kanggo wong-wong mau.

Supaya adoh aku ora masalah karo wong-wong mau, durung nggawe mundur. Aku pengin wong sukses sukses.



David Veselý,
Ceko, Republik Ceko,
Feb 12, 2014,
Guest
 
Aku seneng FXTM amarga padha nyedhiyakake spreads apik lan kecepatan dagang apik. Padha sesambungan karo aku kanthi apik babagan kabeh perkara iki supaya aku ngerti kanggo nggawe keputusan sing apik. Aku bakal terus dagang karo wong-wong mau amarga aku kerep banget karo makelar liyane lan nalika sampeyan nemu salah siji sing tetep. Supaya adoh aku njupuk liwat proxy 2000.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime