Free download - Robot Forex adhedhasar dagang sedina dino lan mungkasi lan sistem reverse

Versi gratis - Ahli penasehat ahli (robot) dagang adhedhasar dagang sedina dinten lan sistem pambalikan lan pérangan. Mbukak perdagangan miturut sinyal saka indikator khusus, nanging ora nutup posisi kaya biasanipun. Perdagangan ditutup kanthi mbukak posisi reversing, kanthi exchanging pesenan saka Jual Beli lan mundur, wektu indeks H1, 8 indikator

Dibayar versi kanggo dagang karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/EyMy/

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: H1
Pasangan Currency: EURUSD, USDJPY, GBPUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 8
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: sembarang
TakeProfit lan StopLoss: 200 pips max.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: MK 200
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots


Urutan mandege lan mbalikke, yaiku sawijining tipe stop loss order sing metu perdagangan saiki sing entuk sampeyan lan entuk kasebut kanthi bebarengan utawa langsung entuk perdagangan anyar ing arah sing sabalikna. Stop lan mbalikke pesenan gabungke unsur manajemen perdagangan lan manajemen resiko.

Nggunakake indikator:

- Indikator Bollinger Bands;
- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;
- Indikator Volume Rata-rata;
- Indikator Ema;
- Saluran Keltner;
- Indikator stokastik;
- Indikator TEMA;
- Indikator ADX.

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime