Review broker BlackwellTrader.com Blackwell Global Investments.


Jeneng broker: BlackwellTrader. com (Blackwell Global Investments)
Jeneng server: Blackwell Global

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 5
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 7
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 5
Kemungkinan trading scalping: no
Spreads Akhir Wektu: 5
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 5.5

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



Kajaba syarat deposit minimal lan pengaruh sing luwih dhuwur kanggo sing duwe akun Mini, ora ana bedane antarane macem-macem jinis akun. Pemegang akun Standar & Institusi duwe hak akses lengkap menyang Trading Central (lan manajer akun khusus) lan mung sing duwe akun institusional duwe akses langsung menyang kepala strategi pasar perusahaan kanggo wawasan pasar.

Luwih, ana opsi swap-free (Islam) sing kasedhiya kanggo kabeh jinis akun kanggo investor muslim (kanthi biaya).

Blackwell Global minangka broker STP sing ngijini akses pasar langsung karo intervensi No Dealing Desk, sing ngatur dagang ing pirang-pirang aset, kalebu liwat pasangan mata uang 32, logam mulia lan kontrak kanggo beda (CFDs).

Blackwell Global minangka jeneng dagang saka Blackwell Global Investments (Siprus) Ltd, sah lan diatur dening CySEC. Didhisiki ing 2010, saiki minangka broker global karo kantor 8 ing Auckland, Beijing, Hong Kong, Lagos, Limassol, London, Melbourne, Shanghai lan Singapura, sarta jaringan internasional klien lan mitra. Blackwell Global Investments (UK) Ltd, perusahaan adhi sing makarya ing London, nampa lisensi FCA, aktif ing Februari 1, 2016, lan saiki duwe wewenang kanggo nyedhiyakake layanan ing UK. 

Loro-lorone CySec lan FCA migunakake aturan lan syarat tartamtu kanggo panyedhiya layanan finansial ing Siprus lan Inggris. Salah siji sing paling penting yaiku requirement capital minimum. Pialang UK-based kudu nduweni paling ora $ 730 000 lan sing berbasis ing Siprus - € 1,000,000. Kajaba iku, makelar ing Australia kudu nduweni minimal $ 1,000,000 lan sing adhedhasar US $ - $ 20 kanggo nglakoni bisnis kanthi sah.

Regulasi dening FCA uga nglibatake jaminan tambahan marang dana klien, amarga padha ditindakake ing Skema Kompensasi Layanan Keuangan, ing ngendi tutup ganti rugi maksimal £ 50,000 saben wong. Kajaba iku, kabeh makelar CySec-diatur minangka anggota Dana Kompensasi Investor, sing ngamanake klaim saka Klien sing dijamin maksimal 20,000 EUR saben. 

Yen sampeyan kepengin duwe luwih akeh makelar sing diatur karo FCA, ing kene sampeyan bisa ndeleng sawetara.


Kajaba iku, Blackwell Global wis entuk lisensi kaping pindho saka Komisi Keamanan lan Berjangka (SFC) Hong Kong kanggo nawakake layanan dagang sekuritas lan berjangka ing 2017. Ing Hong Kong, broker ngoperasikake situs web sing kapisah, www. blackwellglobal. com.hk.


Ketentuan Trading

Simpenan awal minimal 
Deposit dhisikan minimal kanggo klien Blackwell Global yaiku $ 500 (ing akun Mini). Broker FCA liyane, kaya FXopen lan Market Price, mung njaluk $ 1 saka klien kanggo miwiti.

Nyebar & Komisi Rata-rata
Blackwell Global nawakake nyebar khas 1.6 pips ing EUR / USD. Penyebaran kaya kasebut rada ndhuwur rata-rata. Contone, FxPro nawakake rata-rata panyebaran 1.4 pips ing EUR / USD kanggo akun MT4 tanpa komisi. Sampeyan bisa ndeleng panyebaran wektu nyata saka 15 makelar utama ing kene.

pengaruh
Tingkat pengaruh maksimum sing diwenehake dening broker iki yaiku 1: 200, sing standar. FxPro, kayata, nawakake pengaruh nganti 1: 500. Ana makelar liyane, kayata FXTM berbasis ing Siprus, nyedhiyakake level leverage sakitar 1: 1000. Nanging, tradhisi kudu ati-ati, kanggo tingkat leverage kaya bisa nambahake pangasilan lan mimpin kanggo akeh losses. Mulane watesan ing level leverage disetel ing sawetara negara: 1: 50 ing Amerika Serikat, 1: 25 ing Jepang, 1: 100 ing Polandia.

Trading Platform

Blackwell Global nyedhiyakake platform dagang sing paling populer MetaTrader 4, versi desktop lan mobile sing kasedhiya. Apa maneh, maklar kasebut wis ngumumake versi web MT4 ing situs web kasebut.


MetaTrader 4 luwih disenengi para pedagang, amarga dilengkapi paket charting canggih, sawetara indikator teknis, lingkungan pengujian bali sing ekstensif lan Expert Advisors (EA). Mangkene dhaptar luwih akeh makelar forex sing nawakake platform MT4.


Kanggo cocog karo kebutuhan klien ngatur pirang-pirang akun, broker iki nawakake platform MT4 MultiTerminal (kasedhiya kanggo pendaftar berbasis Siprus) lan platform Multi Account Manager (UK), Digawe dening MetaFX (kasedhiya kanggo pendaftar berbasis UK).


Tambahan, ana platform Blackwell Trader Pro sing kasedhiya kanggo Klien Institusi mung, sing nyedhiyakake spreads kompetitif, eksekusi sing tepat lan nampilake kedalaman pasar lan likuiditas karo pihak katelu sing dikenal.


Metode Pembayaran

Ana sawetara metode pembayaran sing kasedhiya kanggo klien Blackwell Global:
- Kartu Kredit / Kartu Kredit (Visa, MasterCard)
- E-Wallet: Neteller, Skrill 
- Transfer Bank - Bankwire


PayPal minangka siji-sijiné sistem e-pembayaran utama sing ilang.


Ulasan Pelanggan
jasdel,
Kanada,
Apr 20, 2019,
Pangguna pangguna
 
Gedhe broker
Mbukak akun lan nganyarke status profesional banjur cepet lan lancar. Dukungan pelanggan iku profesional lan mbiyantu. Eksekusi lan panyebaran sing apik banget. Aku seneng tenan yen Blackwell iku broker sing diatur.


James,
Crail, Inggris,
Sepuluh 14, 2018,
Guest
 
Apik kanggo Crypto / Fiat
Ora ana masalah apa wae karo broker iki. Bener perdagangan kui / fiat karo pemuda Blackwell lan wis kasil mbayar dana. Ora bisa komentar ing sadurungé, nanging saiki padha katon apik. Sanalika aku entuk dhuwitku.


ronaldo_rene,
München, Jerman,
Jul 29, 2017,
Pangguna pangguna
 
Padha butuh wektu sing suwe kanggo ngetokake dhuwit ing akun, cara banget ora profesional
Aku nyoba Blackwell Global minangka Pialang mung sawetara dina ing 2017.
Aku duwe akun cilik lan pengin nggawe pembayaran dening Skrill, supaya akunku tetep tanpa wates telpon liwat wengi.
Pembayaran Skrill wis mlaku kanthi cepet banget ing makelar liyane, nanging ora ing Blackwell Global.
Blackwell Global mbutuhake jam 12 kanggo nyelehake dhuwit ing akunku. Iki ora bisa ditampa lan aku ora ngerti, yèn perlu wektu suwe. Aku ilang akun amarga iki. Iki prilaku sing ora praktis saka Blackwell.
Sampeyan bisa ngilangi akun sampeyan kanthi cepet, yen ora menehi dhuwit kanggo akun sampeyan. Padha koyone ora duwe pembayaran standar kanggo ngisi wektu lan aku ora seneng. Iku cukup kaya kabeneran, nalika pembayaran sampeyan ana ing akun kasebut. Pialang liyane luwih apik. GUI kanggo antarmuka pangurus sing lawas banget. Uga ora apik kanggo kula. Aku ora bisa menehi rekomendasi Blackwell Global.


Michael,
Lincoln, Inggris,
Bisa 29, 2017,
Guest
 
Wiwit nyoba metu ing kompetisi MYFXBook. Latihan katon apik banget. Wong sing dodol ngendikane lagi nambahake alat tulis anyar ing pirang-pirang minggu.


JohnDCanning,
London, Inggris,
Apr 28, 2017,
Pangguna pangguna
 
Scam - Aja
Ana penipuan utama sing njupuk antarane Blackwell Global lan produser Eating Einstein EA. Prodhusèn Trader Einstein EA nglakokake akun "Live" karo BGI sing ngetokake asil dagang langsung nggunakake EA. Nanging, nalika ngatur akun karo broker sing padha, lan nggunakake panyedhiya VPS sing disaranake (CNS), asil padha beda-beda saka akun "Live" kasebut. Aku dielingake yen iki amarga panyedhiya likuiditas ora adhedhasar lokasi sing padha karo broker lan VPS, sing asring beda-beda sing diwenehake yen akun referensi ora duwe masalah iki.

Ana sawetara masalah sing nyenengake ing kene, amarga akun saya ilang sak 25% sak sasi utawa supaya aku ngetung akun dene akun referensi "Nyata" digawe keuntungan% 10 sak wektu iki. Aja loro broker iki lan Eine Trader EA kaya wewelak. Iku loro scam.


Anonymous,
Nigeria,
Feb 21, 2017,
Guest
 
Blackwell duwe masalah reputasi. Dheweke ora nganggep staf ing Nigeria uga, utang pirang-pirang wulan lan isih durung dibayar nganti tanggal. Nalika sampeyan ora nambani Staff sampeyan uga iku klien sing bakal nambani apik. bok manawa staf sing kena pengaruh bakal langsung nyoba pengadilan.


Ayodele Opeyemi Osude,
Nigeria, Nigeria,
Aug 5, 2016,
Guest
 
Blackwell Global pungkasanipun mbayar dhuwit sawise akeh wulan. Masalah iki minangka akibat saka komunikasi informasi sing ora cocog sing nyebabake akeh panik lan uga saka lembaga keuangan ing negara kasebut.

Jul 26, 2016 - 1 Star Aku saiki wis pengalaman hebat karo Blackwell Global. Aku nyelehake mundur dhuwit 10,978 wiwit 17th of May taun iki lan nganti saiki, aku durung nampa dhuwit. Kabeh aku nampa saka iku janji kosong sing ora bakal ditindakake. Layanan perusahaan iku banget ora bisa dilalekake marang aku sajrone dhuwitku lan kesempatan sing beda-beda sing aku wis nyoba nggayuh kantor Siprus, dheweke ora njupuk. Jeksa iki nyebabake saya akeh kesulitan. Aku mung pengin dhuwit metu saka perusahaan amarga aku ora ngerti carane terus liwat perusahaan Processing sing claims duwe withdrawals ing 24hrs bakal terus kanggo sandi dhuwit kanggo rong rong sasi. Iki katon apa-apa nanging scam kanggo kula amarga padha ora malah nanggapi menyang thread aku diundang.


Ricky,
London, Inggris,
Aug 2, 2016,
Guest
 
Hi, Aku salah siji staf ing Blackwell Global ing UK. Aku mung pengin ndelok rincian kontak metu ana supaya aku bisa ngatasi masalah apa wae sing sampeyan duwe. We are a FCA entity entity and we have a number of responsibilities to cater for our clients. Yen sampeyan ora seneng karo tingkat layanan sing wis ditampa, aku arep nyoba lan ngatasi masalah iki kanggo sampeyan ASAP. Aku pracaya yen ing industri iki kadhangkala yen sampeyan duwe masalah lan ora bisa dipungkiri kanthi cepet kaya sing dikarepake, iki bakal ndadékaké emosi campuran, kebingungan lan asring nyalahke. Aku arep nyoba lan ngatasi masalah sampeyan ing kawitan pisanan lan aku pracaya aku bakal bisa mbenerake 99% saka masalah sampeyan bisa duwe.

Mangga nemoni katrangan saya ing kene.


Ricky Popat -
ricky.popat@blackwellglobal.com
(44) 203 695 0898 (ext 3204)
Uwaifo Joseph,
Negara Oyo, Nigeria,
Jul 20, 2016,
Guest
 
Masalah sing saya alami kedadeyan saka institusi finansial ora bisa dipercaya ing negarane, lan ora saka Blackwell Global dhewe.
Aku sadhar pendhudhuke sadurunge ing BGI rusak lan ditindhes dening sentimen, cynicism ditambah kekuwatan.
Blackwell Global muga-muga perusahaan gedhe, lan wis bisa dipercaya maneh.

Coba Forex, mikir Blackwell Global ...


2016-07-11 1Star
Aku gabung karo BGI ing Agustus 2015. Aku miwiti dhisikan lan ngilangi kabeh dhuwitku, nanging aku ora mandheg ana. Aku mutusake kanggo mbangun akunku maneh ing Juni 2016 karo $ 200, lan aku ngasilake untung $ 106 saksuwene dina 5.

Aku mutusake kanggo nglindhungi investasi ku mbatalake ibukutha. Aku miwiti penarikan ing Juni 11 nanging isih mbukak perdagangan ing akunku sing ngetokake potongan nganti Juni 15. Sawise krungu woro-woro babagan perusahaan-perusahaan masalah legal anyar kanggo panipisan, aku mutusake kanggo mbatalake imbanganku $ 106 ing Juni 17.

Cetha cetha ing situs web sing ditarikake internasional supaya dina paling akeh 5 bisa diproses, nanging penundaan pisanan saka $ 200 diproses kanthi lengkap sawise 16 dina (dina kerja 11), nalika aku isih durung nampa pembayaran kanggo mundhut liyane karo dina Juli12 nggawe 25 dina (dina kerja 17) teka.

Komunikasi karo perusahaan wis mbuktekaken minangka reproduktif amarga padha ora bisa nyedhiyani sembarang informasi konkrit nanging ngucapake sabar kanggo saben wektu aku nelpon utawa ngirim email. Aku wis nyimpulake yen aku wis scammed, nanging aku bakal appreciate diselidiki jero menyang perkara supaya pedagang liyane ora nandhang kerusakan sing aku wis nandhang.



szabina farkas,
debrecen, Hongaria,
Jan 8, 2015,
Guest
 
layanan apik, yen ana masalah, tansah mantep kanthi cepet
mbatalake dhuwit cepet lan tanpa pitakonan
saran kanggo kabeh pedagang


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime