Megastorm v.10.9 - Portopolio Cyberpack saka robot forex kanggo perdagangan otomatis karo Metatrader 4

Portofolio Megastorm saka penasihat ahli dagang ing pasar Forex kanthi Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex). Ngisor kaca sampeyan bakal nemokake cara kerjane.


price 219 USD kanggo pembayaran liwat link pembayaran langsung (kertu bank Visa, Mastercard). Klik ing kene tombol biru nganggo panah:

 


Rega khusus 186 USD kanggo mbayar langsung saka dompet menyang dompet liwat:

Paypal Xoom.com layanan pembayaran: Klik ing kene kanggo instruksi

Skrill, Neteller: kapercayan kanthi panyuwunan.
Webmoney: kapercayan kanthi panjaluk
Dompet Cryptocurrency: kredensial miturut panjaluk
PerfectMoney, Topchange: kredensial miturut panjaluk
Western Union, transfer Swift Bank - kapercayan kanthi panjaluk.
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668

Akun kaca lan pembayaran wis bener kanggo dina iki. Sampeyan bisa mriksa, yen kaca kasebut asli, mriksa tanggal dagang ing kene https://forexsignals.page.link/RealTime



Pack karo penasehat ahli bakal dikirim menyang email sampeyan. Aja lali maca instruksi ing arsip .zip.



Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668



Kamardikan finansial, stabilitas bathi nganggo portofolio perdagangan khusus saka robot ing pasar Forex.



Apa sampeyan perlu kanggo sing:

 




Dagang otomatis wektu nyata ing saluran Youtube saka akun broker:



https://forexsignals.page.link/RealTime 
 

Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
2018 akun gain dhuwur
https://myfxbook.page.link/ForexRobots
Akun bathi 2019-2020 dhuwur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2019_withoutTP
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_middle2019
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2019-1part2020
Akun bathi 2020-2021 dhuwur
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2020
https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2020

2021 akun gain dhuwur

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_1part2021

https://myfxbook.page.link/RobotsPortfolio_2part2021

 

https://www.myfxbook.com/members/Prod67/megastorm-v109-forexfactory1-signal2forex/8727518/TryORTASf4WfkmCVU8Nk



Riwayat riwayat portofolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio




Akun dagang resiko dhuwur sadurunge:





Riwayat riwayat portofolio: https://forexstatement.page.link/Portfolio


Dhaptar negara:
Страничка для граждан России: https://forexfactory1.com/p/Bwsq/
日本 の 市民 の た め の ペ ー ジ: https://forexfactory1.com/p/XCQM/
页 为 中国 公民:  https://forexfactory1.com/p/sK35/
Kanggo informasi luwih lengkap babagan:  https://forexfactory1.com/p/g6VW/
Page for Filipina citizen: https://forexfactory1.com/p/ORbL/
Türk vatandaşlarına Sayfa:  https://forexfactory1.com/p/Ygk2/
Pranala Njaba Gambaran:  https://forexfactory1.com/p/0p60/
Página para los ciudadanos mexicanos:  https://forexfactory1.com/p/I6K8/
Sisih kanggo sandhi saka Norge:  https://forexfactory1.com/p/dFbL/
Kaca kanggo pelawat saka Singapura:  https://forexfactory1.com/p/x32E/
Página para visitantes do Brasil:  https://forexfactory1.com/p/X6rM/
Seite für die Besucher aus der Schweiz: https://forexfactory1.com/p/xmb1/

বাংলা কথা বলেন তাদের জন্য পৃষ্ঠা। https://forexfactory1.com/p/slzy/

صفح  https://forexfactory1.com/p/hs1g/

Kaca basa jawa  https://forexfactory1.com/p/p7ng/

페이지  https://forexfactory1.com/p/dggy/

Kaca de langue française  https://forexfactory1.com/p/vwwy/

மமழமொழ  https://forexfactory1.com/p/2fwz/

Waca liyane کےکےئےصصفججججج https://forexfactory1.com/p/bn6x/

Pagina per chi parla italiano https://forexfactory1.com/p/kf1j/

Klik kanggo njaluk bantuan  https://forexfactory1.com/p/lbqv/

พูด ไทย  https://forexfactory1.com/p/9hfu/

Strona dla osób mówiących po polsku https://forexfactory1.com/p/9ydl/

Sisih sprog sisih https://forexfactory1.com/p/gigq/

Trang tiếng việt https://forexfactory1.com/p/dz5x/

ਭਾਸ਼ਾ ਦਾ ਪੰਨਾ https://forexfactory1.com/p/xcu3/


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668


Cara nggawe grafik ing Metatrader:



Apa sing sampeyan tuku.
Robot ing arsip (1. Robot-robot 2 indikator)
----------------------------------
Forexfactory1.com_AUDCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_AUDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_CADCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_CADCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_CADJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_CADJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURAUD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURAUD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURCAD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURGBP_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURGBP_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_EURUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_GBPUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_GBPUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_NZDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_NZDUSD_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_USDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_USDCHF_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_USDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Buy_v.10.9.ex4
Forexfactory1.com_USDJPY_Timeframe-H1_MegaStorm_Sell_v.10.9.ex4
----------------------------------
Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4
----------------------------------


Pitakonan Paling Sering:

Pitakonan: Apa lot lan simpenan aku kudu nggunakake? Apa keuntungan lan mundur bakal?

Pitakonan: Aku ora ngerti apa robot forex, nanging aku ngerti apa Metatrader? Apa sampeyan bisa mbantu nggawe robot ing komputer pribadi?
Jawaban: Kita bisa nggunakake Teamviewer.com piranti lunak kanggo nyetel penasehat ing PC. Aku nggawe iki kanggo sampeyan, kita kudu mung setuju ing wektu instalasi.

Pitakonan: Apa akun broker bisa aku gunakake?
Jawaban: Sembarang akun broker populer sing cocok, coba gunakake akun ECN karo kurang komisi. Aku bisa suggest broker, sing aku nggunakake ing dagang:
Akun FortFS Flex https://autoforex.page.link/FortFS

Pitakonan: Apa VPS server pribadi virtual apa aku bisa nggunakake?
Jawaban: Aku bisa nyaritakake sing paling cepet https://autoforex.page.link/ForexVPS

Pitakonan: Robot apa gunane robot iku?
Jawaban: Penasihat nggunakake indikator teknis lan sistem corellation dhewe. Nggunakake persil cilik, perdagangan bebas ing arah sing beda-beda, macem-macem pasangan mata uang (pasangan 14) ngidini nyuda resiko dagang ing tingkat minimal.

Pitakonan: Aku duwe masalah nalika mbayar dening Paypal, apa sampeyan duwe sistem liyane kanggo pembayaran?
Jawaban: Yen sampeyan mbayar kanthi mata uang USD, coba gunakake mata uang liya saka dhaptar negara, sing digunakake ing negara sampeyan lan pas karo geografis. Kadhangkala Paypal duwe watesan geografis.
Dhaptar negara:
Страничка для граждан России: https://forexfactory1.com/p/Bwsq/
日本 の 市民 の た め の ペ ー ジ: https://forexfactory1.com/p/XCQM/
页 为 中国 公民:  https://forexfactory1.com/p/sK35/
Kanggo informasi luwih lengkap babagan:  https://forexfactory1.com/p/g6VW/
Page for Filipina citizen: https://forexfactory1.com/p/ORbL/
Türk vatandaşlarına Sayfa:  https://forexfactory1.com/p/Ygk2/
Pranala Njaba Gambaran:  https://forexfactory1.com/p/0p60/
Página para los ciudadanos mexicanos:  https://forexfactory1.com/p/I6K8/
Sisih kanggo sandhi saka Norge:  https://forexfactory1.com/p/dFbL/
Kaca kanggo pelawat saka Singapura:  https://forexfactory1.com/p/x32E/
Página para visitantes do Brasil:  https://forexfactory1.com/p/X6rM/
Seite für die Besucher aus der Schweiz: https://forexfactory1.com/p/xmb1/

Uga kita bisa nggunakake salah siji saka sistem pembayaran (Neteller, Skrill, Webmoney, Bitcoin, Transfer Bank, Western Union), sampeyan mung kudu ngirim pesen.

Pitakonan: Carane nampa file?
Jawaban: Iku toko otomatis, sampeyan bakal nampa link menyang email sawise pembayaran Paypal.

Pitakonan: Apa sampeyan menehi panuntun dhumateng pakar sampeyan?
Jawaban: Pembaruan bakal teka saben wulan 3 gratis ing email sampeyan kanthi otomatis.

Pitakonan: Carane nginstal penasehat pakar?
Jawaban: Bukak tab File = DataFold ing Metatrader sampeyan 4. Lebokake file * .ex4 ing Folder Experts. Sijine indikator * .ex4 file menyang folder Indikator. Wiwiti maneh Metatrader 4. Bukak 2 grafik kanthi timeframe H1 kanggo saben mata uang. Kabeh portofolio bakal ana 28 grafik. Klik kaping pindho ing saben penasihat ahli kanggo saben grafik ing panel karo ahli. Mung penasihat ahli sing kudu dipasang ing grafik, indikator ora prelu dipasang ing grafik.

Pitakonan: Aku bisa nginstal robot ing salah siji arah, sing aku luwih seneng?
Jawaban: Ora, robot dagang ing loro pituduh kudu diinstal sacara bebarengan.

Pitakonan: Pinten wektu kudu nunggu perdagangan pisanan?
Jawaban: Ing periode dagang 01: 00 - 23: 50 pisanan dagang kudu katon sajrone jam 1.

Pitakonan: Apa dagangan ora dibukak?
Jawaban: Perdagangan kudu katon sajrone jam 1, yen diinstal kabeh robot 28.
Yen ora, coba priksa ing ngisor iki, miturut gambar:
1. Ngadhepi kanthi mesem ing pojok sisih ndhuwur saben grafik.
2. Priksa file indikator ing folder sing dibutuhake.


3. Priksa kabeh setelan EA (tombol F7) - kothak kanthi otomatis wis aktif.


4. Tombol Big Tuku otomatis ing ndhuwur kudu aktif.


5. Priksa kasalahan ing tab pakar lan tab jurnal.


6. Priksa, sing dagang bisa dibukak manual karo 0.01 lot.

7. Priksa kanthi nggunakake pasangan, pasangan kudu ireng, ora werna abu-abu.


8. Priksa, sampeyan nggunakake akun sing dibutuhake, sing diwenehake kanggo versi tanpa wates.
9. Ngenteni jam 1, yen boten wonten, mangga nginstal Teamviewer.com piranti lunak klien, sing bisa mbantu sampeyan instal.

Pitakonan: Carane nggunakake metatrader 2-10 bebarengan utawa carane nggawe salinan lengkap Metatrader pisanan sampeyan?
Jawaban: Sampeyan kudu pindhah menyang C: \ Program Files (x86) \ lan golek folder broker sampeyan. Banjur klik tengen mouse, pencet "Salinan". Banjur klik tengen mouse ing lapangan lan penet "Tempel". Banjur sampeyan bisa menyang C: \ Program Files (x86) \ New_broker_folder_copy \. Banjur, mulihake file terminal.exe. Saiki sampeyan mbukak Metatrader kapindho. Sampeyan bisa perdagangan, contone, ing demo lan akun nyata ing wektu sing padha. Cara nyetel kabeh grafik lan robot saka Metatrader pisanan ing sing anyar. Bukak tab "File" - pilih "DataFolder" ing Metatrader 4 pisanan sampeyan lan nyalin kabeh saka. Banjur tab "File" - milih "DataFolder" ing Metatrader 4 kapindho, Metatrader 4 kapindho cedhak, mbusak kabeh file saka folder, lan nempelake file, sing disalin saka sing pertama. Bukak Metatrader kapindho. Saiki sampeyan duwe salinan lengkap Metatrader sing kapisan.

Pitakonan: Apa ana watesan karo Portofolio sing dituku?
Jawaban: Ora ana limit ing demo utawa akun nyata.

Pitakonan: Apa sampeyan ngasilake dhuwit kanggo aku yen ana masalah?
Jawaban: Kita nyedhiyani lengkap mbalekaken, yen Portfolio ora bisa. Sadurunge mbalekaken, kita mriksa Teamviewer.com utawa kanthi bantuan laporan sajarah saka Metatrader.

Pitakonan: Carane aku bisa ngirim sampeyan riwayat akun statement?
Jawaban: Monggo mbukak tab "Akun akun" ing jendhela terminal. Klik tengen mouse, penet "Kabeh riwayat". Banjur klik tengen mouse maneh lan pencet "Simpen minangka laporan rinci". Banjur sampeyan bisa ngirim pesen menyang email.


Pitakonan: Carane aku bisa mriksa komisi ing akun kasebut?
Jawaban: Deleng jendhela "Market watch", banjur klik tengen mouse, milih "panyebaran". Saiki sampeyan bisa ndeleng komisi utawa expenses, sing sampeyan mbayar menyang broker.


Pitakonan: Apa angel ngerti apa komisi utawa biaya broker?
Jawaban: Yen sampeyan ndeleng Komisi 20 kanggo pasangan GBPUSD kanggo kutipan angka 5, makna, sampeyan kudu bisa digunakake kanggo maklar kanggo 0.2 usd yen sampeyan mbukak akeh 0.01, kanggo 2, yen sampeyan mbukak akeh 0.1 lan mung sawise sampeyan bakal perdagangan kanggo dhewe. Yen sampeyan duwe akeh perdagangan, bakal ana akeh biaya sing sampeyan mbayar kanggo broker. Penting banget kanggo milih akun sing bener lan ora kudu mbayar akeh dhuwit. Saka pengalaman kita luwih apik kanggo mbukak akun ECN karo makelar populer, nalika komisi luwih kurang. Sampeyan uga bisa mbukak sawetara akun demo saka makelar beda lan mriksa, carane nggoleki biaya.


 

 

Kanggo mbayar liwat link pembayaran langsung (kertu bank Visa, Mastercard). Klik ing kene tombol biru nganggo panah:
 

 



Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668


Mitra kita uga ing kene:
https://signal2forex.com
https://forexrobots24.com/


 

Click2Sell minangka reseller resmi saka Forexfactory1.com