Free download - Forex robot dagang nggunakake sinyal CCI

Versi gratis - Expert advisor (forex robot) dagang nggunakake sinyal CCI. CCI mbandhingake rega saiki menyang rega rata-rata sajrone periode wektu. Indikator kasedheni ing ndhuwur utawa ing ngisor nol, pindah menyang wilayah positif utawa negatif.


Dibayar versi kanggo dagang karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/eToy/


Kanggo ndownload produk uji coba tekan tombol unduh biru ing kene:


Sampeyan mung bisa nggunakake versi tes gratis karo Strategi tester. Penguji strategi minangka bagean saka Metatrader 4 kanggo nyoba robot. Robot gratis ora bakal bisa digunakake ing demo bagan utawa nyata. Mung robot sing dituku sing bisa digunakake ing kana.
Mangga gunakake wektu luwih akeh kanggo nyoba kaya 2012-2019. Sampeyan uga bisa mriksa pratelan riwayat kanthi asil tes, sing dipasang ing arsip ZIP. 
Gunakake setelan kasebut (ing sisih ndhuwur kaca), yen sampeyan pengin nyoba dhewe.
Kanggo nampa asil tes sing apik, kualitas riwayat centhang kudu ana 99,9%. 
Yen sampeyan duwe 90%, tegese 10% bakal ilang sejarah. Yen sampeyan duwe 40% utawa kualitas modeling N / A, tegese 60% utawa luwih riwayat bakal ilang utawa ora ana babar pisan.
Sampeyan kudu duwe sejarah sing apik, kanggo nampa asil sing apik kanthi tes. Sejarah teka saka broker sampeyan saiki.

 


CCI, utawa Commodity Channel Index, dikembangake dening Donald Lambert, sawijining analis teknis sing asale diterbitake indikator ing majalah Commodities (saiki Futures) ing 1980.
CCI mbandhingake rega saiki menyang rega rata-rata sajrone periode wektu. Indikator fluktuatif ing ndhuwur utawa ing ngisor nol, pindhah menyang wilayah positif utawa negatif. Nalika paling nilai, kira-kira 75%, bakal tiba ing antarane -100 lan + 100, babagan 25% saka nilai-nilai kasebut bakal ana ing jaba iki, nuduhake akeh kelemahane utawa kekuwatan ing gerakan rega.
Nalika CCI ing ndhuwur + 100, rega luwih dhuwur tinimbang rega rata-rata sing diukur dening indikator. Yen indikator ing ngisor-100, rega luwih murah tinimbang rega rata-rata.
Strategi CCI dasar kanggo nonton CCI kanggo mindhah ing ndhuwur + 100 kanggo ngasilake sinyal tuku lan mindhah ing ngisor -100 kanggo ngedol sinyal perdagangan sade utawa short. Investor mung pengin nggoleki sinyal tuku, metu nalika sinyal jual kedadeyan lan banjur ditransfer maneh nalika sinyal tuku maneh.



sistem: Metatrader 4
Indikator Metatrader default: CCI
dawa: H1
Pasangan Currency: EURUSD, GBPUSD, USDCHF
Watesan dening akun: Ora Ana
Akun broker: sembarang
Deposit minimal: 50USD
Tipe dagang: Perdagangan otomatis jangka-rata
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 6
Wangsulan: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Maks. nyebar diidini: 2.1 (21)
TakeProfit lan StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: saka 30 nganti 200 pips gumantung saka sinyal saka robot
Wektu dagang: Luwes
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online


Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots

 

Akun kaca lan pembayaran wis bener kanggo dina iki. Sampeyan bisa mriksa, yen kaca kasebut asli, mriksa tanggal dagang ing kene

https://forexsignals.page.link/RealTime


jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime