Gegatrade Pro EA yaiku Sistem Rata-rata Biaya kanthi Algoritma Canggih.

Gegatrade Pro EA yaiku Sistem Rata-rata Biaya kanthi Algoritma Canggih. Dilindhungi dening sistem "News WatchDog" sing ngedol dhasar nalika acara warta. (Gegatrade Pro.ex4)


Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/i6fF/


Bukak versi kode .mq4 kanggo MetaEditor, klik kene
https://forexfactory1.com/p/Zjzt/


price 99USD kanggo mbayar liwat sistem Click2sell (kertu bank) mung klik tombol biru amba ing kene:

 



Rega khusus 85USD kanggo mbayar langsung liwat: Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union, transfer bank Swift, Pangowahan ndhuwur.




https://myfxbook.page.link/Gegatrade



Sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
Dawa: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, EURAUD, EURCHF, AUDNZD, AUDUSD, NZDUSD
Watesan dening akun: Ora
Watesan wektu: Ora
Tipe dagang: Perdagangan tengah-tengah
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 15
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 8 (80)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 120 (SL), 60 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 4 - dina 1
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online
Apa sing sampeyan tuku:
1. Paket indikator
2. Gegatrade Pro.ex4



GEGATRADE PRO adhedhasar kasunyatan sing paling akeh rega biasane sing bergerak antarane wates ndhuwur lan ngisor saluran perdagangan.

Bener ing kasunyatan iki, GEGATRADE Pro ndadekake perdagangan pisanan, didhasarake Indikator Indikator RSI digabungake karo State-Of-The-Art

Gegatrade Filters, assuming yen rega bakal bali menyang rata-rata nilai.

Asumsi iki dianakake kanthi probabilitas dhuwur, menehi GEGATRADE PRO 70% bathi, sing ningkatake keseimbangan akun.

Yen regane ninggalake saluran perdagangan lan terus luwih lanjut ing arah kasebut, GEGATRADE PRO bakal nambah dagang anyar lan nambah posisi sakabèhé kanthi algoritma khusus supaya bisa ngilangake swings cepet.

Nalika mundur regane, GEGATRADE PRO nutup kabeh basket pesenan kanthi keuntungan cilik.

Logika dagang saka GEGATRADE PRO ora statis nanging terus ganti lan nyesuaiake karo kondisi pasar sing nyata.



Robot kasebut diamanake dening sistem "News WatchDog" State-Of-The-Art internal.

News WatchDog Mindhai kabeh dina kanggo Kabar Acara miturut Currency sing sampeyan nemtokake.

Nalika EA Konfirmasi acara News bakal kelakon, iku bakal nimbulaké Pause lan mandhega dagang nalika wektu iku,

nglindhungi Balance saka News sing bisa nimbulaké Market Forex.

EA ora duwe Tongkat sihir utawa sing kaya mengkene, duwe Algoritma eksekusi Cepet, Nggunakake formula Matematika khusus kanggo ngatur perdagangan sing ilang, kanthi nambah perdagangan liyane lan menehi hasil dadi siji keranjang dagang.

EA ora nggunakake prosedur Pure Martingale, amarga Martingale duweni ukuran akeh lan iki ora kaya EA. 

Sistem WatchDog Unik Gegatrade Pro nggawe tren bypass.

Sampeyan disaranake kanggo Stop dagang Sajrone sawetara News ala kaya Brexit. 
Nanging, Pro Gegatrade ngliwati periode kasebut kanthi aman.



Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.



Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668



Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime