Apl-markets.com APLMarkets (APL Markets Inc) - review broker

Jeneng broker: aplikasi-pasar. com (APL Markets Inc)
Jeneng server: APLMarkets

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 6
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 6
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 7
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 8
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 6.75

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime



APL Markets Inc. wis aktif ngupaya nggoleki lan nguntungake kesempatan wiwit diwiwiti. We are a multi-asset brokerage firm with an extensive international experience, offering clearing and brokerage services into many investment markets. Kita nggampangake akeh kontrak (ing puluhan yuta) kanthi basis tahunan atas jenenge bank, investor institusi, klien perdagangan lan perusahaan lan individu HNW. APL Markets Inc. ngupaya kanggo ngirim solusi investasi cekap sing cocog karo kabutuhan klien, migunakake personel sing duwe pengalaman lan talented karo kawruh budaya lan pasar lokal; lan nyedhiyakake teknologi sing unggul ing gawe dadi paling apik ing industri. Kita uga aktif ing komoditas pangiriman fisik bebarengan karo mitra-mitra kita sing mantep lan dipercaya. We are open-minded and always on lookout, mula kita bakal tertarik ing kesempatan sing bisa cocog karo syarat utawa kabutuhan klien kita lan kabutuhan.

APL Europe - Ing pertengahan 2017, kita bangga ngumumake yen kantor anyar wis dibuka ing UK. Barclays Bank ing Inggris. Kantor iki minangka langkah liyane tumuju klien supaya bisa nyedhiyakake layanan kanthi luwih apik lan menehi hasil karo kabeh panjaluk partners lan klien kita sing wis dihormati. APL Markets Inc. iku perusahaan induk nguwaosi kabeh operasi sing nyandhat ijin sing dibutuhake lan lisensi kanggo nyedhiyakake fasilitas dagang.

Teknologi canggih lan canggih tansah digawé kanggo manajer dhuwit sing paling nuntut.
Kita nyedhiyakake solusi eksekusi sing dipercaya banget kanggo pedagang sing sensitif latency lan mbutuhake panyambungan sing aman. Minangka 2016, kita agregat likuiditas saka bank-bank global 72 sing disambungake menyang jaringan dagang elektronik kang nempatake kita antarane pools likuiditas paling jero ing dagang mata uang.

Salajengipun, manajer dhuwit ditawarke Request for Streams, Trading Algo, Benchmark Trading, Streaming Price, Konektivitas API (kabeh solusi FIX ing kabeh platform), fungsionalitas order otomatis lan layanan Prime Brokerage lengkap kanthi STP sing terintegrasi (Straight Liwat Processing).

Feed rega sing tepat lan real-time kalebu ambane pasar sing lengkap nggawa kemampuan kanggo para peserta ngekspor divergensi rega minimal antarane kabeh pasar sing didol. Paling penting, kita ngurangi ping kanthi nggunakake pusat data sing lokasine strategis ing saindenging jagad.

Spektrum sing wiyar saka macem-macem jinis urutan bisa dieksekusi liwat solusi eksekusi streaming real-time.