Robot perdagangan Grid Hero kanggo pasar forex

Sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
Dawa: H4
Pasangan mata uang: EURUSD, GBPUSD, EURAUD
Watesan dening akun: Ora
Watesan wektu: Ora
Jenis dagang: Dagang jangka pendek 50%, 50% perdagangan jangka jangka panjang
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 15
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 8 (80)
Persil: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online
Apa sing sampeyan tuku:
1. Paket indikator
2. Forexfactory1.com_GridHero_H4_ExpertScore.ex4

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. penasehat ahli saka kaca iki.

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype, Whatsapp, Telegram, Viber: + 375296919668