Free download - Keltner channel forex robot

Versi gratis - Keltner saluran forex robot dagang adhedhasar macem-macem Indikator saluran Keltner.

Dibayar versi kanggo dagang karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/To0P/

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: M15
Pasangan Currency: GBPUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 4
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 4 (40)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 153 (SL), 478 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 8 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots



Indikator kanal Keltner - yaiku amplitudo basis volatil kang nyetel ndhuwur lan ngisor rata-rata sing lumahan eksponensial. Indikator iki meh padha karo Bollinger Bands, sing nggunakake simpangan standar kanggo nyetel band. Tinimbang nggunakake standar deviasi, Saluran Keltner nggunakake Rata Rata Range (ATR) kanggo nyetel jarak saluran. Saluran kasebut biasane nyetel loro nilai Rata-Rata Rata-Rata ing sadhuwure lan ngisor EMA 20-dina. Rata-rata pamindhahan eksponensial ndhudhake arah lan Rata-Rata Sejati Range mranata saluran. Saluran Keltner minangka indikator babagan kecenderungan sing digunakake kanggo ngenali pambalikan karo saluran kiriman lan arah saluran. Saluran uga bisa digunakake kanggo ngenali tingkat overbought lan oversold nalika gaya rata.


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668



Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime