Penasehat ahli (robot forex) dagang adhedhasar dagang kabeh dina lan ADX

Penasehat ahli (robot forex) dagang adhedhasar dagang kabeh dina lan ADX (Rata-rata sinyal gerakan arah). Mbukak dagang adhedhasar sinyal saka indikator khusus, timeframe H1, 5 indikator

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/GH8Z/

price 48USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 42USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: H1
Pasangan Currency: EURAUD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 5
Wangsulan: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 2,3 (23)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 218 (SL), 620 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 8 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots


Nggunakake indikator:
- Indikator stokastik;
- Indikator ADX;
- CCI;
- RSI;
- ATR


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime