Free download - Robot Forex kanggo dagang otomatis adhedhasar Scalping (Scalper)

Versi gratis - Robot Forex (penasehat ahli) kanggo dagang otomatis karo Metatrader 4 adhedhasar Scalping (Scalper)

Dibayar versi kanggo dagang karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/e6Tf/

Nggunakake indikator:
- Rata-rata indikator True Range;
- Indikator Bollinger Bands;
- Rata-rata indikator gerak;
- Heiken Ashi indicator;
- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;
- Indikator regresi linier;
- Indikator sistem Parabolic Stop And Reversal;
- Indikator S&R Pivot Point.



sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: Indikator 8 klebu
dawa: M5
Pasangan Currency: EURUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Akun broker: sembarang
Tipe dagang: Dagang otomatis kanthi jangka pendek
Wangsulan: ya
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 8
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun ECN apa wae
Maks. nyebar diidini: 1.0 (10)
TakeProfit lan StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: MK 20
Duration of trades: rata-rata jam 15 min - 16
Wektu dagang: Luwes
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Indikator range rata-rata bener (ATR) minangka ukuran volatilitas.
Indikator Bollinger Bands - nggunakake rata-rata obah kanthi rong band dagang ing ndhuwur lan ngisor. Ora kaya perhitungan persentase saka rata-rata obah normal, Bollinger Bands mung nambah lan nyuda pitungan deviasi standar.
Indikator Moving Average - digunakake ing analisis technical sing mbantu ningkatake tumindak rega kanthi nyaring "gangguan" saka fluktuasi rega acak. Iku minangka trend-following, utawa lagging, indikator amarga didhasarake ing sasi kepungkur.
Indikator Heiken Ashi - teknik- "rata-rata bar" ing basa Jepang-minangka salah sawijining teknik sing digunakake kanthi magepokan karo grafik candlestick kanggo nambah kapisah tren lan prédhiksi harga mangsa.
Indikator Ichimoku Kinko Hyo - digunakake kanggo ngukur momentum bebarengan karo wilayah lan dukungan sing luwih dhuwur. Indikator Ichimoku terdiri saka lima garis disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou span A, senkou span B dan span chickou. Indikator iki dikembangake supaya trader bisa ngukur tren, momentum lan dhukungan lan titik resistensi aset tanpa perlu indikator teknis liyane.
Indikator regresi linier - digunakake kanggo identifikasi tren lan gaya ing macem-macem cara kanggo obah rata-rata. Indikator Linear Regression nggambar titik-titik pungkasan saka seri garis regresi linear sing digambar ing dina-dina sing padha. Kauntungan saka Indikator Regression Linear liwat rata-rata obah normal sing kurang sithik tinimbang rata-rata obah, luwih cepet tumindak kanggo owah-owahan arah. Ing kasunyatan iku luwih rawan kanggo whipsaws.
Indikator sistem Parabolic Stop And Reversal - Ing jaba perdagangan jangka pendek, pengalaman ditetepake dening kemampuan trader kanggo nunggu pamindhahan tartamtu ing rega aset finansial. SAR parabola minangka indikator teknis sing dipigunakaké déning akèh pedagang kanggo nemtokake arah saka momentum aset lan titik ing wektu nalika momentum iki nduweni kemungkinan sing luwih dhuwur tinimbang-normal kanggo ngganti arah. Kadhangkala dikenal minangka sistem "stop and reversal", SAR parabolic dikembangake dening teknisi misuwur Welles Wilder, pencipta indeks kekuatan relatif, lan dituduhake minangka seri titik sing dilebokake ing ndhuwur utawa ngisor rega aset ing grafik .
Indikator S&R Pivot Point - Pivot Points sing obyektif tingkat kaseimbangan sing ditemokake saka harga sadurunge. Lagi digunakake ing pangarep-arep sing tingkat iki bakal tumindak minangka S / R.

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.

Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime