Forex robot (penasihat) dagang adhedhasar trading intraday sedino, wektu indikator H1 lan 5

Penasehat ahli (robot forex) dagang adhedhasar dagang ing dina-dina, timah H1 lan 5 indikator. Intraday minangka cara liya kanggo ngomong "ing dina." 

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/a6fn/

price 48USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 42USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: H1
Pasangan Currency: EURUSD, AUDUSD, GBPUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan jangka pendek
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 5
Wangsulan: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: sembarang
TakeProfit lan StopLoss: 136 - 218 pips max.
Ukuran TakeProfit utawa StopLoss: 136 - 218 pips
Duration of trades: rata-rata jam 15 min - 16
Wektu dagang: dina 1
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots




Nggunakake indikator:

- Indikator Range True Average;

- Indikator Bollinger Bands;

- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;

- Indikator momentum;

- Indikator Volume Rata-rata.

Rata-rata sing bener rata (ATR) Indikator iku ukuran volatility.

Indikator Bollinger Bands - nggunakake rata-rata obah kanthi rong band dagang ing ndhuwur lan ngisor. Ora kaya perhitungan persentase saka rata-rata obah normal, Bollinger Bands mung nambah lan nyuda pitungan deviasi standar.

Indikator Ichimoku Kinko Hyo - digunakake kanggo ngukur momentum bebarengan karo wilayah lan dukungan sing luwih dhuwur. Indikator Ichimoku terdiri saka lima garis disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou span A, senkou span B dan span chickou. Indikator iki dikembangake supaya trader bisa ngukur tren, momentum lan dhukungan lan titik resistensi aset tanpa perlu indikator teknis liyane.

Ing Momentum Indikator minangka kacepetan indikator gerakan sing dirancang kanggo ngenali kacepetan (utawa kekuatan) gerakan rega. Indikator momentum mbandhingake rega nutup paling anyar menyang rega penutupan sadurungé (bisa dadi rega nutup pigura wektu apa wae).

Indikator volume rata-rata - mbandhingake volume rata-rata kanggo periode kasebut kanggo nemtokake yen volume ing ndhuwur utawa ngisor rata-rata.

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668








Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime