Keltner saluran forex robot

Keltner saluran forex robot dagang adhedhasar macem-macem Keltner pratondho saluran.

Versi gratis kanggo testing karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/0prZ/

price 48USD kanggo pembayaran liwat sistem Paypal (kertu bank) mung klik BUY button.

Rega khusus 42USD kanggo pembayaran langsung liwat: Visa kanggo Visa, Skrill, Neteller, Webmoney, Bitcoin (BTC), Western Union.

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: M15
Pasangan Currency: GBPUSD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 4
Manajemen dhuwit: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 4 (40)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 153 (SL), 478 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 8 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots


Nggunakake indikator:
- Indikator saluran Keltner.

Indikator kanal Keltner - yaiku amplitudo basis volatil kang nyetel ndhuwur lan ngisor rata-rata sing lumahan eksponensial. Indikator iki meh padha karo Bollinger Bands, sing nggunakake simpangan standar kanggo nyetel band. Tinimbang nggunakake standar deviasi, Saluran Keltner nggunakake Rata Rata Range (ATR) kanggo nyetel jarak saluran. Saluran kasebut biasane nyetel loro nilai Rata-Rata Rata-Rata ing sadhuwure lan ngisor EMA 20-dina. Rata-rata pamindhahan eksponensial ndhudhake arah lan Rata-Rata Sejati Range mranata saluran. Saluran Keltner minangka indikator babagan kecenderungan sing digunakake kanggo ngenali pambalikan karo saluran kiriman lan arah saluran. Saluran uga bisa digunakake kanggo ngenali tingkat overbought lan oversold nalika gaya rata.

Indikator sing adhedhasar saluran, band lan amplop dirancang kanggo nyakup aksi rega paling akeh. Mulane, gerakane ndhuwur utawa ngisor garis saluran menehi perhatian amarga padha relatif langka. Trends kerep miwiti kanthi gerakan sing kuat ing arah siji utawa liyane. Gelombang ndhuwur ndhuwur garis saluran nuduhake kekuatan luar biasa, nalika terjun ing ngisor garis saluran ngisor nuduhake kekirangan luar biasa. Gerakane kaya kasebut bisa ndudohake pungkasan salah sawijining gaya lan awal liyane.

Kanthi rata-rata obah eksponensial minangka dhasar, Saluran Keltner minangka indikator arah ngisor. Minangka kanthi rata-rata obah lan pratondho tumrap pratondho ing ngisor iki, Saluran Keltner ora bisa tumindak. Arah rata-rata obah nemtokake arah saluran kasebut. Umumé, downtrend saiki nalika saluran ngalir luwih cendhek, nalika uptrend ana nalika saluran luwih maju. Gaya iki rata nalika saluran kasebut minger.

A upturn saluran lan break ndhuwur trendline ndhuwur bisa sinyal wiwitan uptrend. A downturn saluran lan break ngisor garisline ngisor bisa sinyal wiwiti downtrend. Kadhangkala tren kuwat ora ditahan sawisé breakout saluran lan rega ngetokake antarane saluran saluran. Rentang dagang kasebut ditandhani kanthi rata-rata obah sing rata-rata. Batasan saluran bisa digunakake kanggo ngenali tingkat overbought lan oversold kanggo tujuan dagang.

Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668





Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime