Free download - Perdagangan robot Forex adhedhasar dagang kabeh dina lan ADX

Versi gratis - Expert advisor (forex robot) dagang adhedhasar dagang sedina lan ADX (Rata-rata sinyal gerak arah). Mbukak dagang adhedhasar sinyal saka indikator khusus, timeframe H1, 5 indikator

Dibayar versi kanggo dagang karo Metatrader 4, klik kene
https://forexfactory1.com/p/4kq2/

sistem: Metatrader 4
Indikator sing dibutuhake: ing arsip zip
dawa: H1
Pasangan Currency: EURAUD
Watesan dening akun: Ora Ana
Watesan wektu: Ora Ana
Tipe dagang: Perdagangan tengahan tengah
Jaringan saraf: cahya
Jumlah sinyal sing digunakake ing dagang: 5
Wangsulan: ya
Nggunakake EAs liyane: ya
Akun broker: akun apa wae
Maks. nyebar diidini: 2,3 (23)
TakeProfit lan StopLoss max digunakake: 218 (SL), 620 (TP)
Duration of trades: rata-rata jam 8 - dina 4
Lots: 0,01 - 100
VPS utawa Laptop: kudu 24 / 5 online

Apa sampeyan perlu kanggo sing:

1. paling apik forex akun broker:  
https://autoforex.page.link/BestBroker

2. Komputer, Laptop utawa VPS saka ForexVPS: https://autoforex.page.link/ForexVPS   kanggo nginstal piranti lunak Metatrader 4 saka broker;

3. simpenan dhisikan ing akun broker kanggo dagang;

4. sandi paket penasehat pakar saka kaca iki.


Dagang otomatis ing saluran Myfxbook saka akun broker:
https://myfxbook.page.link/ForexRobots


Instalasi liwat Teamviewer diwenehake dening panjaluk, mung ngirim wektu zona lan wektu sing cocok:
jj523232156@gmail.com
Skype: Vladimir_nikol2
Samsung, Telegram, Viber: +375296919668

Nggunakake indikator:
- Indikator stokastik;
- Indikator ADX;
- CCI;
- RSI;
- ATR

Indikator stokastik - osilator stokastik minangka indikator momentum mbandingaken rega nutup keamanan menyang sawetara harga ing wektu tartamtu. Sensitivitas saka osilator menyang gerakan pasar bisa diganti kanthi nyetel periode wektu utawa kanthi njupuk rata-rata obah saka asil.

Indikator ADX - rata-rata pitunjuk indeks gerakan indeks bantuan pedagang kanggo ngenali tren sing paling kuat lan paling nguntungake kanggo perdagangan. Nilai kasebut uga penting kanggo mbedakake antara kondisi tren lan non-trending.

CCI - Komoditas Kanal Indeks mbandhingaké rega saiki karo rega rata-rata sajrone wektu. Indikator kasedheni ing ndhuwur utawa ing ngisor nol, pindah menyang wilayah positif utawa negatif. Nalika paling nilai, kira-kira 75%, bakal tiba antarane -100 lan + 100, babagan 25% saka nilai-nilai kasebut bakal tiba ing njaba rentang iki, nuduhake akeh kelemahane utawa kekuwatan ing gerakan rega.

RSI - indeks kekuatan relatif (RSI) minangka indikator momentum, sing mbandingake gedhene keuntungan lan kerugian anyar sajrone wektu sing ditemtokake kanggo ngukur kecepatan lan ngganti pergerakan rega keamanan. Utamane digunakake kanggo nyoba kanggo ngenali kahanan overbought utawa oversold ing dagang aset.

 ATR - Indikator range rata-rata bener (ATR) minangka ukuran volatility.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime