Bma388.com BMA (Business Million Asia Inc) - tinjauan broker

Jeneng broker: bma388. com (Business Million Asia Inc)
Jeneng server: BMA

Evaluasi diwenehi 1-10 (10 apik banget):
Nilai total panyebaran kanggo dagang saben dina ing comparison karo saingan: 4
Nyebarake stabilitas ing mangsa: 10
Nyebar sajrone gerakan pasar kuwat (volatility kuwat): 10
Kemungkinan trading scalping: no
Kemungkinan dagang karo periode tengah lan jangka panjang mung: ya
Spreads Akhir Wektu: 9
Kemungkinan dagang Bitcoin: ora
Rating sakabèhé: 8,25

Asil nyebar HFS stabilitas miturut gambar:




Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)

https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime 


Madeg ing Oktober 2011, Business Million Asia Inc. duwe komitmen kanggo ngembangake lan menehi dhukungan teknis kanggo institusi finansial kayata ijol-ijolan, bank, dealer lan pusat transaksi finansial sejajar karo tren pangembangan pasar investasi finansial domestik. Perusahaan nggawe kemitraan strategis karo institusi finansial ing sektor finansial, lan ngupayakake mbangun pusat R&D teknologi sing profesional, berwibawa, jujur ​​lan andal. Staf teknis tim R&D teknologi kabeh duwe bakat teknis kanthi pengalaman pangembangan piranti lunak sing akeh ing TI lan finansial. Lan ing platform dagang MT4 pangembangan fungsi lengkap lan docking API bank duwe pengalaman akeh, katrampilan profesional lan semangat tim wis diakoni lan dipuji dening institusi finansial.