Nalika ngirim aku tuku utawa ngedol ing forex?

Tuku pasangan mata uang
 
Nalika kita tuku pasangan itungan, tegese kita tuku Base Currency dening sade Quote Currency. Tuku EUR / USD tegese yen kita tuku euro kanthi sade USD. 
 
Sade pasangan mata uang
 
Nalika kita ngedol pasangan mata uang, tegese kita sade Currency Base kanthi tuku Quote Currency. Ngedol EUR / USD tegese kita sade euro kanggo tuku USD. 
 
The 'BASIS' - The Base Currency
 
Ing 'basis' kanggo tuku utawa ngedol iku mata uang dhasar, ing kasus kita EUR. Panginepan pisanan sing didol pasangan EUR / USD - kanggo mbayar dhuwit kasebut (ie didol) mata uang dhasar (euro) kanggo entuk dhuwit (ie kanggo tuku). Ing transaksi kaping pindho, dheweke tuku pasangan EUR / USD - kanggo nindakake iki, dheweke tuku euros maneh kanthi mbayar (ie sade) itungan kuota ie dolar.
 
Ringkesan: Ngasilake pasangan mata uang mung ateges kita tuku Mata Wang Base kanthi mbayar utawa larang mata uang Kutipan lan Sade pasangan mata uang tegese kita mbayar (utawa sade) mata uang dhasar kanggo tuku mata uang kutipan kasebut. Mata uang sing pisanan ing pasangan mata uang kasebut yaiku mata uang dhasar - mung kanggo referensi siap.
 
Nalika sampeyan BUY lan SELL nalika dagang ing Forex?
 
Nilai mata uang ngapresiasi utawa nyusut nyusut kurs mata uang liyane amarga kalane sing dikarepake lan sumber. Saka perspektif jangka panjang, kabutuhan lan penawaran gumantung marang kesehatan ekonomi. Yen ekonomi negara A wis luwih apik tinimbang ekonomi negara B, banjur mata uang negara A bakal luwih dituntut lan rega kasebut bakal munggah. Ing ngisor iki analisis dhasar dumadi ing gambar.
 
Ing jangka cendhak, rega kasebut obah amarga perdagangan spekulatif jangka pendek. Ing kene analisis teknis ana ing gambar.
 
Sampeyan bisa BUY pasangan mata uang yen mikir mata uang dhasar bakal APPRECIATE dibandhingake karo mata uang penawaran. Kajaba iku, kita bisa SALE pasangan yen sampeyan mikir yen mata uang dhasar bakal DEPRECIATE dibandhingake kuotasi kuotasi.
 
Njupuk posisi ing pasar Forex
 
Ing pasar Forex sampeyan bisa, nanging pasangan mata uang nalika sampeyan nganalisa yen rega mata uang dhasar kudu munggah. Nalika rega ngasilake, sampeyan bisa ngedol pasangan mata uang kanggo entuk bathi. 
 
Saliyane, yen analisis nyatakake yen rega mata uang dhasar kudu mudhun, sampeyan kudu ngedol pasangan kasebut (ya, sampeyan ora duwe nanging durung) lan nalika rega kasebut mudhun. banjur sampeyan tuku maneh kanggo nutup posisi sing wis didol kanggo entuk bathi. Nalika sampeyan wis didol kasebut tanpa gadhah, sampeyan wis diculik utawa ngutangi saka broker Forex lan wis didol. Lan nalika rega mudhun, sampeyan tuku pasangan mata uang kanggo nutup posisi dagang sampeyan.
 
Sampeyan 'njupuk posisi' ing pasar Forex nalika sampeyan tuku utawa short-sell pasangan.
 
Posisi Long and Short
 
Yen sampeyan tuku pasangan, sampeyan bakal disebut 'long' pasangan. Ing tangan liyane, yen sampeyan ngedol pasangan, sampeyan bakal disebut 'cendhak'. Wigati dicathet menawa nalika sampeyan wis duwe posisi tuku lan ngedol kanggo nggawe bathi, banjur ora sithik nanging nutup utawa nutup posisi sampeyan. Short-sade yaiku nalika sampeyan pisanan ngedol tanpa duwe posisi tuku. Ing ngisor iki sampeyan bisa nggawe untung ing loro sisih yakuwi kanthi Long utawa kanthi Langsung.


Kudu luwih akeh bathi untung lan robot sing aman, ing kene portofolio penasihat ahli dagang ing pasar Forex karo Metatrader 4 (14 pasangan mata uang, 28 robot forex)


https://forexfactory1.com/p/EuHp/

https://forexsignals.page.link/RealTime